|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TK Maxx w Polsce
Byłam jakiś czas temu w Renomie i zaskoczyło mnie. Wszystko jest podpisane gdzie jakie rzeczy się znajdują. Wiadomo,że mega porządku nie będzie skoro tyle ludzi tam wchodzi i przebiera te ubrania. Ciężko jest to tak ogarnąć dokładnie ( wiem bo sama pracowałam w tej branży). Ale ceny są wysokie. Okulary za 600 zł widziałam. Kto by tyle dał za nie?!
ale wpadła mi w oko torebka z 850 zł przeceniona na 199zł ale i tak nie miałam kasy przy sobie więc muszę pójść zobaczyć czy jeszcze jest .
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TK Maxx w Polsce :D
Pracuję w Tk Maxx i mam do zaoferowania bon podarunkowy-jak by któraś chciała to piszcie na prv
|
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio mam wrażenie ,że w TK Maxx w renomie jest większy porządek.. ale ogólnie jak byłam w Irlandii w Dublinie w TK Maxx to zauważyłam dużą różnice. Tam są o wiele ciekawsze rzeczy i ceny też są bardziej przystępne. A u nas drożej i poprostu czasem same odpady się pojawiają - tak jakby byla sama selekcja - do polski przysyłają resztki...
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
czy w Czeladzi kupie conversy i vansy?
|
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie kiedy oni uzupełniają o nową kolekcję/nowy towar?
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
W Warszawie w czwartki
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Na stronie piszą, że jest codziennie dostarczany przez dostawców. Nigdy nie wiadomo, tak działają
Wejdź na strefę klienta na stronie.
|
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
dostawy są codziennie oprócz niedziel i poniedziałków
|
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Dostawy są codziennie poza niedzielą i poniedziałkiem, w niektórych sklepach również poza czwartkiem
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
No cóż ja mam daleko do tego sklepu, najbliużej Kraków , właśnie się wybieram w tym tyg, zobaczymy. Sklep znam z USA, zakupy robiłam w czerwcu w Chicago i wydałan tam majątek na ciuszki zwłaszcza dla dziecka, mnóstwo było przecen, sukieneczki i komplety dla dzieci za ok.7-12 $, też dużo grzebania....męskie poukładane tematycznie: do gry w golfa, tenisa, rugby itd ale tam inna mentalność, kupiłam kilka par skarpet i nike i niektóre to szajs, sama chińszczyzna ale np. torba adidas podręczna za 10 % przydała mi sie jak nic jako podręczny do samolotu, poza tym fajne buty kupiłam na wesele akurat szukałam za 2o pare $, nic tylko grzebać i szukać. Zobaczymy co Kraków!
|
|
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym cos wymienić w TKMaxx (termin zwrotu juz minął) i zastanawiam sie czy na ta nowa wymieniona rzecz dostanę zwykły paragon na podstawie którego mogłabym ta rzecz zwrócić? Czy bedzie tam cos o tym ze towar pochodzi z wymiany i zwrot jest niemożliwy?
Kupiłam nietrafiony prezent i kombinuje jak sie go pozbyc.. |
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
byłam dziś w tk maxx w poznaniu w city center i doznałam szoku gdyż w dziale z obuwiem znalazłam koturny jeffrey'a campbell'a za uwaga 49zł! nie kupiłam bo ten model mi się nie podoba, ale jestem strasznie ciekawa czy to faktycznie możliwe aby to były oryginalne JC i za taką cenę?! na metce i w środku w obuwiu było napisane że to JC, ale ile w tym prawdy?
mały edit, znalazłam buty o które chodzi, to dokładnie ten model, więc chyba to jednak prawda, ale to niemal nieprawdopodobne że tylko 49zł http://www.usc.co.uk/jeffrey-campbel...-wedges-234096 Edytowane przez rinoa_woman Czas edycji: 2014-01-18 o 21:49 |
|
|
|
|
#224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ahh tęskno mi do Amerykańskich TkMaxx'ów i Marshall'ów (sklep taki sam jak Tk, nawet prowadzony przez tą samą korporację), tam to można było złapać okazję (mój najlepszy łup to kombinezon BCBG za 5$ cena oryg 199$)
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
Tk Maxx w Poznaniu jak dla mnie jest bardzo średniawy. O torebce MK można pomarzyć. A zaglądałam codziennie przez ponad 2 tygodnie. Ładne torebki co były, to albo gdzieś podarte, albo podrapane. Koszmar. Za granicą można kupić taniej w naprawdę super stanie, u nas ani nic ciekawego, ani w dobrym stanie. Sprawdzę jeszcze we Wrocławiu, ale nie nastawiam się na coś lepszego.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Można trafić na fajne i niedrogie rzeczy
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Mój sklep numer jeden od kilku lat, zaopatruję się głównie w Renomie we Wrocławiu. Od ubranek, zabawek dla dzieci, po buty i ubrania dla siebie i męża, plus akcesoria do domu. Fakt, trzeba poszperać i poświęcić trochę czasu na oglądanie, ale takich markowych perełek nie znajdziemy nigdzie indziej na jednej powierzchni.
