![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesteśmy inne :) Sex, drugs and rock and roll !!!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#212 |
Konto usunięte
|
Dirt - prace pierwsza klasa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#215 |
Konto usunięte
|
Ja widziałam te co wygrały - i się nie dziwię, że twoja nic nie dostała... Niestety wygrywa tzw mainstream - twoje były odmienne, ale piękne na swój sposób.
![]() Luby nazwał mój styl stylem lat 70-80 - podoba mi się to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Konto usunięte
|
mnie wszyscy nazywają wiedźmą... nie wiem czemu, jeszcze w czary się nie bawiłam
![]() albo neo-hipiską. i zawsze denerwuje mnie ten przedrostek "neo-". hipisi nie wymarli, jestem na to żywym dowodem! ![]() Dirt, konkursem się nie przejmuj. jak zwykle wygrywa masówka, nic oryginalnego. a przyznam, że Twój projekt z wzorem w pawie pióra najbardziej mi się spodobał. był w moich 3 typach, żaden nie został nagrodzony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Lady of Harley-Davidson
|
mi sie podobal tez z "tatuazem". Chcialabym miec taki stanik przeswitujacy z takim wzorem jak narysowalas. tylko, ze zeby byl przeswitujacy musiaby byc ze sztucznego materialu, a ja nie trawie sztucznej bielizny, musze miec wszystko 100% bawelna
![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;1975513 2]
hipisi nie wymarli, jestem na to żywym dowodem! ![]() [/QUOTE] Ja też ![]()
![]() |
#219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EDIT: tatty zebys ty widziała jak my zyjemy.. jak hipisi - bez TV, kiedus hodowałam szczypiorek w doniczce, mam 3 wiewiórki w domu, jestesmy wege oboje, oboje wrazliwi muzycznie, no i nie interesuja nas imprezki,m disco i alkohole i zabawa.. my biegamy z latwcem po łące, fotografujemy, jeździmy na rowerze/rolkach, strzelamy z łuku...
Edytowane przez dirt Czas edycji: 2010-06-03 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Konto usunięte
|
mamy dosyć podobnie
![]() ![]() no może jeszcze z łuku nie strzelałam. ale nie wiem czy przetestuję, z moim celem mogą być ofiary w ludziach ![]() i ja też tv nie mam, namówiłam mamuśkę aby odsprzedać. wegetarianką w sumie jestem dopiero od jakichś 4 lat, muzyki techno/disco polo (o ile idzie to muzyką jeszcze nazywać ![]() na moim parapecie stoi zielarnia w wersji mini - szczypiorek, bazylia, oregano, lubczyk, kolendra, tymianek, mięta, co jakiś czas kiełki się pojawiają albo sadzonki do ogródka. a właśnie, ogródek - z niego też czasem do obiadu tudzież innych celi podbieram rośliny. dziurawiec, lawenda, rumianek, dzika róża, czarny bez, maki, szałwia... w planach mam dużo więcej, chociażby chmiel ![]() i w tym roku mam farta, jeszcze nikt nie wypatrzył moich maków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Lady of Harley-Davidson
|
no niby tak, ale jednak taki prawie calkiem przezroczysty dawalby lepszy efekt
![]()
![]() |
#222 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja muszę sobie gatki kupić... na specjalne okazje ![]() Ja raczej jestem wariatem do entej potęgi... i nie powiem na co pozwoliłam sobie z moim lubym 31... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Konto usunięte
|
mnie czeka intensywne 2 dni nauki, do których nie mogę się przemóc
![]() macie może pomysł na ciekawy temat prezentacji z angielskiego? facet najbardziej zagiął mnie właśnie tym, że temat ma być dowolny. 2 dni myślę nad tematem i weny jakoś nie mam. facet z anglika zaproponował, że mogę nawet zaśpiewać jakąś piosenkę Spice Girls... odpuścił, gdy chciałam go zabić wzrokiem ![]() a - temat naprawdę nie musi być ambitny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Konto usunięte
|
No to proszę bardzo -
pierwsze proste, czarne (mój strasznie lubi czarną bieliznę ![]() a drugie (kupię je zaraz na jego urodziny - 30 czerwiec) - Obsessive My Bijou - to takie ekstremalne, ale my takie lubimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Wtajemniczenie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2002953 7]mnie czeka intensywne 2 dni nauki, do których nie mogę się przemóc
![]() macie może pomysł na ciekawy temat prezentacji z angielskiego? facet najbardziej zagiął mnie właśnie tym, że temat ma być dowolny. 2 dni myślę nad tematem i weny jakoś nie mam. facet z anglika zaproponował, że mogę nawet zaśpiewać jakąś piosenkę Spice Girls... odpuścił, gdy chciałam go zabić wzrokiem ![]() a - temat naprawdę nie musi być ambitny ![]() zaprezentuj wykład o fotografii albo o byciu vege ![]() Cytat:
no extremum.. ja juz takich nie lubie - co wcale nie znaczy ze te nie sa ładne. aaa.. i mi by nie pasowały przez tatuaż... zaczynam sie mocno rozwijac na maxmodels ![]() i dzisiaj sie dowiedziałam ze jestem nieskromna i uważam się za wyjatkowa osobe a nie mam ku temu podstaw.. od człowieka ktory mnie nigdy na oczy nie widział.... hahaha
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Konto usunięte
|
ciekawa sprawa, ja też najwięcej się dowiaduję o sobie od ludzi, którzy mnie kompletnie nie znają...
jeśli chodzi o bycie wege - jestem w klasie typowo męskiej (20 facetów, 3 dziewczyny...), a przy tych prymitywach nie dam rady mówić o niczym związanym z muzyką, poezją, literaturą, filozofią, ideologiami, łączenie z wegetarianizmem ![]() chyba skończę na tym, że wyłożę fabułę mojego ulubionego filmu, obsadę, omówię ścieżkę dźwiękową, etc. zanudzę ich, ale pomysłów brak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Wtajemniczenie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2003726 2]ciekawa sprawa, ja też najwięcej się dowiaduję o sobie od ludzi, którzy mnie kompletnie nie znają...
jeśli chodzi o bycie wege - jestem w klasie typowo męskiej (20 facetów, 3 dziewczyny...), a przy tych prymitywach nie dam rady mówić o niczym związanym z muzyką, poezją, literaturą, filozofią, ideologiami, łączenie z wegetarianizmem ![]() chyba skończę na tym, że wyłożę fabułę mojego ulubionego filmu, obsadę, omówię ścieżkę dźwiękową, etc. zanudzę ich, ale pomysłów brak.[/QUOTE] to moze o produkcji wina?
![]() |
![]() |
#230 | |
Konto usunięte
|
bimbrownictwo to by było coś!
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2005459 1]mi zabrakło dosłownie jednego punktu, aby mieć z chemii 6 na koniec. strasznie mnie to wkurzyło. kazała mi napisać maturę na co najmniej 85%. brr... takie sytuacje wkurzają najbardziej ![]() No nie dziwię się |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Konto usunięte
|
tyle że nie dałam rady matury rozszerzonej na aż tyle napisać. z resztą mam jeszcze przed sobą rok do przerobienia i nie umiem jeszcze wszystkiego, więc to trochę nie fair że wymaga ode mnie wiedzy zdecydowanie spoza zakresu.
a i tak ocena idzie na świadectwo maturalne ![]() ale co ja się martwię ocenami - na maturach będę umierać! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojojoj masz kampanie wrześniową ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#234 | |
Konto usunięte
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2005742 9]tyle że nie dałam rady matury rozszerzonej na aż tyle napisać. z resztą mam jeszcze przed sobą rok do przerobienia i nie umiem jeszcze wszystkiego, więc to trochę nie fair że wymaga ode mnie wiedzy zdecydowanie spoza zakresu.
a i tak ocena idzie na świadectwo maturalne ![]() ale co ja się martwię ocenami - na maturach będę umierać! ![]() Matura... ja w maju 2011 będę pisać niemiecki (poprawa - zdawałam podstawę, teraz rozszerzenie) na minimum 70% Cytat:
![]() Zaraz idę się znowu uczyć ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Konto usunięte
|
Widzę że wątek umiera śmiercią naturalną. Nie pozwólmy by odszedł w niepamięć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
biegam za modelkami po mieście, do późnych godzin obrabiam foty.. eh.. żeby jeszcze ktoś chciał za to płacic, a nie tak że modelka oczekuje ode mnie szybkiego kursu fotografii na moim sprzęcie.... w życiu nigdy. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Konto usunięte
|
Mnie nie było 10 dni na wizażu. Byłam na urlopie nad morzem. Mam już serdecznie dosyć tych upałów.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#239 |
Wtajemniczenie
|
mi tez, ale ciut za ciepło.
chociaż ostatnio jak modelce kazałam siedzieć w brudnym stawku w centrum miasta to powiało chłodem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.