|
|
#211 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Różności..
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17440998]A może ukrywasz również nówkę Si? mam na nadgarstkach obie, po 3h skłaniam sie raczej ku Si
przepraszam że tak grymasze ale też chciałabym być zadowolona z wymiany [/QUOTE]Jasne - rozumiem - si niestety nie mam
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za telefon? Mam nową, zafoliowaną 30-stkę Beckham Intimately Night
I mogę zrobić odlewkę Daisy Oprócz tego mogę zaproponować jeszcze nowy tusz Guerlain i brązową kredkę Guerlain. Czymś Cię skuszę?
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie? za:
Clarins baza pod podkład Eclat Minute Instant Light |
|
|
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
jeszcze sporo zostało
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
witam, cos u mnie za paletke maca?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za paletke mac?
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
*Narciso Rodriguez For Her edt, kupiłam jako używane 47/50, wg mnie jest mniej ,ale nie mam pojęcia ile zostało, ja psiknęłam 2-3 razy, bez pudełka
*Kenzo-Słonik ,bez korka z pudełkiem 30 ml edp. Z wymiany z vilandrą, ładny, choć dla mnie trochę za intensywny, wystawiam choć jeszcze nie wiem czy oddam Wiem,że będzie ciężko ale spróbuję Może coś z tego?- Madness Chopard-25/30 ml (uszkodzona zatyczka ale nie ma problemu z psikaniem) -Sweet Darling Minouge - 30 ml ubytek góra 4 psiki - Provocative Woman E.Arden-ok.25/30 ml - Glenplaid M.Kors- ok.35/40 ml - Black Kenneth Cole -50 ml-ubytek minimalny -Pure Wish Chopard-ok 25/30 ml -Red Door E.Arden-ok 20/25 ml -Omnia Bulvgari - mały flakon 10ml -zostało ok.8 - Classique J.P.G EDT 50ml -3-4 razy użyte --MyQueen Last Mist 50 ml-minimalny ubytek Alexander MqQueen |
|
|
|
|
#228 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- ankie niestety |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.