![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 9 :(
Cytat:
![]() Ale w sumie to ja nie o tym chciałam pisac ![]() Tylko właśnie o tym, żebyście nastawiły się na pozytywne myślenie, nie w kategoriach "jestem beznadziejna bo mnei rzucił", tylko: "czeka mnei coś fantastycznego ![]() ![]() Wiem, że to trudne (po poprzednim związku zbierałam się prawie 3 miesiące, poznałam Exa, który mnie wyciagnął z rozpaczy i co? zafundował mi to samo ![]() ![]()
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj się widzieliśmy chwilę przypadkiem. Zapytał się jak tam matura itd itp. A jak się ładnie uśmiechał.... <marzy> Na wieczór umówiłam się ze starym znajomym na piwko
![]()
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hosenka, chwała Ci za to że chcesz zarazić nas takim pozytywnym podejściem! Nawet nie wiesz jak pisanie w tym wątku mi pomaga...Mam nadzieję, że nie tylko mnie! ![]() Edytowane przez blanx Czas edycji: 2010-05-05 o 14:04 Powód: hosenka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytając niektóre historie w wątku, to wydaje mi się, że jest warty takiego zainteresowania. Może rzeczywiście podpytam kogoś... Albo upomnę się o moje rzeczy - pretekst gotowy. eh eh eh
![]() |
#215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile Calmsów się najadłam ![]() ![]()
![]() |
#217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak czy siak kiedyś w końcu chcę się odezwać. Przede wszystkim przeczekam jeszcze dzień. dzięki blanx... gdy są uczucia to rozsądne myślenie zawodzi
![]() |
#218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój rozsądek jest na urlopie, skoro nadal go kocham ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczę ile to potrwa. Na razie odpuszczam. Tak sobie myślę, że w jakichkolwiek relacjach międzyludzkich (przyjaźń, koleżeństwo, znajomość) powinno się być i jak jest dobrze i jak jest źle. Masz rację. Rozstał się na swoje własne życzenie. Nie mam zamiaru patrzeć na jego szczęście, to nie będę tego zmieniać w momencie kłopotów. On nawet nie może mieć pewności, że żyję. No musiałam się wygadać... dzięki ![]()
![]() |
#220 |
Przyczajenie
|
Blanx, solidaryzuję się w kwestii kota
![]() Mam cudowną kicię, którą razem z ex wzięliśmy, opiekowaliśmy się nią, a po rozstaniu została ze mną ![]() Ja mam 24 lata i stwierdzam, że cierpienie wygląda podobnie jak to sprzed kilku, dobrych lat. Wiecie co, myślę że w niektórych naszych przypadkach, ex szybciutko by wrócili, gdybyśmy kogoś sobie znalazły. TO BY DLA NICH OZNACZAŁO, ŻE NIE SĄ WCALE TACY ŚWIETNI, NIEZASTĄPIENI i że nie ubolewamy w nieskończoność nad tym, co straciłyśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
dlaczego ja widze tylko to co dobre dlaczego
![]() nie widze nic złego nie umiem go znienawidzic ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
Ja bez tej mojej kici dostałabym na łeb!
Ona mnie podtrzymuje na duchu! ![]() Rano się przytula! Po prostu, jesteśmy sobie potrzebne! ![]() Ja byłam dziś u 'pomocnego pana' i powiedziałam mu o manifestowaniu przez ex tego, czego nie mógł dokonać w trakcie trwania naszego związku. I on stwierdził, że wygląda na to, że on się odgrywa, mści po prostu i twierdzi o sobie, że jest świetny! Dlatego jestem coraz bliższa temu, by się otworzyć na kogoś innego! Nie ograniczać! Może ex -em potrząśnie, bo straci grunt po nogami. A jak nie, to ja będę się miała lepiej. Przy okazji okaże się, jak zareaguje na wieść, że jest ktoś inny. "pomocny pan" mi to zaproponował. Dla mnie to trochę brzmi jak science fiction, ale ponoć mężczyźni rozumują w odwrotny sposób do nas... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Martw się raczej o głodujące dzieci w Afryce - też potrzebują pomocy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
oszaleje dzisiaj
![]() nie mam juz zadnego pomysłu jak sobie pomoc, jak nie myslec wiecznie, zajmuje sie roznymi rzeczami i nic. help! teraz ja potrzebuej pomocy nawet nie umiem wam doradzac i pocieszac jak zawsze, peklam siedze i wyje za tym gnojkiem jak walnięta
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2010-05-05 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz... ja po tym, jak zerwałam ze swoim (ale na jego własne życzenie - widać było, że nie kocha), też wzięłam się za siebie, naprawiłam wiele spraw, inne w końcu załatwiłam. I to nie dlatego, żeby MU pokazać. Raczej dlatego, że źle czułam się w związku; skrzydła podcięte, obojętność, zero działania. Myślę, że najzwyczajniej w świecie byłam nieszczęśliwa. Możliwe, że on ma podobnie? ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- ps. jejku, przytulający się z rana kotek - chyba się zastanowię nad takim czworonogiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Też chcę kota. Dziewczyny robiąc analize psychologiczną osobowości mojego eks tez stwierdzam , że to naryz. Nic dodać nic ująć. tez sie zastanawiam, czy nie otworzyć się na kogoś innego, co mi to daje te szlochanie za Nim;/ jakaś paranoja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Przyczajenie
|
AguŚ87, bądź dla siebie dobra.
Nie stosuj przemocy psychicznej w stosunku do siebie, bo tak się dzieje, gdy zasmucasz się wspomnieniami. Ja się dziś "wyciągnęłam" następująco - śledź z cebulką na obiad, sernik z brzskwinią na deser do kawy. I hulaaaaaaaaaaaaa!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Urwałam jakikolwiek kontakt, żeby móc dojść do siebie i odciąć od uczuć. Ale nie chcę, aby stała mu się jakaś krzywda. Nie mogę sobie żyć obok ze świadomością, że dzieje się z nim coś złego. Ale tak jak pisałam przeczekam. Może podpytam jego znajomych. A kota nie mam. Mam psa. Mój pies nie lubi kotów ![]()
"[...] zamartwianie się tym, nad czym nie mamy kontroli, jest bezsensu, prawda?" /King/ Edytowane przez olcix Czas edycji: 2010-05-05 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, dzisiaj mielibyśmy 3 rocznicę ;(((((((((
dużo osób uważa, że on do mnie wróci... ja też żyje tą nadzieją, ale tak mi ciężko ![]() ale postanowiłam zadbać o siebie i o swoje sprawy. byłam wczoraj z koleżanką na saunie, a dziś u kosmetyczki... no i staram się uczyć, ale jest taka masakra... ciężko cokolwiek wbić do głowy.. mam stresa, że sobie narobię kłopotów ze studiami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jednak odradzam - heroiczni bohaterowie zawsze dostają po d.pie. Tak zauważyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam na nic ochoty , znow mi sie jesc nie chce, chudne tylko, co mi odbiło dopiero po tylu tygodniach na wycie mi sie zebrało, a ten pajac nawet nigdy ze mną nie rozmawiał w powroty NIE WIERZE z jednym ex to przerabialam. z tym w sumie po częsci tez.i to po prsotu się nei udaje bo jezeli ktoś już zwątpił i padły słowa ze to koniec, to znaczy ze jest cos nei tak, tak nie powinno byc skoro ludzie maja cos do siebie..
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2010-05-05 o 16:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
a ja chcę wierzyć...
