|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
no np żel i celebre, albo celebre i płatki,
jesli jestes zaintersowana to prosze o priva
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
Kosmetyki IWOSTIN (wymienię za coś ekstra)
- Krem intensywnie nawiżający SPF 20 (nowy, "dziubek" zaklejony oryginalną folią ochronną, data ważności 12/2010) - 2 szt. - Maseczka nawilżająco-odżywcza (Iwostin Sensitia) (nowy, "dziubek" zaklejony oryginalną folią ochronną, data ważności 01/2011) - za coś super.. do jakiej cery,naczynkowej może? :? |
|
|
|
|
#213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nie wiem czy oddam maseczkę, bo mam chrapkę ją wypróbować, ale na razie dostałam jakiegoś uczulenia i nie chcę wprowadzać nowych kosmetyków do pielęgnacji
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś dokładkę robiłam,więc na razie nie
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz u mnie coś za - pędzel do korektora (Oval Concealer Brush)?
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję, już kiedyś się do nich przymierzałam, ale chyba jednak jestem zbyt przyzwyczajona i zadowolona z mojej aktualnej kolorówki, mam strasznie wymagającą i wrażliwą cerę, dlatego niechętnie biorę się za testy.
jeśli miałabyś jakieś perfumy na wymianę, najchętniej Poisony Diora (oprócz Pure), to ja chętnie się powymieniam, szkoda, żeby Cinema mi się kurzyła na półce...
|
|
#218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(tylko mam te perfumy co w wątku),a w Cinema jestem tak zakochana, miałam kiedyś małą jego próbkę i się zakochałam. Szkoda, że Ci EDM nie podeszło, są jeszcze inne firmy np EGM, mam nietknięty zestaw 10kolorów podkładów FAIR (cover me) i sample Joppa(kolory podane w poście nr 1). Może się skusisz jeszcze na jakieś testy. Mogę dać też odsypki cieni mineralnych.
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-01-07 o 15:48 |
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
na razie jednak podziękuję, w każdym razie będę zaglądała i może akurat coś wpadnie mi w oko.
ja też Cinemę lubię i łatwo jej nie oddam
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
A co z naszą wymianką w końcu? ; )
|
|
|
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa, właśnie miałam pisać do Ciebie PW, że potrzebuję jeszcze kapkę czasu
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, przyszedł do mnie właśnie sampel Olive Fair i w zasadzie średnio mi on pasuje. Także z BIGa bym zrezygnowała ; ) Podsumowując najbardziej interesują mnie: pędzel, 2 gąbeczki i 2 sample Joppa (i najchętniej jeszcze Sandy Fair EDM). Jeżeli nie jesteś przekonana, co do takiej ilości tuszy : D Oddałabym za to: 2 pudeleczka po samplach, miniaturkę Sephora, 2 pianki, próbki + jakieś fajne gratisiki
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
A mi właśnie na pędzlu najbardziej zależy teraz, bo już jeden taki mam i go uwielbiam
No ale ew bez pędzla z samplami EDM lub ew tym BIGiem (w sumie mam sampel w innej formule, intensive może mi podpasuje ; ) ) jak byś widziała wymianę?
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
- Sunlight (BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną) - Dawn - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną "Mint nawilżający") - Clear - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - pędzel do korektora (Oval Concealer Brush) - nowy, ani razu nie użyty // https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28...y-Minerals.htm - pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użyty // https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...y-Minerals.htm - Olive Fair (formuła intensive, BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną)
|
|
#226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do asix86 i Basiulek Kochane tusze maja 2lata gwarancji,data prod to kod po otwarciu 6m-cy
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
, masz fajną kolekcję tuszy , a chodziło mi o datę produkcji bo to od niej są chyba te 2 czy 3 lata.
|
|
#229 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
tusz yves rocher nowy
krem do rak nowy clinique happy heart 1ml valentino, rock 'n rose 2ml oriflame miss punk - moge zrobic odlewke 5ml cacharel scarlett edt 1,5ml kartonik 2x psikniete a Coty, Kylie Minogue, Sweet Darling EDT - moge zrobic odlewke 5ml Yves Rocher, Pur Désir de Fleur d'Oranger EDT - 2ml henna 1g czarna 1szt za Puder do brwi Everyday Minerals: - Auburn - sampel w strunie - Blonde - sampel w strunie - Krem intensywnie nawiżający SPF 20 lub Maseczka nawilżająco-odżywcza (Iwostin Sensitia) a moze tak?
|
|
#230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
O takie coś ustalałyśmy już,
tusz+krem do rąk za normadermy+pudry do brwi bez sloiczków i wtedy napisałam, że chce coś małego do dorzucenia, a Ty napisałaś, że mam napisać co <- i to wymieniłam w pościem #192 ale może dorzucisz: clinique happy heart 1ml cacharel scarlett edt 1,5ml kartonik 2x psikniete a
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie wpadły mi w oko:
- Iwostin Maseczka nawilżająco-odżywcza (Iwostin Sensitia) (nowy, "dziubek" zaklejony oryginalną folią ochronną, data ważności 01/2011) - za coś super.. - Iwostin Krem intensywnie nawiżający SPF 20 (nowy, "dziubek" zaklejony oryginalną folią ochronną, data ważności 12/2010) - 2 szt. - wszystkie 3 tubki podkładu Revlon - odsypki: korektor Mint, Blonde do brwi ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Może: - Iwostin Maseczka nawilżająco-odżywcza (Iwostin Sensitia) (nowy, "dziubek" zaklejony oryginalną folią ochronną, data ważności 01/2011) - za coś super.. - Iwostin Krem intensywnie nawiżający SPF 20 (nowy, "dziubek" zaklejony oryginalną folią ochronną, data ważności 12/2010) - 2 szt. - wszystkie 3 tubki podkładu Revlon za Etiaxil + dobrałabyś coś o wartości do 20 zł |
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1.Krizia edp 5/30ml
11.3 miniaturki avene +50 po 5ml - czy mają datę ważności, czy byłu używane? 27. ziaja 4sztuki krem biolipidowy 2 próbki ziaja do stóp miniaturki nowe,swieże mnie interesuje u Ciebie: Korektory Everyday Minerals - Sunlight (BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną) Pudry Everyday Minerals: - Natural Reflection Golden Tan (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą) Pędzle firmy Everyday Minerals - pędzel do korektora (Oval Concealer Brush) - nowy, ani razu nie użyty // https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28...y-Minerals.htm - pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użyty // https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...y-Minerals.htm - podkład Revlon ColorStay kolor BUFF - 02/150 SPF 6(Combination/Oily skin)- 2 tubki o pojemności 5ml każda, NOWE, NIEUŻYWANE, zamknięte szczelnie w opakowaniu. - podkład Revlon ColorStay kolor BUFF - 02/150 SPF 15(Normal/Dry skin)- 1 tubka o pojemności 5ml, NOWA, NIEUŻYWANA, zamknięta szczelnie w opakowaniu. Kosmetyki Nivea - pomadka ochronna Lip Care (Hydro Care) - ani razu nie użyta
|
|
#237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co chciałabyś konkretie za: 3 miniaturki avene +50 po 5ml - czy mają datę ważności, czy byłu używane? ziaja 4sztuki krem biolipidowy 2 próbki ziaja do stóp Czy mam iść do drogerii wywąchać twoje perfumiki bo nic poza tym bym nie znalazła więcej,
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za minerały?
|
|
|
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użyty pomadka ochronna Lip Care (Hydro Care) - ani razu nie użyta Zapraszam, zajrzyj do wątków
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-11 o 20:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.