TK Maxx w Polsce - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 18:43   #211
angelofmydreams
Raczkowanie

Dot.: TK Maxx w Polsce

Byłam jakiś czas temu w Renomie i zaskoczyło mnie. Wszystko jest podpisane gdzie jakie rzeczy się znajdują. Wiadomo,że mega porządku nie będzie skoro tyle ludzi tam wchodzi i przebiera te ubrania. Ciężko jest to tak ogarnąć dokładnie ( wiem bo sama pracowałam w tej branży). Ale ceny są wysokie. Okulary za 600 zł widziałam. Kto by tyle dał za nie?! ale wpadła mi w oko torebka z 850 zł przeceniona na 199zł ale i tak nie miałam kasy przy sobie więc muszę pójść zobaczyć czy jeszcze jest .
Stary 2013-03-27, 11:34   #212
DreamBass
Raczkowanie

Dot.: TK Maxx w Polsce :D

Pracuję w Tk Maxx i mam do zaoferowania bon podarunkowy-jak by któraś chciała to piszcie na prv
DreamBass jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-27, 12:06   #213
weronika67
Raczkowanie

Ostatnio mam wrażenie ,że w TK Maxx w renomie jest większy porządek.. ale ogólnie jak byłam w Irlandii w Dublinie w TK Maxx to zauważyłam dużą różnice. Tam są o wiele ciekawsze rzeczy i ceny też są bardziej przystępne. A u nas drożej i poprostu czasem same odpady się pojawiają - tak jakby byla sama selekcja - do polski przysyłają resztki...
Stary 2013-04-22, 16:23   #214
Temperament
Zadomowienie

czy w Czeladzi kupie conversy i vansy?
Temperament jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 13:27   #215
sailormooon
Raczkowanie

Dziewczyny wiecie kiedy oni uzupełniają o nową kolekcję/nowy towar?
sailormooon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 14:25   #216
gozia
Zakorzenienie

W Warszawie w czwartki
Stary 2013-06-12, 19:13   #217
okeleme
Raczkowanie

Na stronie piszą, że jest codziennie dostarczany przez dostawców. Nigdy nie wiadomo, tak działają Wejdź na strefę klienta na stronie.
okeleme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 11:16   #218
DreamBass
Raczkowanie

dostawy są codziennie oprócz niedziel i poniedziałków
DreamBass jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-02, 11:51   #219
karoo098
Raczkowanie

Dostawy są codziennie poza niedzielą i poniedziałkiem, w niektórych sklepach również poza czwartkiem
Stary 2013-11-30, 11:37   #220
cristi
Raczkowanie

GG do cristi

No cóż ja mam daleko do tego sklepu, najbliużej Kraków , właśnie się wybieram w tym tyg, zobaczymy. Sklep znam z USA, zakupy robiłam w czerwcu w Chicago i wydałan tam majątek na ciuszki zwłaszcza dla dziecka, mnóstwo było przecen, sukieneczki i komplety dla dzieci za ok.7-12 $, też dużo grzebania....męskie poukładane tematycznie: do gry w golfa, tenisa, rugby itd ale tam inna mentalność, kupiłam kilka par skarpet i nike i niektóre to szajs, sama chińszczyzna ale np. torba adidas podręczna za 10 % przydała mi sie jak nic jako podręczny do samolotu, poza tym fajne buty kupiłam na wesele akurat szukałam za 2o pare $, nic tylko grzebać i szukać. Zobaczymy co Kraków!
cristi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-30, 11:55   #221
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cristi Pokaż wiadomość
No cóż ja mam daleko do tego sklepu, najbliużej Kraków , właśnie się wybieram w tym tyg, zobaczymy. Sklep znam z USA, zakupy robiłam w czerwcu w Chicago i wydałan tam majątek na ciuszki zwłaszcza dla dziecka, mnóstwo było przecen, sukieneczki i komplety dla dzieci za ok.7-12 $, też dużo grzebania....męskie poukładane tematycznie: do gry w golfa, tenisa, rugby itd ale tam inna mentalność, kupiłam kilka par skarpet i nike i niektóre to szajs, sama chińszczyzna ale np. torba adidas podręczna za 10 % przydała mi sie jak nic jako podręczny do samolotu, poza tym fajne buty kupiłam na wesele akurat szukałam za 2o pare $, nic tylko grzebać i szukać. Zobaczymy co Kraków!
ja odwiedzam Czeladź dość często ... czasami można trafić perełkę w dobrej cenie.. szczególnie bieliznę i kosmetyki ... no i torebki
Stary 2013-12-23, 09:13   #222
julka910
Zakorzenienie