![]() ![]() rozstaliśmy się w niedzielę, ale nie tą, tylko 1,5 tygodnia temu... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
krolowazimy: Wiesz... ja po tym, jak zerwałam ze swoim (ale na jego własne życzenie - widać było, że nie kocha), też wzięłam się za siebie, naprawiłam wiele spraw, inne w końcu załatwiłam. I to nie dlatego, żeby MU pokazać. Raczej dlatego, że źle czułam się w związku; skrzydła podcięte, obojętność, zero działania. Myślę, że najzwyczajniej w świecie byłam nieszczęśliwa. Możliwe, że on ma podobnie?
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- ps. jejku, przytulający się z rana kotek - chyba się zastanowię nad takim czworonogiem ![]() Mozliwe, że tak ma. Ale to zawsze działa w dwie strony: ja też robię to wszystko, do czego nie mogłam się zebrać tak długo, plus zmiany dekoracji w mieszkaniu itd. Bo po takim wydarzeniu jedyne ma się power, to efekt instynktu przetrwania chyba... Ja też bym chciała, żeby coś się w nim zmieniło, żeby miał jakąś refleksje na ten temat i żeby chciał powrotu. Ale w tej sytuacji nie pozostaje nic innego, jak to tak zostawić. A czas pokaże, czy on się zreflektuje, czy pojawią się jakieś inne okoliczności życiowe.. |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
Też zawalam studia a to już końcówka ;/;/ Tez nie wierzę w powrót! I też nie wiem czemu po 2 miesiącach na wspominki mnie naszło;/;/ Prawdę mówiąc na początku jakoś się ogarnęłam i miałam chęci do działania i zmian a teraz to jakaś pustka, i beznadzieja :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a moze poradzcie mi ja ksobie radzicie? tj co sobie przede wszystkim myslicie jak was smut najdzie czy tesknota? co ja mam sobie wtedy myslec.. jak to u was wygląda co wam daje siły chęci na cokolwiek co was podnosci na duchu i pomaga jak idą złe mysli?
moze takie porady tutaj nam pomogą..
#237 |
Przyczajenie
|
AguŚ87, napisałam CI wyżej, jak się dziś "wyciągnęłam" ze SPADKU MOCY
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na początku rozstania pomagało mi zajęcie się czymkolwiek, czytanie czegos na necie, gadanie z kims na gg, picie ;] mycie naczyń, itp. Teraz, jak nachodzą mnie czarne myśli to mówię sobie - On nie istnieje, Jego nie ma, nie było i nie będzie , lub wspominam ale tylko złe chwile, albo myślę o tym, że On ma się świetnie i w ogóle ma gdzieś te moje cierpienie i już mi lepiej. Ogólnie staram się wywoływać u siebie złość kiedy o Nim myślę, Oczywiście są chwile ze ryczę jak głupia w poduszkę i na nic te wszytskie rady ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No nic, skupię się na swoich sprawach jak do tej pory. Zaczyna się maj, czyjeś urodziny co tydzień, festiwale na świeżym powietrzu i kolejne zaliczenia na studiach. Może umkną mi sprawy dotyczące ex. I pies ![]() ![]()
![]() |
#240 |
Rozeznanie
|
mi pomagają tabletki labofarmu od rana, bo rano czuję się najgorzej.
a poza tym, to towarzystwo! i najlepiej na mnie podziałało towarzystwo kumpeli, z którą od dawna się nie widziałam i która dodaje mi otuchy, że on wróci..mówi tylko, że muszę myśleć pozytywnie, że muszę uzbroić się w cierpliwość i wykorzystać ten czas dla siebie, robić wszystko, co mnie relaksuje... no więc jak napisałam, poszłam do kosmetyczki, na saunę, do tego kupiłam sobie koszulkę... takie duperele, które chociaż na chwilę poprawiają nastrój.. i słucham muzyki, ale koniec ze smentami - słucham takiej, która mnie napędza. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- aha i oglądam filmy, seriale. ogólnie, miałabym się lepiej, gdyby nie te studia, bo to tylko dodatkowy stres teraz ![]() Edytowane przez sunset girl Czas edycji: 2010-05-05 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.