|
|
|
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo lubię ten sklep. Niestety w moim mieście nie ma. Zazwyczaj jeżdżę do Szczecina lub Poznania. Zawsze muszę z czymś wyjść jak nie dla siebie to dla chłopa
|
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
No no no...mieszkam w uk juz 8 lat,tk maxxa uwielbiam ale super ciuchow za 5,10 funtow jakos nie spotkalam.. Byle co jakis sportowych marek sredniopolkowych to i moze tak mozna dostac na przecenie ale porzadne i fajne ciuchy i buty groszy jie kosztuja. Nawet na przecenie paredziesiat f trzeba dac. A i jeszcze dodam ze w moim rodzinnym miescie w Pl tez jest tk maxx i jak tam bylam to doszlam do wniosku ze ceny w sumie podobne jak przeliczyc a niektore tansze. Np kupilam sobie dzinsy za7zl! Tak siedem zl , tej samej firmy kupilam w uk miesiac szybciej i zaplacilam 125 zl w przeliczeniu, buty dune bardzo popularne w uk i cenione w pl staly sobie biedne przecenione za25 zl tj 5 f. W uk by kosztowaly z 20 f na przecenie.ijeszcze takie rodzynki jak levisy meskie w pl za 70 zl w uk w maxxie 40 f minimum, kurtki sportowe,bluzy adidasa meskie po 30 zl bez przececeny..bylam w szoku!!!
czlowieka 🌱 poznamy po jego stosunku do zwierzat ️❗️️❗️😼🐾 Edytowane przez lalka3 Czas edycji: 2014-03-24 o 21:16 |
|
|
|
|
#230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przy takiej ilości zróżnicowanego towaru ciężko nie zauważyć tzw. odpadów. To nie jest sieciówka, rzeczy nie będą wisiały równiutko w rzędach, posegregowane kolorami, modelem i rozmiarem. Zdecydowanie odradzam więc osobom, które spodziewają się, że znajdą w TK tylko i wyłącznie rzeczy z najwyższej półki, najlepszej jakości, za pół darmo - żeby coś znaleźć trzeba jednak poświęcić trochę czasu i poszperać po wieszakach/półkach. |
|
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
DOkladnie
wspomne jeszcze o jednej sytuacji,dziwnej i smiesznej,moze nie na temat tk maxxa ale w zwiazku ze sklepami istniejacymi w uk i pl. Otoz odwiedzilam niedawno sklep g star w uk.jak wiecie to drogie zeczy.i co znalazlam?? Caly kosz spodenek,koszulek z polskimi cenami od 15-25 zl(??????????) i obok angielska cena 20,30 f..!!!! To ci niespodzianka! Skad,jak,czemu...nie wiem hahaha
|
|
#232 |
|
Konto usunięte
|
Byłam we wtorek w TK Maxx w Szczecinie i zawiodłam się, zwłaszcza jeśli chodzi o dział męski. Będąc rok temu w Bydgoszczy widziałam sporo fajniejszych rzeczy. Nie ukrywam, że liczyłam, że to właśnie w TK Maxx zrobię zakupy, a tu klops. Wyszłam tylko z jedną sukienką i jeansami dla Tż.
|
|
|
|
|
#233 |
|
Przyczajenie
|
Szczerze mówiąc w tk maxxie byłam dotąd 2 może 3 razy, bo przerażał mnie ten tłok i dość duży nieporządek. Kiedyś udało nam się kupić fajne spodnie marc o'polo dla mojego narzeczonego, ale dla siebie niczego nie upatrzyłam.
A środę jednak przemogłam się i dorwałam dwie pary okularów przeciwsłonecznych - guess za 129 zł, a drugie moschino Chyba jednak będę częściej tam zaglądać .
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ostatnio kilka rzeczy upolowałam ale nie sądzę że to były atrakcyjne bardzo ceny ![]() sa u was świece copenhagen ? ostatnio kupiłam w tk maxx tropical island.. cud miód
|
|
|
#235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj było mega dużo okularów
ostatecznie wzięłam guessa
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
Orientuje się któraś czy mozna wymienić towar ? Kupilam sukienke i chcialabym rozmiar mniejsza i czy jest mozliwosc wymiany rozmiaru ale w innym sklepie ?
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kazdy tk maxx ma ten sam towar Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
W uk mozna w Polsce pewnie zalezy..nienajprosciej zadzwonic i sie spytac?????
|
|
#240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

ale wpadła mi w oko torebka z 850 zł przeceniona na 199zł ale i tak nie miałam kasy przy sobie więc muszę pójść zobaczyć czy jeszcze jest
.

Wejdź na strefę klienta na stronie.