Chciałabym cos wymienić w TKMaxx (termin zwrotu juz minął) i zastanawiam sie czy na ta nowa wymieniona rzecz dostanę zwykły paragon na podstawie którego mogłabym ta rzecz zwrócić? Czy bedzie tam cos o tym ze towar pochodzi z wymiany i zwrot jest niemożliwy?

Kupiłam nietrafiony prezent i kombinuje jak sie go pozbyc..
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-18, 21:32   #223
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman

byłam dziś w tk maxx w poznaniu w city center i doznałam szoku gdyż w dziale z obuwiem znalazłam koturny jeffrey'a campbell'a za uwaga 49zł! nie kupiłam bo ten model mi się nie podoba, ale jestem strasznie ciekawa czy to faktycznie możliwe aby to były oryginalne JC i za taką cenę?! na metce i w środku w obuwiu było napisane że to JC, ale ile w tym prawdy?

mały edit, znalazłam buty o które chodzi, to dokładnie ten model, więc chyba to jednak prawda, ale to niemal nieprawdopodobne że tylko 49zł
http://www.usc.co.uk/jeffrey-campbel...-wedges-234096

Edytowane przez rinoa_woman
Czas edycji: 2014-01-18 o 21:49
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-19, 00:36   #224
madzior22
Wtajemniczenie

GG do madzior22

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
byłam dziś w tk maxx w poznaniu w city center i doznałam szoku gdyż w dziale z obuwiem znalazłam koturny jeffrey'a campbell'a za uwaga 49zł! nie kupiłam bo ten model mi się nie podoba, ale jestem strasznie ciekawa czy to faktycznie możliwe aby to były oryginalne JC i za taką cenę?! na metce i w środku w obuwiu było napisane że to JC, ale ile w tym prawdy?

mały edit, znalazłam buty o które chodzi, to dokładnie ten model, więc chyba to jednak prawda, ale to niemal nieprawdopodobne że tylko 49zł
http://www.usc.co.uk/jeffrey-campbel...-wedges-234096
Oryginalne były na pewno, a co do ceny...taki własnie urok Polskich TkMaxx'ów, raz znajdziesz rzecz "przecenioną" z 1000 na 800 a raz z 500 na 49

Ahh tęskno mi do Amerykańskich TkMaxx'ów i Marshall'ów (sklep taki sam jak Tk, nawet prowadzony przez tą samą korporację), tam to można było złapać okazję (mój najlepszy łup to kombinezon BCBG za 5$ cena oryg 199$)

Prawo jazdy !
madzior22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-21, 16:37   #225
maaite
Raczkowanie

Tk Maxx w Poznaniu jak dla mnie jest bardzo średniawy. O torebce MK można pomarzyć. A zaglądałam codziennie przez ponad 2 tygodnie. Ładne torebki co były, to albo gdzieś podarte, albo podrapane. Koszmar. Za granicą można kupić taniej w naprawdę super stanie, u nas ani nic ciekawego, ani w dobrym stanie. Sprawdzę jeszcze we Wrocławiu, ale nie nastawiam się na coś lepszego.
maaite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 17:58   #226
izga88
Zakorzenienie

Można trafić na fajne i niedrogie rzeczy
Stary 2014-02-17, 11:04   #227
blue_iris
Raczkowanie

Mój sklep numer jeden od kilku lat, zaopatruję się głównie w Renomie we Wrocławiu. Od ubranek, zabawek dla dzieci, po buty i ubrania dla siebie i męża, plus akcesoria do domu. Fakt, trzeba poszperać i poświęcić trochę czasu na oglądanie, ale takich markowych perełek nie znajdziemy nigdzie indziej na jednej powierzchni.
blue_iris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-19, 21:16   #228
201610111032
Konto usunięte

Bardzo lubię ten sklep. Niestety w moim mieście nie ma. Zazwyczaj jeżdżę do Szczecina lub Poznania. Zawsze muszę z czymś wyjść jak nie dla siebie to dla chłopa
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-24, 21:09   #229
lalka3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadeel Pokaż wiadomość
Świetnie, myślałam, ze ciuchy będą tak jak w Angli za grosze.

