|  2010-04-14, 13:14 | #211 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Dot.: Szukam konkretnej rzeczy- gdzie(i czy jeszcze) ją mogę dostać? - ZBIORCZY

czy któraś wizażanka z Warszawy widziała może w którymś h&m tę bluzeczkę?  byłam wczoraj w ZT i nie znalazłam... http://static.papilot.pl/img/300/0/b...HM12929894.jpg | 
|     |   | 
|  2010-04-14, 19:04 | #212 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 

__________________  Tak właśnie. | |
|     |   | 
|  2010-04-14, 19:10 | #213 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Dziewczyny, gdzie znajdę bluzkę z pagonami? Coś takiego jak w załączniku  ostatnia jest z h&mu, widziałyście ją?   
				__________________ B/C / 75 / 164 / 60 23.11.2015 - L.P. okrąglaski Sebbin 435cc, 11,7 cm, projekcja 6,0    | 
|     |   | 
|  2010-04-14, 19:13 | #214 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Szukam takiej szarej bluzki albo bardzo podobnej    
				__________________ "A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki". | 
|     |   | 
|  2010-04-15, 10:01 | #215 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2010-04-15, 14:59 | #216 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

A widziałyście w którymś H&M ten sweterek rozmiar S lub XS?  Zdjęcia zapożyczone od wiżanki,mam nadzieję, że się nie pogniewa   | 
|     |   | 
|  2010-04-15, 15:41 | #217 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
  . 
				__________________     Ciężki jest los współczesnej kobiety. Musi ubierać się jak chłopak,  wyglądać jak dziewczyna, myśleć jak mężczyzna i pracować jak koń. Edytowane przez elizka1987 Czas edycji: 2010-04-15 o 15:42 | |
|     |   | 
|  2010-04-15, 20:40 | #218 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Czy w Zarze, Aldo albo Stradim dostanę jeszcze szpilki nude? Chodzi mi o centra handlowe w Warszawie i o duży rozmiar (40)?

__________________ !Me encanta espanol!   | 
|     |   | 
|  2010-04-15, 21:10 | #219 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Południe 
				 | 

W którym sklepie można jeszcze znaleźć czarne leginsy z suwakiem na dole? (Takie, jak kiedyś były w h&m)

| 
|     |   | 
|  2010-04-15, 21:42 | #220 | 
| Raczkowanie | 

Duzo jest szpilek nude   dzisiaj przymierzalam np w aldo w g. mokotow  pyt. Czy w Zarze, Aldo albo Stradim dostanę jeszcze szpilki nude? Chodzi mi o centra handlowe w Warszawie i o duży rozmiar (40)? | 
|     |   | 
|  2010-04-16, 08:46 | #221 | 
| Zakorzenienie | 

szukam żakietu z Reserved , niestety nigdzie nie znalałam zdjęcia - ale mam jego indeks - czy jest na forum ktoś kto pracuje w Reserved?

__________________ SZUKAM ANASTASIA BEVERLY HILLS Loose Setting Powder | 
|     |   | 
|  2010-04-16, 12:06 | #222 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Szukam: 1) małej czarnej, ale takiej obcisłej, jak na zdjęciach 2) zwykłego białego bikini, bez żadnych wzorków i ozdób 3) kapelusza jak na zdjęciach, może być jasny albo ciemny, słomkowy albo z materiału Będę wdzięczna za sugestie, gdzie mogę to znaleźć, nie mam teraz zbyt wiele czasu na chodzenie po sklepach   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45174983 LUTY wymienię | 
|     |   | 
|  2010-04-16, 12:09 | #223 | 
				 | 

Widziałam na pewno w h&m w Katowicach w zeszłym tygodniu, jeśli to Ci pomoże

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45174983 LUTY wymienię | 
|     |   | 
|  2010-04-16, 14:27 | #224 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki". | |
|     |   | 
|  2010-04-16, 14:54 | #225 | 
				 | 

dziękuję ever-dream, na pewno tam zajrzę    
|     |   | 
|  2010-04-16, 16:36 | #226 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Wiecie może, czy słynny zegarek w róże z New Look można kupić we wroclawskim sklepie czy tylko w internecie?

| 
|     |   | 
|  2010-04-16, 18:37 | #227 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

PONAWIAM SWOJĄ PROŚBE O POMOC... hej ja tez szukam pewnej konkretnej cześci garederoby a mianowicie czerwonego swetra (lub podobnego) prosze o pomoc. I nie chodzi mi o jakis konkretny sklep ale oczywiscie moze być, nie pogardze równiz informacja o jakies aukcji internetowej itp. Z góry dziękuje za pomoc. | 
|     |   | 
|  2010-04-16, 18:51 | #228 | |
				 | 

Cytat: 
 Krój taki podobny, ale to atmosphere więc z jakością może być kiepsko   
				__________________ "A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki". | |
|     |   | 
|  2010-04-16, 21:20 | #229 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Witam dziewczyny! Poszukuję torebki - cena i stan nie grają roli. Niestety można było ją kupić kilka lat temu i sklepu w tej chwili nie pamiętam  Na pewno firmówka - reserved, house, cropp town... - coś na tym poziomie. Torba jest brązowa, duża (mieści A4). Ponadto z zewnątrz kilka kieszonek (być może 2, nie dam głowy, może było ich więcej). Co ważne, torba była materiałowa. Sprzedawana w sklepach w okresie letnim ok. 4-5 lat temu. Jeżeli jesteś szczęśliwą posiadaczką, torba ci się znudziła - odezwij się do mnie! Zapłacę na prawdę dobrze! anaha@interia.pl | 
|     |   | 
|  2010-04-16, 22:52 | #230 | 
				 | 

Dziękuję  Widziałam te w ALDO, ale trochę za drogie dla mnie (300zł). Kupiłam z River Island za 75 zł (przecenione z 279; są ze skóry   
				__________________ !Me encanta espanol!   | 
|     |   | 
|  2010-04-16, 22:59 | #231 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dot.: Szukam konkretnej rzeczy- gdzie ją mogę dostać? - ZBIORCZY

Szukam wszędzie BLUZY z napisem I love NY. Kiedyś były takie na allegro, ale niestety zostały jedynie t-shirty... Czy ktoś gdzieś takie widział albo ma taką i chciałby odsprzedać? Byłabym wdzięczna za wskazówki    
				__________________ Wszystkie na ciele znaki Zapis bezcennych chwil Jak z pamiętnika kartki Kropek i kresek szyfr Mapa wspomnień i krętych dróg Szkielet utwardza mi W klatce z kości mięsień wiotki Pulsuje, przyspiesza rytm | 
|     |   | 
|  2010-04-17, 01:03 | #232 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: okolice Warszawy. 
				 | 

Szukam kuferka/pudełka na kapelusze (takiego okrągłego jak na zdjęciu). Gdyby ktoś znalazł na allegro lub widział w sklepie to bardzo proszę o pomoc. I nie chciałabym kartonowych pudełek tylko takie z trwalszego tworzywa.

| 
|     |   | 
|  2010-04-17, 11:19 | #233 | 
				 | 

Takie pudełka można kupić w sklepach z kapeluszami, a już zwłaszcza w takich, gdzie kapelusze robią na miejscu. Widziałam takie w Żorach, ale to chyba zbyt daleko dla Ciebie. Nie orientuję się niestety, gdzie w Warszawie znajdziesz coś takiego, ale szukaj w małych sklepach.

|     |   | 
|  2010-04-17, 13:05 | #234 | |
				 | 

Cytat: 
  A, na ulicy Brackiej (koło galerii wypieków, w bramie) jest modystka - nie zachodziałam tam nigdy, ale może tam byś znalazła albo Pani by ci zamówiła. 
				__________________ !Me encanta espanol!   Edytowane przez ama Czas edycji: 2010-04-17 o 13:06 | |
|     |   | 
|  2010-04-17, 15:58 | #235 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Dziewczyny poszukuję marynarki z Vero Mody nie mam zdjęcia, ale postaram się ją opisać: - nazwa EVITA TIGHT BLAZER - kolor czarny - taka z wywijanymi mankietami z podszewką tych mankietów w biało czarne paski i ogólnie wygląda trochę jak...surdut?-tzn. z tyłu jest taka dłuższa - z takiego dość śliskiego materiału - kosztowała ok 169 zł Jeśli któraś z was ja widziała to bardzo proszę o pomoc w zakupie rozmiar 34 (xs). 
				__________________     Ciężki jest los współczesnej kobiety. Musi ubierać się jak chłopak,  wyglądać jak dziewczyna, myśleć jak mężczyzna i pracować jak koń. | 
|     |   | 
|  2010-04-17, 16:50 | #236 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

czy ktos wie, gdzie mogę znaleźć sukienkę (tylko internetowe sklepy   ) w kwiatuszki, najlepiej, aby wybijały się czerwone/granatowe.   | 
|     |   | 
|  2010-04-17, 22:07 | #237 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

hey   pilnie szukam białej/jasno szarej eleganckiej koszuli body, z długim rekawem, a wszędzie sa na mnie za duże, potrzebuję malutką xs  są w stradivariusie, ale od rozmiaru S, są też w reserved ale za duże  potrzebuję na maturę...    | 
|     |   | 
|  2010-04-17, 22:13 | #238 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Znalazłam na allegro takie zegarki http://www.allegro.pl/item992673141_...ow_iiiwda.html kosztują tam 39zł. Sprzedawca ma w swojej ofercie też zegarki dziecięce za 35zł. Z ciekawości poszłam dziś do chińskiego marketu w mojej miejscowości, żeby sprawdzić, czy tam może uda mi się znaleźć takie zegarki i... BYŁY! niestety tylko te dziecięce w cenie 10zł!!!! W tym wypadku szkoda mi wydawać tyle pieniędzy na zegarek, który prawdopodobnie mogłabym kupić taniej. Czy któraś z Was widziała takie zegarki gdzieś w normalnym sklepie/na bazarku? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-04-18, 09:41 | #239 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Kobitki kochane potrzebuje pomocy, niebawem idę  na wesele znajomego (8 maj) i mam dylemat  . Nie wiem jakie  sukienki teraz są w modzie, bo za bardzo mody nie śledzę i w ogóle  masakra.   Nie wiem jakie kolorki teraz są na topie, jaki fason, jakie buty  można powiedzieć ze jestem  100 lat do tyłu z tym wszystkim  Jeszcze jak byście mogły podpowiedzieć jaką sukienkę wybrać żeby nie wyglądać tak szczupło jak wyglądam, żeby mi parę kilogramów dodała  Może ja opiszę swój wygląd a Wy mi coś pomożecie?? - 20 lat, - 169 cm wzrostu, (za)szczupła (już wszystkiego próbowałam żeby przytyć i nic, nawet lekarz nie pomógł)  - włosy średniej długości (za ramiona), kolor bliżej nie określony czyli taka ruda szatynka, coś w tym stylu  - oczy niebieskie (chociaż nie wiem czy to ważne)  - cera jasna, beżowa. - biust nie za duży  Z góry dziękuję za pomoc        | 
|     |   | 
|  2010-04-18, 11:10 | #240 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Może któraś z Was orientuje się, czy dostanę jeszcze dwupak rajstop w kropki/paski w rybnickim h&mie? pilnie proszę o pomoc.    
				__________________ I've got mountains of mistakes. They all come back to haunt me. Every fork in the road I didn't take has never once cut me a break. ♥ x. od 31.08 - 100 dni bez słodyczy! x. odchudzam się! do celu: 13 kg. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.