Barbie beauty* - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Pokaż wyniki sondy: Jakie operacje już przeszłaś lub chcesz przejść
powiększanie piersi 32 43,24%
zmniejszenie piersi 2 2,70%
powiększanie ust 19 25,68%
liposukcja 16 21,62%
lifting powiek 11 14,86%
botox 12 16,22%
uwydatnienie kości policzkowych 15 20,27%
plastyka brzucha 14 18,92%
lifting(pełny) 5 6,76%
korekcja nosa 27 36,49%
korekcja odstających uszu 11 14,86%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 74. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-07, 12:40   #211
Szept-Aniola
Raczkowanie

Dot.: Barbie beauty*

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Mylisz pojecie co oznacza moher.
Kto powiedzial ze my nie lubimy makijazu? ja np praktycznie codziennie sie maluje. A dlaczego tak myslimy o stylu barbie? Bo niestety na ulicach dominuje wlasnie taka stereotypowa barbie. Zapatrzona w siebie, uwazajaca ze kazdy jej zazdrosci (co widac w tym watku), przesadzajaca z mini i makijazem, farbowana na blond itp itd.
Co innego dbac o siebie, a co innego miec obsesje na punkcie wygladu. Czyli robienie sobie operacji plastycznych (tak, to juz jest obsesja, bo inaczej nie musialybyscie nic w sobie zmieniac).

Moim zdaniem wszystkie te nieporozumienia wychodzą ze złej interpretacji pojęć. My źle identyfikujemy mohery , wy zle barbie. Kazda z grup popada w totalna skrajność. Barbie - rozowa platikowa pusta lalunia. Moher naturalnie "piekna" nie depilujaca się chodząca zarozumiałość. Takze jak widac mozna tak po sobie jezdzic caly czas - nie ma to sensu. Myslę ze warto by było pamiętać o kulturze i toleracji, a przy okazji nie być takim dosłownym w przyklejaniu ludziom etykietek. Ta woja nigdy nie bedzie miala konca. Niestety. Najlepiej byloby jakby kazdy pilnowal swojego watku skoro nie potrafi sie wyrazać dość kulturalnie.
Stary 2009-11-07, 12:41   #212
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Mini1991 Pokaż wiadomość
Aga ty i moher..?? no nigdy bym cie o to nie posadziła... jak juz pisałam znam jedna z waszego "obozu" i nie uwazam ze kazda z was jest taka.. a ciebie to tymbardziej! chodziło mi o twoje kolezanki które czesto pisza na naszych watkach i jada bo sie malujemy i stroimy no sorry
no moher ze mnie, wiekowo i mentalnie
W młodości (tak po 20-ce) trochę Barbie byłam ale tylko trochę choć za różem nigdy nie przepadałam zwłaszcza w dużej ilości
Proponuję po piwku

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 12:42   #213
Mini1991
Zakorzenienie

aga myslisz ze czemu juz tu nie ma naszego watku.. jedna z was wchodziła i ciagle prowokowała a i tak sie nam dostało..
Stary 2009-11-07, 12:44   #214
karinka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Szept-Aniola Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez karinka23
Chetnie odpowiem Nie mam nic do osób które poddają się takim operacjom - nie uważam ich za głupie, brzydkie, zawzięte, tępe itp. Ale dziwię im się i współczuję. Współczuje tego że pewność siebie niektórych kobiet zależy od ilości silikonu w piersiach i ustach. ja bym tego nigdy nie zrobiła, ale skoro ktoś chce, potrzebuje, nie może bez tego żyć to prosze, droga wolna. To wasze tyłki, biusty, usta, powieki róbta co chceta Nie spodziewałam się że tak na mnie "najedziecie", nie żebym sie przejmowała, ale wyzywanie kogoś od "mocherów", "beretów" nie świadczy o kulturze osobistej - może przydałaby się lekcja savoir-vivre i opanowania? Nie czuję misji i nie chcę nikogo nawrócić (nie studiuję teologii) tylko Wam sie dziwię. Mogę wchodzic na różne wątki, podczytywac je i sie w nich wypowiadać, niekoniecznie zawsze sie zgadzając z wypowiadającymi

