Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-31, 08:06   #211
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

ania13.03 GRATULUJE

gabisun u mnie tak mowili... oby facet.. tragedia...

kasienka1701 mnie swedzi brzuch i piersi.. ale to dlatego ze rosna i skora sie napina... smaruje balsamem z rossmana i nie swedzi..

MisQa mi rano pomagalo jedzenie na lezaco banana albo biszkoptow - ale calkowicie na lezaco.. i potem ejszcze z 15 minut lezec.. no i tz mi herbate robil w terosie przed wyjsciem i to tez pomagalo.. niestety popoludniu i wieczorem dalej byl ten problem ale rano nie..

uwaga chwale sie... wczoraj robione (na fotkach sama widze ze brzuch rosnieee bo tak to mam wrazenie ze on ciagle jest malutki )
a najfajniejsze jest jak mi mowia znajomi aleci brzuch urosl.. a potem widze ciezarna np u lekarza i mowie bozzz jaki mam maly brzuch

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-03-31 o 08:36
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 08:41   #212
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Martucha ślicznie wyglądasz i piękna piłeczka Laska z CIebie mamuska
Ktory to tydzien 20?
Stary 2010-03-31, 08:41   #213
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
Martucha ślicznie wyglądasz i piękna piłeczka Laska z CIebie mamuska
Ktory to tydzien 20?
dziekujeee 21
Stary 2010-03-31, 08:44   #214
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
anka co do seksu moj sobie ubzdural,ze uszkodzi dziecko,dopoki ktos mu nie wytlumaczy,ze nic nie bedzie bedzie sie bal,ja mu tlumacze,ale on i tak swoje
zabierz go na wizyte, niech gin mu wytłumaczy

Witaj Majka

Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
a napiszcie mi czy miedzy 12 a 13tc bedzie usg przez brzuch? i czy poznam juz plec?...
Czy tylko mnie to irytuje, że te pytania ostatnio ciagle sie powtarzają??
USG zależy do lekarza, ja miałam juz przez brzuch. Płeć już niektórzy celują, ale jeszcze za wcześnie zeby mieć pewność.

ania fajny mały człowieczek

Cytat:
Napisane przez kasienka1701 Pokaż wiadomość
Oj chyba hormony,bo tak naprawdę nie ma powodów do dołowania,więc to jedyne wytłumaczenie,że wszystko widzę w czarnych kolorach...

Czy myślicie,że jak będę je smarować kremem przeciw rozstępom,którym smaruję brzuch to będzie dobrze czy nie bardzo?
Jak hormony to nie ma sie co martwić.
Na moim balsamie jest napisane zeby smarować brzuch, uda i piersi takze moim zdaniem nie ma przeciwwskazań.

Cytat:
Dziewczyny,a czy wy umiecie zlokalizować położenie dna macicy dotykając brzucha?Bo wszędzie piszą,że w tym tygodniu ciąży dno jest tyle centymetrów pod pępkiem lub nad spojeniem łonowym a w tym tyle.Ja próbuję coś wymacać w brzuchu i nic mi z tego nie wychodzi
Czasem próbowałam, ale ja tam nic nie czuję

Cytat:
Napisane przez aaneczka1984 Pokaż wiadomość
o mojej dowiedza sie jak cos zauważą hihi.... stwierdziłam że nie bede nikogo uswiadamiac o moim odmiennym stanie..
No jak chcesz, ja akurat myśle, ze świeta to dobry czas zeby im powiedziec, ale sama znasz najlepiej swoja rodzinke to powinnaś wiedzieć czy tą informacją nie "zepsujesz" im świąt - chociaż sobie nie wyobrażam, ze mogliby sie nie cieszyć.

starapanno to bedziesz mamą synusia? Miło słyszeć, ze szalejesz ze szczęście a nie schizujesz

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 08:53   #215
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziekujeee 21
Ja mam 17,wiec za 4tyg mam nadzieje, ze tez sie bede takim chwalic hehe

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
z
Czy tylko mnie to irytuje, że te pytania ostatnio ciagle sie powtarzają??
USG zależy do lekarza, ja miałam juz przez brzuch. Płeć już niektórzy celują, ale jeszcze za wcześnie zeby mieć pewność.

nio mamy październikowe są właśnie na tym etapie, i nie irytuj się kochana. Przecież po to jesteśmy aby sobie pomagać, ale faktycznie za czesto padaja niektore pytania, tak jakby nikt nie czytal wczesniejszych postów))) ehhe
Stary 2010-03-31, 08:58   #216
abz
Zakorzenienie

martucha ja też juz chcę taki brzuch!!

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
ale faktycznie za czesto padaja niektore pytania, tak jakby nikt nie czytal wczesniejszych postów))) ehhe
No właśnie o to mi chodzi, bo rozumiem jakby pytanie było pominiete, ale na te pytania odpowiadałysmy po kilka razy i teraz znowu, no "rąki" mi opadają

Stary 2010-03-31, 09:02   #217
czarnaelizabeth
Raczkowanie

u mnie też będzie gadane, o ciazy wiedzą koleżanki i moja mama, no i maż i chłopcy, ma się rozumieć
w rodzinie bedzie gadane. Jak urodził się najstarszy sen, to potem wsyzscy obstawiali dziewczynkę,a mnie było obojętne, byleby zdrowe, najmłodszy był"robiony" na dziewczynke, diety, 4 dni przed owu, w ogóle cudowanie jak się dowiedzieli, zę chłopiec, to zawód ogólny, ze znowu facet... no comment

teraz moja mama biadoli - pewnie znoooowu kolejny chłopak, moze mi Kuba(brat) da wnuczkę wymarzoną
Stary 2010-03-31, 09:02   #218
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 17,wiec za 4tyg mam nadzieje, ze tez sie bede takim chwalic hehe
juz niedlugo

Cytat:
martucha ja też juz chcę taki brzuch!!
hihih doczekasz sie doczekasz

ale tak jak mowie on fajnie wyglada taki duzy wow ale jak spotykam inne ciezarowki (z wiekszym stazem )to moj sie chowaaaa
Stary 2010-03-31, 09:03   #219
NIKaP-n
BAN stały

A ja mam już dość smrodu oliwki rossmannowskiej :P
Muszę dziś zakupić coś innego, zaczęła mnie drażnić i już od dłuższego czasu jej nie używam.
Spotykam się dzisiaj z koleżanką z pracy, ciekawe jakie wieści? Może chcą żebym wróciła, to chyba wrócę, bo dostaję na łeb w domu. Choć nie wiem jak będzie z moimi migrenami, kolejne dwa dni za mną...

Muszę kupic mężusiowi Zajączka i nie mam pomysłu. Macie jakiegoś pomysła? aaaa od dwóch dni mam spuchnięte oko, boli. dzisiaj zaczęło trochę swędzieć, więc może sie goi. Jak nie, to jutro muszę do okulisty iść. Stale coś mi jest, jak babcinka się czuję.

Na mdłości pomagały mi tylko bułki z masłem i popijanie dużo później niż jedzenie, inaczej od razu był wyloooot ;P

14kwietnia na godz. 16.20 mamy połówkowe usg

Miłego dnia
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 09:04   #220
czarnaelizabeth
Raczkowanie

śliczne macie brzuszki, dzireczyny _
u mnie 12 tydzie.n i sporawy, ale jakby nie było ciaża nie pierwsza, nie druga, nie trzecia....

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

mnie na mdłosci pomaga cola
i na ciśnienie też
Stary 2010-03-31, 09:08   #221
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Co do piersi to trochę mnie swędziały, ale ostatnio tego nie czuję.
Od początku 3 m-ca stosuję oliwkę (na noc) i balsam na rozstępy (na dzień). Na razie z tych tańszych - Rossmann Babydream, ale zakupiłam już Mustelę i Elancyl i zacznę niedługo stosować, ale na noc zostanę przy oliwce lub Fissanie, a Wy co stosujecie?
Ja smaruję rano i wieczorem brzuch kremem przeciw rozstępom z Pharmaceris.Nic mnie nie swędzi,więc chyba działa dobrze.Teraz też będe nim moje bimbałki smarować

Cytat:
uwaga chwale sie... wczoraj robione (na fotkach sama widze ze brzuch rosnieee bo tak to mam wrazenie ze on ciagle jest malutki )
a najfajniejsze jest jak mi mowia znajomi aleci brzuch urosl.. a potem widze ciezarna np u lekarza i mowie bozzz jaki mam maly brzuch
Ale brzucholek-boski .Sama nie mogę się doczekać,kiedy mój będzie na tyle wystający,że nie będę się musiała zastanawiać czy to ciąża czy tłuszczyk...

A u mnie dalszy ciąg przygód z piersiami.Teraz np coś mi z nich w nocy wycieka.Już trzecią noc budzę się i widzę,że mam w miejscu,gdzie są sutki,takie okrągłe zaschnięte plamy.Na początku pomyslałam,że to pot,ale sorry,kto się poci sutkami Zresztą pot by wysechł nie pozostawiając zaschniętych sztywnych plamek,takich jak po...mleku?
Dobrze,że w przyszłym tygodniu idę do ginki,to wypytam co i jak,bo niby to może być siara,ale kurde przecież dopiero 16-sty tydzień kończę,więc jesli teraz juz tak mam,to co będzie potem?Chyba będę musiala sie zacewnikować na cycach

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 09:17   #222
NIKaP-n
BAN stały

martucha ale masz dużego brzuchola super

Mój mniejszy, właściwie inny ;D bo ja taki chudzielec nie jestem na co dzień

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez czarnaelizabeth Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

mnie na mdłosci pomaga cola
i na ciśnienie też

a mi już
teraz po coli mam mega zgagę
Stary 2010-03-31, 09:19   #223
dash
Raczkowanie

Cytat:

A u mnie dalszy ciąg przygód z piersiami.Teraz np coś mi z nich w nocy wycieka.Już trzecią noc budzę się i widzę,że mam w miejscu,gdzie są sutki,takie okrągłe zaschnięte plamy.Na początku pomyslałam,że to pot,ale sorry,kto się poci sutkami Zresztą pot by wysechł nie pozostawiając zaschniętych sztywnych plamek,takich jak po...mleku?
Dobrze,że w przyszłym tygodniu idę do ginki,to wypytam co i jak,bo niby to może być siara,ale kurde przecież dopiero 16-sty tydzień kończę,więc jesli teraz juz tak mam,to co będzie potem?Chyba będę musiala sie zacewnikować na cycach

Kasia to wiesz co jak będzie tego dużo to spij w staniku i kup sobie wkładki... nic się nie martw czasami tak się zdarza, czytałam o tym, że tak bywa.

A cole pijecie? Ja czasami sobie łyknę, ale tak troszkę bo tak straszą ta colą...
dash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 09:20   #224
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale brzucholek-boski .Sama nie mogę się doczekać,kiedy mój będzie na tyle wystający,że nie będę się musiała zastanawiać czy to ciąża czy tłuszczyk...
juz niedlugo zobaczysz ja sama nie wiem kiedy on tak wyskoczyl.. nie bylo nie bylo i z dania na dzien.. nie wiedzialm tydzien mamy i po tygodniu ona do mnie "ale brzuch ci urosl.." wiec to bedzie szybka pilka

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
martucha ale masz dużego brzuchola super
no taki seee

najlepiej jest ze z tylu jak stoje plecami nic niewidac... to samo jak stoje na wprost... dopiero bokiem.. ostatnio na spacerze spotkalismy kolege i gada z nami gada gada i tak p ochwili dopiero wowwww gratuluje... dopiero jak stanelas bokiem to zauwazylem
wiec jest smiesznie
Stary 2010-03-31, 09:22   #225
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:

No kochana, może będziesz w szpitalu cały oddział maleństw wykarmiać
Wydaje mi się, że gdzieś czytałam, że takie coś może się dziać, ale sprawdzę jeszcze w mojej mądrej księdze i później dam znać. Nie martw się

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

dash mnie jak męczyły największe mdłości (bez wymiotów) to tylko po kilku łykach coli przechodziło... to juz była desperacja. Mój lekarz uważa, że odrobina coli nikomu nie zaszkodziła, nie należy jej pic litrami, bo ma dużo cukru, ma tez kofeinę, no i gaz może powodować wzdęcia, thats all
Stary 2010-03-31, 09:24   #226
szokoladka74
Raczkowanie

Majka, JOANNA16 witajcie

Cytat:
Napisane przez pandziolka Pokaż wiadomość
hej dziewuchy.przedstawiam Wam mój dzisiejszy 18 tygodniowy brzuszek
Nie, no ja miałam taki chyba w 5 tyg. ciąży... A przytyłaś coś? Pewnie drobniutka z ciebi babeczka, ale niebawem pójdzie w brzuszek

Cytat:
Napisane przez martucha84
Cudnie wyglądasz

Cytat:
teraz moja mama biadoli - pewnie znoooowu kolejny chłopak, moze mi Kuba(brat) da wnuczkę wymarzoną
No jakbym słyszała moją mamę ( siostra też ma dwóch chłopaków), a ona uważa,że prawdziwa babcia musi mieć wnusię

Ja się już nastawiłam,że trzeci syn i możliwość,że będzie córka zaskoczyła mnie mile ( liczę się z tym,że może się jeszcze okazać chłop ), a mama mało jajka ze szczęścia nie zniosła. Ale jak rodził się drugi, to przykro mi było,że taki "mało oczekiwany" był przez nią i otoczenie.

Teraz byłam pod wielką presją, bo wszyscy oczekiwali dziewczynki ( z mężem na czele), ale przecież nie można sobie tego tak po prostu zaplanować !

http://www.suwaczki.com/tickers/n59yhdgemrlojvrp.png
szokoladka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 09:30   #227
abz
Zakorzenienie

Cytat:
14kwietnia na godz. 16.20 mamy połówkowe usg

Miłego dnia
Hehe, ja mam wizytę 14-go o 16.15 ale to nie połówkowe

Stary 2010-03-31, 09:37   #228
aaneczka1984
Zadomowienie

Cytat:
pewno siara juz ci sie pojawiła....wiesz ja jak nacisne sutek to tez wylatuje jakis biało bezbarwny płyn...ale poprostu jescze mi nie zanikł całkowicie pokarm po odstawieniu Dominika...

Cytat:
Napisane przez szokoladka74 Pokaż wiadomość

No jakbym słyszała moją mamę ( siostra też ma dwóch chłopaków), a ona uważa,że prawdziwa babcia musi mieć wnusię

Ja się już nastawiłam,że trzeci syn i możliwość,że będzie córka zaskoczyła mnie mile ( liczę się z tym,że może się jeszcze okazać chłop ), a mama mało jajka ze szczęścia nie zniosła. Ale jak rodził się drugi, to przykro mi było,że taki "mało oczekiwany" był przez nią i otoczenie.

Teraz byłam pod wielką presją, bo wszyscy oczekiwali dziewczynki ( z mężem na czele), ale przecież nie można sobie tego tak po prostu zaplanować !
U nas to samo....czekaja w rodzinie kto wreszcie doczeka się dzieczynki bo narazie same chłopy.....narazie wszyscy obstawiają siostre, bo ma 4 letniego synka, wlasnie przeprowadzili sie do nowego domu i moze w koncu cos zaplanują....no i brat z bratową...są małżeństwem ponad 5 lat i nie doczekali sie jeszcze dzidziusia...ona ciągle się leczy, nie wiem na co...cos na jajnikach miała wypalane, później nawroty i probleów ciąg dalszy....brat dzieci uwielbia i napewno by juz chciał...czuje że jak dowie sie o mojej ciąży to będzie mu przykro.....
No nie wiem ja mam takie mocne przeczucie na dziewuszke że szok....z Domikiem nie byłam pewna niczego. A tz pewny chłopaka....jedno pewne jest...będzie kochane najmocniej na świecie
aaneczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 10:00   #229
czarnaelizabeth
Raczkowanie

dlatego teraz powiedziałąmz,e nie chcę znac płci, a nawet, jak będę znała, to nikomu nie powiemy, co inni mają do tego? żeby znowu biadolenia słyszeć i dobre rady??
chłopcy mówią,że tym razem siostra,mąz,że na 55% cóka bo ma synów do wyboru od koloru ja przeczucia nie mam, miałąm ostatnim razem i jak mnie pomyliło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 10:10   #230
aaneczka1984
Zadomowienie

Cytat:
dlatego teraz powiedziałąmz,e nie chcę znac płci, a nawet, jak będę znała, to nikomu nie powiemy, co inni mają do tego? żeby znowu biadolenia słyszeć i dobre rady??
chłopcy mówią,że tym razem siostra,mąz,że na 55% cóka bo ma synów do wyboru od koloru ja przeczucia nie mam, miałąm ostatnim razem i jak mnie pomyliło
My o łci Domika tez nikomu nie mowiliśmy....wszyscy gdybali, zgadywali, nawet się zakładali, próbowali podejsc z każdej strony żeby od nas to wymusić, ale nie daliśmy się i do końca nikt nie wiedział..

Ja też w swoje przeczucia nie wierzę....ale coś we mnie siedzi że dziewczynka i koniec...
Mam przeczucie na dziewuche a mysle że będzie chłopiec
aaneczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 10:21   #231
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Hehe, ja mam wizytę 14-go o 16.15 ale to nie połówkowe
heh i pewnie nie na Piastowskim w Poznaniu?
Stary 2010-03-31, 10:28   #232
starapanna
Wtajemniczenie

GG do starapanna

Cytat:
ania13.03 GRATULUJE

gabisun u mnie tak mowili... oby facet.. tragedia...

kasienka1701 mnie swedzi brzuch i piersi.. ale to dlatego ze rosna i skora sie napina... smaruje balsamem z rossmana i nie swedzi..

MisQa mi rano pomagalo jedzenie na lezaco banana albo biszkoptow - ale calkowicie na lezaco.. i potem ejszcze z 15 minut lezec.. no i tz mi herbate robil w terosie przed wyjsciem i to tez pomagalo.. niestety popoludniu i wieczorem dalej byl ten problem ale rano nie..

cudny brzusio

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
starapanno to bedziesz mamą synusia? Miło słyszeć, ze szalejesz ze szczęście a nie schizujesz
Kochana a co sie dzialo przed usg, sraczka i bol brzucha. Pierwsze moje pytanie to czy jest tetno. A pozniej widzialam jak skakal po "suficie"

http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgekp8qz8sz.png
starapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 10:29   #233
Ewcia811211
Raczkowanie

hejcia
ja wczoraj mialam kryzys, bylam u gina ok wszystko ale myslalam ze zobacze fasolke a tu nie nie robil usg.bylam jakos tak zalamana, do pracy przyszlam lzy polecialy...bo kazdy czeka na plec.eh....
chwilami mysle cyz moze jeszcze gdzies do innego nie pojsc.
neiwiem juz sama co myslec
mnie piersi swedza, a jak spie to nie moge miejsca znalesc
a apropo tematu z mezami-moj tez najchetniej by chcial dziewczynke
buziaki
Ewcia811211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 10:56   #234
aaannnnnnaaa
Raczkowanie

Ewcia na pewno wszystko jest dobrze Kilka dziewczyn tutaj świadomie wybierało się późno na usg..ale który to tydzień u Ciebie, bo widzę, że tp masz na 5 października czyli jakoś 12 tydzień?Do 13tyg+ 6dni można robić usg na przezierność i obecność kości nosowej, więc ja bym raczej je gdzieś zrobiła, dla spokoju i radości z podglądania maleństwa

Martucha brawa dla brzuszka, ale Twój kolor włosów mnie zaczarował..aż mam ochotę podobny

Pomidoro jak Ty się masz, mam nadzieję, że szare chmury już znikają..

Nika ja też mam dosyć zapachu rossmanowskiej oliwki, używam babydream.. Mam wrażenie, że wcale tak dobrze nie nawilża..wieczorem brzuch jest tłusty a rano znów robi się suchy. Myślę teraz o oliwce Hipp albo emulsjii przeciw roztępom z rossmanna..a może zwykły odżywczy balsam też by się sprawdził..

Edytowane przez aaannnnnnaaa
Czas edycji: 2010-03-31 o 11:10
aaannnnnnaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:11   #235
Majka232
Zakorzenienie

abz, szokoladka74 - witajcie

martucha84 - śliczny brzunio

Ja właściwie nie mogę się już doczekać jakiś widocznych oznak ciąży i chyba do mojego Tż niebardzo dociera to, że będziemy mieli bejbika, bo brzuszka jeszcze nie ma, nie mam mdłości i nie był ze mną w gabinecie na żadnej wizycie, ale mam nadzieję, że na jutrzejszym usg bardziej to sobie uświadomi
Stary 2010-03-31, 11:15   #236
Maggie1983
Zakorzenienie

Czesc Brzuszki

Pomidorko- usmiechnij sie
Martucha - GRATULACJE pamietaj, ze ja od razu na zonkach Ci chlopaszka wykrakalam

----
u nas swiatecznego szykowania ciag dalszy dzis jade na jakies zakupy, potem przetre jeszcze meble i szybki w witrynkach i wstawie pranie na piatek juz zaplanowalam urlopa tylko ze go do poludnia chyba spedze z chrzesnica, bo bratowa bedzie odsypiac po nocce -zeby tylko mala nie dala cioci popalic
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:25   #237
monana27
Raczkowanie

Witajcie przyszle mamusie. Przyszlam sie tylko przywitac, bo widze ze podobnie bedziemy rodzic. Ja mam termin pod koniec pazdziernika
Jestem na innym watku i jesli pozwolicie to czasami tez tu zajrze, chociaz widze ze u was duzo sie dzieje, szybko piszecie i ciezko bedzie mi nadrabiac
Buziaki
monana27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:28   #238
abz
Zakorzenienie

Cytat:
heh i pewnie nie na Piastowskim w Poznaniu?
nie nie, ja jestem z kuj-pom To tylko i az wizyta w przychodni

Cytat:
Napisane przez starapanna Pokaż wiadomość
Kochana a co sie dzialo przed usg, sraczka i bol brzucha. Pierwsze moje pytanie to czy jest tetno. A pozniej widzialam jak skakal po "suficie"
To ja chyba podobnie reaguję jak się denerwuję

Cytat:
Napisane przez Ewcia811211 Pokaż wiadomość
hejcia
ja wczoraj mialam kryzys, bylam u gina ok wszystko ale myslalam ze zobacze fasolke a tu nie
Ja pewnie teraz też nie zobacze, to bedzie 16tc to pewnie dopiero przy 20tc mi zrobi usg

Stary 2010-03-31, 11:30   #239
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Cześc dziewuszki

I już mamy środę i jutro wyjazd do rodziców i zobaczę sie z siostrami
U mnie leci 12tc za tydzień o tej porze już będę po USG genetycznym którego nie mogę się doczekać

Troszku mnie kłuje podbrzusze ale to chyba macica .Sutki znowu bolą i kolejny stanik muszę kupić bo rosną jak oszalałe

Ja Wam się tę pochwale moim (wydaje się sporym) porannym brzuchem
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:31   #240
Maggie1983
Zakorzenienie

.... chcialam tylko publicznie ponarzekac, ze cos mnie brzuszek dzis pobolewa mam nadzieje, ze to tylko dzidzia sobie miejsce robi wizyta u doktorka dopiero we wtorek po swietach a to przeciez cala wiecznosc
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości