|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wielkie odchudzanie start 6.04 :)
To ja również pragne dolączyć do grona osób pragnących spalić co nieco. Tyle, że ja przedewszystkim stawiam na ruch ;> i ograniczyć pragne to co kocham - słodycze i pizze
powodzenia dziewczyny ;*
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj bez ćwiczeń
strasznie mi się nie chce...ehhh...ale jutro za to nadrobie będzie podwójna seria ćwiczeń
|
|
|
#213 |
|
BAN stały
|
iwonka
nic Ci się nie stanie jak dziś sobie odpuścisz
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie można za 1 razem przemęczać organizmu,a potem sobie odpuszczać. Tak jak dieta, tak i ćwiczenia powinny być regularne. jak chcesz mieć przerwy to ustal sobie ćwiczenia co 2 dzień, bądź jeden dzień w tygodniu, bo organizm też musi mieć kiedy odpocząć. ja się czasem mądrze, jak coś to dajcie mi po tyłku Chcę się podzielić z Wami moją wiedzą (która i tak nie jest super wielka),bo lubiłam i lubię się dowiadywać nowych rzeczy które potem bardzo mi pomogły.
|
|
|
#215 |
|
Przyczajenie
|
Mam prośbę!!!! Czy możecie mnie mocniej wspierać?? Bo ze mną to słabo...
Fakt dziś rano godz. 6.25 byłam na piętnastominutowym spacerku(najpierw trochę bieg, potem marsz, bo mi kolana nie wytrzymują[ledwo się do domu doczołgałam]), potem wf - piłka nożna + kosz - w życiu siętak nie wybiegałam, na koniec chodzę na basen z korektywy, a że nie byłam na nim ze 3-4 miesiące to się zmachałam. Dzisiaj miałam duuużo ruchu, ale znowu zeżarłam te głupie (ale dobre Ale jest się i czym pochwalić - chodzę na obiady w szkole i dziś był kurczak. Po raz pierwszy udało mi się nie zjeść mojej ulubionej skóry z kurczaka(najwięcej przypraw) Kiedy się ważymy, co? Może jakiś wspólny dzień??? Jutro znowu powtórzę poranny spacerek, a po wczorajszych brzuszkach mam dziś takie zakwasy, że głowa mała... JUż kończę, ale mam jeszcze jedno pytanie - czy ktoś czytuje super linię??? Pozdr. |
|
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Przyczajenie
|
gosia1995 świetnie Ci dziś poszło jeśli chodzi o ruch i tego kurczaka
będę trzymać za Ciebie kciukiJa dzień zaliczam ogólnie do udanych mimo, ze nie miałam dziś żadnych ćwiczonek ![]() Zjadłam 4 kromki chlebka miodowego za śliwką..nie za dużo? Co myslicie o jedzeniu szynki z piersi kurczaka?(zjadłam 8 plasterków )Jutro będzie lepiej |
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Szynka drobiowa - idealna
.
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ---------- u mnie dziś tzn wczoraj było ś: owsianka 2śn: 2 małe kromki razowe z serkiem i pomidorem i jogo nat obiad był późny wiec przed nim pół banana obiad: udko pieczone 4 łyżki gryczanej i warzywka kolacja jajówka i troche kurczaka poszłam spać głodna ja sie nie potrafie najeść bez chleba już od 3 miesiecy jem białkowe kolacje i prawie zawsze ide spać głodna nawet jak zjem godz pr\zed snem to jakaś niedojedzona jestem ---------- Dopisano o 05:03 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ---------- dziecko mnie obudziło o 3.30 i mi tu lata nie chce spać jestem głodna i sie tak zastanawiam czy to nie rozregulowuje metabolizmu (ten głód) a jesc nie chce bo pewnie później przyśniemy i nie chce aby sie odłożyło gdzies po bokach
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem na siebie zła.. wczoraj spotkałam się z przyjaciółkami- babski wieczór- i zjadłam pół porcji żarcia w Efez (surówki i mięsko ok, ale po co te frytki??), a do tego duże piwo!!
Robię dzisiaj zakupy i od jutra 3 dni proteinowe, tzn. serki wiejskie, jogurty naturalne+ otręby owsiane, chude mięsko..o zapomniałabym.. jakby tego było mało zjadłam na deser lody z polewą czekoladową w Mc Donaldzie i do tego capuccino!!
Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2010-04-08 o 06:19 |
|
|
|
|
#221 |
|
BAN stały
|
witam
![]() ja zazwyczaj 1 śniadanko zawsze jadłam o 0 w pracy czyli wtedy kiedy mam przerwe i cały ranek byłm głodna i wyczekiwałam tej 10:p bo zawsze rano przez wyjsciem -7.00 nie było czasu:Pale dzisiaj WSTAŁAM SZYBCIEJ i muszę wam powiedzieć, że zawsze o tej porze strasznie głodna byłam tak teraz jestem objedzona i nie czuje głodu! i o 10 zjem ale już 2gie śniadanko (grahamka z pastą jajeczna)![]() a potem jogurcik jakiś
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
Dzoan, nie załamuj się. Będzie lepiej. Jak raz na jakiś czas zjesz te małe lody to tyłek do wielkości szafy Ci nie urośnie
Tylko trzymaj dietę ogółem i ćwicz, ćwicz.U mnie dzisiaj na śniadanko pół omleta na słodko (jajka, słodzik, słonecznik, armat) i 3 zawijaski jak wczoraj. Mogłam dodać serek jeszcze do omlecika... Ale drugie pół też już spakowane do szkoły. Edytowane przez Achnes Czas edycji: 2010-04-08 o 08:17 |
|
|
|
|
#223 |
|
BAN stały
|
a tak w ogóle mam pytanie, stosowła któraś z was AQUA SLIM ?
( http://www.aquaslim.pl/ ) teraz w TV są wiecznie reklamy dotyczące tego suplementu, jestem ciekawa czy pomógł którejś z was choć troszkę
|
|
|
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
dzoan - dla poprawienia humoru napiszę, że ja zawsze po piwie mam kilogram mniej
efekt siusiania ale zaraz mordka się śmieje, bo coraz bliżej szóstki z przodu.. ozywiście teraz nie piję (trochę się strułam w święta.. głowa mocna ale żołądek słaby )zelka - mój wstaje po 7 (kłądzie się po 22.. i nie mogę Go tego oduczyć!), ale jeszcze potrafi się obudzić ze 2 razy na mleko w nocy.. a ja chodze jak zombie i zadaje sobie pytanie - kiedy się wyśpię?? i te pobudki są najgorsze, bo co łążę do kuchni zrobić "nionio" to muszę coś chapnąć.. dzisiaj wcięłam banana gosia - ja czytam super linię i shape czasami.. motywują mnie zdjęcia przed i po.. tak samo oglądam fotki na forum Diety i wtedy czuję, że dam radę! nic tak nie podnosi mi motywacji jak sukcesy innych osób (i myśl, że będę mniej ważyłą niż chuderlak małż my powoli szykujemy się na spacerek, kawka wypita, zaraz śniadanie zjemy jakieś i wyłazimy.. słonko wychodzi to trochę pobiegam za moim glutkiem (tak pieszczotliwie mówię do Niego) i jeszcze do Zusu, bo kurde nie ubezpieczyłam malucha.. myślałam, że On automatycznie do mnie przypisany, skoro ja na wychowawczym i składki opłacałam a tu trzeba zgłosić.. ajj tam :/miłego dnia! będziemy około południa na drzemkę a potem znowu wyłazimy.. jak dobrze, że jest już wiosna i można wyciągnąć swoje cztery literki na dwór ![]() miłego dnia! ps. olcia - ja piłam przez 3 dni, ale - to nie jest dobre dla moich kubków smakowych... już ja wolę samą wodę pić niż żółtą słodką mdłą wodę z dodatkie Aqua Slim.. zastanawiam się jeszcze nad slim coffe, ale droga trochę :/ chyba przejdę na kawę z cykorii i znowu zacznę TL II, bo własnie po tym (i dużym wysiłku + diecie) schudłam do 62kg.. pierwszy raz w życiu miałam przerwę między nogami i wcięcie w talii
Edytowane przez efelineczka Czas edycji: 2010-04-08 o 08:26 |
|
|
|
|
#225 |
|
BAN stały
|
Ahaa rozumiem
bo ciekawa jestem czy przy systematycznym piciu coś pomaga
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
Witam kobitki
Dziś znowu później do szkoły, to miałam czas zrobić placuszki owsiane Ale postanowiłam ważyć się co 2 tygodnie, wolę widzieć większe spadki Wczoraj też poćwiczyłam na stepperze, smaruję się 2 razy dziennie tym serum Eveline i mam nadzieję, że dietka działa Pożyjemy zobaczymy Ja w te wszystkie cuda, co reklamują nie wierzę. Poza tym każda tabletka w jakimś stopniu źle działa na wątrobę(akurat nie mówię tu o tej aqua slim i slim coffee, bo to może akurat nie jest takie szkodliwe), więc ja sobie daruję takie specyfiki jeśli nie muszę brać. Dziewczyny przede wszystkim dieta i ruch! To jest najważniejsze.
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co możecie powiedzieć o twisterze?? czy wart jest zakupu? wspomaga wysmuklić talię?
|
|
|
|
|
#228 |
|
BAN stały
|
jeśli chodzi o Aqua SLim to słyszałam pozytywne wypowiedzi... nie tyle co zmniejsza odrazu wagę bo to też nie o to chodzi..
ale zmniejsza łaknienie czy też sprawia uczucie lekkości i daje efekt lepszego samopoczucia... a to przeciez jest bardzo istatne no i skoro zmniejsza łaknienie to pewnie dzięki temu kg idą w dół.. jak jest w praktyce ? stosowała któraś z was??
|
|
|
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie lepiej pić czerwoną herbatę?
ona też świetnie działa, jeśli chodzi o hamowanie łaknienia(oczywiście bez cukru), a jest raczej tańsza...i zdrowsza?Swoją drogą? jakie Wy łaknienie chcecie hamować? to, że jesteście głodne, czy to, że macie na coś ochotę, chociaż w sumie jesteście syte?
|
|
#230 |
|
BAN stały
|
OneSweetTaste, słuchaj ja pożeram wszystko
to,co mam pod ręką no teraz to nie bo dieta.. stosuje teraz slim lady i dodatkowo morwę białą więc jest ok.. ale gdyby nie to, to nie ma mowy o żadnej diecie.. mam straszny apetyt na wszytsko dosłownie.. a przecież wodę i tak piję... a to, że bedzie do niej wlany specyfik to niczemu nie przeszkadza..ale to nie teraz bo muszę dokońca wytrwa z tymi suplementami które mam i sprawdzić czy pomagają
|
|
|
|
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
No rozumiem, wiem ile to samokontroli wymaga, aby człowiek czegoś nie zjadł. Chociaż ja na szczęście mam napady apetytu parę dni w miesiącu
(w czasie diety). Bo bez odchudzania to też pochłaniam co popadnie. Radzę też Wam spojrzeć na Indeks Glikemiczny i ładunek Glikemiczny produktów, które jecie. To naprawdę bardzo ułatwia układanie tak posiłków, żeby szybko nie zgłodnieć.![]() Ja z suplementów używam jedynie l-karnitynę, ale ona jedynie jest dla tych co ćwiczą intensywnie przez ok. 1h dziennie Jak dla mnie to ona ma efekt placebo, no ale...:p ważne, że ma efekt i ja się bardziej mobilizuje
|
|
#232 |
|
BAN stały
|
a z ideksem jest jak? im mniejszy tym lepszy oczywiście?
p.s http://southbeach.c10.pl/index.php
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie! Spojrzę sobie na southbeach, bo Dukan to zupełnie nie jest dla mnie na stronie 'powiedział' mi, że powinnam ważyć 69,3kg w sumie taki był mój początkowy cel, ale... no zawsze chce się więcej poza tym będę siebie obserwować i zobaczę przy jakiej wadze najlepiej się poczuję
|
|
|
#234 |
|
BAN stały
|
hmmm.. generalnie SB polega na tym, że jemy te produkty które mają najmnijeszy index gl.
noo i podział na fazy:P trzeba by się zastanowić ![]() ![]() bo ten dukan wszystko fajnie ale wydaje mi sie, że to nie dla mnie
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#236 |
|
BAN stały
|
ONZ :P ?
co za skrót:P:P |
|
|
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
BAN stały
|
dobre :P
i jakie zasady stosujesz w swojej dietce? INDEX GL. ? |
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie tak dawno piłam aqua slim, ale tylko przez 4 dni, bo troche kasy mi było żal
za pierwszym razem zatykałam nos, żeby to wypić, ale potem już mi smakowało i rzeczywiście chyba hamuje apetyt, bo jakoś o jedzeniu wtedy nawet nie myślałam jutro może kupię kilka saszetek. co do herbat to polecam just fit z biedronki. Są oczyszczające (właśnie piję ), spalające i czerwona pu-ehr. W smaku bardzo mi podchodzą, kosztują ok. 3,50. Piję je już dość długo i wydaję mi się, że razem z ruchem i zdrowym odżywianiem coś tam dają
|
|
#240 |
|
BAN stały
|
na allegro wychodzi dużo taniej niż w aptece
![]() co do herbaty to ja piję Fitea SLim firmy Posti pod względem smaku jest dobra (Pu-erh L-Karnityna Chrom)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

strasznie mi się nie chce...ehhh...ale jutro za to nadrobie
będzie podwójna seria ćwiczeń

)
Robię dzisiaj zakupy i od jutra 3 dni proteinowe, tzn. serki wiejskie, jogurty naturalne+ otręby owsiane, chude mięsko..
i o 10 zjem ale już 2gie śniadanko

ona też świetnie działa, jeśli chodzi o hamowanie łaknienia(oczywiście bez cukru), a jest raczej tańsza...i zdrowsza?
a przecież wodę i tak piję... a to, że bedzie do niej wlany specyfik to niczemu nie przeszkadza..
na stronie 'powiedział' mi, że powinnam ważyć 69,3kg