![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy to można zaakceptować? zachowanie narzeczonego..
sine.ira dzieki za wsparcie a więc mam nadzieje ze odwołanie slubu bedzie najlepszym rozwiązaniem zwłasza po tym jak powiedziałam narzeczonemu wszystkie wywodu ktore tu opisałam a on odparł : ,,Jak ci sie nie podoba to mnie rzuc ja cie na siłe nie trzymam znajdz sobie lepszego, jak teraz taka jestes to nie chce wiedziec co bedzie po slubie''ej sorry jeszcze nigdy od niego od nikogo nie usłyszałam takich słow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-12-18 o 22:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro nie potraficie normalnie porozmawiac i dojsc do porozumienia, to naprawde nie ma co sie meczyc w takim zwiazku. Zgadzam sie z Doris nie nauczysz go szacunku wobec siebie. Uwazam ze rozstanie to najlepsze rozwiazanie dla Ciebie. Tylko uwazaj pozniej, bo moze dojsc do sytuacji ze bedzie Ci "obiecywal poprawe" fakt poprawa moze trwac miesiac, a pozniej wszystko wroci do normy, bo bedzie wiedzial ze i tak mu ulegniesz. Pisze to tak na przyszlosc. Powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żadna dziewczyna, która się w Twojej sprawie wypowiadała nie obrugała Cię, że powinnaś być matką-Polką. Ale on tego właśnie od Ciebie oczekuje. Widzę trzy opcje: 1. Weźmiecie ślub i będziesz się z nim ciągle sprzeczać, w końcu się pozabijacie albo rozwiedziecie. 2. Weźmiecie ślub i będziesz spełniała jego oczekiwania. On będzie zadowolony, ale w Tobie będzie narastać frustracja i żal do niego. Albo zmienisz się w zgorzkniałą matkę-Polkę, albo odejdziesz. 3. Zerwiesz ten związek i dasz Wam obojgu szansę, choć na początku będzie ciężko. On będzie mógł znaleźć sobie trusię, która będzie się spełniała obsługując mężusia, Ty znajdziesz kogoś, z kim stworzysz prawdziwie partnerski związek (oczywiście to nie przyjdzie samo, nad tym też trzeba się napracować).
Edytowane przez mysiak Czas edycji: 2009-12-19 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Jutro poniedziałek, nowy dzień - wyznacz datę, kiedy zaczniesz wprowadzać niezbędne zmiany, bo szkoda Twojego każdego dnia. Ufam, że wiesz co masz robić: odwołaj ślub i rozstań się z nim, uczyń to w odpowiednim dla Ciebie czasie - wynacz datę. To jedyna droga do życia takiego, jakiego pragniesz, przecież o tym wiesz. Zwłoka nie ma sensu. Podziwiam Twoją Mamę, ona Cię bardzo kocha, zwróciła uwagę na ważne kwestie w jego charakterze i powiedziała mu co chciałaby, aby zmienił, w trosce o Ciebie. Wyciągnęła do niego ręke, ze względu na Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.