|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
DZIEŃ DOBRY w tym ostatnim dniu starego roku Cytat:
Cytat:
a do której będziesz ?? Hapi Hapi Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i za kolejny projektCytat:
![]() Cytat:
Szampańskiej zabawy Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Niedawno wstałam, mam katar zaraz śniadanko i o 9:30 jedziemy z Piotrkiem do naszej znajomej posłuchać o nowej pracy może jeszcze jakiś wskok do tesco, nie składam życzeń, bo potem dopiero na 18:00 jedziemy więc jeszcze będę z Wami chwilkę
|
||||||||||
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
ale nudy..............
raz człowiek wstanie wcześniej a tu cisza wszyscy albo pojechali, albo czasu nie mają pomęczę Tż'ta na facebooku ![]() ----------------------------------------------- Tż nie chce dać się męczyć ignoruje mnie!! Marnie skończe chyba bo na śniadanie zjadłam pączki Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-31 o 09:36 |
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() meg bidulko...obys sie mimo to dobrze bawila dotta ja jestem do wieczora jedziemy dopiero po 19 jakos![]() Jenny oj musisz szybko sie poznac tego kataru...bo jaki Sylwester taki caly rok, wiec caly rok z katarem... :roll eyes: i tez nie skaldam jeszcze zyczen, bo bede tu do wieczora![]() w koncu u nas slonko-juz zapomnialam jak wyglada ![]() co do spozniania to M. tez ma to we krwi...ale jak wie, ze mi zalezy do stara sie byc punktualnie gorzej jak zaspi
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziś nudny dzień
za to w Tv program o organizacji wesel przez facetów bez wiedzy młodej
|
|
|
|
#215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie wstałam Regeneruje siły,wiecie,bo od poniedziałku do pracy na 3 zmiany będę chodziła i jak pomyslę sobie,że mam o 4 30 wstać buuu nie chcę,no ale muszę bo w lutym i marcu płacę ostatnie dwie ratki za moją cholerną szkołę po 825 zł wrrr,ale pocieszające jest to,że od kwietnia cała wypłata moja Nie wiem tylko czy mi jej wystarczy na te moje skromne zakupy,a ja mam potrzeby... I od maja odkładanko na wesele Bo na mgr nie pójde,gdyż nie dam rady finansowo niestety.Ale zapisałam się u mnie do darmowej szkółki policealnej na technika bhp,do studiów z administracji może się przydać.A na studia bryknę po ślubie,już jako pani,a nie panienka![]() Wiecie co?Boję się... |
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
wpadnę tutaj na pewnno ok 1:00 żeby napisa ślub kurcze strasznie szybko to leci
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() WYSPALAM SIE ![]() ![]() nareszcie odespalam caly stres zwiazany ze swietami i zareczynami i do tego @ sie skonczyl Piotrek sie ucieszy ![]() ja nigdzie nie wyjezdzam i pewnie poki bede mogla to bede siedziec na wizazu, bo co ja innego mam do roboty tylko pranie wyjac i wrzucic nowe wiec dotta nie zostajesz sama
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
ooo na wspolnej
łolaboga kiedy ja to ogladalam ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- no bo jak to zostawic brudy na nowy rok |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
madziares czego sie boisz?masz b.dobre perspektywy, ja zaluje ze poszlam na mgr...juz po licencjacie moglamisc do normalnej pracy, ale nie...ech.no nic przemecze sie do czewca jakos
![]() a mi sie dopiero @ zacznie na dniach,wiec hormony szaleja...do tego dzis na sylwku bedzie ta laska co sie do M. wdzieczyla, mysle, ze jak sie napije plus moje hormony to bedzie ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- ide sie ogarniac
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MAMY FOTOGRAFA |
|
|
|
|
#223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja na kazdej imprezie spotykam DWIE byłe mojego tż z czego jedna jest nawet ok a druga .... no już słodsza i urocza bardziej byc nie może
|
||
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz zaczęłam magisterkę w październiku razem z P.-bo my razem studiujemy na jednym kierunku
ale wolę miec tego mgr niż nie mieć poza tym P. pracuje normalnie tylko ja jakoś nie mogę nic znaleźć, ale liczę, że ten 2010 będzie dla mnie szczęsliwy skoro nie będę w nim ślubować to może bozia to w postaci pracy wynagrodzi
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry skojarzyło mi się |
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby zadzwonili do taty naj najszybciej z wiadomoscia, ze mam przyjechac
|
|
|
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, dziękuję każdej z Was z osobna za życzonka, juz teraz Wam życzę:
Szczęśliwego nowego roku, zadowolenia z pracy, poszukującym jej znalezienia, owocnych przygotowań do ślubu i wesela i czego sobie Kochane życzycie ...No, i szampańskiej zabawy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie sie pokłócimy zaraz i będzie musiał mnie przepraszać a jego byłe to laski z ich ekipy jedna to narzeczona kolegi ze studiów a że ta ekipa wszędzie razem to jakoś muszę tą sytuację znosić problem w tym że ja ją tyle znam że wiem jaka na serio jest ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty jestes najlepsza a tamte miej w :dupa:
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusienka podoba mi się Twoja teoria
też mam nadzieję na pracę, a później w 2011 ślubDottta a kysz z dziećmi
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#234 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiem, zawsze to sobie powtarzam bo inaczej już dawno bym przez nią zwariowała.... chociaż tak szczerze i między nami (
) to trudno się nie przejmować bo ona to mimo że nie jest "wybitnie piękna" to jednak ma coś w sobie co podoba sie 90% facetów ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
serio... już chce mieć to za sobą i móc normalnie życ bez martwienia sie co z weselem |
||
|
|
|
#235 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
może i racja, ale ja kilka razy na zlecenie robiłam i już więcej się nie zgodzę
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tobie również wszystkiego dobrego Cytat:
trzymaj się i baw się dobrze ![]() Cytat:
i wzajemnie wszystkiego dobrego ................. a u mnie dalej dupa i kłótnie od rana jeszcze wymyślili jakieś spotkanie o 19 u jakichś znajomych siostry P przez zabawą jak ja nie lubię czegoś takiego, specjalnie szybciej się szykować ![]() wszystko mnie wkurza, także idę pograć w Simsy |
|||||||
|
|
|
#236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nawet milo jest jak sie rodzinka angazuje w wybor orkiestry ja juz swoje zrobilam teraz niehc Piotrek sie pomeczy z orkiestra ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
ja nawet nie instaluje tego zzeracza czasu
|
||
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
idę zrobić śniadanko
za 2,5h Tż wraca z pracy |
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
jenny od 19 do 7 robię
Jak się wkurzę, to wypłacę sobie resztę kasy zamknę recepcję, dam klucze kelnerce i mam ich głęboko... bo w końcu do dzisiaj mam tam umowę i nic mnie tam nie będzie trzymać... Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-12-31 o 11:39 |
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja jeszcze nic nie mam załatwione-tzn u orkiestry trzeba zmienić termin, a salę i tak zmieniamy, bo ta co była zaklepana to patologia...
Cobra a nie chcesz przedłużyć umowy? W sumie ja też bymn nie chciała tak po nocach pracować
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-31 o 11:37 |
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
moj koncy tez o 14, ale pozniej z mama musi pojechac na zakupy, i do mnie dopiero przyjedzie gdzies na 19 czyli pewnie bedzie na jakas 2o
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

ale jestem do tyłu
później wam poopowiadam co się u mnie dzieie, bo na prawdę jestem wykończona i nie mam czasu na nic
a do której będziesz ??

-12 godzin z czego pewnie ponad połowę spędziałam na wizażu, albo pakująć w balonik
za kolejny projekt
zaraz śniadanko i o 9:30 jedziemy z Piotrkiem do naszej znajomej posłuchać o nowej pracy 
raz człowiek wstanie wcześniej a tu cisza
wszyscy albo pojechali, albo czasu nie mają 
:roll eyes: i tez nie skaldam jeszcze zyczen, bo bede tu do wieczora
buuu nie chcę,no ale muszę bo w lutym i marcu płacę ostatnie dwie ratki za moją cholerną szkołę po 825 zł wrrr,ale pocieszające jest to,że od kwietnia cała wypłata moja

)
Perfect Housewife