|
|
#211 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
Cytat:
) Żeby nie Wizaż to ja bym o etorebbce pewnie podobnie jak Princeska87 się nie dowiedziała i dalej żyła bym w nieświadomości, główkując, gdzie te dziewczyny dorwały te piękne torebki![]() Ja widuję u siebie na mieście coraz więcej dziewczyn z tymi torebkami, już nie pamiętam konkretnie z jakimi modelami, na pewno widziałam dwie laski z szarą Emilką
|
||
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Uważaj co robisz, bo jeszcze tego słono pożałujesz
Cytat:
, a 2, o ile nie 3 kolejne klikną lada dzień |
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te torebki aż się proszą żeby je kupić![]() 11 etorebek
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) etorebek, ale na swoje usprawiedliwienie dodam, że niedostępną już beżową Mayę oddałam mamie, kremową Mariettę zamawiałam specjalnie dla mamy, podobnie jak granatową Liyę i czarną Cassię dla siostry. Ale szara Emili, turkusowa Noel, ruda Landi, czarna Charlot, fioletowa Tara i czarna Dewi są moje Miałam jeszcze fioletową Suvi, ale oddałam, bo rączki w niej popękały ![]() A tak w ogóle przypomniałam sobie jeszcze, że niedawno klikałam turkusową Noel dla koleżanki i początkowo przez pomyłkę wzięłam brązową Dewi zamiast czarnej. Także w sumie na tą chwilę kliknęłam jednak 13 etorebek ![]() A te zapowiadane to brązową Saphire i zielono-niebieska Twila dla siostry, i mooooże czerwona Andi dla mnie
|
|
|
|
|
#215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
ja oczywiście odkryłam je dzięki wizażowi
i chyba już nie kupię torebki gdzieś indziej, chyba że na prawdę mnie coś zauroczy etorebek raczej nie widuje więc pozytywnie zaskoczona byłam jak w zeszły pon. dziewczyna wychodziłą z wetu z szarą andi a o Lublinie mówię w tym momencie
|
|
|
|
#217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Co do Andi rozowej to Cie rozumiem bo tez sini mi sie po nocach i licze tlyko na to ze sie nie wyprzeda jak szara Andi bo pod wiosne planuje ja kupic. Do czego nosic sie nie martiwe bo to blady stonowany kolor; czarnie ,szarosci, granaty, biele oj mysle ze duzo kombinacji mozna znalesc A fotki wstaw koniecznie jak dostaniesz torebusie![]() Cytat:
![]() to prawda ja tez na etorebke wpadłam tu wczesniej jak kupowalam torebki to na allegro nie ze sklepow interenetowych
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Kupię torebkę
![]() Dziś upoluję Trish ![]() Przyznać się, której mega, mega zależy żebym użyła jej kodu? (bo brakuje Wam kilku % żeby była mniejsza obniżka czy coś..?) I jak już zamówię, to gdzie ten kod wpisuję? ![]() I muszę się wcześniej zalogować na tej stronie? Bo nie mam konta. Jak będę wpłacać na konto bankowe to wpłacam cena torebki - 5% + 9zł za przesyłkę?
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2009-11-30 o 10:41 |
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s. za uzycie mojego kodu sie nie obraze
Edytowane przez lele Czas edycji: 2009-11-30 o 10:52 |
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli któraś z dziewczyn potrzebuje bardziej, to korzystaj z innego
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak szczerze to mi bardzo zalezy na rabacie mam na oku 3 torebeczki o ktorych snie po nocach i jak na moj pusty bezrobotny portfel narazie, mnie na nie nie stac. Wiec byloby bardzo milo ze znizki
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mysle ze kazdemu tutaj zalezy na znizce
![]() Wrzucam foty wyprostowanej juz Any, wyglada o niebo lepiej moim zdaniem moze komus bedzie latwiej podjac decyzje
|
|
|
|
#223 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie mam na szczęście dużych wymagań torebkowych jeżeli chodzi o ich liczbę ale uwielbiam oglądac torebki i planowac zakup, schodzi mi to przeważnie kilka miesięcy![]() Cytat:
Cytat:
