|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Dzień dobry
U mnie na śniadanko półtorej kromki z twarogiem ,wędlinką i pomidorem i sałatka z brokułem Ale się najadłam ![]() Już jestem 'zrobiona' Więc proszę trzymać za mnie kciuki dzisiaj !! Przydadzą się ![]() Będę pewnie dopiero wieczorem, bo zajęcia kończę o 17 ![]() Miłej niedzieli |
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
hej
![]() ![]() ooo kurna...laski ale sie wczoraj zalatwilam ![]() zabieram sie za czytanie was![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- ulala....ale sie wczoraj zrobilam ![]() a ja wczoraj poszlam na korki z maty, wrocilam i odkurzylam dom, umylam podlogi, poszlam biegac pokrecilam hh, orozciagalam sie i zrobilam takie rozne cwiczenia.... i bylam z siebie baaaardzo dumna ze sie wzielam za siebie i mi sie chcialo ale....wujek mi umarl ![]() co prawda widywalam go raz na ruski rok...ale zawsze rodzina...
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Sunset- trzymam kciuki za egzam
![]() Ola- to ładnie dałaś najważniejsze że się dobrze czujesz i nie ma śladu po piciu współczuję śmierci wujka![]() witam ![]() u mnie na śniadanie kaszka manna śmietankowa ![]() teraz piję kawkę zaraz biorę się za robienie obiadu-dzisiaj gulasz a trochę się będzie gotował, 2 h na bank zanim mięsko będzie ,miękkieTż w pracy siedzi dzisiaj idziemy na kawę do moich rodziców i do jego siostry czyli takie niedzielne odwiedzinki
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ola -współczuję ![]() Sunset-trzymam mocno kciuki jak wrócisz to napisz jak Ci poszło![]() ![]() na siadanie wiesniak,jajko i taki pucharek galaraetki jeszcze lekko płynnej musze się zacząć szykowac bo do kosciała musz isc;/ uwielbiam to!!![]() miłej niedzielki ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- anastazja-ło to widze rodzinna niedziela miłego dnia
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
nadziejka ty i kosciol
![]() ale to dziwnie brzmi czuje sie dzisiaj baaardzo dobrze tylko musze sie uczyc;/
|
#216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a z czym te pierogi??![]() ucz się ucz ale pomyśl sobie że za miesiąc wakacje![]() ja już zrobiłam gulasz, teraz się gotuje ![]() teraz biorę się do pracy ![]() dzwoniłam do mamy i robi dla nas sernik z biszkoptami ![]()
|
||
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
oo ja....ale pyszota sernik
![]() ![]() aa zjadlam sobie 4ze szpinakiem i 4ruskie ![]() ![]() i mnie troche chyba zamulilo w zoladku no...niby tak...ale ja za tydzien bede miala juz prawie wolne bo jedziemy na wycieczke, a 3 i 4 jest wolny wiec caly tydzien od szkoly luzu a pozniej to juz tylko wystawienie ocen i tyle![]()
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
Gała Ja też byłam w kościele dzisiaj
![]() ![]() Sernik! ![]() Ola Współczuję Sunset Trzymam kciuki ! ![]() Anastazja A ja nie lubię takich niedzielnych odwiedzin Nic się takiego nie dzieje... Wszyscy tylko siedzą, gadają o pierdołach i się obżerają ciastem ) imprezy![]()
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i u siostry TŻ jest małe dziecko więc się pobawię z niunią
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
Anastazja Oo to widzę, że mamuśka z Ciebie będzie jak trzeba
![]()
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z koscioła
matko jak tez sie wynudziłam pozniej siostra była i dopiero obiad zjadłanm a taaaka głodna byłam![]() teraz coś słodkiego bym zjadłam,ale chyba się jabłkiem zadowole
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ,ale jaja
Na egzaminach poszło spoko , obydwa powinny być zdane , ale nie to jest najważniejszym niusem dzisiejszego dnia !! A jest nim fakt, iż widziałam D A mianowicie, jak wracałam ze szkoły, to tradycyjnie jechałam zatankować i on wjeżdżał na rondo , a ja zjeżdżałam . No i ja zajechałam na tą stację benzynową, a on przejechał rondo do koła i wrócił , a jak przejeżdżał koło tej mojej stacji, to patrzył się Później wracałam do domu i jechałam główną drogą i znowu go mijałam Skręcił w moją stronę I jechał za mną dobre 4 km, tzn nie bezpośrednio , bo za mną jechał jakiś inny samochód i dopiero on No i później ja skręciłam w stronę swojego osiedla , a on pojechał prosto Patrzył się Widziałam w lusterku wstecznym Nie chcę dopisywać sobie żadnych scenariuszy i robić nadziei , że to akurat przeze mnie jechał w tamte okolice, ale fakt faktem ,że tam dalej już nic nie ma, tzn. osiedle domów prywatnych , później droga droga droga i wylotówka na obwodnicę hihih ale mnie ucieszył ten jego widok Teraz coś zjem i przeczytam wasze bazgrołki Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-23 o 17:12 |
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ewidentnie jechał za TOBĄ!!! szkoda ze do domu za Tobą nie pojechał ale ze się patrzył to juz w ogóle![]() a no i dobrze,ze Ci poszlo na egzaminach ![]() boze jaka jestem dzsiaj nie nazarta ograniczam sie ale non stop mnie ssie
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę sobie nic nie wmawiać bo wisz jak to jest No ale nawet jeśli by nie jechał specjalnie za mną, to patrzył się I to dwa razy ![]() No ja też się cieszę Angielski zdany na stówę , a ten drugi też napisałam ładnie, ale profesorka ma swoje nikomu nie znane metody oceniania No ale będzie dobrze , ja to wiem A co tam jadłaś ciekawego Ja miałam na obiadek nowe ziemniaki , nową kapustkę i kotleta ahh ale się upasłam
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() inaczej by sie nie patrzyl![]() bedzie dobrze,tym bardziej ze jestes pewna ![]() ![]() a nic nie dietetcznego,jeszcze 1000 nie przekroczylam,ale caly czas jestem glodna,ale sie hamuje
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy owak , dzisiaj rundka po mieście będzie pewnie nie jedna Ee to nie ma się czym przejmować Oddaj kawałek tej swojej silnej woli ! Ja mam za sobą jednego cukierka i kilka kawałków sernika ![]() Właśnie wzięłam sobie prysznicek , wysuszę włosy i zmykam do koleżanek ![]() A Ty jakie masz plany na wieczór? |
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rob do oporu![]() ![]() wlasnie sie zlamalam i zjadlam pol kubka budyniu nieslodzonego ![]() ooo to zycze milego wieczorku ![]() ja musze poprasowac na jutro lumpy,wykapie sie i pojde spac bo mnie spanie juz bierze ![]()
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak niesłodzony to czym się łamiesz ? A dziękuję, dziękuję ![]() Już spanie ? A o której jutro wstajesz?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no jakby nie bylo budyn to slodycz,nawet nie slodzona ![]() now alsnie ziewa mi sie i oczy mi sie kleja a wstaje kolo 8.30-9 zalezy jak sie wyrobie
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie słodzona to nie jest żaden słodycz , no co Ty Głupol No jeśli jesteś śpiąca to faktycznie , wypadałoby się wyspać i zregenerować Ja już spadam do koleżanek , więc do spisania wieczorkiem |
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pojadłam uraczyłam się kanapeczikami z serkiem żółtym ale się nie martwie bo raz na jakiś czas można [po za tym ważyć się bedę dopiero po kolejnym okresie czyli gdzies za 3 tygodnie
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejka-budyń niesłodzony to żaden słodycz
na zdrówko![]() Sunset-gratuluję dobrego pójścia egzaminów no i w końcu go widziałaś i się patrzył super![]() u mnie na kolację kanapki z serem, pomidorem i szczypiorkiem byłam w odwiedzinach i nażarłam się sernika u rodziców, matko jaki przepyszny był ![]() jeszcze był u nas Tż znajomy z pracy z którym pływa łódką na ryby, więc dopiero pół godziny temu mogłam się ogarnąć ![]() wykąpałam się i zaraz sobie paznokietki wymaluję tylko nie wiem na jaki kolor
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie masz kolory? to Ci pomogę wybrac![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- gdzie jest Kinia i Ewelina? ![]()
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba walnę sobie ciemny fiolet z brokatem albo czerwony![]() no właśnie gdzie reszta dziewczyn?? pewnie się zajmują miziańskiem z Tżtami w końcu weekend
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie tak albo Ewelinie komp padł,a Kinia walczy z pracą
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no możliwe że Ewelina ma problem z kompem a Kinia jak nie praca to pewnie się uczy albo jednak zwyciężyło mizianko![]() swoją drogą strasznie mi się dzisiaj chce miziać
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli miałaś ochotkę na ser , to dobrze, że go zjadłaś Nie ma się co tak bardzo restrykcyjnie ograniczać , byle jeść z umiarem Na zdrówko Cytat:
No ale dziękuję W sumie to nie dopuszczam do siebie innych myśli , musi być zdane i koniec kropka ![]() Moja mamka też zrobiła przepyszny serniczek ,ten ser miał konsystencję jak puszek Ale niestety już się skończył Kurcze, wymaluj też moje Mi tak się nie chce ostatnio i mam łapy jak drwal Ja już wróciłam do domku Widziałam go !! HAHAA! Dwa razy w przeciągu zaledwie kilku minut Za pierwszym razem się patrzył , odwrócił głowę ![]() Niestety w drodze powrotnej już go nie wyhaczyłam, ale i tak na jeden dzień wystarczy mi wrażeń Serce mam prawie w gardle, jak go widzę , ahhh Będzie dobrze kurde, musi być ! ![]() U mnie na kolacyję sałatka z brokułem i kromka chlebka. Zaraz spadam się kąpać i spać, bo ledwie żyję
|
||
|
|
|
#239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tez uwielbiam czerwienoj tez mi sie chce,tym bardziej ze w piatek sobie nie ulzyłam ![]() Cytat:
![]() ooo kurcze! to musi być przeznaczenie bedziecie miec piękne dzieci![]()
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Ty chciałaś spalać ,jak tak mało zjadłaś ? Troszkę naciągnięte to przeznaczenie moimi staraniami , no ale niech będzie Za drugim razem było naciągnięte, ale za pierwszym, tzn. wtedy, co niby za mną jechał, to to było absolutnie przypadkowe ! No tak , przeznaczenie ! ![]() Haha z pewnością, z takich rodziców to dzieci by były przecudne ! Ale mi nawet nie tyle są w głowie dzieci, co ich tworzenie ![]() No tak , "patrzył się" , więc z pewnością będziemy mieć gromadkę dzieci i domek z ogródkiem ![]() Ja właśnie wyszłam z wanienki i kładę się spać , muszę odespać to poranne wstawanie ![]() Niech Wam się przyśni cała Kamasutra Czego i sobie życzę Do jutra Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-23 o 22:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

Ale się najadłam 
Więc proszę trzymać za mnie kciuki dzisiaj !! Przydadzą się 

a taaaka głodna byłam
Wolę sobie nic nie wmawiać bo wisz jak to jest
Ja miałam na obiadek nowe ziemniaki , nową kapustkę i kotleta