![]() |
#211 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
Dot.: Ciuszki M-XXL ostatni wątek zapraszam WARTO
książka to trochę za malo za torbe,ale może mogę dobrać ten krem antycelulitowy?
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Torba jest w bardzo dobrym stanie,gdyż mialam ją tylko 2 razy ze sobą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Hej ;* no ja szukam głównie sukienki takiej na wesele, byle nie czarnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
niestety nie znalazlam nic w watku za co moglabym oddac nowa(z metkami) sukienke;(
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- na oko to gdzies 85
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
wiesz co pare razy przeglądałam wątek i nic .. zobacz moze masz cos poza wątkim z mojej wish ? z kosmetykow to jesli juz pudry to ciemne... cos do oczyszczania twarzy i moze jakies kremiki wyszczuplajace albo cos .. .
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
hmm biustonosz bedzie mi za mały w miseczce i za duzy pod biustem ... a spodenki jakie? jaki rozmiar ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
tuniczka calkiem calkiem.. ale nie bede wymieniac sie za cos co nie spodoba mi sie tak naprawde bo bez sensu placic za przesylke jak potem bedzie lezec to w szafie ..
wymiary : dł calkowita 72 w biuscie :44 -50 lekko ( nawet powiedzialabym ze wiecej bo ja mam w biuscie 100 i jest mi za duza) w biodrach :50 -55 ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- niestety nic w moim stylu ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Wiesz ciezko jest napisac.. zazwyczaj jest tak ze zobacze cos i wpadnie mi w oko ![]() spodnie tak , tylko rurki , ale typowe rurki a nie proste spodnie ![]() spodniczki tez tylko nie do kolan.. tuniki jakies fajne .. bluzki dlugie z dekoldem.. duzo bluzek swterkow-longów. czyli do getrow i dzinsow.. jakies ladne bokserki albo ciekawe MODNE bluzki.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
niestety
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- wiesz co boje się ze ta tuniczka bedzie za bardzo' workowata' a ja mam szerokie biodra duzy biust a w talii mam mało wiec nie wskazane sa dla mnie takie rzeczy ... no kolczyki niestety nie , bo nosze tylko jedna pare caly czas a ksiazek nie czytam.. kosmetyki tez raczej nie .. no mam nadzieje ze mnoe rozumiesz.. bez sensu mam sie wymieniac za cos na czym mi nie zalezy... ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- no ok .. ale wydaje mi sie ze bedzie jednak workowata.. wole cos co podkresla talie .. nie chciałabym zebys bezsensu specjalnie robila zdjecia a mi sie np. nie spodoba... no ale nie wiem.. naprawde .. jak amsz juz jakies zdjecia w tym to wstaw zobacze najwyzej ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- nie no niestety nie poszukuje czegos takiego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ---------- nie nie bluzy nie .. koszule tez nie.. wydaje mi sie ze mamy inny styl ubierania sie ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- bardzo ładnie ale wymieniam się niestety tylko za rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- niestety nie.. tak jak mowie chyba mamy inny gust... ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- ehh bardzo mi przykro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
hmm calkiem calkiem... a moge prosic wymiary? dlugosc nogawki ( zewnetrznej ) szerokosc w pasie i biodrach
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- niestety będą mi za duże ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- nie podobaja mi sie ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- niee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
nie, podobaja mi sie bandazowy ale ukladane poziomo
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- ach a poprosze foto tej białej bandażówy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
a ile rurki które wstawiłas u mnie w watku maja w pasie,biodrach,stanie,dlu gosci i nogawce
![]()
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie widze..
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
45 paszki
99 cm dlugosc ![]() lekko sie wymiarki uciagaja ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- a moze oddalabys te spodnie za cos innego niz sukienka z h&m ? czy te spodnie są nowe ? czy w udzie sie uciagna troche ?
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
tunika z amisu rozmiar 40 ale uniwersalny raczej do xxl ?
coś u mnie ? oddam wszystko z wątku ![]() kiedyś chciałaś u mnie tuniczkę? mogę do niej dorzucić inne rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
cos za:
tunika z amisu rozmiar 40 ale uniwersalny raczej do xxl ?
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
no to moze beda dobre, moglabym sie za nie wymienic za cos ale cos innego niz sukienka bo jednak wolalabym jakas konkretna 1 rzecz za sukienki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
a moze cos innego wybierzesz za nie ?
![]() ![]()
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
sukienkę wymieniłabym najchętniej za sukienkę w podobnym stylu , u Ciebie takiej nie widzę , chyba ,że masz coś poza wątkiem?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.