Dzis wieczorem chyba zamówię sobie torbę mikołajowo-gwiazdkową bo juz nie będe dłużej czekac a rabatu i tak większego chyba nie uzbieram...Prawdopodobnie zamówię Landi niebieską (niestety nie mam nic niebieskiego i jej zakup wiąże sie z dalszymi zakupami np. szalik, rękawiczki), ale jeszcze się waham i po głowie chodzi mi Adelin czarna (obawiam się, ze będzie za duża i przy takim modelu mnie przytłoczy, no i cała czarna wtedy będę) i Cily beżowo-szara (fajny kolor, fason troche mniej mi sie podoba).i teraz tylko Edytowane przez anah Czas edycji: 2009-11-30 o 11:20 |
||||||
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pomoc dziewczynki
BBlondyneczkAA wzięłam Twój kod, skoro masz zamiar kupić 3, to pewnie Ci się przyda ![]() Anah heeeej
|
#226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, dlatego każda ucieszy się ze zniżki
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja 2 planuje zamowic po swiatach a 3 na wiosne(licze ze etorebka wypusci jakos sliczna kremowa torebka wielkosci Emilli)Cytat:
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam do oczekujących na etorebkę pod choinką
tylko się zastanawiam czy keirę brać szarą czy brązową, bardziej do mnie szara przemawia, co sądzicie?
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje komuś za skorzystanie z kodu ![]() kurka wodna no jutro tez wkleje jakies foty
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zadna z wizazanek nie kupila brazowej to bylabys pierwsza jakbys ja wziela
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). W śr będę decydować, bo jeszcze czekam na koleżankę, czy zamawia też czy nie.
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Papiszynko śliczna ta szara
![]() Blondyneczko proszę bardzo i oczywiście jak będę już szczęśliwą posiadaczką etorebki wkleję tu zdjęcia![]()
|
#233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Jest duza ale dla mnie w sam raz, troche workowata ale to dla mnie na plus bo takie lubie. Zrobiłam juz dodatkowe dziurki , takze wchodzi na plaszcz. Złotosci jest mało i sa o wiele mniej widoczne niz w emilce. Z tego co czytam to w ostatniej chwili udało mi sie ja kupic , bo nie ma jej na stronie - acha ze to niby miała byc ciotkowata ta torebka? , tak pisałam. nie ..odszczekuje absolutnie
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naczytałam się już duużo o nich (oprócz Anori). Pewnie część będzie moim udziałem, a część zostawię Mikołajowi
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzorowana jest na Mulberry Bag - pojemna, elegancka no i ze skóry naturalnej Z czarnych fajna jest jeszcze Ana i to w cenie 2 razy niższej niż Trish. Mizensa ma świetne jakościowo torebki - więc napewno będziesz zadowolona. Ekoskórka z etorebki jest często nie do odróżnienia ze skórką naturalną Wiem bo kilka osób się pomyliło w przypadku moich torebek ![]() Ja obecnie mam 4 : rudą Landi, czerwony kuferek Milla, kobaltową Nenę i szarą Andi. dla mamy kupowałam też czarną Amelię. Wszystkie są cudne i świetnej jakości |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, Trish jest boska, zwlaszcza ta w bezu
A etorebki mam 2, mialam Keire ale sie pozbylam, za wielka chociaz teraz by mi sie przydala, w zlym momencie ja kupilam :P
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, ale spam
Niezbyt nadrobiłam, bo mam mało czasu Za chwilę postaram się zrobić zdjęcia Pheby i Twili, ale nie wiem, czy zdążę je wrzucić przed wyjściem na zajęcia![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Ah, no i serdecznie dziękuję komuś za skorzystanie z mojego kodu |
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuję wizażance za skorzystanie z mojego kodu
Pochwal się torbą jak dostaniesz
|
|
|
|
#240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

może wystąpmy do nich o jakąś większą zniżke w końcu na forum mają niezłą reklame
.
) Żeby nie Wizaż to ja bym o etorebbce pewnie podobnie jak Princeska87 się nie dowiedziała i dalej żyła bym w nieświadomości, główkując, gdzie te dziewczyny dorwały te piękne torebki

, a 2, o ile nie 3 
Miałam jeszcze fioletową Suvi, ale oddałam, bo rączki w niej popękały 

więc pozytywnie zaskoczona byłam jak w zeszły pon. dziewczyna wychodziłą z wetu z szarą andi 

jutro tez wkleje jakies foty