|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Jakie operacje już przeszłaś lub chcesz przejść | |||
powiększanie piersi |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 43,24% |
zmniejszenie piersi |
2 | 2,70% |
powiększanie ust |
19 | 25,68% |
liposukcja |
16 | 21,62% |
lifting powiek |
11 | 14,86% |
botox |
12 | 16,22% |
uwydatnienie kości policzkowych |
15 | 20,27% |
plastyka brzucha |
14 | 18,92% |
lifting(pełny) |
5 | 6,76% |
korekcja nosa |
27 | 36,49% |
korekcja odstających uszu |
11 | 14,86% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 74. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Barbie beauty*
Cytat:
Moim zdaniem wszystkie te nieporozumienia wychodzą ze złej interpretacji pojęć. My źle identyfikujemy mohery , wy zle barbie. Kazda z grup popada w totalna skrajność. Barbie - rozowa platikowa pusta lalunia. Moher naturalnie "piekna" nie depilujaca się chodząca zarozumiałość. Takze jak widac mozna tak po sobie jezdzic caly czas - nie ma to sensu. Myslę ze warto by było pamiętać o kulturze i toleracji, a przy okazji nie być takim dosłownym w przyklejaniu ludziom etykietek. Ta woja nigdy nie bedzie miala konca. Niestety. Najlepiej byloby jakby kazdy pilnowal swojego watku skoro nie potrafi sie wyrazać dość kulturalnie.
![]() |
![]() |
#212 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() W młodości (tak po 20-ce) trochę Barbie byłam ![]() ![]() ![]() Proponuję po piwku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
aga myslisz ze czemu juz tu nie ma naszego watku.. jedna z was wchodziła i ciagle prowokowała a i tak sie nam dostało..
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Gdzie ja krytykuje każdą ingerencję w urodę? ![]() ![]() ![]() 3. Mój styl i sposób bycia został na tym wątku bardzo ostro skrytykowany i zanegowany przez wiele osób, ale z Tobą dyskutuje mi się kulturalnie i ty nie najeżdżasz chamsko na moje słowa tylko proszę pisz w liczbie pojedynczej a nie że "robimy" "uważamy" itp - jeszcze raz podkreślam biore odpowiedzialnośc tylko za swoje słowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
okrutnica jakaś... |
to tylko internet
![]() ![]() Mini, znalazłas w końcu clipy w naszym zimnym brązie? Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-11-07 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
ja Cie bardzo cenie i nie chce zebys sie na mnie obrazała! tak jak juz pisałam margo to bardzo przyjazna kobieta! spotkałam ja juz na wielu watkach i wydaje mi sie sympatyczna.. to samo ty! ale inne (nie mówie ze wszytkie) to tam maja "jadowite kły" które trzeba usuwac :P
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Karinka pisalam ogółem o moherach <jak zaznaczylam niektore z was bo nei szufladkuej calej moherowej spolecznosci po kilku przypadkach>
Przepraszam ze odnioslam sie akurat do Ciebie .
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
p.s znalazłam.. :P z tych naturalnych to wszytkie sa takie chłoodne..:P ale nie wiem które brac drozsze czy tansze
![]()
![]() |
#219 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#221 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() A u Ciebie jak z kolorem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
juz odpowiedziałas :P
ja to clipy nosiłabym tylko na imprezy i jakies wyjscia na codzien mi nie potrzeba.. ![]() ![]() a kolor ja biore 2 - ciemny braz.. sliczny ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kalinowskaiza/ Edytowane przez Mini1991 Czas edycji: 2009-11-07 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- tak luźno, od wakacji. Przeglądam nasz wątek o przedłużaniu ale rzadko tam widzę ładne naturalne clipy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z powyzszego bije po oczach przesmiewczosc i prowokacja
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2009-11-07 o 12:59 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
nie wybielam.. a pisały cos?
![]() |
#228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prześmiewczość i prowokacja były wg mnie odpowiedzią np na zawoalowane nazywanie świniami. No chyba, że to objaw kultury ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
ja się wypowiem.
Nie neguję operacji plastycznych. Jeśli wszystko jest z umiarem i nie przechodzi w skrajność. Małe korekcje plastyczne, dla zadowolenia z siebie są ok, ale żeby nie było to przesadzone. Sama miałam się zbierać na operację zmniejszenia piersi - głównie z celów zdrowotnych, ale także urody. Ciągle nad nią myślę, ale na 1szym planie przynajmniej jak dla mnie obecnie to przebąkuje mi lekarka o plastyce brzucha (schudłam) i mogłabym tego nie zrobić, ale chcę, bo nie chcę chodzić z fałdem na brzuchu zwisającym gdzie nie trzeba. Miałam też plastykę nosa (także ze względów zdrowotnych - choć wcale nie musiałam mieć) Od razu mówię, że jestem moher - co do plastyki (z umiarem nie przesadą), makijażu, dbania o siebie - jestem na zdecydowane tak. Nie podoba mi się faktycznie ton agresji w niektórych wypowiedziach i to z obu stron ![]() edit : i że tak powiem, każda z nas chce być zadowolona z siebie, jedne ćwiczą (katując się), inne robią operacje, jeszcze inne chodzą do fryzjera, na tipsy, makijaż permanentny... jeśli to nam pomoże w tym, że spoglądniemy w lustro i się uśmiechniemy to ja nie mam nic przeciwko, a nawet jestem na tak. I jak powtarzam w kółko - umiar umiar i jeszcze raz umiar we wszystkim
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2009-11-07 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam wszystkich...
![]() |
![]() |
#231 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Powiedzenie to jest cytatem z Biblii. W "Ewangelii św. Mateusza" jest napisane: "Nie dawajcie psom tego, co święte, ani nie rzucajcie pereł waszych przed wieprze, by ich przypadkiem nie podeptały nogami i obróciwszy się nie rozszarpały was". Można to rozumieć następująco: nie warto dawać czegoś cennego czy kosztownego temu, kto tego nie umie docenić" - każde powiedzenie czy tez przysłowie rozpatruje się na poziomie metaforycznym a nie dosłownym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To ze my nie chodzimy do chirurga nie oznacza, ze sie nie depilujemy, wiesz? Nie znam ani jednej dziewczyny, ktora by sie nie depilowala. Cos za daleko pojechalas. To co wy rozumiecie przez pojecie moher, to po prostu zwykla dziewczyna, w zwyklym makijazu, ktora sie niczym nie wyroznia z tlumu kobiet. Ale fakt, to ze nic sobie nie poprawiamy u chirurga od razu oznacza, ze sie nie malujemy, nie depilujemy, nie farbujemy wlosow.. Co jeszcze? Moze w spodnicy tez nie mozemy wyjsc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Akurat tak się składa, że ów cytat znam, a nawet (o zgrozo) rozumiem. I nawet rozpatrując go na poziome metaforycznym mamy do czynienia z pewnym zaszufladkowaniem założycielki wątku. Bo skąd założenie że nie umie ona czegoś docenić? Dlatego że jest/chce być Barbie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
ja po pierwsze proponuje zorientowac sie kto nalezy do moherow , bo przypisujecie nam wypowiedzi uzytkowniczek ktore z nami nawet nie symapatyzuja
![]() nie wiem co jest obrazliwego w stwierdzeniu "bylam na photoshopie" ktos tu jest nadwrazliwy chyba...to sie smieszne robi...cytat o perlach szufladkuje autorke?? NADINTERPETUJECIE z braku laku...znikam...bo to nie ma sensu
Edytowane przez aniko 23 Czas edycji: 2009-11-07 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
Aaaa, zapomnialam dodac, ze sama nosze tipsy, ba! nawet je robie.
Dlatego bardzo prosze nie przesadzac z tym, jak to my sie zachowujemy, nie depilujemy itd ![]() Mam dziwne przeczucie, ze ten watek szybko zostanie zamkniety. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A z braku laku czy tez raczej z nudy części użytkowniczek rozwalane są tu takie wątki jak ten. Tęsknie za wizażem sprzed 3-4 lat ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bład- widzisz na ulicy ładną,zadbaną dziewczyne w rozowym sweterku odrazu włacza Ci sie lampka "uwaga idzie pusta barbie" ? ![]() Od kiedy to operacje plastyczne są objawem obsesji na punkcie wyglądu? ![]() Chryste, normalnie średniowiecze. ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#240 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Odpowiedziałam "Lifting powiek".
W moim wieku 40+ to jedyna operacja, którą poleca mi mój przyjaciel chirurg plastyczny. Reszta według jego opinii jest bez bez zarzutu. Ja pewnie dodałabym lifting brzucha, ale wstydu na plaży nie mam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.