Widzisz ja tez się dziwię. Barbie kojarzy wam się bardzo skrajnie - tandeta, plastik,silikon. Nikt nie mówi że skoro ktoś chce zrobić sobie piersi musi zrobić rozmiar DD lub więcej. Czemu od razu takie skrajnosci?! Przeciez operacje mogą być korygujące, bądź też nie takie chamsko karykaturalne. Myślę że identyfikowanie moherów z 100% feministkami - w sensie naturalności wzięło się stąd, że strasznie krytykujecie każdą ingerencję w urodę. Począwszy od makijażu kończywszy na operacjach. Robicie z tego wielkie halo! Ponieważ bierzecie pod uwagę tylko jakieś skrajne przypadki. Czemu uważacie,że każda dziewczyna której podoba się styl barbie - musi biegać w różowych miniówkach, białych kozaczkach i kilkunasto centymetrowych tipsach ? Myślicie stereotypowo. Na dodatek nie wyrażacie się w sposob kulturalny - tylko z kpiną . Czemu przemawia taki brak toleracji przez niektóre mohery ? Ja nie neguje waszego stylu i sposobu bycia - ale drażni mnie jeżeli robicie taka nagonkę.
1. Oczywiście że mogą byc korygujące, zgadzam się z tym codziło mi o to że otoczenie niejako zawsze zauważy zmianę w osobie która poddała się operacji - jak ktoś wyglądzi zmarszczki ma gładszą twarz, jak ktos powiększy biust - siłą rzeczy widac że jest większy, nawet jeśli jest proporcjonalny i pasujący do sylwetki
2. Gdzie ja krytykuje każdą ingerencję w urodę? i gdzie ja krytykowałam makijaż? zanim napiszesz zarzuty wobec mnie, proszę przejrzyj wszystkie moje wypowiedzi, bo ja nie odpowiadam za zdanie innych wizażanek tylko za swoje proszę więc jeśli odpowiadasz na mój post odnoś się tylko do słów które ja napisałam, a nie ktoś inny
3. Mój styl i sposób bycia został na tym wątku bardzo ostro skrytykowany i zanegowany przez wiele osób, ale z Tobą dyskutuje mi się kulturalnie i ty nie najeżdżasz chamsko na moje słowa tylko proszę pisz w liczbie pojedynczej a nie że "robimy" "uważamy" itp - jeszcze raz podkreślam biore odpowiedzialnośc tylko za swoje słowa
karinka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 12:45   #215
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

to tylko internet a Wy, młode i gorące głowy, zamiast w przypadku jakiegoś ataku słownego wcisnąć sobie ZP od razu się awanturujecie

Mini, znalazłas w końcu clipy w naszym zimnym brązie?

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2009-11-07 o 12:52
Stary 2009-11-07, 12:46   #216
Mini1991
Zakorzenienie

ja Cie bardzo cenie i nie chce zebys sie na mnie obrazała! tak jak juz pisałam margo to bardzo przyjazna kobieta! spotkałam ja juz na wielu watkach i wydaje mi sie sympatyczna.. to samo ty! ale inne (nie mówie ze wszytkie) to tam maja "jadowite kły" które trzeba usuwac :P
Stary 2009-11-07, 12:46   #217
Szept-Aniola
Raczkowanie

Karinka pisalam ogółem o moherach <jak zaznaczylam niektore z was bo nei szufladkuej calej moherowej spolecznosci po kilku przypadkach>

Przepraszam ze odnioslam sie akurat do Ciebie .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 12:48   #218
Mini1991
Zakorzenienie

p.s znalazłam.. :P z tych naturalnych to wszytkie sa takie chłoodne..:P ale nie wiem które brac drozsze czy tansze
Stary 2009-11-07, 12:48   #219
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
ja Cie bardzo cenie i nie chce zebys sie na mnie obrazała! tak jak juz pisałam margo to bardzo przyjazna kobieta! spotkałam ja juz na wielu watkach i wydaje mi sie sympatyczna.. to samo ty! ale inne (nie mówie ze wszytkie) to tam maja "jadowite kły" które trzeba usuwac :P
o tam, jadowite kły inteligentnie używane są lepsze od słodzenia

