etorebka.pl część IV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-29, 22:47   #211
melissa89
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Zgadzam się może wystąpmy do nich o jakąś większą zniżke w końcu na forum mają niezłą reklame .
Ja jak na razie widziałam jedną dziewczynę z pudrową Andi
Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
ja np. etorebkę poznałam dzięki Wam przypadkiem chyba w wakacje natknęłam się na podpis u którejś z Wizażanek i z ciekawości kliknęłam, oczywiście podobały mi się wszystkie torebki, więc stwierdziłam, że muszę wyjść, bo zbankrutuję, a potem miałam tyle spraw na głowie, że zapomniałam! Ale dziś powróciłam i jeszcze znalazłam Wasz wątek
Ej no słuchajcie to nie głupi pomysł) Żeby nie Wizaż to ja bym o etorebbce pewnie podobnie jak Princeska87 się nie dowiedziała i dalej żyła bym w nieświadomości, główkując, gdzie te dziewczyny dorwały te piękne torebki

Ja widuję u siebie na mieście coraz więcej dziewczyn z tymi torebkami, już nie pamiętam konkretnie z jakimi modelami, na pewno widziałam dwie laski z szarą Emilką
Stary 2009-11-29, 22:54   #212
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
aha! i zasubskrybowałam Was, bo coś czuję, że się tu zadomowię
Uważaj co robisz, bo jeszcze tego słono pożałujesz

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Zgadzam się może wystąpmy do nich o jakąś większą zniżkę w końcu na forum mają niezłą reklame .
Ja jak na razie widziałam jedną dziewczynę z pudrową Andi
Jestem za, zwłaszcza, że moje palce kliknęły już 11 etorebek , a 2, o ile nie 3 kolejne klikną lada dzień
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 23:00   #213
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

Jestem za, zwłaszcza, że moje palce kliknęły już 11 etorebek , a 2, o ile nie 3 kolejne klikną lada dzień
już żałuję, ale to jest silniejsze ode mnie te torebki aż się proszą żeby je kupić

11 etorebek bosko
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 23:20   #214
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
już żałuję, ale to jest silniejsze ode mnie te torebki aż się proszą żeby je kupić

11 etorebek bosko
Co prawda sama się trochę przeraziłam tą liczbą, jak już doliczyłam się wszystkich (chyba ) etorebek, ale na swoje usprawiedliwienie dodam, że niedostępną już beżową Mayę oddałam mamie, kremową Mariettę zamawiałam specjalnie dla mamy, podobnie jak granatową Liyę i czarną Cassię dla siostry. Ale szara Emili, turkusowa Noel, ruda Landi, czarna Charlot, fioletowa Tara i czarna Dewi są moje Miałam jeszcze fioletową Suvi, ale oddałam, bo rączki w niej popękały
A tak w ogóle przypomniałam sobie jeszcze, że niedawno klikałam turkusową Noel dla koleżanki i początkowo przez pomyłkę wzięłam brązową Dewi zamiast czarnej. Także w sumie na tą chwilę kliknęłam jednak 13 etorebek
A te zapowiadane to brązową Saphire i zielono-niebieska Twila dla siostry, i mooooże czerwona Andi dla mnie
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 23:29   #215
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
ja np. etorebkę poznałam dzięki Wam przypadkiem chyba w wakacje natknęłam się na podpis u którejś z Wizażanek i z ciekawości kliknęłam, oczywiście podobały mi się wszystkie torebki, więc stwierdziłam, że muszę wyjść, bo zbankrutuję, a potem miałam tyle spraw na głowie, że zapomniałam! Ale dziś powróciłam i jeszcze znalazłam Wasz wątek
Cytat:
Napisane przez melissa89 Pokaż wiadomość
Ej no słuchajcie to nie głupi pomysł) Żeby nie Wizaż to ja bym o etorebbce pewnie podobnie jak Princeska87 się nie dowiedziała i dalej żyła bym w nieświadomości, główkując, gdzie te dziewczyny dorwały te piękne torebki

Ja widuję u siebie na mieście coraz więcej dziewczyn z tymi torebkami, już nie pamiętam konkretnie z jakimi modelami, na pewno widziałam dwie laski z szarą Emilką
Ja trafiłam na etorebkę przez jakąś stronę www, ale wtedy jeszcze nic nie zamówiłam. Dopiero jak zaczęłam udzielać się na wizażu trafiłam na ten wątek i postanowiłam zamówić szarą Andi

