![]() |
#211 |
Zakorzeniona
|
Dot.: niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp.
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17063940]slyszałam kiedyś powiedzonko;
chcesz mieć ząbki jak kryształki-to pij mleko w mojej pałki ![]() więc wpływa wybielająco na ząbki. ![]() Ja czytałam kiedyś w gazecie, że sperma ma tyle samo białka co plasterek szynki ![]() Mam szczęście, że moja mama jest dość postępowa, ale za to matka mojego chłopaka ze swoimi poglądami zatrzymała się gdzieś 100 lat wstecz... Ona uważa, że to ginekologa chodzi się TYLKO jak jest się w ciąży albo jak się chce dowiedzieć, czy się jest w ciąży - nie ma innej opcji według niej. A problemy hormonalne, infekcje i tego typu inne rzeczy? Mój chłopak ma siostrę i aż boję się myśleć, co ona jej przekazała o seksie, antykoncepcji itp. - pewnie nic, a do ginekologa oczywiście nie pozwalała jej chodzić. Najgorsze są właśnie matki z genialnymi teoriami, które potem faszerują tymi głupotami same dzieci. Na innym forum znalazłam cudny wątek: "Witam, pewnie nie jeden z was uprawiał tzn petting.... nie zła sprawa ja kdla początkujących ![]() Dlaczego takie dzieci biorą się za petting i seks? No, ale ja głupia jestem - plemniki to przecież specjalnie wyszkoleni komandosi do zadań specjalnych, dla których nie ma rzeczy niemożliwych - przedostaną się przez jeans, piżamkę, przez wodę w basenie i wstrzelą centralnie do Twojej pochwy! Zapłodnienie gwarantowane. Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2010-02-09 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#213 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() Również wątek z innego forum: "Wczoraj w nocy przez dwie minuty można to tak nazwać uprawiałam seks z moim chłopakiem ... nie jestem pewna czy to był nawet seks bo od razu powiedziałam ze nie czuje się gotowa i boli czy przez to ze on mi włożył swój narząd mogla mi się błona już przebić? To był mój pierwszy raz... nie byłam przygotowana... on mnie zrozumiał i nawet mnie do tego nie zmusza jestem z nim dwa lata a mam 16 a on 19 ." Po pierwsze - rozwaliło mnie użycie słowa narząd - co jej włożył: nerkę, jelito, a może śledzionę? Można gdybać. Po drugie - rozwala mnie to, że dziewczyny biorące się za seks nie mają pojęcia, kiedy dochodzi do przerwania błony dziewiczej, a oprócz tego traktują tą błonę niemal jak świętą rzecz i dopóki ją mają (nawet, jeśli odbyły stosunek) uznają się za dziewice. Autorka wątku podanego przeze mnie wyżej nie słuchała żadnych wypowiedzi, a wreszcie stwierdziła, że na pewno nie przebił jej błony, bo nie miała orgazmu :| Nie wiem, czy śmiać się czy płakać, ale chyba się pośmieję ![]() Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2010-02-09 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | ||
BAN stały
|
Dokładnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#216 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauwazyłam, że duzo osob robi ten błąd. Gdzieś tu był wątek, w którym dziewczyna sie pytała czy moze byc w ciazy, bo robiła chłopakowi dobrze ręką, a pozniej dotkneła siebie. Nie było wytrysku, ale wczesniej wydobywał sie płyn ejakulacyjny, ktory podobno moze zawierac plemniki. Najlepsze jest to, że dużo osob jej odpowiedziało, a nikt oprocz mnie nie zwrocił uwagi, że płyn ejakulacyjny to inaczej sperma i na pewno zawiera plemniki jesli facet zdrowy jest. Nie było wytrysku, ale płyn ejakulacyjny był a to sie raczej wyklucza, nie?
Edytowane przez Asienka187 Czas edycji: 2010-02-09 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie wiem w czym rzecz to pewnie wszystko przez te gumki, jak tam dziewczyny pisały, że sperma musi w środku lądować żeby depresji nie było, to pewnie z trądzikiem tak samo.
![]() |
#219 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzeniona
|
No dobrze, ale wiecie, że w taki sposób marnując spermę unieszczęśliwiacie swoje macice?! Ja proponuję je uradować i masowo się zapłodnić (a raczej: dać się zapłodnić mężczyźnie, a samej jedynie towarzyszyć mu podczas stosunku)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
i nie wierz koleżance że maź na jej włosach to Henna Wax Treatment. Każdy wie, że to taki eufemizm tylko.
#222 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie tym razem, maleńka, nie tym razem. Ale nie łam się, kiedyś się doczekasz. Teraz pani musi zwalczyć trądzik ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-02-09 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Współuczestniczyć. ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o wypełnianie macicy to ostatnio koleżanka mnie uświadomiła że kobiety, które nie rodziły dzieci, są znacznie bardziej narażone na raka piersi i narządów rodnych
![]() także spieszcie się, zanim was to dopadnie!
#228 |
Raczkowanie
|
Faktycznie nieraz za głowę można się porządnie złapać...
Najczęstszym "problemem" dziewczyn jest temat: "Czy mogę być w ciąży jeżeli uprawiałam petting z chłopakiem i się spuścił, ale miałam na sobie majtki lub spodnie i on też. Jak myślicie czy jestem w ciąży?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie to dziwi jak niektóre dziewczyny kurczowo trzymają się swojego dziewictwa ![]() Mam koleżankę, która dopiero po pijaku przyznała się, że spała ze swoim poprzednim facetem. I tu, cytuję: "Ale on się NIE LICZY bo tylko wszedł i wyszedł!" ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#230 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widac księdzu seks kojarzy się dziko i zwierzęco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzeniona
|
Mało, że rdzewieją, ale przecież jak to mówią - nieużywany narząd zanika! Jeśli nie wypełnimy naszych macic życiem, to nam w końcu zanikną! Spieszcie się dziewczyny, póki macie swoje macice!
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Czyżby jego osobiste doświadczenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
BAN stały
|
Cytat:
A, i jeszcze tezy o dużym przebiegu i rozepchanej pochwie w wyniku częstego współżycia ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-02-09 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Też to słyszałam. A podobno te łykające hormony latami to już w ogóle są podatne na raka, o ile kojarzę trzonu macicy, którego nie da sie tak, jak to jest w przyopadku raka szyjki, kontrolować i w odpowiednim momencie działać.
#237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
I to działa antykoncepcyjnie? ![]() Mnie się przypominało jak na spotkaniu przedmałżeńskim w Kościele pani z dumą i radością opowiadała o karmieniu piersią, o tym, że można nawet karmić dziecko do 4 roku życia - jakie to wspaniałe przeżycie rodzinne, jak to fantastycznie działa antykoncepcyjnie (pani miała 32 lata i 4 dzieci), zresztą pewnie działało to tak, jak i u mojej wspomnianej wcześniej przyjaciółki. Powiem tyle, że przez swoją przemowę dosyć skutecznie zniechęciła mnie do karmienia piersią... Jeśli chodzi o niedorzeczne opinie na temat seksu to uwielbiam jeszcze dowodzenie, że mąż kobiety nie stosującej NMPR na pewno jej nie kocha, zdradził by ją byle kiedy i z byle kim, nie szanuje jej, a ona sama nie wie co dla niej dobre i ich małżeństwo na pewno się rozleci. Mama mi kiedyś opowiadała, że gdy ona była nastolatką panował powszechny pogląd, że dziewczyna mająca okres nie powinna się myć, bo to grozi chorobą - skutkowało to tym, że w pewne dni pół klasy nieziemsko śmierdziało...
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.