Stary 2009-11-07, 12:48   #220
Szept-Aniola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
to tylko internet a Wy, młode i gorące głowy, zamiast w przypadku jakiegoś ataku słownego zamiast wcisnąć sobie ZP od razu się awanturujecie

Mini, znalazłas w końcu clipy w naszym zimnym brązie?
ja nie uzywam ZP bo nigdy nie wiem czy to sie aby na pewno kwalifikuje
Stary 2009-11-07, 12:50   #221
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
p.s znalazłam.. :P z tych naturalnych to wszytkie sa takie chłoodne..:P ale nie wiem które brac drozsze czy tansze
ja narazie kasy nie mam ale marzą mi się i to bardzo tylko ciężko mi dobrac odcień, te moje włosy przy skórze mam jaśniejsze a na długości ciemniejsze mimo że najpierw nakładam farbę na odrost a na sam koniec przeciągam po długości.
A u Ciebie jak z kolorem? nadal zimno i popielato?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 12:50   #222
Mini1991
Zakorzenienie

juz odpowiedziałas :P
ja to clipy nosiłabym tylko na imprezy i jakies wyjscia na codzien mi nie potrzeba.. i własnie nie wiem czy nie lepiej taniej jak raz na ruski rok
a kolor ja biore 2 - ciemny braz.. sliczny moze wejdz na przedłuzane albo zimny braz pogadamy bo tu troche nie pasuje

Edytowane przez Mini1991
Czas edycji: 2009-11-07 o 12:52
Mini1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 12:51   #223
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
ja nie uzywam ZP bo nigdy nie wiem czy to sie aby na pewno kwalifikuje
a to źle-limitów nie ma a i tak jeśli się nie kwalifikuje to mod po prostu nic nie zrobi. Ja tam się nie szczypię

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Aga a Ty tez szukasz clipów?
tak luźno, od wakacji. Przeglądam nasz wątek o przedłużaniu ale rzadko tam widzę ładne naturalne clipy

Stary 2009-11-07, 12:52   #224
karinka23
Raczkowanie

Cytat:
Karinka pisalam ogółem o moherach <jak zaznaczylam niektore z was bo nei szufladkuej calej moherowej spolecznosci po kilku przypadkach>

Przepraszam ze odnioslam sie akurat do Ciebie .
Ależ nic nie szkodzi dobrze że to sobie wyjasniłyśmy
Stary 2009-11-07, 12:57   #225
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez Lacturia Pokaż wiadomość
dokladnie. bo tu siedza same mohery :P i po prostu trzeba sie z tym pogodzic.

a jak zaczniesz z nimi wchodzic w dyskusje to dostaniesz bana od Zlośliwca

Ten schemat jest nam bardzo dobrze znany - prawda dziewczynyki xD - i w sumei to wyszedl nam na dobre :P
Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
zdecydowanie wyszlo nam to na dobre słynna wizażowa "tolerancja" robi takie pranie mózgu że najlepiej trzymać się od tego siedliska moherów z daleka! i ten cały wyrak-czyrak i wolność słowa w jego wydaniu! żart jakiś
mam nadzieje ze zasłużyłam na bana
Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
No właśnie, tam to można też "rozszerzyć" znaczenie wątku
Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
Gdzie się podziały... tralalala... tamte mohery...

