![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiana nawyków żywieniowych !
Katien no pięknie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki - wiem ze nie schudne zbytnio ,ale wiecie .... ciężko jest .... jutro robie kolejną próbe głodówki i aż do kolacji wigilijnej mam zamiar pościć . Jutro wypije 2 herbatki odchudzające i bede duzo ćwiczyć . dzisiaj tez .zrobie 55 brzuszków .
plan na jutro ( ćwiczenia ) : 65 brzuszków trening ABT - 1 seria przysiady - 30 taniec - 25 minut posprzątam w pokoju,wszędzie odkurze ( podobno podczas sprzątania można spalić 200- 250 kcal ) . krótki spacer - 20 minut co sądzicie o tym planie? po świętach mam zamiar zapisać się na basen ,będe chodzić 1-2 razy w tygodniu. co o tym sądzicie? warto?
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Gabi jak chcesz znać moje zdanie to nie przesadzaj z tymi herbatkami, bo jak je kiedyś odstawisz może być ciężko-lepiej pij wodę z wyciśniętym do niej sokiem z cytryny
![]() A jutro post odradzam... bo trudniej Ci będzie ulec pokusie zastawionego stołu. Zjedz lekkie śniadanie i przegryź coś na obiad- będzie łatwiej ![]() ![]() Co do ćwiczeń-podziwiam-może i ja się w końcu zmobilizuję...?
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
mnie chyba mało .... mam nadzieję, że chociaż kilogram
![]() ![]() zauważyłam że jak zjem o 20, to jak zasypiam nie mam już tego ssania w żołądku jak wcześniej, chyba po mału się już przyzwyczajam ![]() ajj studniówka zbliża się wielkiiiiiimi krokami ![]() ![]()
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
a co sądzicie o tym basenie - warto?
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Ja pewnie też kilo choć po cichu licze na dwa hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do świąt hehe to cały czas myśle jak to zrobić żeby zjeść jak najmniej ![]()
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
gabi - moim zdaniem tak
![]() ![]() moim zdaniem też to głupi pomysł te całe herbatki odchudzające... gabi musisz rozsądnie jadać śniadania, obiadu mniej niż zwykle, a na kolacje dużo mniej, eliminuj słodycze i to wszystko, naprawdę! głodówki nic nie dają, na dłuższą metę...
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Gabi no pewnie że warto-każdy ruch jest wskazany
![]()
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
dzięki za rady . a wy co zamierzacie robić po świętach? jakie ćwiczeenia zaczniecie robić? ja jeszcze zamierzam kupić rowerek stacjonarmy . powiem wam że fajna sprawa,można duzo spalić kalorii.
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
ja rowerek stacjonarny akurat mam- w ciągu pół godziny pali się na nim ok 300 kcal. I powiem wam że jeśli już ćwiczę to najczęściej na nim-włączam jakiś film i czas leci a z nim kalorie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
a ja ciągnę brzuszki, dzisiaj znowu robię ich 100... nie umiem się zmusić do wielkiego wysiłku fizycznego, więc chociaż coś na początek diety, żeby się nie zniechęcać... jak już zobaczę na wadzę 6 na początku, pomyślę o intensywniejszych ćwiczeniach. U mnie to ma być - bardzo po mału w dół... żeby nigdy już nie wrócić do tej okropnej ówczesnej wagi :p
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
a wy dziewczyny bedziecie pościć w wigilie czy raczej nie?
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
He he Katien widzisz ja odwrotnie
![]() ![]() ![]() 100 brzuszków to dość sporo, myślę że szybko zobaczysz efekty ![]() Gabi ja na pewno w wigilię pościć nie będe. Po prostu zjem lżejsze posiłki żebym przy stole nie musiała się aż tak bardzo ograniczać ![]()
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
zliczyłam kalorie , wyszło 1580 kcal ,to duzo według was?
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Gabi to zależy jak szybko chcesz chudnąć...gdybym ja zjadła tyle to uważałabym że dużo bo staram się trzymać koło 1000kcal, ale wszystko zależy od tego jakie cele sobie stawiasz
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
misia - zjadłabym to 1000 kcal gdybym nie jadła nic w szkole....ale cóż..... a co u ciebie?
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
gabi, chcesz schudnąć 20kg? z taką ilością grzeszków? za ile lat?
![]() Twoja waga początkowa : 65kg , wzrost 160 cm to w BMI kwalifikuje się jako NADWAGA, a waga 45 kg w BMI to NIEDOWAGA! choćbyś bardzo chciała, starała się, no po prostu nie jest to realne, głową muru nie przebijesz, no umówmy się... jak schudniesz 10kg to już będzie super, mówie CI ![]() BMI poniżej 15 - wyniszczenie 15,0 - 17,4 - wychudzenie 17,5 - 19,4 - niedowaga 19,5 - 24,9 - waga prawidłowa 25,0 - 29,9 - nadwagę 30,0 - 34,9 - I stopień otyłości 35,0 - 39,9 - II stopień otyłości 40,0 i więcej - otyłość kliniczna policz sobie ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2009-12-22 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
Gabi- ja też się zgadzam z tym co napisała Katien, zobacz ja mam 1,60 czyli mniej niż Ty a i tak uważam , że wyglądałabym głupio ważąc 45... Kidyś schudłam do 48 jak już pisałam, ale zaczęłam słyszeć że ładnie wyglądam, dopiero jak przytyłam do 52
![]()
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
misia - to w jakim czasie przytyłaś 35kg? jojo czy co?
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
haaalo
![]()
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
A więc! Decyduję się odchudzać z Wami, chociaż kompletnie Was nie znam, ale czuję że jakoś się będziemy wspierać
![]() Mam 14 lat i ważę 68 kg, niby po mnie nie widać, ale chciałabym zrzucić 10-12 kg, chciałabym smuklejsze nogi i bardziej płaski brzuch ![]() ![]() Nie chciałabym za dużo opowiadać o sobie, mam wiele pytań do Was, przede wszystkim podziwiam że jesteście wytrwałe.. ![]() Więc : znacie się jakoś w "realu" ? ![]() Tak mnie to ciekawi troszkę, ale więcej chciałabym się dowiedzieć odnośnie diety : ile jesteście, czy już coś schudłyście, czego nie jecie i czy same układacie sobie jadłospis itp. Z góry dziękuję za odpowiedzi, na pewno mnie zmotywują ![]() Byłam już na diecie w wakacje, jakieś 20 dni, ale potem z tego powodu że jadłam okropnie mało zaczęły wychodzić mi włosy i prawie znowu wpadłam w anemię. Chciałabym zacząć znów się odchudzać, ale powiedzcie mi, czy nie macie problemów ze zdrowiem na diecie, i ile ćwiczycie i jak,ogólnie, chciałabym wiedzieć wszystko ![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
eyeska - bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się zacząć z nami
![]() A więc tak, jeśli chodzi o moją dietę - zaczełam 13 grudnia, wtedy ważyłam 75,4 kg ![]() ![]() ![]() Ważyłam się tydzień później, czyli 20 grudnia i schudłam 2,4 kg ![]() ![]() ![]() ![]() aaa i mam 18lat, 162 cm wzrostu również jestem anemiczką - u mnie anemia zaczeła się jak miałam tyle lat co Ty i do tej pory z niej nie wyszłam, codziennie biorę żelazo i witaminy, czuję się dobrze ![]() Z misią i gabi znam się tylko z forum ![]() eyeska - ile masz wzrostu? co dzisiaj na śniadanko? ![]() pozdrawiam ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2009-12-23 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
Ja mam 171 cm, wiem, trochę mierzę ;D
Na śniadanie dzisiaj 3 małe kromki takiego ciemnego chleba z mnóstwem zbóż w środku, i kubek czarnej kawy bez cukru, moja mama poleciła mi żebym nie słodziła picia, bo ona tak zaczęła chudnąć, a że ma dość męczącą pracę to jest teraz chudsza ode mnie, aż mi wstyd ;D Dzisiaj nie zjadłam regularnie, bo spałam dosyć długo, ale ogólnie się trzymam. Narazie nie zaliczam dzisiejszego dnia do diety, zacznę od jutra, ale dzisiaj też nic nie będę takiego jeść ![]() U mnie nie ma problemu ze słodyczami, nigdy mi się ich za bardzo nie chce, mam problem z jakimiś słonymi przekąskami typu chipsy, paluszki itp. Ale teraz ostatnio też nie jem ![]() Co do ćwiczeń to kiedyś ćwiczyłam 27 dni A6W ( Aerobicznej szóstki Weidera), może któraś z was słyszała o tym, efekty były, mam do dzisiaj od klatki piersiowej w dół taki pasek , jakby wcięcie mięsni, nie wiem jak to nazwać ;d ale planuję to zacząć ćwiczyć znowu, i całe 42 dni ćwiczyć, a nie tylko połowę ;d Nie mówię nikomu że się odchudzam, po co ta wiadomość komu potrzebna do szczęścia ;] A, i mieszkam we Wrocławiu, bo tak czytałam o czym pisałyście, więc pomyślałam że też powiem ![]() Ps. A co myślicie o takich soczkach które robi się samemu? Bo ja np. bardzo często zamiast gotowego Kubusia obieram sobie 3-4 marchweki i tak ze dwa jabłka, wrzucam do starej, ale wysłużonej sokowirówki i mam super soczek ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- http://img191.imageshack.us/img191/3033/a6w21.jpg znalazłam jakieś efekty przed i po, mnie to motywuje ;D
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
No to ja tez sie dolaczam. Obecnie waze 52kg. Chcialabym wazyc gdzies tak 48-49. Dzisiaj na sniadanie zjadlam platki z mlekiem, na drugie banan i ze 3 mandarynki i jak zwykle nazarlam sie paluszkow. Ale to dlatego ze dopiero przed chwila postanowilam zaczac dietke
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Spadłaś mi z nieba, bo dziewczyny już są na diecie, a ja zacznę z Tobą
![]() Opowiedz coś więcej o sobie, ile masz lat , wzrostu itp ![]() Ale to że zaczynamy diety w innych terminach, to nie znaczy że nie będziemy tu pisać! Będę pisać codziennie ![]() CandyGirl, to zaczynamy dziś czy jutro? ![]() Jak chcesz możesz podać GG, to pogadamy, abo na forum , zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Dziewczynki, będę ok. 16-17, odpowiem na posty ( o ile będą, a mam nadzieję ![]() ![]() ps. słodzicie zieloną herbatę i wgl picie? ![]()
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
To moze zacznijmy dzisiaj
![]() PS: Mam na imie Julka i mam 15 lat ![]() A co do tego slodzenia herbaty to czasami slodze czasami nie. Ale od dzis mam zamiar nie slodzic, blee juz czuje ten smak xD Dobra, to ja tez lece troche posprzatac i mamie pomoc. Tez bede kolo 16-17. Edytowane przez CandyGirl5 Czas edycji: 2009-12-23 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Okej, zaraz Ci wyślę moje GG na prywatną wiadomość
![]() A pogadamy jak wrócę, ok. 15-16 ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
eyeska,candygirl5 -miło , że dołączyłyście do nas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katien to moje 35 kg nabyłam przez 3-4 lata ![]() ![]()
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
Wiem, wiem, Misia, że to nic że wcześniej, ale fajnie że pojawił się ktoś kto zaczyna w tym samym czasie co ja
![]() Właśnie piję sobie herbatkę z dzikiej róży z maliną, ale nic nie przebije zielonej, tak apropos diety ![]() Jutro zaczynam A6W, mam nadzieję że dotrwam do końca ;D Tak czy inaczej motywujecie mnie niezmiernie! ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Ps. Czy któraś z Was próbowała trening ABT ? Tak pytam, bo nie wiem czy warto zaczynać.. ![]()
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Ja juz dzisiaj bede robila a6w. Wieczorkiem. Kiedys juz tez robilam ale doszlam moze do 20-23 dnia i po pierwsze nie chcialo mi sie dalej, po drugie nie wyrabialam juz
![]() ![]() Edytowane przez CandyGirl5 Czas edycji: 2009-12-23 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.