|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Tradycyjna fryzura(facet) na 100dniówke czy raczej coś innego | |||
| Tradycyjna(krótkie na żel) |
|
14 | 21,54% |
| Coś innego |
|
51 | 78,46% |
| Głosujący: 65. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzura dla faceta - Help
powiedz czy bez brody bym lepiej wyglądał bo ten nos mnie denerwuje mysle ze jest za duży i wydaje się mi że jak nie będzie brody to będe dziwnie wyglądał, co o tym myślisz tylko powiedz mi ta szczerze.
W Photoshopie wymazałem brode. Edytowane przez pawlo Czas edycji: 2005-09-22 o 20:53 |
|
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz, moje zdanie jest takie, ze nosa wcale nie masz za duzego...
|
|
#213 |
|
Przyczajenie
|
Przed chwilą wymazałem brode w photoshopie i tak coś koło tego bym wyglądał.
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#215 |
|
Przyczajenie
|
aleksandra_119 dzięki za rade
Edytowane przez pawlo Czas edycji: 2005-09-22 o 20:55 |
|
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
nie ma za co
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
pawlo, czemu ty ciagle chowasz te fotki.
Na szczescie widzalem te edytowane i powiem ci ze bez brody i wasow znacznie Ci lepiej. Bez zarostu wygladasz duzo mlodziej! A chyba o to chodzi, bo po co sie postarzac bedac mlodym na zapas, a i tak sie czlowiek w koncu zestarzeje
|
|
|
|
|
#218 |
|
Przyczajenie
|
alex19 jest pare osób z którymi sie nie lubie i nie chciał bym zeby miały moje zdjęcia, ale i tak sostawiłem jedno a tamte edytowane były tylko na chwile, zeczywiście bez brody jest się młodszym, zrobie tak ze ją zmniejsze o jakies 70%
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze mowia ogo(u?)l swoj zarost...
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
Mniam....boszszzze cudenko....
co za boscy faceci...nie pogardzilabym z takiego mieska gdyby sie nawinal....Ten trzeci to juz całkowity moj ideał....Panie zeslij mi takiego
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
|
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzura dla faceta?
No Alex co tam u Ciebie słychać? Zrobiłeś coś z włosami? Jeśli tak to prosimy o prezentacje
|
|
|
|
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
Alice soul- grzeczna czy grzeszna??
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Mowiac szczerze to sie jeszcze nie wybralem do fryzjera
![]() Moja TZka byla pare dni temu, ja w sumie tez niby chcialem, ale jak zobaczylem panow co byli na meskim to jakos zwatpilem. Chce sie wybrac do Bogny(watek "dobry fryzjer w Gdansku"), ale jakos sie nie moge zebrac i pojachac bo mam troszke daleko. Jak tylko cos smienie z fryzurka to dam znac! |
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Oki no to fajnie... wobec tego czekam. Pozdrowienia.
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
No to nie błagaj bo jeszcze ci się przydarzy i co będziesz z nim robiła??- bo nie mów mi że razem będziecie dziękować Bogu- że wam siebie przeznaczył
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
No fakt ;/ He he... ale spokojna główka...
juz cos sie wymysli;/ zreszta musialam dac jakies słowo!!!! Nie ma nic za darmo A podziekowac tez trzeba
|
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#229 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
drogie panie i nieliczni panowie
robie refresh bo szukam fryzury, mam dlugie czarne wlosy, do ramion. Ale sa strasznie grube, geste i nie moge nic z nimi zrobić. A dokladnie to tylko moge je spiąć Wiec mysle nad fryzurami, dokaldnie cos podobnego, do fryzur jakie ma ten aktor: http://spectacle.provocateuse.com/im...ny_depp_15.jpg http://spectacle.provocateuse.com/im...ny_depp_20.jpg http://spectacle.provocateuse.com/im...ny_depp_21.jpg Gdyby fotki sie nie otwieraly z linków podanych, to prosze skopiowac adresy i wkleic do otwartego nowego okna przegladarki. Prosze o pomoc, bo nie wiem co z robić z tymi kudłami, odżywki na mnie nie działają, potrzebowałbym wypaprać na włosy całą tubke ![]() ps. ooo tak.. dokladnie TAK teraz wygladam! |
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Moim skromnym zdaniem powinienes zrobic cos takiego ...Twoje wlosy tworza taka "bombke" powinienes po boczkach poscinac wycieniowac i bedzie dobrze
pozdrawiam
|
|
#231 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziekuje, tylko zapomialem dodac, ze ja nie chce krotkich wlosow. Po prostu zapytalem co myslicie nad tymi fryzurami, podanymi przezemnie - znaczy sie, nie wiem czy mozna to nazwac "fryzurą", a raczej podcięciem.
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
yhym...nio to cos z grzywka i dluzszymi wloskami...wycieniowane i ulozone
...wybierz sie do fryzjera powonien doradzic ...pozdro
|
|
#233 |
|
Przyczajenie
|
oto zakładam nowy wątek.. ponieważ przez wyszukiwarkę z moim chłopakiem nie znaleźliśmy tak owego wątku...mianowicie chodzi o fryzury męskie...
1. np na studniówkę... 2. francuzy te przy głowie.. 3. na codzień... 4. mało stylizowane.. dla leniwych...5. i jakieś wypas... ps.. i takie dla włosków 5 cm dla hip hopowca na studniówkę;P POMOCY... ;( :P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: FRYZURy MęskIe ;)
Z męskich fryzur to mam takie
|
|
|
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie !
Wiem, moze trafilem nie w niezbardzo meska strone jak i forum ale pytanie moje, ktore chce zadac a jednoczesnie fryzura jaka chce wykonac (jestem zmuszony) bardzo mnie irytuje. Za ok trzy tygodnie mam bardzo wazne spotkanie - wieczor, kolacja - partnerzy, wspolwasciciele, managerowie - domyslacie sie w czym rzecz.Otoz to chce cos zmienic w swoim wygladzie a mianowcie we fryzurze .Przez ostatnie parenascie dobrych miesiecy mo hairstyle byl chyba juz szablonowy. Krotkie wycieniowane wloski i telikatnie postawiona gora na pianec do wlosow. Oto Chce to zmienic. Zapuscilem troszke dluzsze wloski tak do 3/4 czola i wokolo w tym przedziale (zachodza na uszy) na dole pod uszami juz sie wywijaja - ogolnie jeszcze przez okres 3 tygdoni to narosnie choc niewiele - i oto moje pytanie do ekspertow: Chce zrobic sobie cos co jest teraz na topie ladny uklad wlosow, ktory mozna i pielegnowac w sposob prosty i ulkadac w sposob nie zajmujacy duzo czasu przed wyjsciem do pracy - a glownie chodzi mi o to spotkanie za 3 tyg. Prosze mi polecic jakis uklad foryzury ktory bedzie pasowal do piwnych wlosos i typowej slowianskiej karancji twarzy. Prosze o dosc szczegolowy opis fryzury i ewentualny link do zdjecia z czyms podobnym. Myslalem cos o przedzialku po prawej stronie lub cos inengo - oddaje sie w rece fachowcow. Ewentualnie poleccie mi jakiegos dobrego fryzjera - niedrogiego znow - coby mi ewenatulanie doradzil i pomogl cos wykombinowac - na terenie Krakowa. Pozdrawiam z pelnym wyrazem wdziecznosci ![]() Michał z Krakowa |
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Męskie fryzury z grzywka
Chcialbym stworzyc tu galerie meskich fryzur z dluzszych wlosow. Jak cos macie to prosze wklejac;]
|
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Męskie fryzury z grzywka
cos ode mnie
|
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Męskie fryzury z grzywka
i jeszcze;]
|
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Męskie pytanie o męskie trendowe fryzury
trafiles dobrze , jednak latwiej dobrac fryzke, jak sie widzi fotke .. moze masz jakas ?
|
|
|
|
|
#240 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Męskie pytanie o męskie trendowe fryzury
ja.jpg
Oto ja i moja fryzura Chcialbym cos wymyslec bardziej oryginalnegoWloski obecnie sa troszke dluzsze ale nieduzo -leksz w takim ksztalcie jak widac na tym zdjeciu. Prosze o jakas sugestie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

co za boscy faceci...nie pogardzilabym z takiego mieska gdyby sie nawinal....Ten trzeci to juz całkowity moj ideał....Panie zeslij mi takiego