![]() |
#211 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Krytyka ze strony TZa
Dobrze radzę powrót do tematu wątku, bo za uporczywe off topy na tym forum też są przewidziane punkty karne... Tematem jest problem opisany w pierwszym poście, pozwolę sobie przypomnieć. Koniec sporów o operacje plastyczne, to nie jest miejsce na taką dyskusję. Mamy całe forum poświęcone medycynie estetycznej, proszę się ewentualnie przenieść tam.
Dalsze offtopy będę wycinać i dawać punkty karne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Edit: offtop był :P
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2010-05-26 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
Myślę, że to bardzo odbije się na Twoim stosunku do niego. Masz rację, że trudno będzie Ci się przełamać, żeby swobodnie się czuć podczas np. seksu. To najprawdopodobniej będzie stanowiło blokadę.
Dużo tu opinii, że nikt nie chciałby, żeby jego partner był gruby itp., tylko jak sama pisałaś, ty nie przytyłaś, wyglądasz tak odkąd się znacie. To właśnie jest niepokojące, niestety. Myślę, że coś jest nie tak i doskonale Cię rozumiem jak bardzo musiało Ci być przykro i nie sądzę, że zapomnisz o tym. Dotknął bardzo czułego miejsca....za każdym razem jak będziecie mijali razem jakąś dziewczynę/kobietę w mini i ze zgrabnymi nogami będzie przeszywało Cię od wewnątrz i zawsze będziesz to pamiętała, a to z kolei nie wpłynie dobrze na Wasze dalsze relacje. Tak samo jak inni uważam, że nie byłoby nic złego w takiej propozycji, gdybyś faktycznie przytyła! Ale Ty nie przytyłaś! Więc to jest dla mnie bardzo niepokojące i zastanawiające, czy On naprawdę Cię kocha. ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Dokładnie tak! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
ojjj....ja źle znoszę krytykę....ale wiesz co dobrze, że Ci o tym powiedział
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.