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 04:33   #216
cetrizini
Raczkowanie

ja oczywiście odkryłam je dzięki wizażowi i chyba już nie kupię torebki gdzieś indziej, chyba że na prawdę mnie coś zauroczy etorebek raczej nie widuje więc pozytywnie zaskoczona byłam jak w zeszły pon. dziewczyna wychodziłą z wetu z szarą andi a o Lublinie mówię w tym momencie
cetrizini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 07:05   #217
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Dziękuję jutro skorzystam z któregoś kodu bardzo miło tu jest, mówicie, że dobry wybór? Bo to moje pierwsze e torebki będą z trudem wybrane....i oczywiście jak przyjadą to wstawię fotki.
Chciałabym jeszcze Andi różową, ale kompletnie niewiem do czego ją nosić. Od dłuższego czasu w mojej szafie królują czarne rzeczy i postanawiam to zmienić. Zaczynam od torebek
Wybor bardzo dobry a Co do Andi rozowej to Cie rozumiem bo tez sini mi sie po nocach i licze tlyko na to ze sie nie wyprzeda jak szara Andi bo pod wiosne planuje ja kupic. Do czego nosic sie nie martiwe bo to blady stonowany kolor; czarnie ,szarosci, granaty, biele oj mysle ze duzo kombinacji mozna znalesc A fotki wstaw koniecznie jak dostaniesz torebusie

Cytat:
jezu dziewczyny jak ta etorebka uzależnia, zamówiłam jedną, a już bym chciała następną i następną, a jeszcze jak widze, że Wy tu po trzy zamawiacie... ehh ja też tak chcę!!!;P
rozumiemy wszystkie sie uzaleznilysmy

Cytat:
to prawda ja tez na etorebke wpadłam tu wczesniej jak kupowalam torebki to na allegro nie ze sklepow interenetowych

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 09:38   #218
Princeska87
Zakorzenienie

Kupię torebkę
Dziś upoluję Trish

Przyznać się, której mega, mega zależy żebym użyła jej kodu? (bo brakuje Wam kilku % żeby była mniejsza obniżka czy coś..?)

I jak już zamówię, to gdzie ten kod wpisuję?
I muszę się wcześniej zalogować na tej stronie? Bo nie mam konta.
Jak będę wpłacać na konto bankowe to wpłacam cena torebki - 5% + 9zł za przesyłkę?

Edytowane przez Princeska87
Czas edycji: 2009-11-30 o 09:41
Stary 2009-11-30, 09:47   #219
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Kupię torebkę
Dziś upoluję Trish

Przyznać się, której mega, mega zależy żebym użyła jej kodu? (bo brakuje Wam kilku % żeby była mniejsza obniżka czy coś..?)

Jak będę wpłacać na konto bankowe to wpłacam cena torebki - 5% + 9zł za przesyłkę?
zaloz konto na etorebce( edit. nie musisz robic tego wczesniej, juz po dodaniu torby do koszyka bedziesz mogla to zrobic). pozniej przy Trish masz dodaj do koszyka. nacisnij. pozniej w prawym gornym rogu masz swoj koszyk. nacisnij tam, zobaszysz swoja torebke, wpisz kod rabatowy i wybierz opcje wysylki. nastepnie program sam CI wyliczy kwote jaka masz do zaplaty.

p.s. za uzycie mojego kodu sie nie obraze

Edytowane przez lele
Czas edycji: 2009-11-30 o 09:52
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 09:51   #220
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Kupię torebkę
Dziś upoluję Trish

Jak już pytasz, to mi by było bardzo miło, gdybyś skorzystała z mojego. Może dzięki temu łatwiej mi się podejmie decyzję Ale jeśli któraś z dziewczyn potrzebuje bardziej, to korzystaj z innego
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 09:53   #221
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Kupię torebkę
Dziś upoluję Trish

Tak musisz sie wczesniej zalogowac potem do koszyka wrzucasz torebke i juz dalej po kolei wszystko bedzie pica co jak robic i bedziesz widziala gdzie trzeba kod wpisac. Wybierzesz opcje przesylki czy za pobraniem czy przelewem i oni podlicza ci ostateczny koszt juz z 5% rabatem.
A tak szczerze to mi bardzo zalezy na rabacie mam na oku 3 torebeczki o ktorych snie po nocach i jak na moj pusty bezrobotny portfel narazie, mnie na nie nie stac. Wiec byloby bardzo milo ze znizki

Zakochana
Stary 2009-11-30, 10:12   #222
Papiszynka
Zakorzenienie

Ja mysle ze kazdemu tutaj zalezy na znizce

Wrzucam foty wyprostowanej juz Any, wyglada o niebo lepiej moim zdaniem moze komus bedzie latwiej podjac decyzje
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 10:18   #223
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kobitki jak dobrze Was tu mieć
Podczytałam Was troszkę, obejrzałam zdjęcia torebek jak się prezentują na Was i jako tako się orientuję
Prawdopodobnie zdecyduję się na kupno 1 torebki (narazie) i użyję czyjegoś kodu rabatowego - którejś specjalnie zależy z Was jaki mam wziąć, bo mi to obojętne, a przeczytałam, że Wy wtedy też macie zniżkę
Obecnie poszukuję czarnej i tylko czarnej torebki (podoba mi się mnóstwo, ale niestety są priorytety i "priorytety" dlatego muszę zdecydować się na 1 ). Wolałabym ze skóry naturalnej chyba i wstępnie wybrałam Mizensa Trish Bag. Chciałabym żeby była modna, raczej miała krótkie rączki. Chyba, że jeszcze byście coś pomogły w wyborze
pozdrawiam
Cytat:
Dziękuję serdecznie oglądałam już na początku te zdjęcia, fajnie wygląda.. Sama nie wiem co zrobić, bo znalazłam może troszkę fajniejsze z eko skóry, ale jakoś tak się mega napaliłam na naturalną skórę, bo jest tutaj w atrakcyjnej cenie.. muszę się z tym "przespać" jeszcze chyba

edit: Emilia, Sienna, Milon, Marietta, Skye przecudne
Witaj

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny to mój pierwszy wpis na tym forum, ale podczytuję Was troszkę obejrzałam wszystkie fotki torebek i co jedna to ładniejsza! Właśnie nadszedł czas i na moje zakupy torebkowe....Mam zamiar kupić 3

Wybrałam Amberlyn, zieloną Anę i szarą Emilkę. W sumie to tak długo się zastanawiałam nad szarą Andi albo Emilką, że wybór sam się dokonał

Czy mogłabym skorzystać z kodu którejś dobrej duszyczki?? Jutro wieczorkiem klikam zamówienie pozdrawiam torebkomaniaczki wspaniałe
fajny wybór torebek

Cytat:
Pewnie zdecyduję się na Trish, a jak się okaże na żywo, że faktycznie jest świetna, to pewnie pozamawiam jeszcze inne kolorowe z eko
Pokażę mamie, żeby mnie jeszcze utwierdziła w przekonaniu, że dobrze robię bo ja taki coś ostatnio niezdecydowany człowiek
Tutaj można istną plajtę zaliczyć po ile torebek macie już kupione z etorebki? przyznać się
ja mam tylko 2 a dziś chyba zamawiam trzecią
Nie mam na szczęście dużych wymagań torebkowych jeżeli chodzi o ich liczbę ale uwielbiam oglądac torebki i planowac zakup, schodzi mi to przeważnie kilka miesięcy

Cytat:
i pewnie juz całkiem wpadniej w torebkomaniactowo:brzydal :

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

to się nazywa nałóg

Dzis wieczorem chyba zamówię sobie torbę mikołajowo-gwiazdkową bo juz nie będe dłużej czekac a rabatu i tak większego chyba nie uzbieram...
Prawdopodobnie zamówię Landi niebieską (niestety nie mam nic niebieskiego i jej zakup wiąże sie z dalszymi zakupami np. szalik, rękawiczki), ale jeszcze się waham i po głowie chodzi mi Adelin czarna (obawiam się, ze będzie za duża i przy takim modelu mnie przytłoczy, no i cała czarna wtedy będę) i Cily beżowo-szara (fajny kolor, fason troche mniej mi sie podoba).
i teraz tylko

Edytowane przez anah
Czas edycji: 2009-11-30 o 10:20
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 10:25   #224
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość

Wrzucam foty wyprostowanej juz Any, wyglada o niebo lepiej moim zdaniem moze komus bedzie latwiej podjac decyzje
super jest mam czarna i chwale ale widze ze szara tez niczego sobie
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 10:26   #225
Princeska87
Zakorzenienie

Dzięki za pomoc dziewczynki:r oza:

BBlondyneczkAA wzięłam Twój kod, skoro masz zamiar kupić 3, to pewnie Ci się przyda

Anah heeeej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 10:29   #226
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, dlatego każda ucieszy się ze zniżki

Cytat:
Na tych zdjęciach wygląda duuużo lepiej niż na tych etorebkowych

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość

Dzis wieczorem chyba zamówię sobie torbę mikołajowo-gwiazdkową bo juz nie będe dłużej czekac a rabatu i tak większego chyba nie uzbieram...
Prawdopodobnie zamówię Landi niebieską (niestety nie mam nic niebieskiego i jej zakup wiąże sie z dalszymi zakupami np. szalik, rękawiczki), ale jeszcze się waham i po głowie chodzi mi Adelin czarna (obawiam się, ze będzie za duża i przy takim modelu mnie przytłoczy, no i cała czarna wtedy będę) i Cily beżowo-szara (fajny kolor, fason troche mniej mi sie podoba).
i teraz tylko
Ja się nadal zastanawiam nad różową Andi, czarną Anori i szarą Haddi. Już byłam prawie zdecydowana, że Andi nie, ale Papiszynka wkleiła foty i znowu wpadłam. Potem się okazało, że zabrakło szarej, więc boję się, że potem tej różowej może nie być już. Co prawda róż to nie do końca mój kolor, ale będzie pasować do szarego, granatu, fioletów i czarnego, więc jest ok. Za Haddi przemawia to, że jest boska i potrzebna mi średnia torebka, zwłaszcza, że imprezy i spotkania świąteczne i poświąteczne się szykują, więc się przyda. A Anori kocham od pierwszego wejrzenia. I co tu począć?
Stary 2009-11-30, 10:32   #227
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za pomoc dziewczynki:r oza:

BBlondyneczkAA wzięłam Twój kod, skoro masz zamiar kupić 3, to pewnie Ci się przyda

Anah heeeej
Dziekuje Kochana:roz a: pochwal sie jak bedziesz juz ja miala, zazdroszcze skorzanej torebki Ja 2 planuje zamowic po swiatach a 3 na wiosne(licze ze etorebka wypusci jakos sliczna kremowa torebka wielkosci Emilli)

Cytat:

Świetnie Ana prezentuje sie na 1 zdjeciu

Zakochana
Stary 2009-11-30, 10:37   #228
aniolusiek_
Zakorzenienie

dołączam do oczekujących na etorebkę pod choinką tylko się zastanawiam czy keirę brać szarą czy brązową, bardziej do mnie szara przemawia, co sądzicie?

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 10:38   #229
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Ja się nadal zastanawiam nad różową Andi, czarną Anori i szarą Haddi. Już byłam prawie zdecydowana, że Andi nie, ale Papiszynka wkleiła foty i znowu wpadłam. Potem się okazało, że zabrakło szarej, więc boję się, że potem tej różowej może nie być już. Co prawda róż to nie do końca mój kolor, ale będzie pasować do szarego, granatu, fioletów i czarnego, więc jest ok. Za Haddi przemawia to, że jest boska i potrzebna mi średnia torebka, zwłaszcza, że imprezy i spotkania świąteczne i poświąteczne się szykują, więc się przyda. A Anori kocham od pierwszego wejrzenia. I co tu począć?
Bierz wszystkie nie no, bylabym za Andi, wiadomo czemu, Haddi tez mi sie podoba(ła), wielkosc ma super, ale chyba juz mi sie kokardy przejadly... Anori zas mi sie nie podoba, zreszta czarne torby sa takie smutne

Dziekuje komuś za skorzystanie z kodu pochwal sie

kurka wodna no jutro tez wkleje jakies foty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 10:41   #230
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
dołączam do oczekujących na etorebkę pod choinką tylko się zastanawiam czy keirę brać szarą czy brązową, bardziej do mnie szara przemawia, co sądzicie?
Mi tez szarna sie bardziej podoba chyba zadna z wizazanek nie kupila brazowej to bylabys pierwsza jakbys ja wziela

Zakochana
Stary 2009-11-30, 10:47   #231
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Bierz wszystkie nie no, bylabym za Andi, wiadomo czemu, Haddi tez mi sie podoba(ła), wielkosc ma super, ale chyba juz mi sie kokardy przejadly... Anori zas mi sie nie podoba, zreszta czarne torby sa takie smutne
Tak się to pewnie skończy. Andi zostanie wliczona na pewno, Haddi mi się po prostu podoba, a nie jest łatwo znaleźć małą torebkę, za dobre pieniądze i jeszcze fajną. A Anori jest baaardzo w moim stylu z kolei i potrzebuję czarną torbę (mam jedną, ale popsuł się zamek i w ogóle, znudziła mi się ).

W śr będę decydować, bo jeszcze czekam na koleżankę, czy zamawia też czy nie.
Stary 2009-11-30, 10:52   #232
Princeska87
Zakorzenienie

Papiszynko śliczna ta szara

Blondyneczko proszę bardzo i oczywiście jak będę już szczęśliwą posiadaczką etorebki wkleję tu zdjęcia
Stary 2009-11-30, 10:52   #233
anah
Zakorzenienie

Cytat:
oj, na prawde ciężko doradzić. chyba Andi...

