![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Witam wszystkich,
widziałyście może biżuterię MARIKA w wersji srebrnej? Czytałam że wersja miedziana jest brzydka a co z tą srebrną? Zastanawiałam się nad tym czy jej sobie nie kupić bo przydała by mi się na święta, ale jeżeli tak jak ta miedziana jest "lipna" i kamyki się jej nie świecą to sobie daruję. Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do netto też sporadycznie coś tam zamówię z niego (przeważnie klientce), bo jest ubogie i czasami ceny kosmiczne,ale z netto 16 koniecznie muszę uzupełnic zapas płynu krem malinowy,a z 17 żele carnival,a i klientki tez o to się dopominają. Czasami do zamówien klientek durzucam z netto mały podkład magix,coś na zasadzie próbki. ![]()
![]() |
#214 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli do poprzedniego zamówienia, które podawałeś/aś w tym poście https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3755 doszło Ci jeszcze kilka pozycji?;]
![]() |
#216 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() brak słów... tylko po jaką cholere tak się zachowujesz???
uzależniona od kawy latte ![]() ![]() szczęśliwa mama Kubusia ![]() ![]() Edytowane przez 83evelinka Czas edycji: 2009-11-04 o 18:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny Drogie ten zegarek Eternal love zamawia się w katalogu 16 czy 17 żeby nie popełmić błędu? 9 może pytanie dosyć głupie ale wolę się upewnić
![]()
#219 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a czy możecie porównać ten zapach Rare Pearls do jakiegoś, który już był, bo ja w ogóle nie znam tego zapachu
![]() za to na bank wezmę sobie w tym katalogu razem z mamą in bloom, w takiej cenie to aż grzech nie kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem w avonie niecałe półtora roku i tez nie znam tego zapachu rare pearls ![]() ![]() ![]()
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
odebrałam moją nagrodę za konkurs zorganizowany przez moja OMSkę, pojechałam do biura okręgu i miałam sobie wybrać z takiego dużego koszyka z kosmetykami i wybrałam perfumy true glow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
Jednego się boję, czy po tak długim czasie nie pokombinują coś ze skladem Rare Pearls i czy w związku z tym nie bedzie inny? Tamten byl super.
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluje nagrody |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uważam,że zegarki z Avonu nie są złe. Mam dwa, ale z tych darmowych i chodzą od dwóch lat bez problemu. Za 80,00 zł bym ich nie kupiła, ale za 24,90 jaknajbardziej. Dlatego moje pytanie wcześniejsze o ewentualną wymianę paska. ![]() Do dziewczyna822: Kupując na placu nie masz chyba 2 letniej gwarancji, więc ta oszczędność 5,00 zł może być iluzoryczna. Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2009-11-04 o 19:29 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#227 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wkurzą sie jak bedzie kiepski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
W kat.15-16-17/2009 ta biżu wychodzi taniej, bo 29,90zł a w kat.01/2010 oddzielnie płaci się za kolczyki i naszyjnik, co daje 34,80zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=ankoro;15091333]Czy ten pasek mozna w razie czego wymienić na inny czy jest to niewykonalne?
Uważam,że zegarki z Avonu nie są złe. Mam dwa, ale z tych darmowych i chodzą od dwóch lat bez problemu. Za 80,00 zł bym ich nie kupiła, ale za 24,90 jaknajbardziej. Dlatego moje pytanie wcześniejsze o ewentualną wymianę paska. ![]() QUOTE] Na te pytanie będe mogła udzielić odpowiedzi w piatek wieczorkiem lub najpóżniej w sobotę ,jeszcae raz go dobrze obejrzę ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=LadyBird6;15091728]
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15091619]moje klientki zamawiają go hurtowo, błagają czy nie mogę załatwic wiecej sztuk mimo ze niezamawialy wzesniej za 100zł wiec chodliwy produkt
![]() wkurzą sie jak bedzie kiepski ![]() W zależności od twego zamóweinia tylko w kat. 15 mozesz mieć ,zamówić tyle zegarków w kat. 16 , czyli jeżeli np. będziesz miała zamówienie w 15 na ponad 500 zł , to mozesz zamówic 5 zegarkow , nawet jeżeli w kat.16 będziesz miala nawet więcej np. 700 , to i tak nie mozesz zamówić wiecej |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi o zegarek to sama OMSka mi kazala obejrzec, bo mowi ze niektorzy mysla ze to skorka (ten pasek) a to material tylko, co do wymiany paska to nie przyjrzalam sie, pewnie da sie to zrobic, ale to juz w ogole malo oplacalny interes, zwlaszcza ze kopertka wg mnie tez taka srednia, jakas mala calkiem, jak na moj gust nic specjalnego, a juz na pewno nie warte dokladania jeszcze do tego interesu i inwestowania w odpowiedni pasek. Ten egzemplarz byl pewnie ogladany przez inne dziewczyny i juz wychodzily takie strzepy jak przy torebkach sie zdarza, zwlaszcza przy uszach.
A co do torebek to w przelocie zobaczylam ta Sharon, wg mnie tandeta jakich malo i Eweline - ta calkiem do rzeczy, a sama mam torebke Zoey - calkiem udana jak na avon. |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Domniemam, że zgodnie z powyższym zaszła jakaś zmiana i dlatego wróciła seria Avon kids i rare perals, czekac tylko aż wróci rare gold...i pare innych zapachów, które w zagranicznych katalogach wciąz są, a u Nas nie ![]() Aczkolwiek moge się mylić ![]() Mam cichą nadzieję, że woda będzie taka sama ![]() ![]() EDYCJA: Zegarek, jak zegarek z avonu czy jakiś inny, każdy powinien miec teleskopik i możliwość wymianky paska, bo co zrobisz, jak po gwarancji pęknie Ci pasek ?? Na pewno sie da ![]() ![]()
od 15.08.2004 - RAZEM ![]() AVONOWE I ORIFLAMOWE ![]() Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-11-04 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chcialam kupic mamie jakas bizuterie. ma czarny golfik i zastanawiam sie czy lepszym wyborem bedzie Marie-Lise czy Fanny? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Fanny jest śliczna - nie jest duża, raczej skromna. Moja teściowa sobie wzięła, więc miałam okazję obmacać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Ankoro jeśli śledzisz choć troszkę katalogi zagraniczne, to z pewnością zauważyłaś, że np. w USA wciąż seria Rare jest sprzedawana. Dlatego ja osobiście uważam, że nie powinien ten zapach ulec zmianie akurat w Polsce, ponieważ całkowicie nie wyszedł z rynku. Mam nadzieje, że nasi fachowcy avonowcy również nie uznali, że należy ten zapach modyfikować. Poza tym komu by się chciało, skoro ma gotowe podane na tacy
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak w ogóle to jest potwierdzenie jakie dostaje się na meila, a nie podgląd faktury, z której może wynikać czy są braki czy nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.