|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do butów, to niestety póki co nic W pon ma być realizowane zamówienie na szare peep toe na które już zapłaciłam ale obawiam się że będę małe. Niby mam stopę 25,5 cm czyli 39 ale raz dobre jest 39 a raz 40 Napaliłam się na te szare z kokardką balerinki co Svinecka zamawia i Ty i Asiuk zapisałyście się ale nie wiedziałam jaki rozmiar wziąć
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezła historia Ja też raczej jestem z tych upartych, czasem upadam ale szybko się podnoszę do diety i ćwiczeń
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję że załapiemy się na nie następnym razem
![]() Wy tu o dietach, ćwiczeniach ale ja coraz grubsza więc i ja sobie odpuściłam![]() Wczoraj zjadłam 8 pączków ![]() ![]() ale nie takich wielkich sklepowych tylko mniejszych robionych przez teściową Niby ważę cały czas tyle samo ale ten brzuch i boczki |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to 8 pączków zjadłaś Dla mnie to szok, ale wiesz ja zjadłam okrągłe 0- mimo, że miałam wystawione pod nos przez 8 godzin w pracy To się nazywa być twardym Tak naprawdę na mnie działa oglądanie zdjęć idealnych kobiet, wtedy od razu mam motywację, a że takich zdjęć jest wszędzie full to na mnie działa U mnie Tżet podobnie jak Twój, brzuch ostro pięlęgnuje, ale ja mam to gdzieś- w sensie, że nie zapuszczę się tylko dlatego, że on o siebie nie dba , wiem że długo tego nie wytrzyma
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale były takie dobreNiestety taka twarda jak Ty nie umiem być ![]() Ja też zawsze tak miałam że mimo że TŻ 'ładnie' się zapuszczał ja albo starałam się ćwiczyć albo chociaż mniej jeść. Ale teraz to jakaś masakra! On nic nie robi a ja razem z nim! Od pon walczę z tym! A on niech się przygląda a może w końcu sam się w porę obudzi |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, przydałby mi się taki motywator jak Hania, mieszkający najlepiej gdzieś blisko i zachęcający tak skutecznie
![]() Z kimś zawsze raźniej... Kiedyś, jak jeszcze chadzałam na aerobik, zawsze "umówienie się" z koleżanką działało chłodząco na moje zapędy wymyślania wymówek, żeby nie pójść... Prawda jest taka, że nie mogę się zmobilizować do ruchu, bo on nie wydaje mi się przyjemny, widzę go chwilowo jako masakrujący wysiłek, zabierający czas ![]() Jedyne na co miałabym ochotę to kurs tańca - ale teraz nie dam rady czasowo. I długie spacery w szybkim tempie - ale to dopiero na wiosnę ![]() Mój TŻ w dodatku jest szczupły i może wcinać co chce, kiedy chce... To nie wpływa na mnie dobrze
|
|
|
|
#221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pączków nie lubię więc mnie nie złamały..ale za to strzeliłam po pilatesie 2 piwka w knajpie i zagryzłam chipsem ![]() Cytat:
..ruch jest mega przyjemny.Ja rozumiem że mozna nie lubić sie spocić (też kiedyś nie lubiłam a teraz kocham ) ale na takim pilatesie jest przygaszone swiatełko, ptaszki ćwierkają (co prawda z płyty ale ćwierkają ) pani instruktorka aksamitnym głosem odlicza do 10...Ty sobie oddychasz głęboko wykonując ćwiczenia wpływające zbawiennie na kręgoslup, brzuch i boczki- REWELACJA
|
|
#222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A leżenie na podłodze i odliczanie... wkurza mnie niemiłosiernie |
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ruch uwielbiam, a najbardziej uczucie jak pot kapie mi po tyłku
![]() Mobilizuje mnie czyjść wysiłek i rywalizacja- nie chcę być gorsza ![]() Jazda rowerkiem po ulicach mnie nie pasjonuje Nie mam zupełnie pomysłu dzisiaj na obiado-kolację idę szukać inspiracji
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
ahoj!
kurczę piszecie ciągle o tych butach a ja nadal nie wiem o co chodzi. dziś już jestem przemeczona. emi_lka - witam czeremchowa - jak miło Cie widzieć co do sportu - hania ma rację , ruch to przyjemność - dziś ide na tbc i salsę Dorinko
|
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...dobrze że jest teraz tak duży wybór i można wybrać rodzaj ćwiczeń pod siebie.---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
) obie pisałyśmy że odchudzać to my się możemy, byle nie ćwiczyć, bo to nie dla nas![]() Jak to się ludzie zmieniają
|
|
#228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z butami jest niejasne, o chętnie pomogę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
Jodie witaj!
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko o butach nawet nie przeczytałam zasad i warunków... jakbyście widziały coś fajnego to dajcie znać - rozmiar buta - 38
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Dori ale będziesz miała szałowe różowe szpile.
Cieszysz się?? ![]() Jodi jasne że damy znać..ale musisz być częściej na wizażu żeby sie na coś załapać.
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, dzięki za wyłożenie zasad
W tej chwili prawie się zgadza, białko jem za każdym razem, bez pieczywa, a warzywa dodam już niebawem. Ja raczej jem nie co 2-3h, ale co 3-4h. Śniadanie zjadłam przed 7, drugie śniadanie - 10:30, następną przekąskę - 12:30 (czyli tutaj minęły 2h). Musiałabym brać do pracy jeszcze jedną przekąskę, żeby zjeść ok. 15.
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Czeremchowa a moze ze mną zapiszesz się na fitness? jest naprawdę spoko i cena też przyzwoita. bo zanim rower wyciągniesz to chyba trochę czasu minie
jakoś zima nie chce ustąpić. na wycieczki rowerowe jakby co to chętnie się piszę ![]() Haniu - dzięki , postaram się ,ale ostatnio mam duzo zajęć. wymyśliłam sobie prezent na dzień kobiet i chyba się wybiorę .kurs robienia sushi. przydałby się jakiś chętny do wyprawy ale u mnie w pracy sami analitycy i jakoś niechętnei patrzą na takie kursy wiem że niby można samemu, ale mi nei wychodzi , może jak ktoś mi pokaże to pójdzie lepiej.
|
|
#234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
koleżanka mnie też namawiała że będzie razem dojeżdżać ale ciężko jest mi się przemóc Ale za wycieczkami rowerowymi jestem na TAK!
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lubię się spocić - na przykład chodząc po górach, albo po lesie (opcja "gdzie jest wyjście, robi się ciemno!"
- mieszkam w pobliżu Puszczy Kampinoskiej, Lasu Bielańskiego). Lubię też to uczucie "po" ćwiczeniach - ale jak sobie poradzić z dotarciem na ćwiczenia?![]() Z rowerem u mnie nie tak prosto - mam traumę z dzieciństwa (upadek w Dolinie Chochołowskiej), wsiadam rzadko i tylko na znanych trasach. Jeśli chodzi o ćwierkanie i rozciąganie - wydaje mi się to interesujące, muszę czegoś poszukać, nie tylko tłuszczyk mi przeszkadza, ale i bolący kręgosłup... Muszę nad sobą popracować - obiecuję poprawę
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym się chętnie wybrała. Haniu rewelacyjne są te zasady. Tylko ciężko je chyba wprowadzic w życie...Zasady nr. 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ok, ale białko i warzywa w każdym "posiłku", nawet w przekąsce? Dla mnie to niewykonalne W pracy jestem od 8:30 do 17:00 i czasem jako przekąskę serwuje sobie jabłko albo orzechy. A tam nie ma ani białka ani warzyw No i jest problem z przygotowywaniem posiłków. Wiem jak je zrobić, ale nie mam czasu ![]() a co do ruchu, to Tż właśnie napisał, że idziemy jutro na squasha ![]() Ps. Wiem że tak wyskakuje z tym pisaniem ni z gruchy ni z pietruchy, ale mnie wena naszła, a czytam Was od prawie roku i kiedyś nawet z Wami pisałam
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-02-12 o 14:54 |
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
emi_lka jeśli chodzi o wycieczki objazdowe po Francji - ja byłam na podobnej do tej o której piszesz - paryż, zamki nad loarą, poitiers. chętnie opowiem co warto zobaczyc
|
|
#238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, już kasę przelałam nawet ![]() Wiesz co będzie jak zobaczy te buty mój mąż konserwa Nie wiem czy zgodzi sie ze mną wyjść w nich Cytat:
, może dlatego że nie mam dla kogo robić, bo jak wiadomo mój maż tego nie tknie
|
||
|
|
|
#239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wystarczy do tego orzecha (który notabene też ma białeczko)dodać serek wiejski albo chociaż jogurt nat. Z białkiem nie ma problemu ..gorzej z warzywami. Szczególnie teraz- zimą. Ja jem na okrętkę paprykę i ogórki kiszone. Już mam ich dość. Wczoraj kupiłam pomidory, ale są bezsmakowe ![]() Też pracuję w durnych godzinach..najczęściej 10-18 więc najczęściej biorę duże pudło sałatki i jem cały dzień..zagryzając orzechami. A zrobienie sałatki to żadna filozofia..wystarczy wstać 5 min wcześniej. Ja wrzucam połowę puszki tuńczyka, połowę puszki fasolki czerwonej, paprykę, kiszonego, dodaję trochę oliwy sól pieprz i gotowe.
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
czeremchowa to na wycieczki rowerowe jesteśmy umówione
![]() Dorinko - ja też nie mam dla kogo robić , moja rodzina nierybkowa ale dla samej siebie będę robić , a może kiedyś się znajdzie jakiś chętny do degustowania mojej radosnej twórczosci. właśnie umawiam sie z kolegą na ew nocleg u niego - bo to kurs w stolycy
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

i przeraża nie opcja pójścia do pracy

W pon ma być realizowane zamówienie na szare peep toe na które już zapłaciłam ale obawiam się że będę małe. Niby mam stopę 25,5 cm czyli 39 ale raz dobre jest 39 a raz 40
jak to 8 pączków zjadłaś

W pracy jestem od 8:30 do 17:00 i czasem jako przekąskę serwuje sobie jabłko albo orzechy. A tam nie ma ani białka ani warzyw