![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Witam skarby w nowej części.
![]() Zarówno sobie, jak i Wam życzę duuużo natchnienia i..miłej atmosfery w tym wątku. <3 Moooja Drift. ![]() za te opisy. <3 InszaMala - Dziękuję. ![]() ... Nigdzie nie jesteśmy bardziej samotni niż leżąc w łóżku z naszymi tajemnicami i wewnętrznym głosem, którym żegnamy lub przeklinamy mijający dzień.. Odrobina nadziei zamknięta na zawsze. Nie oddam jej za nic, przecież mnie znasz.. Co wieczór układam swoje ciało w pościel, przykrywam siebie własnymi powiekami, walczę z własną katastrofą myśli.. Ten dziwny stan.. Nawet jeśli trwać będzie tylko przez moment wart jest odnotowania. Atrakcyjna egoistka budząca zachwyt tylko milcząc.. Pomalowałam rzęsy. Idę uśmiechnąć się do jakiegoś przechodnia.. Dzisiaj jeszcze mam prawo źle dobrać kolor sukienki. Dzisiaj jeszcze tak.. W momentach szczęścia powinna być opcja: 'zarezerwuj na resztę życia'. No ale nic..Skoro takiej nie ma, to trzeba będzie się długo starać.. ...
![]() |
#212 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Tajemnicza Panna, CaMa – zawstydziłyście mnie ![]() Ellwinga „W dzisiejszych czasach mówić prawdę,to niejednokrotnie znaczy tyle,co kłamać bez mrugnięcia okiem.” Ten kradnę ![]() ‘Już słyszę to pranie mózgu. Jakość życia, uwaga, miłość i inne pierdoły. ‘ Być może mogłabym udawać. Być może umiałabym imitować miłość. Ale nie chcę. ‘Ich związek był pozbawiony nadziei i ona też musiała to zrozumieć. ‘Mężczyzna to człowiek i zwierzę, Kobieta- to anioł i zwierzę ![]()
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Nie zabijaj mnie swoją obojętnością serca...
Jej oczy zdradzały największe tajemnice lecz Ty byłeś ślepy. Mam duszę motyla, której Ty wyrwałeś skrzydełka, tak jak małe sadystyczne dziecko dla zabawy... I już nie umiem latac... przez Ciebie... Odsuń się bo nie mam jak rozwinąć skrzydeł. Przeszkadzasz mi.
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
![]()
Aż jej w stopy poszło
Paszczura. Tylko się tu nie rozbecz. Uroda dziś jest, jutro nie jest. No i uniósł ją na rączym rumaku. Ciąg dalszy nastąpi. Nie zdzierżę prowizorki w moim otoczeniu. Lepiej zjeść i odchorować niżby miało się zmarnować. Będę siedziała cichutko jak miś pod miotłą. Może to i dobrze. Taka dieta. Moje ego schudło już parę kilo. Z Marsa spadłaś? Nigdy tak wielu nie zawdzięczało tak wiele tak nielicznym… Przez nią wszyscy pójdziemy z torbami. Wspomnicie moje słowa. Dwie stówy za jakąś suterenę. Sutenerka! Jakby mi ktoś w głowie siedział i kazał to zrobić. Gramolić się jak muchy w kompocie Biednemu zawsze wiatr w plecy. To jednak ja jestem owcą. Ciekawe kto jest wilkiem a kto owcą. Ja chyba popełnię kamikadze. To chyba wszystko co mogę zrobić. Bo gdybym mogła jeszcze coś zrobić… to na pewno dawno już bym to zrobiła Nieszczęścia chodzą stadami Coś Ty Gośka, skozłowałaś? Nie gram na dwa ognie. Bo my jesteśmy jak Romeo i Julia. Pamiętasz, taki film. Dobrze jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój…To taki mój ulubiony wiersz, który powtarzam sobie, kiedy coś jest nie tak. Bo właściwie ciągle coś jest nie tak, ale… dobrze jak nie za dobrze… Pańskie oko konia tłucze. Ona mnie do grobu wciągnie. Kotku, nie tłumacz się. We mnie jak w studnię. Plum, plum, plum… Jak amen w popiele. Pokażę gdzie raki nocują. Jak dwie połówki chleba Szczęka Ci zbieleje. Fala ma falować! Fala ma czoło. Krzywiznę. Grzbiet z morskiej piany. Niech nam się mury pną w góry. Jak Ci puszczę fotki, to Ci szczęka zbieleje. Czas to pieniądze Najczarniejsze dno najczarniejszego oceanu. Szemrzące typy Wyrwać z gardzieli płomienia Poszło jak dym Prawdziwych nieprzyjaciół poznaje się w biedzie Spuchnąć jak królik Nic tylko się podciąć. Zmolestować biustem. Co będziesz się tak wyrężać. Biało na czarnym. Rysioland Tłumaczyć jak chłop koniowi na roli Wolę mieć ją na karku niż na sumieniu. Aż jej w stopy poszło
Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-01-26 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Witam moje "poetki" xD
proponuje "modlitwę" na początek ;P "przeprośmy" facetów za nasze bezmyślne grzechy ! ;p Nie zależało Ci - moja wina ! Zależało mi - moja wina! Rozje.. sobie związek -moja wina! Płakałam przez Ciebie - moja wina! Nie mogę o Tobie zapomnieć - moja wina! Chciałam być szczęśliwa -moja wina! Odrzuciłam wielu z sercem na dłoni - moja wina! Nie byłam jedyną w Twoim życiu - moja wina! Żyję wciąż nadzieją - moja wina ! Drugi raz wyciągam rękę - moja wina ! Nie była zbyt " twarda" - moja wina! Nie możemy zamienić słowa w czyny - moja wina! Chciałeś spróbować drugi raz ... ale nigdy mi niczego nie obiecałeś ... moja wina , moja wina , moja bardzo wielka wina! ______________________ sama sobie szczęściem będę ... |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Śpij Julio, Romeo nie istnieje !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#218 |
Przyczajenie
|
Oczy są zwierciadłem duszy, zapamiętaj to na zawsze
Spojrzenie nie kłamie, spojrzenie mówi prawdę W nim zobaczysz radośc, w nim zobaczysz lęk W nim zobaczysz zwątpienie, w oczach zobaczysz co tylko chcesz ![]() Możesz wierzyć w słowa, możesz wierzyć w gadkę Ja nic nie mówię, tylko ludziom w oczy patrzę. świat należy do nas Bez zmartwień, bez pośpiechu za hajsem, z browarem I blantem na tej samej ławce co zawsze Gdzie życie jest ciekawsze, co będzie jutro? nie ważne Żyje się trudno, ale razem zawsze raźniej Moje serce cały czas w rytmie tego miasta To nie miasto ze snów tylko miejski syf Wiesz, słońce świeci dla każdego z nas Powiem tak, dziś świat jest nasz, patrz Dokładnie, masz kogo kochać? zrozum, to twój fart Nic innego i nikt inny nie jest tyle wart Ja to wiem już od dawna i mówię to tobie wszystko co mi mówisz biorę kochany do serca tak od dawna się wkręcam Mów do mnie jeszcze i znów Jeśli tylko zechcesz ja dla ciebie jestem tu Wciąż bez końca mogę słuchać twoich słów Twego widoku z oczu, bardzo nie chciałabym stracić Zbyt wiele dla mnie znaczy twoje szczęście niech będzie moim szczęściem Bo tam gdzie moje serce znalazłeś swoje miejsce Z tobą dzielę życie i to jest najpiękniejsze Mojego życia sensem, nerwy ukoić umiesz najprostszym gestem Nie szukasz we mnie kogoś kim nie jestem Przy tobie czuję błogość gdy ciepłe słowa szepczesz Mów do mnie więcej, mów do mnie jeszcze kochanie nie płacz.. dobrze mi bez Ciebie. jak Cię zostawię możliwe, że postanowisz się zbuntowac i pokazac swoją dumę będziesz krzyczał wrzeszczał wróc.. a ja i tak nie wróce zostanę rysą na psychice kilku mężczyzn daj mi rękę pójdziemy tam gdzie nie był nikt jeszcze..
bo to co Cię uskrzydla potrafi być jak morderca. Edytowane przez Saarah03 Czas edycji: 2010-01-26 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
głodne źrenice.
kilku dniom swe szczęście się powierza... `ukraść nam życie, ukraść słowa, dla nich zdrada to plac zabaw. Ona tak jakby czekała a On tak jakby miał ją gdzieś . to że Smerfy są niebieskie to nie znaczy, że są nienormalne Zgwałcę Cię pod różową parasolką.. ![]() Na Ziemi tylko kobieta na prawo zostać Aniołem.
#220 |
Wtajemniczenie
|
lall - cudowna jesteś
![]() InszaMala - kochanie, zmotywowałaś przeogromnie ![]() otojest - a ja albo niedomyślna, albo wcześniej od Ciebie opisów nie brałam, ale teraz zakochałam się na amen<3 ' - Niech pan sobie nie przeszkadza.
- Ja sobie na ogół nie przeszkadzam. ' Czuję jakiś przeciąg. Czyżby tak wiało z twojej rozdziawionej gęby? Udowodnij, że już mnie nie chcesz. Pokaż mi siłę swojej nienawiści.
![]() |
#221 |
Przyczajenie
|
Widać można żyć bez powietrza... ale co to za życie .
nie wierze Ci kiedy mówisz, że nie wrócisz już nigdy . Więcej marzeń niż czasu , by je spełnić . Zaciągam się Tobą choć wcale na pale . Mimo , że myśli o nim nigdy nie będą razem .
...» ♥ Będzie tak jakbyśmy się nigdy nie poznali . Edytowane przez Mycha05 Czas edycji: 2010-01-26 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
i choć za dużo piję, Ty za dużo palisz.
![]() |
#223 | |
BAN stały
|
Cytat:
<33 ![]() skarb nad skarbami + mega talent = wieczne UWIELBIENIE ![]() ![]() że ja ? ![]() ![]() ![]() . . .
Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić. Why can't I free your doubtful mind and melt your cold cold heart? Dlaczego nie mogę uwolnić Twojej wątpiącej duszy i stopić Twojego zimnego serca? przegapiona miłość tylko Ciebie brak. przykro mi, ale chyba za bardzo Cię pokochałam i nie odejdę za nic. musisz się już do mnie przyzwyczaić. srogo będę żałować tej miłości, wiem !. ale co zrobić, gdy serce się za bardzo uparło i mnie juz nie chce słuchać ? chłopcze, nikt Ci nie powiedział. że mnie się nie lekceważy ? . Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-01-26 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
wszystko jest takie kolorowe
![]() zbieg okoliczności? -> on nie_istnieje Płomień i tak kiedyś zgaśnie... niezdecydowana lalunia!! ![]()
#225 |
Zadomowienie
|
otojest, Panna_Migotka, TiS, Ruda Wiewióra. <33333
Musisz spróbować. Co by było, gdyby jakiś usłużny głos wypowiadał za nas to, czego nie chcemy albo nie potrafimy powiedzieć?
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
* I co ona ma teraz zrobić? Skończyła jej się czekolada, herbata zupełnie wystygła, a facet jej życia zostawił ją jak gdyby nigdy nic..
* Po prostu chu***a z beznadzieją. * Nie bagatelizuj moich uczuć k***a. * I proszę Cię.. kiedy przechodzisz obok mnie, NIE PATRZ NA MNIE TAKIM WZROKIEM. * "Przyjdź jutro za 4 tygodnie." ![]()
#227 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zabieram ![]() - - - a inni wciąż mi mówili uważaj kogo kochasz.. Dziękuję za wspomnienia. Pozwól mi być sobą. ulecieć ponad świat, pełen wad i .. być przez chwilę na szczycie. Życie to nie wyścig, powinieneś zwolnić tempo, znajdź chwilę na wysłuchanie muzyki zanim się skończy piosenka. - - - Słoneczka.. Czyje to dzieło? ![]() `Nie mogę obiecać, że moja Miłość będzie wieczna,
jednak przysięgam, że kiedy zacznie upadać, postaram się doczepić jej skrzydeł.`
nie chcesz? żegnaj, ja też nic więcej nie chcę. ![]() Edytowane przez InszaMala Czas edycji: 2010-01-26 o 13:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
(:
cornels - dziękuję serduszko
![]() ... Słyszę krzyk wśród powszechnego płaczu,
miażdży mi uszy. Oczy nie maskowały już łez, nadawały teraz głęboki wyraz namysłu. Gdzieniegdzie wałęsasz się nad potężną mgłą niewypowiedzianych słów, wykrzyczał mi siebie w pyle myśli.
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2010-01-26 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Już od dawna przeglądam wizażowe wątki z opisami gg xd już z niejednego skorzystałam ^^ niedługo dodam coś od siebie ,jak się zapoznam co i jak bo przed chwileczką założyłam konto ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Konto usunięte
|
słit sikstin. ![]() witam. ![]() omamiona pożądaniem zamglonymi ustami karmelowymi oczyma czekała. ręce złożone do modlitwy wskazówki zegara odmierzające czas. ******* |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
od nieba ciemniejsze były tylko jego oczy.
po raz kolejny przedawkowałam miłość. nie umiem kłamać więc powiem, że jaram się Tobą kochanie. podaj mi rękę , zamknij oczy i powiedz że kochasz. lubię kiedy tak obojętnie patrzysz na mnie . miło by było gdybyś kochał. kochanie Cię jest dobre , ale postanowiłam wymienić pana na szczęście. kiedyś byłam twoim słoneczkiem, ale teraz chmury mnie przysłoniły. mimo tej maski okazujesz mi słodkie uczucia. ignorancja sposobem zauroczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
- Nie wiesz jak smakuje gruszka?
- Nie wiem jak smakuje Tobie. The City of Angels.
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
You won't cry for my absence, I know - You forgot me long ago. | Nie będziesz opłakiwał mojej nieobecności, wiem - zapomniałeś mnie dawno temu.
Even though I'd be sacrificed, You won't try for me, not now. Though I'd die to know you love me. | Pomimo tego,że się poświęcę, nie będziesz sie o mnie starał, juz nie. Choć umarłabym, aby wiedzieć, że mnie kochasz. Toogether93 , TurlajDropsa , _mandarynka , InszaMala & cornels
dziękuję. ![]()
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
nie jest dobrze. ale w zasadzie nikt nie obiecywał, że będzie lekko. mój dziecinny romantyzm się wypalił. tak jak wiara w wielką miłość, która przyjdzie, zapuka i stanie w moich drzwiach, albo jeszcze lepiej. Wparuje bez pukania w moje życie, rzuci się na mnie i już zostanie. po prostu będzie. tak naturalnie. bezwarunkowo. dotykam szczęścia. czuję jego ciepło na moich policzkach. czekałam na świt, tak jak małe dziecko czeka na prezenty pod choinką. Pokładałam ogromną nadzieję w następnym dniu. nienawidziłam nocy. oznaczała ona, że znów muszę zmierzyć się z myślami, pozwolić sercu na ciągłe analizy. najchętniej usiadłabym na krawężniku zanosząc się płaczem. w dzisiejszych czasach wszyscy tak naprawdę marzą by zostać wielką gwiazdą rock'a. Jednak on był inny. zupełnie nie marzył o tym co reszta. emanował męskością i nie przejawiał żadnych wyraźnych tendencji w sferze alternatywnych skłonności.
#235 |
Raczkowanie
|
Nie chcę zbyt wiele. Tylko Ciebie obok siebie... dzień, w którym dotrze do ciebie, że już mnie nie możesz mieć, chociaż miałeś do tego okazję, będzie jednym z moich najpiękniejszych. może to był błąd .. może będę żałować .. ale trudno .. lubię takie chwile . ^^ a na pytanie : co tam ? , mam ochotę odpowiedzieć , że nic . wszystko przeminęło . zamierzam zacząć nowe życie . tylko ciągle nie mogę się do tego zabrać . `nie jestem już dziewczynką wyrwaną z podwórka, szukajacą spełnienia nierealnych marzeń ... - widziałaś szczęście? - no widziałam, takie coś wielkiego z wielkim uśmiechem na pysku i cieszyło się jak głupie . O tam spierdalało .! `kumasz? mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności Wystarczy, że jesteś przy mnie 29 godzin na dobę i 10 dni w tygodniu...;* pokochałam Go, za mocno, za odważnie.. pokochałam, niebezpiecznie, nieuważnie. . wSzystkO , na czym mi zależy już mam ... a tO o czym marzę mOgę zdObyć ! ;*** Spokojnie patrzyłam, jak wymyka mi się moje marzenie. Nie zrobiłam nic. Pękło mi serce. ` a najważniejsze jest wiedzieć, że nic nie jest na zawsze czas mnie zmienił, wiara w miłość mi obrzydła. ;x
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
Soniaa <3 Kocham Twoje serduszko mała
![]() 'Na drogę całus Przez życie pedałuj Rób co chcesz I Niczego nie żałuj.' ♥ Zbuduj sobie kawałek nieba w tym całym betonowym piekle. ♥ I don't want to have it all, I just want to have enought. ♥ Dwa sumienia - wada genetyczna polowy pokolenia... (...) jedno pozwoli jak to drugie nie da pozwolenia. ♥ Ja też mam przecież serce, którego często nie chcesz. ♥ Nie chciałabym być niegrzeczna,przecież to tylko flirt, a flirt to nie zdrada.
#237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kocham was wszystkiee ; * ___ It was then that I realised That forever was in your eyes . Tam wtedy ja się spełniam. Na zawsze w Twoich oczach. Obdarzył mnie swoim starym uśmiechem, który tak ubóstwiałam. prosimy nie krzyczeć , nie hałasować , nie używać brzydkich słów i co najważniejsze nie pytać dlaczego. Im wyżej uniesiesz mnie, tym mocniej upadnę, im dalej tym niebezpieczniej Ciebie pragnę..
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
cornels-
![]() _______ Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci. — Emil Cioran potrzebuje Cie. a to wszystko przez te jego niebieskie oczy. jesteś moim marzeniem. gorzka cząstka pomarańczy . Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż twoje. — H. Jackson Brown, Jr.
nic nadzwyczajnego ♥ Edytowane przez panna_miodowa Czas edycji: 2010-01-26 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
osz kurde. jak to szybo zleciało już XVI !
nydee - standardowo ![]() ![]() i mam pytanie/prośbę był chyba kiedyś taki wątek z takimi długimi opisami, bardziej opowiadaniami, no nie wiem jak to nazwać ;] ale pewnie wiecie o co mi chodzi. jeżeli któraś ma to baaaaardzo proszę o link ; ) *** wymierzył i wystrzelił w samo serce. czasem świat wydaje się być zimny, jak serca tych ludzi którzy krzywdzą innych. życie czy śmierć? jedno bicie z jednym sercem.
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
szybko z tym lecicie dziewczynki ; D
``powiedz mi proszę, gdzie odnajdę Cię... dlaczego milczysz już kolejny dzień.? gdy nie ma Cię przy mnie... chodź powiedz mi, że jest na świecie miejsce, w którym spotkamy się...`` `odchodzisz... zostawiając mnie, umierającą ze śmiechu, na zimnej podłodze...` ``Z rzeki szła wczesna. Kochała. Chyliła szczęśliwą głowę. Pachniała porankiem ciała, Pachniała mydłem migdałowem. Ona pachniała porankiem ciała, Pachniała mydłem migdałowem...`` tak strasznie mi brakuje tego Twojego nienormalnego, ciągłego bycia obok mnie. ``Kpiłam z samej siebie, łudząc się, że znajdę łatwe, bezbolesne przejście ku czemuś nowemu. Teraz to rozumiem. Rozumiem wszystko, gdy jest już za późno jestem świetna w rozumieniu przeszłości. Gorzej z teraźniejszością...`` ` -Pocałuj mnie w dupę. Któregoś dnia, może nie za tydzień ani za dwa, ale w dającej się przewidzieć przyszłości, ludzie przestaną zwracać się do mnie wplatając słowo dupa" i jemu pokrewne w każde możliwe zdanie...`` |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.