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
brałabym szarą

Cytat:
Tak się to pewnie skończy. Andi zostanie wliczona na pewno, Haddi mi się po prostu podoba, a nie jest łatwo znaleźć małą torebkę, za dobre pieniądze i jeszcze fajną. A Anori jest baaardzo w moim stylu z kolei i potrzebuję czarną torbę (mam jedną, ale popsuł się zamek i w ogóle, znudziła mi się ).

W śr będę decydować, bo jeszcze czekam na koleżankę, czy zamawia też czy nie.
akurat zostało ci troszke czasu do namysłu i pewnie jeszcze dziewczyny cos doradzą
Stary 2009-11-30, 10:54   #234
Kacha30
Raczkowanie

przyszła szara Andi , nie noo super, o wiele lepsza niz emilka .
Jest duza ale dla mnie w sam raz, troche workowata ale to dla mnie na plus bo takie lubie. Zrobiłam juz dodatkowe dziurki , takze wchodzi na plaszcz.
Złotosci jest mało i sa o wiele mniej widoczne niz w emilce. Z tego co czytam to w ostatniej chwili udało mi sie ja kupic , bo nie ma jej na stronie - acha ze to niby miała byc ciotkowata ta torebka? , tak pisałam. nie ..odszczekuje absolutnie
Stary 2009-11-30, 11:35   #235
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
oj, na prawde ciężko doradzić. chyba Andi...
akurat zostało ci troszke czasu do namysłu i pewnie jeszcze dziewczyny cos doradzą
Obawiam się, że rady już nie poradzą Naczytałam się już duużo o nich (oprócz Anori). Pewnie część będzie moim udziałem, a część zostawię Mikołajowi
Stary 2009-11-30, 11:43   #236
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie zdecyduję się na Trish, a jak się okaże na żywo, że faktycznie jest świetna, to pewnie pozamawiam jeszcze inne kolorowe z eko
Pokażę mamie, żeby mnie jeszcze utwierdziła w przekonaniu, że dobrze robię bo ja taki coś ostatnio niezdecydowany człowiek
Tutaj można istną plajtę zaliczyć po ile torebek macie już kupione z etorebki? przyznać się
Trish to dobry wybór Wzorowana jest na Mulberry Bag - pojemna, elegancka no i ze skóry naturalnej Z czarnych fajna jest jeszcze Ana i to w cenie 2 razy niższej niż Trish. Mizensa ma świetne jakościowo torebki - więc napewno będziesz zadowolona. Ekoskórka z etorebki jest często nie do odróżnienia ze skórką naturalną Wiem bo kilka osób się pomyliło w przypadku moich torebek
Ja obecnie mam 4 : rudą Landi, czerwony kuferek Milla, kobaltową Nenę i szarą Andi. dla mamy kupowałam też czarną Amelię. Wszystkie są cudne i świetnej jakości
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 11:58   #237
Papiszynka
Zakorzenienie

Oj tak, Trish jest boska, zwlaszcza ta w bezu szkoda ze z naturalnej... jakbym miala rabat 50% to bym wziela ale taki to ja bede do usranej smierci zbierac
A etorebki mam 2, mialam Keire ale sie pozbylam, za wielka chociaz teraz by mi sie przydala, w zlym momencie ja kupilam :P
Stary 2009-11-30, 12:19   #238
sydunia
Zakorzenienie

O matko, ale spam Niezbyt nadrobiłam, bo mam mało czasu Za chwilę postaram się zrobić zdjęcia Pheby i Twili, ale nie wiem, czy zdążę je wrzucić przed wyjściem na zajęcia

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Ah, no i serdecznie dziękuję komuś za skorzystanie z mojego kodu
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 12:22   #239
anah
Zakorzenienie

Bardzo dziekuję wizażance za skorzystanie z mojego kodu to bardzo miły prezent na mikołajki Pochwal się torbą jak dostaniesz
Stary 2009-11-30, 12:22   #240
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Kupić wszystkie trzy

Cytat:
Napisane przez Kacha30 Pokaż wiadomość
przyszła szara Andi , nie noo super, o wiele lepsza niz emilka .
Jest duza ale dla mnie w sam raz, troche workowata ale to dla mnie na plus bo takie lubie. Zrobiłam juz dodatkowe dziurki , takze wchodzi na plaszcz.
Złotosci jest mało i sa o wiele mniej widoczne niz w emilce. Z tego co czytam to w ostatniej chwili udało mi sie ja kupic , bo nie ma jej na stronie - acha ze to niby miała byc ciotkowata ta torebka? , tak pisałam. nie ..odszczekuje absolutnie
Cieszę się, że jesteś zadowolona

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości