|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpierw są zajęte, a potem gadają jak najęte :) - wirtualnych przyjaciółek cz.
wwweeerka a to czemu?? jakiś konkretny powód?
za wolno piszę no z doświadczenia wiem,że z ex to same problemy tylko.. ;/
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpierw są zajęte, a potem gadają jak najęte :) - wirtualnych przyjaciółek cz.
Oczywiście, że nie
![]() Jak będziesz chciała to możesz się wygadać Muszę wstać jutro przed 6
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie bo wyjezdza na dniach do niemiec <podobno> to bede miala spokoj Oj z tym sie zgadzam ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- ![]() wiem dlatego do was przyszlam by juz sie nie zamulac ![]() Ooo jej ja w koncu musze wstac wczesniej i nawet sobie budzik nastawie![]() A wiesz ze danaeee juz po slubie? |
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
wwweeerka to problem sam się rozwiąże jak wyjedzie
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
To trzeba było wcześniej przyjść!
![]() Cytat:
![]() Wiem, wiem, widziałam na nk zdjęcie
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie
Wiecie co ja to za dobra jestem dla ex normalnie
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Mango88 spać miałas... a ja widzę, że nas podglądasz
![]() wwweeerka czemu za dobra?? ;> ja sobie na 8-30 nastawiłam... bo bez budzika też nie wstanę
|
|
#218 | ||
|
Zakorzenienie
|
gazete czytalam
![]() Cytat:
![]() no wlasnie ja tez a cala sukienke bym chciala zobaczyc ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() no bo nic potem nie mowie na ta osobe jak sie rozstalismy to spoko i tyle a nie.... ja to chyba nigdy nie zrozumie jak mozna nagadywac potem na ex nie stworzone rzeczy albo te ktore sobie obiecalismy ze nikomu nie powiemy... ehhh ;/ to ja sie bede zwlekac o tej pewnie
|
||
|
|
|
|
#219 | ||
|
Zakorzenienie
|
E nie, gazeta jest nudniejsza i nic do Ciebie nie mówi
Wyczytałaś tam chociaż coś ciekawego? ![]() Cytat:
Też jestem ciekawa ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
wwweeerka może ten Twój ex, to się dowartościowuje w ten sposób
też nie rozumiem takich ludzi...idę spać kobietki
|
|
#221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jakbym musial to pewnie tez bym wstala ale nie musze ![]() wiem ![]() chyba wiekszosc nie rozumie...;/ ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ale moje najlepsze zachowanie bedzie jak to przemilcze.... ![]() Tylko wyspij sie tam
|
||
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() To tym bardziej miałaś od razu do nas przybiec
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
przybieglam bo myslalam ze zaraz sie rozkleje
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, że przyszłaś
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
wiem
bo na Was zawsze moge liczyc![]() Jutro jak wstane to bedzie lepiej ![]() chyba ze jakies newsy do mnie znow dojda
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno będzie lepiej
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
a sprobowaly by byc to my sie tam do niego wybierzemy
![]() i wtedy sie juz zamknie w sobie
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę spać. Dobranoc
![]() I nie wiem, jak jutro wstane I jakaś głupia wycieczka ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Oczywiście
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaka wycieczka? ja nic nie wiem I jak mowila tak poszla ![]() To ja tez ide ![]() Dobranoc
Edytowane przez wwweeerka Czas edycji: 2010-05-21 o 00:08 |
|
|
|
|
|
#232 |
|
Konto usunięte
|
dobra skończyłam referaty kopiuj wklej
jutro na jakiejś lekcji zrobię sobie ściągę z PP i jakoś to będzie ![]() idę spać ![]() noc
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się spać chce... ;/
Dzień dobry wszystkim
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Czyzbys sie nie wyspala?
Dzien dobry
|
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz jest już lepiej
bo wcześniej byłam w łóżku jeszcze, więc sama wiesz jak to jest
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj sie 2 h podnosilam
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Konto usunięte
|
tagogirl Nie pamiętam czy mi się coś śniło czy nie
Na skojarzenia fajnie się uczy, ale czasami wymyślanie tego zajmuje sporo czasu. Ale jak już jesteśmy przy temacie szkoły, to ja np. bardzo długo czytam ksiązki, bo od razu sobie przestawiam w myślach całą tą sytuację jaka jest w książce, ale potem dobrze pamiętam tak też podeszłam do książek, które musiałam przeczytać do matury ustnej i mimo że czytałam je w lutym teraz pamiętałam je bardzo dobrze Dzisiaj poprawiałaś oceny tam gdzie masz zagrożenia? jak ci poszło??olaaaa199111 witam. Pewnie, że możesz się dołączyć Też jestem tegoroczną maturzystką, ale przede mną jeszcze angielski ??)wwweeerkaMam nadzieję, jeszcze na szybcika przejrzę słówka w dniu matury żeby sobie niektóre przypomnieć i zobaczymym na ile potrafię czarnulkaxDziewczyny na wasze wsparcie zawsze mogę liczyć, dzięki ![]() kopnientaA musisz pracować?? Nie możesz sobie na razie pracy odpuścić?? Przecież za dużo masz na głowie, a jak nie masz chwili wolnej to już wogóle beznadziejnie. I jeszcze na jazdy się zapisałaś? nie przesadzasz?? Dobra już doczytałam, że masz umowę, ale z tymi jazdami przesadziłaś KelpieNa pewno dasz radę napisać licencjat, a może jeszcze się rozkręcisz i nie będzie Ci tak wolno szło pisanie ![]() Mango88Witam A ja mam prawie 20 lat Na imię mi Anna, jestem tegoroczną maturzystką, mam jeszcze przed sobą maturę z angola, potem egzamin na technika, a potem egzamin na prawo jazdy. Na razie jestem singlem, ale ciężko szukam swojej drugiej połówki jesteś na zaocznych na kosmetyczkę?? fajnie ja się zastanawiam na zrobieniem kursu wizaż.Wiecie co, mam sposób na was, tzn. jak za dużo napiszecie, ostatnio wpisuję sobie do notatnika w kompie co komu chce napisać i tak sobie czytam, i odpisuje do notatanika, a potem kopiuj i wklej W ten sposób nie mam zaległości ani nic nie przegapię
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;19474540]
KelpieNa pewno dasz radę napisać licencjat, a może jeszcze się rozkręcisz i nie będzie Ci tak wolno szło pisanie ![]() [/QUOTE] Siedzę w piękne, słoneczne, piątkowe popołudnie w czytelni i tworze... Ratuję się muzyką bo jakoś spać mi się chce ![]() W ogóle miałam się wyprowadzić z obecnego mieszkania, ale współlokatorom powiedziałam w poniedziałek, a nie wiedziałam, że w umowie jest zapis, że wypowiedzenie z końcem miesiąca i będę musiała zapłacić za lipiec :/... Chcemy zamieszkać z TŻ razem...mam nadzieję, że znajdzie się jakieś mieszkanko w miarę cenowo... Jest jakaś mała szanse, ze w mieszkaniu, w którym on mieszka będzie można wynająć drugi pokój i wtedy będziemy mieli całe mieszkanie dla siebie. Właścicielka chciała je sprzedać, ale jest szansa, że się rozmyśli bo nie ma chętnych na nie...oby oby oby... Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2010-05-21 o 14:09 |
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
karolka1980-80 Ustne całkiem dobrze. Czekam z niecierpliwościa na resztę wyników. Zdawałam angielski PP. Co co dalszego życia, to pisałam już... marzy mi się kosmetologia. Czy wyjdzie? zobaczymy
trzeba być dobrej myśli ![]() Kelpie mieszkanko z TŻtem... Ty to masz fajnie Zazdroszczę!
|
|
#240 |
|
Konto usunięte
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;19474540]
kopnientaA musisz pracować?? Nie możesz sobie na razie pracy odpuścić?? Przecież za dużo masz na głowie, a jak nie masz chwili wolnej to już wogóle beznadziejnie. I jeszcze na jazdy się zapisałaś? nie przesadzasz?? Dobra już doczytałam, że masz umowę, ale z tymi jazdami przesadziłaś kurs prawa jazdy zaczęłam wcześniej od pracy.. więc jazdy muszę odbębnić.. i wkońcu zdać egzamin.. bo ten wewnętrzny egzamin ważny jest pół roku tylko a tak bym musiała od początku się zapisywać i płacić.. pracę moglam sobie odpóścić ale już podpisałam umowę więc muszę i do pracy chodzić.. a referaty oddałam owszem.. ale z matmy mi nie poszło najlepiej :| nawet dla mnie to było trudne.. w ogóle w jednym zadaniu to brakowało danych.. za mało było.. zad. Różnica długości przekątnej i boku kwadratu jest równa 4. Oblicz pole i obwód kwadratu.. no i weź to rozwiąż.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

i tak jakos mi mega smutno

I jakaś głupia wycieczka