Ciuchy ze świetnych firm za 5, 10 funtów:/

a tu.....kosmiczne ceny są i będa ;/ bezsens.
Zreszta jak zawsze, wszedzie taniej, a w Polsce najdrożej.
No no no...mieszkam w uk juz 8 lat,tk maxxa uwielbiam ale super ciuchow za 5,10 funtow jakos nie spotkalam.. Byle co jakis sportowych marek sredniopolkowych to i moze tak mozna dostac na przecenie ale porzadne i fajne ciuchy i buty groszy jie kosztuja. Nawet na przecenie paredziesiat f trzeba dac. A i jeszcze dodam ze w moim rodzinnym miescie w Pl tez jest tk maxx i jak tam bylam to doszlam do wniosku ze ceny w sumie podobne jak przeliczyc a niektore tansze. Np kupilam sobie dzinsy za7zl! Tak siedem zl , tej samej firmy kupilam w uk miesiac szybciej i zaplacilam 125 zl w przeliczeniu, buty dune bardzo popularne w uk i cenione w pl staly sobie biedne przecenione za25 zl tj 5 f. W uk by kosztowaly z 20 f na przecenie.ijeszcze takie rodzynki jak levisy meskie w pl za 70 zl w uk w maxxie 40 f minimum, kurtki sportowe,bluzy adidasa meskie po 30 zl bez przececeny..bylam w szoku!!!

Edytowane przez lalka3
Czas edycji: 2014-03-24 o 21:16
lalka3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-25, 17:33   #230
blue_iris
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lalka3 Pokaż wiadomość
No no no...mieszkam w uk juz 8 lat,tk maxxa uwielbiam ale super ciuchow za 5,10 funtow jakos nie spotkalam.. Byle co jakis sportowych marek sredniopolkowych to i moze tak mozna dostac na przecenie ale porzadne i fajne ciuchy i buty groszy jie kosztuja. Nawet na przecenie paredziesiat f trzeba dac. A i jeszcze dodam ze w moim rodzinnym miescie w Pl tez jest tk maxx i jak tam bylam to doszlam do wniosku ze ceny w sumie podobne jak przeliczyc a niektore tansze. Np kupilam sobie dzinsy za7zl! Tak siedem zl , tej samej firmy kupilam w uk miesiac szybciej i zaplacilam 125 zl w przeliczeniu, buty dune bardzo popularne w uk i cenione w pl staly sobie biedne przecenione za25 zl tj 5 f. W uk by kosztowaly z 20 f na przecenie.ijeszcze takie rodzynki jak levisy meskie w pl za 70 zl w uk w maxxie 40 f minimum, kurtki sportowe,bluzy adidasa meskie po 30 zl bez przececeny..bylam w szoku!!!
Racja, kilka lat temu obłowiłam się na zakupach w TK Maxx w UK. Na moje oko różnica jest widoczna jedynie w samej ilości i segregowaniu towaru. Zwyczajnie mają tam więcej do zaoferowania, zresztą siłą rzeczy. Ostatnio mogłam porównać asortyment w 2 sklepach TK Maxx w Niemczech, gdzie spędziłam sporo czasu na buszowaniu, z pozytywnym skutkiem Ceny w zasadzie te same, kilka sztuk było droższych niż w PL, akurat porównywałam dokładnie te same produkty.

Przy takiej ilości zróżnicowanego towaru ciężko nie zauważyć tzw. odpadów. To nie jest sieciówka, rzeczy nie będą wisiały równiutko w rzędach, posegregowane kolorami, modelem i rozmiarem. Zdecydowanie odradzam więc osobom, które spodziewają się, że znajdą w TK tylko i wyłącznie rzeczy z najwyższej półki, najlepszej jakości, za pół darmo - żeby coś znaleźć trzeba jednak poświęcić trochę czasu i poszperać po wieszakach/półkach.
Stary 2014-03-26, 10:23   #231
lalka3
Raczkowanie

DOkladnie wspomne jeszcze o jednej sytuacji,dziwnej i smiesznej,moze nie na temat tk maxxa ale w zwiazku ze sklepami istniejacymi w uk i pl. Otoz odwiedzilam niedawno sklep g star w uk.jak wiecie to drogie zeczy.i co znalazlam?? Caly kosz spodenek,koszulek z polskimi cenami od 15-25 zl(??????????) i obok angielska cena 20,30 f..!!!! To ci niespodzianka! Skad,jak,czemu...nie wiem hahaha
Stary 2014-05-01, 13:00   #232
201610111032
Konto usunięte

Byłam we wtorek w TK Maxx w Szczecinie i zawiodłam się, zwłaszcza jeśli chodzi o dział męski. Będąc rok temu w Bydgoszczy widziałam sporo fajniejszych rzeczy. Nie ukrywam, że liczyłam, że to właśnie w TK Maxx zrobię zakupy, a tu klops. Wyszłam tylko z jedną sukienką i jeansami dla Tż.
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 04:39   #233
mademoiselle cholera
Przyczajenie

Szczerze mówiąc w tk maxxie byłam dotąd 2 może 3 razy, bo przerażał mnie ten tłok i dość duży nieporządek. Kiedyś udało nam się kupić fajne spodnie marc o'polo dla mojego narzeczonego, ale dla siebie niczego nie upatrzyłam.

A środę jednak przemogłam się i dorwałam dwie pary okularów przeciwsłonecznych - guess za 129 zł, a drugie moschino za 129 zł, przecenione z 600 zł.
Chyba jednak będę częściej tam zaglądać .
mademoiselle cholera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-05, 22:17   #234
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
Byłam we wtorek w TK Maxx w Szczecinie i zawiodłam się, zwłaszcza jeśli chodzi o dział męski. Będąc rok temu w Bydgoszczy widziałam sporo fajniejszych rzeczy. Nie ukrywam, że liczyłam, że to właśnie w TK Maxx zrobię zakupy, a tu klops. Wyszłam tylko z jedną sukienką i jeansami dla Tż.
średni u nas w Szczecinie ten tk maxx

chociaż ostatnio kilka rzeczy upolowałam ale nie sądzę że to były atrakcyjne bardzo ceny

sa u was świece copenhagen ? ostatnio kupiłam w tk maxx tropical island.. cud miód
Stary 2014-06-02, 21:58   #235
blue_iris
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle cholera Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc w tk maxxie byłam dotąd 2 może 3 razy, bo przerażał mnie ten tłok i dość duży nieporządek. Kiedyś udało nam się kupić fajne spodnie marc o'polo dla mojego narzeczonego, ale dla siebie niczego nie upatrzyłam.

A środę jednak przemogłam się i dorwałam dwie pary okularów przeciwsłonecznych - guess za 129 zł, a drugie moschino za 129 zł, przecenione z 600 zł.
Chyba jednak będę częściej tam zaglądać .
W tym sezonie jest wyjątkowy urodzaj jeśli chodzi o markowe okulary
Stary 2014-06-02, 22:05   #236
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez blue_iris Pokaż wiadomość
W tym sezonie jest wyjątkowy urodzaj jeśli chodzi o markowe okulary
dzisiaj było mega dużo okularów nie mogłam się zdecydować..
ostatecznie wzięłam guessa
Stary 2014-06-07, 22:24   #237
poldzia89
Zadomowienie

Orientuje się któraś czy mozna wymienić towar ? Kupilam sukienke i chcialabym rozmiar mniejsza i czy jest mozliwosc wymiany rozmiaru ale w innym sklepie ?

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-09, 16:27   #238
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez poldzia89 Pokaż wiadomość
Orientuje się któraś czy mozna wymienić towar ? Kupilam sukienke i chcialabym rozmiar mniejsza i czy jest mozliwosc wymiany rozmiaru ale w innym sklepie ?

Nie kazdy tk maxx ma ten sam towar

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-10, 18:00   #239
lalka3
Raczkowanie

Cytat:
W uk mozna w Polsce pewnie zalezy..nienajprosciej zadzwonic i sie spytac?????
Stary 2014-06-12, 10:55   #240
blue_iris
Raczkowanie

Cytat:
Nawet jeśli nie ma opcji wymiany, to wystarczy zwrócić artykuł i kupić kolejny w innym rozmiarze Można zwracać na terenie całej Polski, w każdym sklepie TK Maxx.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości