Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-31, 08:03   #211
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

DZIEŃ DOBRY
w tym ostatnim dniu starego roku

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Nooo..i mówi tak "kopnij mnie pod stołem żeby Ela nie widziała" ale on jest w ogóle super... powiedział jeszcze żebym mu nie żałowała na ten nowy rok
Co za rodzinka

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
już nowy wątek ale jestem do tyłu

Jutro Sylwester w pracy później wam poopowiadam co się u mnie dzieie, bo na prawdę jestem wykończona i nie mam czasu na nic

więc... Hapi nju jir
Oby Ci szybko zleciało w pracy a do której będziesz ??
Hapi Hapi

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
dziewczyny.. a ja o mało na zawał nie padłam.. przed chwilą..

wiedziałąm ż eczegoś zapomniałam.. psa jakieś parę godzin temu wypusciłam na dwór i zapomniałąm o nim.. a on teraz zgłodniał i przez otwarte okienko w piwnicy sie próbował dostać do domku i takiego rabanu narobił że zawał murowany...
To co tak Ci się zapomniało ??

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Wiecie co?Próbuję nadrobić poprzednich 5 wątków,ale nie wyrabiam,toć to kilka dni trzeba hihi buziaczki dziewczyny kolorowych senków
Powodzenia przy czytaniu

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Widzę, że wątek trafił już na właściwe miejsce
U mnie kichoza totalna, a nawet totalna masakra, nie wiem co dalej...
Mniejsza z tym... Trzymajcie się kochane (i nie puszczajcie)
Jaka mniejsza z tym...

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
melduje sie i ja
a teraz zmykam lulac, bo nie mam sily na nadrabianie
dobranoc i do juterka
Wyśpij się i gratuluję załatwienia fotografa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wolność ............do jutra rana... jutro muszę zrobić drugi projekt bo mam postanowienie na nowy rok by nie zostawiać wszystkiego na ostatnia chwilę ale dzisiaj jestem z siebie dumna bo zrobiłam go w jeden dzień ale siedziałam nad nim-z przerwami of kors-12 godzin z czego pewnie ponad połowę spędziałam na wizażu, albo pakująć w balonik
i za kolejny projekt

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
DZIEŃ DOBRY

wpadłam na chwilke sie jeszcze z Wami pożegnać... zawitam do Was pewnie 3 wieczotem juz nowego roku i wtedy oficjalnie napisze że slub w przyszłym roku
noc miałam ciezką :/ o 1 wstałam zjesc ten antybiotyk po tem zasnełam na 2 godz i juz potem masakra o 4 wziełam ketonal i z boku na bok, pysk mi zaraz rozwerwie bo nadal boli jak cholera i jak tu sie cieszyc z wyjazdu

no nic nie bede juz marudzić...
i wszystkim Wam życze:

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

mam nadzieje ze sie nie załamie z ilością stron do nadrobienia jak wróce
Meg - zdrówka, szczęśliwej podróży, udanej zabawy i do zobaczenia w 2010

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Tobie również Do Siego Roku

Ja zaraz uciekam ostatni raz w tym roku do pracy!

Nie wiem czy wieczorem się tu pojawię, także życzę

Szczęśliwego Nowego Roku 2010

(następny jest NASZ)
Oby Ci szybko zleciało Szampańskiej zabawy

Cytat:
Ja tez nie mogłabym odjechać bez pożegnania
Zaraz po mnie Grześ przyjedzie i śmigamy. Trochę nie bardzo nam się pogoda trafiła ale damy radę
Generalnie to już za wami tęsknię
Miłego dnia, udanej zabawy i DOSIEGO ROKU 2010
Elu - bezpiecznej podróży i udanego sylwestra

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Niedawno wstałam, mam katar zaraz śniadanko i o 9:30 jedziemy z Piotrkiem do naszej znajomej posłuchać o nowej pracy może jeszcze jakiś wskok do tesco, nie składam życzeń, bo potem dopiero na 18:00 jedziemy więc jeszcze będę z Wami chwilkę ... aha no i pada deszcz

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 08:31   #212
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

ale nudy.............. raz człowiek wstanie wcześniej a tu cisza wszyscy albo pojechali, albo czasu nie mają pomęczę Tż'ta na facebooku

-----------------------------------------------

Tż nie chce dać się męczyć ignoruje mnie!! Marnie skończe chyba bo na śniadanie zjadłam pączki

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-31 o 08:36
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 09:36   #213
lusesita23
Zakorzenienie

Hello

meg bidulko...obys sie mimo to dobrze bawila

dotta ja jestem do wieczora jedziemy dopiero po 19 jakos

Jenny oj musisz szybko sie poznac tego kataru...bo jaki Sylwester taki caly rok, wiec caly rok z katarem...:roll eyes: i tez nie skaldam jeszcze zyczen, bo bede tu do wieczora

w koncu u nas slonko-juz zapomnialam jak wyglada

co do spozniania to M. tez ma to we krwi...ale jak wie, ze mi zalezy do stara sie byc punktualnie gorzej jak zaspi
Stary 2009-12-31, 09:45   #214
dottta
Zakorzenienie

ale dziś nudny dzień

za to w Tv program o organizacji wesel przez facetów bez wiedzy młodej
Stary 2009-12-31, 09:45   #215
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Hello

meg bidulko...obys sie mimo to dobrze bawila

dotta ja jestem do wieczora jedziemy dopiero po 19 jakos

Jenny oj musisz szybko sie poznac tego kataru...bo jaki Sylwester taki caly rok, wiec caly rok z katarem...:roll eyes: i tez nie skaldam jeszcze zyczen, bo bede tu do wieczora

w koncu u nas slonko-juz zapomnialam jak wyglada

co do spozniania to M. tez ma to we krwi...ale jak wie, ze mi zalezy do stara sie byc punktualnie gorzej jak zaspi
Cześć dziewczętaWłaśnie wstałamRegeneruje siły,wiecie,bo od poniedziałku do pracy na 3 zmiany będę chodziła i jak pomyslę sobie,że mam o 4 30 wstaćbuuu nie chcę,no ale muszę bo w lutym i marcu płacę ostatnie dwie ratki za moją cholerną szkołę po 825 zł wrrr,ale pocieszające jest to,że od kwietnia cała wypłata mojaNie wiem tylko czy mi jej wystarczy na te moje skromne zakupy,a ja mam potrzeby...I od maja odkładanko na weseleBo na mgr nie pójde,gdyż nie dam rady finansowo niestety.Ale zapisałam się u mnie do darmowej szkółki policealnej na technika bhp,do studiów z administracji może się przydać.A na studia bryknę po ślubie,już jako pani,a nie panienka
Wiecie co?Boję się...
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 09:55   #216
kaska87
Zakorzenienie

cześć

wpadnę tutaj na pewnno ok 1:00 żeby napisa ślub kurcze strasznie szybko to leci

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 09:57   #217
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczętaWłaśnie wstałamRegeneruje siły,wiecie,bo od poniedziałku do pracy na 3 zmiany będę chodziła i jak pomyslę sobie,że mam o 4 30 wstaćbuuu nie chcę,no ale muszę bo w lutym i marcu płacę ostatnie dwie ratki za moją cholerną szkołę po 825 zł wrrr,ale pocieszające jest to,że od kwietnia cała wypłata mojaNie wiem tylko czy mi jej wystarczy na te moje skromne zakupy,a ja mam potrzeby...I od maja odkładanko na weseleBo na mgr nie pójde,gdyż nie dam rady finansowo niestety.Ale zapisałam się u mnie do darmowej szkółki policealnej na technika bhp,do studiów z administracji może się przydać.A na studia bryknę po ślubie,już jako pani,a nie panienka
Wiecie co?Boję się...
czego?
Stary 2009-12-31, 10:02   #218
karolinusienka
Zakorzenienie

Dzien dobry

WYSPALAM SIE nareszcie odespalam caly stres zwiazany ze swietami i zareczynami czuje sie jak nowo narodzona i do tego @ sie skonczyl Piotrek sie ucieszy

ja nigdzie nie wyjezdzam i pewnie poki bede mogla to bede siedziec na wizazu, bo co ja innego mam do roboty tylko pranie wyjac i wrzucic nowe wiec dotta nie zostajesz sama
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:05   #219
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry

WYSPALAM SIE nareszcie odespalam caly stres zwiazany ze swietami i zareczynami czuje sie jak nowo narodzona i do tego @ sie skonczyl Piotrek sie ucieszy

ja nigdzie nie wyjezdzam i pewnie poki bede mogla to bede siedziec na wizazu, bo co ja innego mam do roboty tylko pranie wyjac i wrzucic nowe wiec dotta nie zostajesz sama
u mnie też pralka od rana na chodzie
Stary 2009-12-31, 10:05   #220
karolinusienka
Zakorzenienie

ooo na wspolnej łolaboga kiedy ja to ogladalam

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
u mnie też pralka od rana na chodzie
no bo jak to zostawic brudy na nowy rok
Stary 2009-12-31, 10:06   #221
lusesita23
Zakorzenienie

madziares czego sie boisz?masz b.dobre perspektywy, ja zaluje ze poszlam na mgr...juz po licencjacie moglamisc do normalnej pracy, ale nie...ech.no nic przemecze sie do czewca jakos

a mi sie dopiero @ zacznie na dniach,wiec hormony szaleja...do tego dzis na sylwku bedzie ta laska co sie do M. wdzieczyla, mysle, ze jak sie napije plus moje hormony to bedzie

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

ide sie ogarniac
Stary 2009-12-31, 10:08   #222
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
madziares czego sie boisz?masz b.dobre perspektywy, ja zaluje ze poszlam na mgr...juz po licencjacie moglamisc do normalnej pracy, ale nie...ech.no nic przemecze sie do czewca jakos

a mi sie dopiero @ zacznie na dniach,wiec hormony szaleja...do tego dzis na sylwku bedzie ta laska co sie do M. wdzieczyla, mysle, ze jak sie napije plus moje hormony to bedzie

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

ide sie ogarniac
aaaa zapomnialam

MAMY FOTOGRAFA
Stary 2009-12-31, 10:09   #223
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ooo na wspolnej łolaboga kiedy ja to ogladalam

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

no bo jak to zostawic brudy na nowy rok
za to będę miała całe mieszkanie praniem obwieszone
Cytat:

ide sie ogarniac
nie martw się ja na kazdej imprezie spotykam DWIE byłe mojego tż z czego jedna jest nawet ok a druga .... no już słodsza i urocza bardziej byc nie może
Stary 2009-12-31, 10:10   #224
kaska87
Zakorzenienie

ja teraz zaczęłam magisterkę w październiku razem z P.-bo my razem studiujemy na jednym kierunku i to w dodatku dziennie ale wolę miec tego mgr niż nie mieć poza tym P. pracuje normalnie tylko ja jakoś nie mogę nic znaleźć, ale liczę, że ten 2010 będzie dla mnie szczęsliwy skoro nie będę w nim ślubować to może bozia to w postaci pracy wynagrodzi

Stary 2009-12-31, 10:10   #225
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa zapomnialam

MAMY FOTOGRAFA
zazdraszczam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 10:10   #226
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
za to będę miała całe mieszkanie praniem obwieszone

nie martw się ja na kazdej imprezie spotykam DWIE byłe mojego tż z czego jedna jest nawet ok a druga .... no już słodsza i urocza bardziej byc nie może
ja mam to szczescie, ze dzisiaj bede miala Piotrka tylko dla siebie dzisiaj i zostaje na noc a jego byle sa poza Lodzia wiec mam swiety spokoj
Stary 2009-12-31, 10:11   #227
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ja teraz zaczęłam magisterkę w październiku razem z P.-bo my razem studiujemy na jednym kierunku i to w dodatku dziennie ale wolę miec tego mgr niż nie mieć poza tym P. pracuje normalnie tylko ja jakoś nie mogę nic znaleźć, ale liczę, że ten 2010 będzie dla mnie szczęsliwy skoro nie będę w nim ślubować to może bozia to w postaci pracy wynagrodzi
albo w dzieciach

sorry skojarzyło mi się
Stary 2009-12-31, 10:11   #228
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez mam nadzieje, ze 2o1o rok bedzie lepszy co do pracy oby zadzwonili do taty naj najszybciej z wiadomoscia, ze mam przyjechac smieje sie, ze rok 2o1o bedzie rokiem kariery a 2o11 rokiem rodziny
Stary 2009-12-31, 10:14   #229
ilussia
Wtajemniczenie

Kochane, dziękuję każdej z Was z osobna za życzonka, juz teraz Wam życzę:
Szczęśliwego nowego roku, zadowolenia z pracy, poszukującym jej znalezienia, owocnych przygotowań do ślubu i wesela i czego sobie Kochane życzycie...

No, i szampańskiej zabawy
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 10:15   #230
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam to szczescie, ze dzisiaj bede miala Piotrka tylko dla siebie dzisiaj i zostaje na noc a jego byle sa poza Lodzia wiec mam swiety spokoj
ja mojego też mam tylko dla siebie
pewnie sie pokłócimy zaraz i będzie musiał mnie przepraszać

a jego byłe to laski z ich ekipy jedna to narzeczona kolegi ze studiów a że ta ekipa wszędzie razem to jakoś muszę tą sytuację znosić Nie było by źle gdyby nie to że jak pisałam - ta laska kreuje się na chodzący ideał problem w tym że ja ją tyle znam że wiem jaka na serio jest

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Szczęśliwego nowego roku, zadowolenia z pracy, poszukującym jej znalezienia, owocnych przygotowań do ślubu i wesela i czego sobie Kochane życzycie...

Dzięki i wzajemnie
Stary 2009-12-31, 10:16   #231
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mojego też mam tylko dla siebie
pewnie sie pokłócimy zaraz i będzie musiał mnie przepraszać

a jego byłe to laski z ich ekipy jedna to narzeczona kolegi ze studiów a że ta ekipa wszędzie razem to jakoś muszę tą sytuację znosić Nie było by źle gdyby nie to że jak pisałam - ta laska kreuje się na chodzący ideał problem w tym że ja ją tyle znam że wiem jaka na serio jest

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Dzięki i wzajemnie
łoo tam Ty jestes najlepsza a tamte miej w :dupa:
Stary 2009-12-31, 10:16   #232
kaska87
Zakorzenienie

Karolinusienka podoba mi się Twoja teoria też mam nadzieję na pracę, a później w 2011 ślub ale super

Dottta a kysz z dziećmi tego mi możesz życzyć w drugiej połowie 2016 roku by w 2017 na wiosnę się fasola urodziła

Stary 2009-12-31, 10:18   #233
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinusienka podoba mi się Twoja teoria też mam nadzieję na pracę, a później w 2011 ślub ale super

Dottta a kysz z dziećmi tego mi możesz życzyć w drugiej połowie 2016 roku by w 2017 na wiosnę się fasola urodziła
noo j a juz sie jutra doczekac nie moge, kiedy bede mogla mowic, ze slub w PRZYSZLYM roku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 10:21   #234
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
łoo tam Ty jestes najlepsza a tamte miej w :dupa:
wiem, zawsze to sobie powtarzam bo inaczej już dawno bym przez nią zwariowała.... chociaż tak szczerze i między nami () to trudno się nie przejmować bo ona to mimo że nie jest "wybitnie piękna" to jednak ma coś w sobie co podoba sie 90% facetów i do tego ma figurę że .... i jest taktowna i miła Ogólnie moje przeciwieństwo
Cytat:

postaram się nie zapomnieć

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
noo j a juz sie jutra doczekac nie moge, kiedy bede mogla mowic, ze slub w PRZYSZLYM roku
a ja że..... już jesteśmy po ślubie

serio... już chce mieć to za sobą i móc normalnie życ bez martwienia sie co z weselem
Stary 2009-12-31, 10:22   #235
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
A co do Mici to wydaje mi sie że lepiej zlecenie niż gó*no...
może i racja, ale ja kilka razy na zlecenie robiłam i już więcej się nie zgodzę , umowa o pracę to podstawa dla mnie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Jutro sSylwester w pracy później wam poopowiadam co się u mnie dzieie, bo na prawdę jestem wykończona i nie mam czasu na nic

więc... Hapi nju jir

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
w sumie to naczelniczke mamy bardzo fajna wiec jakby ktoras chciala wolne to mysle, ze by sie zgodzila
no to chociaż taki plus

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
U mnie kichoza totalna, a nawet totalna masakra, nie wiem co dalej...
Mniejsza z tym... Trzymajcie się kochane (i nie puszczajcie)
będzie dobrze zobaczysz

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
wpadłam na chwilke sie jeszcze z Wami pożegnać... zawitam do Was pewnie 3 wieczotem juz nowego roku i wtedy oficjalnie napisze że slub w przyszłym roku
noc miałam ciezką :/ o 1 wstałam zjesc ten antybiotyk po tem zasnełam na 2 godz i juz potem masakra o 4 wziełam ketonal i z boku na bok, pysk mi zaraz rozwerwie bo nadal boli jak cholera i jak tu sie cieszyc z wyjazdu

no nic nie bede juz marudzić...
i wszystkim Wam życze:

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!

mam nadzieje ze sie nie załamie z ilością stron do nadrobienia jak wróce

mam nadzieję że ząb nie przeszkodzi w zabawie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Tobie również Do Siego Roku

Ja zaraz uciekam ostatni raz w tym roku do pracy!

Nie wiem czy wieczorem się tu pojawię, także życzę

Szczęśliwego Nowego Roku 2010

(następny jest NASZ)

tobie również wszystkiego dobrego

Cytat:
Ja tez nie mogłabym odjechać bez pożegnania
Zaraz po mnie Grześ przyjedzie i śmigamy. Trochę nie bardzo nam się pogoda trafiła ale damy radę
Generalnie to już za wami tęsknię
Miłego dnia, udanej zabawy i DOSIEGO ROKU 2010
trzymaj się i baw się dobrze

Cytat:
aaaa zapomnialam

MAMY FOTOGRAFA

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość

i wzajemnie wszystkiego dobrego

.................
a u mnie dalej dupa i kłótnie od rana
jeszcze wymyślili jakieś spotkanie o 19 u jakichś znajomych siostry P przez zabawą
jak ja nie lubię czegoś takiego, specjalnie szybciej się szykować
wszystko mnie wkurza, także idę pograć w Simsy

T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:24   #236
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, zawsze to sobie powtarzam bo inaczej już dawno bym przez nią zwariowała.... chociaż tak szczerze i między nami () to trudno się nie przejmować bo ona to mimo że nie jest "wybitnie piękna" to jednak ma coś w sobie co podoba sie 90% facetów i do tego ma figurę że .... i jest taktowna i miła Ogólnie moje przeciwieństwo

postaram się nie zapomnieć

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

a ja że..... już jesteśmy po ślubie

serio... już chce mieć to za sobą i móc normalnie życ bez martwienia sie co z weselem
hehhee nie powiem, tez juz bym chciala byc po ale nawet milo jest jak sie rodzinka angazuje w wybor orkiestry ja juz swoje zrobilam teraz niehc Piotrek sie pomeczy z orkiestra

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
może i racja, ale ja kilka razy na zlecenie robiłam i już więcej się nie zgodzę , umowa o pracę to podstawa dla mnie

no to chociaż taki plus

będzie dobrze zobaczysz

mam nadzieję że ząb nie przeszkodzi w zabawie

tobie również wszystkiego dobrego

trzymaj się i baw się dobrze

i wzajemnie wszystkiego dobrego

.................
a u mnie dalej dupa i kłótnie od rana
jeszcze wymyślili jakieś spotkanie o 19 u jakichś znajomych siostry P przez zabawą
jak ja nie lubię czegoś takiego, specjalnie szybciej się szykować
wszystko mnie wkurza, także idę pograć w Simsy

[/CENTER]
dobre odprezenie ja nawet nie instaluje tego zzeracza czasu
Stary 2009-12-31, 10:28   #237
dottta
Zakorzenienie

idę zrobić śniadanko za 2,5h Tż wraca z pracy i idziemy .... na zakupy
Stary 2009-12-31, 10:29   #238
cobra115
Zakorzenienie

jenny od 19 do 7 robię tzn mam nadzieję, bo na recepcji było nas 3, jeden kumpel sie zwolnił i wczoraj ostatni dzień był, kumpela ma L4 i teraz siedzi ostatni raz w pracy no i nie wiem kto mnie zmieni
Jak się wkurzę, to wypłacę sobie resztę kasy zamknę recepcję, dam klucze kelnerce i mam ich głęboko... bo w końcu do dzisiaj mam tam umowę i nic mnie tam nie będzie trzymać...

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-12-31 o 10:39
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:34   #239
kaska87
Zakorzenienie

kurcze ja jeszcze nic nie mam załatwione-tzn u orkiestry trzeba zmienić termin, a salę i tak zmieniamy, bo ta co była zaklepana to patologia...

Cobra a nie chcesz przedłużyć umowy? W sumie ja też bymn nie chciała tak po nocach pracować

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-12-31 o 10:37
Stary 2009-12-31, 10:37   #240
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
idę zrobić śniadanko za 2,5h Tż wraca z pracy i idziemy .... na zakupy
moj koncy tez o 14, ale pozniej z mama musi pojechac na zakupy, i do mnie dopiero przyjedzie gdzies na 19 czyli pewnie bedzie na jakas 2o
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości