![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prostowanie włosów
Wigo nagrzewa się w minutę do najwyższego stopnia ciepła.
![]() ![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Ale on prostuje czy przeciwdziała szkodliwym czynnikom?
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
![]()
Jak moge wyprostowac wlosy nie posiadajac prostownicy ani zadnych kosmetykow ? Po umyciu zrobily mi sie takie krecone, kompletnie mi sie nie podobaja, a jutro rano mam wazne spotkanie i potrzebuje natychmiastowej pomocy - czy moge jakos wyprostowac wlosy nie majac w domu nic procz suszarki i grzebienia ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
a ja mam ten... http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2451
jest bardzo dobry, mam proste włoski cały dzień (ogólnie swoje naturalne mam proste ale i tak się kręcą i zawijają jak chcą, a jak poczują wilgoś to jeszcze bardziej się wywijają) jak się skończy to chce kupić coś nowego, bo ja za ciekawska jestem żebym przy jednym kosmetyku została ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Rankiem odpada:
po pierwsze mam kłopoty ze wstawaniem (lubie sobie pospać) po drugie mam gęste włosy i prostowanie ich zajmuje mi 40minut(to może być wina obecnej prostownicy-Brown ang King ) Myje Susze i Prostuje wieczorkiem, bo w tedy mam czas |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Polecam kosmetyk najlepszy na świecie jeśli chodzi o nabłyszczacze do włosów. Dawniej myślałam że to obrzydliwe lakiery, ale skusiłam się bo mi fryzjerka w salonie popryskała. Kupiłam tydzień później i będę kupować do końca życia.......
Goldwell Trendline Shine Spray - kupiłam na allegro za 23zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
![]()
od kilku tygodni mam w domu prostownice ale mam taki maly problem..otoz!odrazu po jej zastosowaniu wlosy rzeczywiscie sa proste i ladne niestety po kilku godzinach znowu zaczynaja sie znimi dziac "dziwne rzeczy" powiedzmy! kochane czy stosujecie jakies preparaty przed samym prostowaniem albo odrazu po? i ile wam trzymaja sie ulozone wloski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Dot.: prostowanie wlosow!
Witaj. Ja przed prostowaniem pryskam włosy takim dwufazowym preparatem Welli -Flat Iron Lotion -przeznaczonym własnie do prostowania i włoski sa proste przez cały dzien i ładnie błyszczą. Powodzenia. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
Mam do Ciebie pytanie, ile mniej wiecej kosztuje prostowanie takie na stale w salonie fryzjerskim i czy oplaca sie taki zabieg robic. Mam falowane wlosy i moja udreka jest ich prostowanie. buziaczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
![]()
Mam niesforne włosy, nie chcą się układać. A ja marze o prostych włoskach. Pomóżcie, co mam zrobić? Prostownice już mam, ale jej działanie jest krótkotrwałe. Po wyjściu od razu się skręcają. Co mam robić? I co sądzicie o chemicznym prostowaniu? Może wiecie coś na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Przyczajenie
|
Dot.: POMÓŻCIE!!! prostowanie włosów
moja koleżanka zaryzykowała i wyprostowano jej włosy chemicznie.zawsze miała włosy pokręcone, a nie miała ochoty dzień w dzień prostować swoje niesforne kłaczki.po chemicznym prostowaniu jej włosy są całkiem inne. po umyciu często je suszy na szczotke żeby efekt był lepszy, choć efekt bez suszenia jest równie zadowalający.nawet jeżeli wyprostuje włosy prostownicą lub żelazkiem efekt prostych włosów utrzymuje się dłużej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Rozeznanie
|
dzieki. a nie wiesz moze ile to kosztuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
słyszałam ze kilka stówek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
🦄
|
Dziewczyny kilka razy odradzały na forum takie prostowanie- podobno niszczy włosy gorzej niż trwała.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
Jakie masz wlosy i jaka prostownice?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
ja mam włosy do ramion, raczej proste, tylko ze na koncach mi sie wywijaja w rozne strony i same koncowki sie kreca. Mam tez rozjasniane pasemka na wierzchu. a prostownica to babyliss, ceramiczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Prostownica chyba dobra, wiec pewnie nie w tym problem.. Mam takze niesofrne, puszace sie wlosy, wywijaja sie na koncowkach, ale po prostownicy mam dlugo spokoj. A uzywasz kosmetykow do prostowania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
BaByliss PRO?
jak tak to szczerze nie rozmumiem dlaczego tak się dzieje, bo ja jak prostuje włoski to efekt trzyma się cały dzień, nawet jak jest wilgotno gdy wyprostuje nic się z nimi nie dzieje, a normalnie by zaczeły się puszyć i kręcić właśnie na końcach a używasz jakiegoś preparatu do prostowania włosów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
a jakie preparaty polecacie?
uzywalam zwyklych pianek i lakierow, ale wczoraj zakupiłam l'oreal do prostowania i jedwab, moze to pomoze.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
zawsze nalezy wspomagac prostowanie srodkiem odpowiednio dobranym , oczywiscie dla wlosa, czy to bardziej czy mocniej skreconymi czy puszystymi, wtedy efekt bedzie trwalszy, oczywiscie jak masz babylissa pro, efekt musi byc murowany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
![]()
mam takie małe pytanko. Prostuje wlosy juz jakis czas, ale juz mi sie troche zaczely niszczyc, zastanawiam sie nad uzywaniem jakiegos srodka do prostowania wlosow tylko nie mam pojecia jakiego. mam nadzieje ze moge liczyc na wasza pomoc.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
ja tez podlaczam sie do tego pytania, tylko moze bysmy tak znalazly cos tanszego niz jedwabie farouk'a itp???!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
ja caly czas mysle o tym
http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=416&page=1 tylko chcialabym znac opinie osoby, która go uzywa, bądź uzywala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze powiesz nam cos wiecej po dluzszym uzywaniu bo mam na prawde spory problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Wtajemniczenie
|
heh.. ja wlasnie mam swiezo co zrobione trwale prostowanie.. niestety. zachwycona nie jestem choc mialam to robione w profesjonalnym salonie KADUS'a.. tzn tak.. wloski sa rzeczywiscie bardziej proste... (zawsze mialam wieeeelkie "szope") ale niestety na koncach bardzo sie wiwijaja .. moze dlatego ze mam pocieniowane wlosy.. w dodatku sa bardzo "tepe" i musze uzywac po myciu drogich odzywek aby mozna je bylo latwo rozczesac... krotko mowiac.. sa bardziej proste, jakby mniej ich objetosciowo.. ale jednak nie sa to drutki o jakich marzylam.. coz.. mi juz chyba nic nie pomoze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
BAN stały
|
![]()
Jakich szamponów i odżywek do prostowania używałyście?? Ja używałam chyba większości dostępnych w sklepach produktów tego rodzaju (Fructis, Sunsilk itp.) i żaden z nich nie dawał mi zadowalającego efektu. Po większości moje włoski były bardziej kręcone niż proste. Używałam również odżywki Fructis w okrągłym pojemniczku oraz L'oreal taki w niebieskiej tubce i to też nic nie pomogło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
![]()
Czesc,
Ja od czasu do czasu prostuje sobie włosy bo mam ten sam problem jak Ty, i efekt jest superr, ale do czasu umycia. Wiec po wyprostowaniu nakładam wosk kosmetyczny, i wtedy włosy tak szybko się nie skrecają, spróbuj ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Wizażanki
![]() Postanowiłam w końcu kupić jakiś preparat do prostowania włosów, bo jak do tej pory prostuje je bez niczego zupełnie i zaczynam powoli martwić się ich stanem ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Zalezy mi aby włosy ładnie błyszczały i byly delikatniutkie, cieniutkie, no i prościutkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.