![]() |
#211 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam cieni clinique i 5dior....
A jakiś kompakcik masz może ? Albo jak zawsze paletki chaneli ? Puderek jeden mam w dużym pudle i ten zużyty jest mniej więcej ok 5%, drugi natomiast jest w ładnej pudernicy z lusterkiem (wersja mniejsza) nowy, zaklejony. Róż to nówka. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Jakbyś mogła jeszcze chwilę poczekać, bo ja chciałam sobie sprawdzić te kolorki shiseido, może by mi podeszły i wtedy byśmy za jednym razem zrobiły wymiankę. Ja będę w perfumerii ok czwartku-piątku, więc napisz czy mogłabyś do tego czasu poczekać ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mimi piateczki jezeli Ci odpowiada mozemy za jedyneczke... a te cztery cienie w sloiczkach za ten sypaniec z ubytkiem to chyba malo ![]() kompaktow nie mam na zbyciu bo w sumie nie uzywam... te dwa co mam sa do poprawek... z cieni chanelkowych mam te czworeczki co w watku...
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
a może nowe limitowane 5Diora Electric Lights za rózowego shimmera?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Desti za mini jedynka mi pasuje ![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Jakoś mi nie służą, wszystkie co miałam poszły w świat, więc kolejnych nie przygarnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;18082391]Hej, czy za Armani Code, Silver Rain lub Narcyza
![]() Przykro mi, nic nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
Interesuja mnie u Ciebie:
CLARINS SERUM HYDRAQUENCH poj 30ml użyty kilka razy LA PRAIRIE LOOSE POWDER 10g 01 nowy (wersja z lusterkiem)
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Asiu pytałaś u mnie o żółtka Clinique'a - podoba mi się u Ciebie Dior Lucky Pink
![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2010-03-24 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
U mnie są cienie Clinique, zapraszam!
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
oddawaj
![]() ![]() DIOR BLUSH 629 LUCKY PINK użyty kilka razy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
ale co mam dac
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj Desti , piszę dopiero teraz, bo czekałam, żeby zobaczyć te cienie u koleżanki na żywo i dopiero się z nią widziałam. Ona miała jeden kolorek, ale niestety konsystencja i efekt końcowy niebardzo mi pasował. Także niestety zrezygnuję z tych u Ciebie, bo mimo innych kolorów, efekt będzie ten sam. Przepraszam więc, że niepotrzebnie Ci zawracałam głowę. Co do mini to bym je chciała, ale w tej sytuacji taka mała wymianka chyba traci sens ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18177372]Czy dalej jestes zainteresowana zoltym pudrem Klinika? Pytalas o niego u mnie a pojawila sie zainteresowana i nie wiem czy wciaz go chcesz.[/QUOTE]
Jamestown, ja sama nie wiem czy go chcę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem na czym stanęło, ale jakby co wrzucam zdjęcia Clinique - nie jest fabrycznie napełniany do końca, stąd ubytek jest raczej testowy
![]() ![]() edit: aaa doczytałam, że już raczej nie jesteś zainteresowana ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2010-03-29 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
w watku mam cienie cliniqua moze cie zainteresuja spicy 4...foto w watku zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
ESCADA INCREDIBLE ME EDP poj 30ml, folia, raz psiknięta dla sprawdzenia zapachu EUPHORIA BLOSSOM EDT poj ok 25 ml z 30 ml ??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.