Czemu się wypowiadają głównie te zacofane dziewczyny, które chcą się operować tudzież lubią operacje? Nudno jak mogę pisać tylko z koleżankami o tych samych poglądach.
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Cholera, wlasnie nad tym samym sie zastanawiam... pewnie stwierdzily ze z nami pustakami z silikonowym mozgiem nie ma co gadac
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Moze niektore w dziecinstwie bawily sie laleczką voodoo
Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
mohery poszły dziergac na drutach swoje berety
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
tak,a ze srodka barbie wylewał sie silikon
a klatwy brzmiały
" Barbie sie gardzi
bo to nizszy od nas próg
, niewymiarową głowe ma
,moherowy beret na nic sie zda"
Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
noo tak przecież one myślą tylko o wydzierganiu kolejnego beretka
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Beretka buahahaha
ten post nie ma na celu nakrecania awantury...przyjrzyjcie sie jednak niektorym wypowiedziom.. wymagamy od drugiej strony kultury i "zdrowego" podejscia do temtu to sami sie tymi kryteriami kierujmy...

z powyzszego bije po oczach przesmiewczosc i prowokacja

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

Edytowane przez aniko 23
Czas edycji: 2009-11-07 o 12:59
aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 12:59   #226
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
aga myslisz ze czemu juz tu nie ma naszego watku.. jedna z was wchodziła i ciagle prowokowała a i tak sie nam dostało..
Jeszcze tylko się wtrącę, że to od was nas dziewczyny zaczęły odwiedzać... Więc nie przemieniaj historii i nie wybielaj koleżanek

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 13:02   #227
Mini1991
Zakorzenienie

nie wybielam.. a pisały cos?
Stary 2009-11-07, 13:05   #228
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
ten post nie ma na celu nakrecania awantury...przyjrzyjcie sie jednak niektorym wypowiedziom.. wymagamy od drugiej strony kultury i "zdrowego" podejscia do temtu to sami sie tymi kryteriami kierujmy...
Zgadzam się z Tobą, wymagajmy tego od dwóch stron.

Prześmiewczość i prowokacja były wg mnie odpowiedzią np na zawoalowane nazywanie świniami. No chyba, że to objaw kultury

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Rzucanie pereł nie ma sensu
Stary 2009-11-07, 13:07   #229
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

ja się wypowiem.
Nie neguję operacji plastycznych. Jeśli wszystko jest z umiarem i nie przechodzi w skrajność. Małe korekcje plastyczne, dla zadowolenia z siebie są ok, ale żeby nie było to przesadzone.
Sama miałam się zbierać na operację zmniejszenia piersi - głównie z celów zdrowotnych, ale także urody.
Ciągle nad nią myślę, ale na 1szym planie przynajmniej jak dla mnie obecnie to przebąkuje mi lekarka o plastyce brzucha (schudłam) i mogłabym tego nie zrobić, ale chcę, bo nie chcę chodzić z fałdem na brzuchu zwisającym gdzie nie trzeba. Miałam też plastykę nosa (także ze względów zdrowotnych - choć wcale nie musiałam mieć)

Od razu mówię, że jestem moher - co do plastyki (z umiarem nie przesadą), makijażu, dbania o siebie - jestem na zdecydowane tak.

Nie podoba mi się faktycznie ton agresji w niektórych wypowiedziach i to z obu stron

edit :
i że tak powiem, każda z nas chce być zadowolona z siebie, jedne ćwiczą (katując się), inne robią operacje, jeszcze inne chodzą do fryzjera, na tipsy, makijaż permanentny... jeśli to nam pomoże w tym, że spoglądniemy w lustro i się uśmiechniemy to ja nie mam nic przeciwko, a nawet jestem na tak. I jak powtarzam w kółko - umiar umiar i jeszcze raz umiar we wszystkim

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2009-11-07 o 13:09
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 13:09   #230
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość

Prześmiewczość i prowokacja były wg mnie odpowiedzią np na zawoalowane nazywanie świniami. No chyba, że to objaw kultury
odwracanie kota ogonem mnie nie bawi...mam ciekawsze rzeczy do robienia niz ciagniecie tej dyskusji..na zdrowy rozsadek porownywanie kolejnych wypowiedzi swiadczy o jednym... nie mysmy zaczely...kto ma oczy i krztyne obiektywizmu ten to zauwazy...

pozdrawiam wszystkich...

Stary 2009-11-07, 13:12   #231
karinka23
Raczkowanie

Cytat:

akurat w tym przypadku nie chodzi o to żeby nazywać kogoś "świnią" - jest takie powiedzenie o rzucaniu pereł przed wieprze:
"Powiedzenie to jest cytatem z Biblii. W "Ewangelii św. Mateusza" jest napisane: "Nie dawajcie psom tego, co święte, ani nie rzucajcie pereł waszych przed wieprze, by ich przypadkiem nie podeptały nogami i obróciwszy się nie rozszarpały was". Można to rozumieć następująco: nie warto dawać czegoś cennego czy kosztownego temu, kto tego nie umie docenić" - każde powiedzenie czy tez przysłowie rozpatruje się na poziomie metaforycznym a nie dosłownym
Stary 2009-11-07, 13:14   #232
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
odwracanie kota ogonem mnie nie bawi...mam ciekawsze rzeczy do robienia niz ciagniecie tej dyskusji..na zdrowy rozsadek porownywanie kolejnych wypowiedzi swiadczy o jednym... nie mysmy zaczely...kto ma oczy i krztyne obiektywizmu ten to zauwazy...

pozdrawiam wszystkich...
Nie, rzeczywiście nie zauważyłam, że to założycielka wątku zaczęła atak :

Cytat:
Napisane przez black memory Pokaż wiadomość
a co tam ! jak się konserwowac to na całego. Zapomniałas DorotaXXX o podniesieniu posladków, obstrzykiwaniu pięt i kolan....ach ta moja ironia
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A ja jurz byalm na photoszopie. polecam!!!!!!
Cytat:
Nie ma to jak bycie plastikowa barbie ze sztucznymi cyckami, ustami, policzkami... Odessanym tluszczem...

Zobaczymy jak bedziesz wygladac za kilkanascie lat
Stary 2009-11-07, 13:19   #233
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Moim zdaniem wszystkie te nieporozumienia wychodzą ze złej interpretacji pojęć. My źle identyfikujemy mohery , wy zle barbie. Kazda z grup popada w totalna skrajność. Barbie - rozowa platikowa pusta lalunia. Moher naturalnie "piekna" nie depilujaca się chodząca zarozumiałość. Takze jak widac mozna tak po sobie jezdzic caly czas - nie ma to sensu. Myslę ze warto by było pamiętać o kulturze i toleracji, a przy okazji nie być takim dosłownym w przyklejaniu ludziom etykietek. Ta woja nigdy nie bedzie miala konca. Niestety. Najlepiej byloby jakby kazdy pilnowal swojego watku skoro nie potrafi sie wyrazać dość kulturalnie.

To ze my nie chodzimy do chirurga nie oznacza, ze sie nie depilujemy, wiesz?
Nie znam ani jednej dziewczyny, ktora by sie nie depilowala. Cos za daleko pojechalas.
To co wy rozumiecie przez pojecie moher, to po prostu zwykla dziewczyna, w zwyklym makijazu, ktora sie niczym nie wyroznia z tlumu kobiet.
Ale fakt, to ze nic sobie nie poprawiamy u chirurga od razu oznacza, ze sie nie malujemy, nie depilujemy, nie farbujemy wlosow.. Co jeszcze? Moze w spodnicy tez nie mozemy wyjsc?
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 13:19   #234
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karinka23 Pokaż wiadomość
akurat w tym przypadku nie chodzi o to żeby nazywać kogoś "świnią" - jest takie powiedzenie o rzucaniu pereł przed wieprze:
"Powiedzenie to jest cytatem z Biblii. W "Ewangelii św. Mateusza" jest napisane: "Nie dawajcie psom tego, co święte, ani nie rzucajcie pereł waszych przed wieprze, by ich przypadkiem nie podeptały nogami i obróciwszy się nie rozszarpały was". Można to rozumieć następująco: nie warto dawać czegoś cennego czy kosztownego temu, kto tego nie umie docenić" - każde powiedzenie czy tez przysłowie rozpatruje się na poziomie metaforycznym a nie dosłownym

Akurat tak się składa, że ów cytat znam, a nawet (o zgrozo) rozumiem. I nawet rozpatrując go na poziome metaforycznym mamy do czynienia z pewnym zaszufladkowaniem założycielki wątku. Bo skąd założenie że nie umie ona czegoś docenić? Dlatego że jest/chce być Barbie?
Stary 2009-11-07, 13:20   #235
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

ja po pierwsze proponuje zorientowac sie kto nalezy do moherow , bo przypisujecie nam wypowiedzi uzytkowniczek ktore z nami nawet nie symapatyzuja

nie wiem co jest obrazliwego w stwierdzeniu "bylam na photoshopie" ktos tu jest nadwrazliwy chyba...to sie smieszne robi...cytat o perlach szufladkuje autorke?? NADINTERPETUJECIE z braku laku...znikam...bo to nie ma sensu

Edytowane przez aniko 23
Czas edycji: 2009-11-07 o 13:22
Stary 2009-11-07, 13:22   #236
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Aaaa, zapomnialam dodac, ze sama nosze tipsy, ba! nawet je robie.
Dlatego bardzo prosze nie przesadzac z tym, jak to my sie zachowujemy, nie depilujemy itd

Mam dziwne przeczucie, ze ten watek szybko zostanie zamkniety.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 13:24   #237
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
ja po pierwsze proponuje zorientowac sie kto nalezy do moherow , bo przypisujecie nam wypowiedzi uzytkowniczek ktore z nami nawet nie symapatyzuja

nie wiem co jest obrazliwego w stwierdzeniu "bylam na photoshopie" ktos tu jest nadwrazliwy chyba...to sie smieszne robi...cytata o perlach szufladkuje autorke?? NADINTERPETUJECIE z braku laku...znikam...bo to nie ma sensu
Aniko - nie przypisuje nikomu wypowiedzi moherów. Ten cały wizażowy podział na mohery/niemohery czy inne wielbicielki szydełkowania ani mnie ziębi ani grzeje.

A z braku laku czy tez raczej z nudy części użytkowniczek rozwalane są tu takie wątki jak ten. Tęsknie za wizażem sprzed 3-4 lat
Stary 2009-11-07, 13:29   #238
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Aniko - nie przypisuje nikomu wypowiedzi moherów. Ten cały wizażowy podział na mohery/niemohery czy inne wielbicielki szydełkowania ani mnie ziębi ani grzeje.

A z braku laku czy tez raczej z nudy części użytkowniczek rozwalane są tu takie wątki jak ten. Tęsknie za wizażem sprzed 3-4 lat
swieta racja

Stary 2009-11-07, 13:53   #239
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Bo niestety na ulicach dominuje wlasnie taka stereotypowa barbie. Zapatrzona w siebie, uwazajaca ze kazdy jej zazdrosci (co widac w tym watku), przesadzajaca z mini i makijazem, farbowana na blond itp itd.
Co innego dbac o siebie, a co innego miec obsesje na punkcie wygladu. Czyli robienie sobie operacji plastycznych (tak, to juz jest obsesja, bo inaczej nie musialybyscie nic w sobie zmieniac).

Bład- widzisz na ulicy ładną,zadbaną dziewczyne w rozowym sweterku odrazu włacza Ci sie lampka "uwaga idzie pusta barbie" ?
Od kiedy to operacje plastyczne są objawem obsesji na punkcie wyglądu? To ze ktos mial krzywy nos i chcial miec prosty nie znaczy ze ma obsesje na punkcie nosa, tylko ze zle sie z tym czuje i chce go poprawic.
Chryste, normalnie średniowiecze.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:

z powyzszego bije po oczach przesmiewczosc i prowokacja
Inaczej niz odpowiadajac złosliwie na złosliwe posty (patrz pierwsze strony gdzie objechano i wysmiano autorke watku) raczej nie da sie przekazac tego co sie mialo na mysli
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 14:15   #240
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Odpowiedziałam "Lifting powiek".

W moim wieku 40+ to jedyna operacja, którą poleca mi mój przyjaciel chirurg plastyczny. Reszta według jego opinii jest bez bez zarzutu. Ja pewnie dodałabym lifting brzucha, ale wstydu na plaży nie mam.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości