![]() |
#211 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() może coś takiego się przyda .. ' będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach `Jest ładna i cwana, wykorzystuje każdego napotkanego Pana.. ` DD ' niegrzeczna i grzeszna tak ... ^^ ' Bo mam silny charakter i czerwone paznokcie ' mam zasady, które łamie i maniery, które olewam. nocy nie przesypiam, a wino pijam z kartonu. poza tym jestem wiecznie zbulwersowana i pretensjonalna. ' bo to kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić. ' Zrobię sobię kiedyś zdjęcie z Bogiem . Udowodnię Ci jak mało jeszcze wiesz . ' nie jestem leniwa. mam zawyżone wymagania motywacyjne' . ' widziałeś kiedyś niegrzeczną laskę ? nie ? no to patrz ;D żeby nie było nie są moje , tylko z wizażu wszystkie .. nie pomogłam chyba ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
No to kochana sto lat
![]() I wszystkiego naj naj naj ... Solenizantko ty nasza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
BAN stały
|
moje ulubione czesc nie wiem ktora
![]() Nawet jeśli milczę, gdy trzeba krzyczeć, Nawet kiedy krzyczę, gdy pownnam milczeć, sumienie da mi znać, popiół mam zawsze przy sobie i nie musisz mi pomagać, sama wysypię go na głowę. Nie mam zamiaru spełniać czyiś oczekiwań, w życiu nie chodzi o to by sympatie zdobywać! Czasami duma nie pozwala spraw naprawić Mówią, prać brudy należy w wąskim gronie, za kurtyną, ale cóż.. i tak masz brudne dłonie Mylisz się, wybierasz źle jak każdy z nas, od losu kiedyś wszyscy dostają w twarz Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz: Chwilo, proszę bądź wieczna Gonię marzenia i wierzę w to, że kiedyś się spełnią.Wiesz, sama je spełniam bo mam odwagę marzyć.I cholerny upór by pragnienia prawdą się stały . Raz w życiu rzucić wszystko. Chodźmy do światła, by wygrać lepszą przyszłość Czasem zrozumieć to wszystko jest tak trudno I ciężko sobie wmówić, że życie jest próbą Dzisiaj wiele nas dzieli dużo rzeczy nas różni, stawiamy nowe mury... zamiast te stare burzy Wiem, że słucham częściej serca niż rozumu i chcę żyć jak najmocniej . I niech kropla szczerości zmyje wszystkie brudy Ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam Ja.Z tą różnicą, że jest mało takich jak Ty.Spójrz naprawdę,to fakt do końca tańczysz chociaż to smutny bal pożycz mi serce, moje wciąż bije, ale to kamień. pożycz rozsądek ja wciąż czuje się jak błazen. Miałaś tak kiedyś, że musisz iść, gdziekolwiek, powłóczyć się po parku, kiedy nie ma co pić, ale są papierosy, więc palisz jednego za drugim, ze specjalną dedykacją dla kogoś, a później chcesz iść spać, gdziekolwiek, byle nikt Ci nie przeszkadzał. Miałaś tak kiedyś Nienawidzę Cię.! . Krzyczała patrząc w lustro. twoje 'kiedyś' może zamienić się w każdej sekundzie na moje 'za późno' Znasz ten stan kiedy nie pomaga nawet najsłodsze ptasie mleczko, kiedy chcesz słuchać tylko najsmutniejszych piosenek i leżeć patrząc w sufit nie zamierzałam zakochać się w Tobie, po prostu tak wyszło. A jeśli bomba, to tylko witaminowa! A jeśli rewolucja, to tylko seksualna! A jeśli tęsknota, to tylko chwilowa, taka na moment, na sekundę, kiedy się schowasz pod kołdrę!` każdego dnia powtarzam sobie, że należy chwytać każdy dzień, wykorzystywać każdą minutę życia. a mimo to czuję, że tego nie robię. Mądra dziewczyna caluje ale sie nie zakochuje, slucha ale nie wierzy, odchodzi zanim sama zostanie porzucona.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Raczkowanie
|
No to sto lat kochana, mnóstwo talentu.! NAJLEPSZEGO %% ;]
Przepraszam, że się ostatnio nie udzielam ale jakaś zamuła mnie dotknęła..;/ ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Te są cudowne.! Kochana jaki Ty masz talent.. tylko zazdrościć ![]()
![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
'bądź twarda , jak żelki z Biedronki ! o.O. '
![]() 'żelkii ! alee urwaał ! xD . To mi tylko przyszło na myśl. ![]() Dziękuję za życzenia.;* ![]()
![]() |
![]() |
#218 |
Przyczajenie
|
... Bo są osoby którym oddałabym ostatnią żelkę z paczki ...
![]()
![]() |
![]() |
#219 |
Rozeznanie
|
happyend :
`kup mi żelki to pogadamy `Mam ochotę na.... żelki `Żelki- smak szczęścia.
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
`żelko , żelko , o , o , o ! ![]() ` bo ja jestem żelkojadek ; d ` haribo , smak radości ; ) ` Ty , wyjątkowy , niepowtarzalny i MÓJ .. żelku Kocham Cię ! ![]() kurczee , nie mam weny ;p ;\
![]() |
#221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#222 |
BAN stały
|
a macie coś o blondynkach ?
![]() obojetnie byleby zawieraly slowo 'blondynka' . moze byc o zakochanej blondynce , moze byc cos smiesznego nawet . prosze . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Śpieszmy się kochac ludzi, tak szybko odchodzą. Ci, których kochamy nie umierają, bo miłość jest nieśmiertelna. Ci , o któryc pamiętamy nie umierają , lecz są z nami na wieki. Dołączyłaś do grona aniołów. ` patrz jak cicho ulatują sny, ptak przeleciał tuż nad twą głową odchodzisz od nas babciu Ty a my już nigdy nie będziemy ta samą osobą ` Na zawsze bedziesz w naszych sercach, w nich jesteś nieśmiertelna . zero weny....
63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ci, których kochamy nie umierają, bo miłość jest nieśmiertelna. Edytowane przez klaaauuudiaaa Czas edycji: 2010-04-17 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Czy lepiej słodkim kłamstwem nakarmić Cię, czy prawdą zadać ból?
czy mógłby ktoś ten opis na angielski ;d? Z góry dziękuję myszki ; **
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie jakieś opisy, że zaczynam nowe życie bez facetów szczęśliwa?
![]() |
#226 |
Raczkowanie
|
Ja po prośbie dziewczynki...
Potrzebuje optymistycznych opisów, o tym, że mimo że jestem sama to cieszę sie każda chwila i z wiara patrze w przyszlość. ![]()
![]() |
#227 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
' Nocą wszystko jest czarne, również blondynki. '- Dlaczego blondynka poprzestała na trzecim dziecku? - Bo słyszała, że co czwarty urodzony człowiek to Chińczyk ;D ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() ja też bym takie prosiła .. ![]() ![]() ; **
![]() |
![]() |
#228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
'boys like blondes men like brunettes 'blondes have fun brunettes can read Chyba nie specjalnie pomogłam ![]()
![]() |
![]() |
#229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że brunetki są inteligentniejsze i przez to bardziej niebezpieczne. Blondynka – głęboko ukryta siła charakteru; na ogół niewidoczna. Blondynka w sklepie pyta: - Przepraszam, czy mogę przymierzyć tę sukienkę na wystawie? Na to sprzedawczyni: - Bardzo proszę, ale mamy też przymierzalnię. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Is it better to feed you a sweet lie, ask whether the true pain? Nie jestem pewna , gdyż anglik to nie moja dobra strona, ale może akurat :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
witam, talenciary
![]() potrzebuję jakiś opisów o wyjeździe do Krakowa z przyjaciółmi... z góry dziękuję ![]()
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smok Wawelski, Sukiennice, Gołębie i my... w Krakowie z przyjaciółmi ![]() W stolicy Małopolski - z nimi ![]() A to mają być takie opisy, o tym że jedziesz do Krakowa "o tak" z przyjaciółmi, czyt np na jutrzejsze uroczystości pogrzebowe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama kupuję sobie kwiaty Ktoś w końcu robić to powinien ![]() Od dzisiaj to ja jestem number one, reszta mnie wali. to mój świat i moje paranoje zaczynam żyć dla siebie Koniec z przejmowaniem się bzdurami, wracam do gry. [z wizazu]
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2010-04-17 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Macie coś jeszcze do tej sytuacji ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje, napewno je wykorzystam ![]() a jeśli chodzi o to jakie mają być te opisy to, za tydzień po prostu organizujemy taki wypad całą paczką ![]()
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2010-04-17 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
Hmm może coś wymyślę ![]() Czy wygląd tak bardzo się liczy.? Ejj.! Ktoś się ukrycie w Tobie kocha.! Lecisz na ich wielkie cycki.? Poleć na moje wielkie serce.! Wolisz sztuczną panienkę z wielkim biustem czy naturalną, która Cię na prawdę pokocha.? A może ja to wszystko robię dla Ciebie, a Tobie zasłaniają to wielkie cycki sztucznych panieniek.? Może coś wybierzesz. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj jesteśmy Krakusami :P Całą paką w Krakowie, robimy szał ![]() ![]() Może akurat coś jeszcze wybierzesz ![]() Miłej zabawy w Krakowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No przynajmniej teraz mogę flirtować sobie z każdym i nikt mi nic zarzucać nie będzie . ![]() Nowe życie bez płci brzydszej... Zaczynam Sama = Szczęśliwsza Facieci, po co oni komu ? Teraz kobiety mogą być samowystarczalne. no nie wiem... może coś się przyda napisz jak coś ci się spodoba ![]() Cytat:
O tak wierze w przyszłość. Bo widzisz przyszłość to cudowna rzecz. Może i z kimś fajniej być, ale mi jest dobrze samej . Nie potrzebuje nikogo. Daje rade sama, patrząc z wiarą w lepszą przyszłość. Dopóki jestem sama, jesteś cholernie szczęśliwa. Nie wiem kochana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
ej ej ; * ; )
poproszę o opisy, że kocham mojego chłopaka, ale ludzie gadają jakieś głupoty i próbują nam to zepsuć .. pilne . ;*** <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
LekNaCaleZlo :
Kocham Cię i nikt ani nic tego nie zmieni! Ja i On to moja sprawa, a to, że zazdrościcie to mam gdzieś.! Chociaż świat, ludzie źli nie pozwolą razem być, to i tak ukradnę Cię.! (Virgin-Dżaga) Je*bie mi wasze zdanie!! My się kochamy i nie zmienicie tego nigdy!! Nasza miłość przetrwa wszystko!!! Ech...nie mam weny;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.