|
|
#211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
Hej,
Znajdziesz cos u mnie za Sicily oraz Promesse?
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
Sin, moja droga, pdobaja mi się u Ciebie perfumy Guerlain
Moglabym oba moje oddac za nie. Ewentualnie Parisienne. A moze jeszcze chcesz odlewke Vanille Extreme za Matin Calin? Bardzo chciałabym skromna 5ml
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Merei, rozważałaś moją propozycję?
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Oj, właśnie zauważyłam, że odpisałaś. ![]() Widziałam, że wybrałaś u mnie maskę i peeling. Oczywiście mogę Ci je oddać w całości, nówki, ważne, nie chcę ich rozlewać między wizażanki, tylko wymienić za konkrety. Myślę, że tak ok. 10 ml to na pewno bym chciała... Ale jakoś się przecież dogadamy
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-04-22 o 11:48 |
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wątku masz shaal nur, ale się nie upieram. Chętnie bym wzięła dziesiątaka Messe, jeśli chcesz się pozbyć, 5 smoka, 5 habanity, a mogłabym liczyć chociaż na próbaska shaal nura do tego?
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
taka wymiana by mi pasowala, tylko nie mam fiolki na shaan nur i braknie mi jednego atomka. Bo messe w tym rozkręcanym flakoniku wyślę, smoka mam odlewkę 5ml [robiłam do torebki, ale one są na tyle trwałe, że nie użyłam ani razu jeszcze] ale na habanitkę nie mam i na próbkę shaal nur.
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Marei, ja mam atomki 15-tki tylko, coś takiego mogłabym podesłać. A z fiolkami to już w ogóle insza inszość, bo w ogóle nie dysponuję kruca bomba... Jakbym jeszcze miała jakiś mały atomek, to wchodziłoby w grę, ale nie mam....
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- A do czego zrobisz sobie przepsika Messe? Bo może podesłałabym dwa atomki 15-tki, a do mnieszego zrobiłabyś próbasa, jeśli ten, o którym myślę, byłby mniejszy... |
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygrzebałam próbkę )) ostatnia atomek mam 10ml jeden do ktorego zrobie odlewke messe dla siebie.A mam ją z tej wymianki https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=249 mam tez messe we flakonie, stąd chcę jej się pozbyć, odleję sobie jakieś 8 ml. |
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Marei, czy ja dobrze zrozumiałam, że
Ja Tobie : maskę z glinką + peeling z mikro + 1szt. 15ml atomka na odlewkę Ty mi: próbkę Shaal Nura bo znalazłaś fiolkę + messe bez psikacza ok. 10ml + 5ml Habanki? Jeśli tak, to jestem za. ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- + 5ml Dragona oczywiście, o którym zapomniałam. |
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok posprawdzalam ceny, wyciagnelam srednie i proponuje tak: Ja Tobie : maskę z glinką + peeling z mikro + 1szt. 15ml atomka na odlewkę + żel myjący normalizujący 500ml Ty mi: próbkę Shaal Nura bo znalazłaś fiolkę 1,5ml + messe bez psikacza ok. 15ml [otworzylam go tylko raz, na probe,ale juz leciala do mnie flacha] + 5ml Habanki + 5ml smoka wraz z atomizerkiem od gwai poprzednia wersja moim zdaniem mi się mniej opłacała, a teraz będzie równo chyba.. jak uwazasz? Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-04-22 o 21:38 |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Zgoda. Zależy mi na zapachach.
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Super. To Ty bys wyslala pierwsza, ale ja chciałam uprzedzić, czasem mogę wysłać już na 2 dzień roboczy po otrzymaniu paczki, ale czasami to nawet po 4, bo muszę najpierw odebrać z poczty, potem w domu przzepsikać i znowu zanieść przesyłkę, a czasami pracuję dłużej niż czynna jest poczta. Więc daj mi proszę max 4 dni robocze na wyslanie JEżeli się zgadzasz, zapraszam na PW [wysylasz listem poleconym czy paczką? albo mam propozycję. znalazłam atomek od gwai shaal nur 4/5ml z zepsutym psikaczem i to bym Ci dala zamiast próbki, a w zamian Ty zzamiast listem poleonym, wyślesz mi przesyłkę paczką? [paczkę mi do domu przywiozą, a listy muszę na poczcie odbierać ]. Jak się zgadzasz, to zapraszam na PW
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Marei, dla porządku - oczywiście, że się zgadzam. I tak bym wysyłała paczką bo to duże i ciężkie będzie.
Wobec tego zasuwam na PW.
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [musze poprzegladac te odlewki, bo mam ich troche, a chyba tylko elixir des m. uzywam z atomka ].
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
przykro mi, ale nic
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
up!
|
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
-Vichy Dermablend kolor 25 nude, użyte 3 razy (bardzo oszczędnie, bo jest mocno napigmentowany i przez to piekielnie wydajny |
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za dermablend?
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za maxmarke?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
waham się nad Perles, 40%z50ml ale musiałabym sobie przpomnieć jak pachną. Czy w razie czego taka wymiana wchodziłaby w grę?
niestety nic
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
oki, to obwachaj, ja rowniez to zrobie, poniewaz nie wiem czy dobrze pamietam le parfum
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#234 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,w sprawie HP
![]() Nie pisałaś jeszcze,bo wstwiłam go do wątku we wtorek ![]() Kochana,ja pomyślę,ok? Bo podoba mi się Baby Doll i Valentino,ale oczywiście ilość jest nieproporcjonalna karczemnie;pomyślę nad odlewką,dobrze? |
|
|
|
#235 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
W sprawie HP (i bazy ![]() Kochana,ja niestety dostałam flaszeczkę od męża i mam tak mniej więcej o 500% perfum więcej obecnie,niż jestem w stanie zużyć ![]() Przygarnęłabym chętnie jedynie Noa (dla mojej przyjaciólki),nic innego z zapachów już mnie nie skusi (choć pewnie odrobina Valentino z czystej pazerności jeszcze by się zmieściła,ale tylko odrobina),także niestety Pozdrawiam bardzo. |
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi si u Ciebie...
Max Mara La Parfum 30/50ml Sicily, D&G, 45/50ml Perles de Laligue Estee Lauder Pleasures D&G The One Tusz lash extreme pogrubiający, Oriflame, czarny, nowy. zerknij do mnie
|
#238 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Dziękuję ale nic nie znalazłam
pozdrawiam
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
tylko musze przypomniec sobie zapach
![]() a w perfumerii moge byc dopiero piatek/sobota... wiec jesli moglabys zaczekac ![]() Tobie podobal sie u mnie kiedys brazer diora, nie jestes nim juz zainteresowana? bo zrobilybysmy wieksza wymianke
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
no to swietnie
w takim razie odezwe sie pt-sb.pozdrawiam
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Moglabym oba moje oddac za nie. Ewentualnie Parisienne. A moze jeszcze chcesz odlewke Vanille Extreme za Matin Calin? Bardzo chciałabym skromna 5ml
Ale jakoś się przecież dogadamy 

JEżeli się zgadzasz, zapraszam na PW