|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice maja komplet wypoczynkowy z Kler, kremowa skóra i to ta droższa bo grubsza. Mają go nie cały rok, bo jakoś po naszym slubie go zamówili. (2 kanapy + pufa) i wiecie... na obu kanapach widac pęknięcia Haniu przykro mi, że jestes chora. ja ostatnio miałam w taki upal zapchany nos to myslalam, ze sie udusze. Ale tesciowa mi przepisała krople do nosa (ze sterdydami i po jednym razie pomogły. Jak coś to moge podac nazwęa te panele na sciane to boazeria tak?? MY w piwnicy takie mamy tzn tam jest bilrad, kuchnia druga itp, wiec nie graciarnia fajnie to wygląda i prosto sie zakłada
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-06-29 o 15:18 |
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Ścianę się gruntuje, a parkiet klei się na to.
Moi rodzice akurat są zadowoleni z kompletu Kler - sofa, fotele i stolik, mają go już długo, chyba 9 lat. Mieli problem ze stolikiem - na blacie powstało wybrzuszenie (nie pamiętam, z czego jest ten stolik, ale wyglądało to, jakby pod warstwą okleiny powstał pęcherz powietrza). Wymienili cały stolik, ekipa Kler go przywiozła i przytaszczyła na 4. piętro. Co to znaczy "pęknięcia"? Faktycznie pęknięcia materiału czy takie "zmarszczki", wgłębienia? Naturalna skóra w końcu się zużywa. Moja mama czyści ją chyba tylko takim mleczkiem kupionym specjalnie w Klerze. Szef sobie już poszedł, więc mam luz. Ogólnie nudzę się trochę, bo nie mam zbyt dużo do roboty. Na piątek wzięłam sobie wolne - TŻ mnie prosił, chce ze mną poszaleć po sklepach ![]() Kończy mi się ważność kodu na e-torebce, chyba sobie zamówię torbę z frędzlami
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może u was akurat problemów nie będzie, może to od salonu zależy, nie wiem |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, zamówiłam
I już zapłaciłam Ostatnie grosze ze starej wypłaty.http://etorebka.pl/s03.php?f=0190 Za chwilkę zmykam na autobus. Miłego wieczoru! |
|
|
|
#222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz zamierzam wypoczywać na maxa. Co do pokoiku dla dziecka to zwalnia nam się drugi pokój i chciałabym go od razu urządzić. Nie zamierzam przeginać w tym temacie bo nie przepadam za typowo dziecinnymi pokoikami są zbyt przesłodzone. Ja tam wstawię łóżeczko, jakąś zwykłą jasną komodę, muszę również zakupić jakieś łóżko, kanapę, bo mojego męża rodzina jest ze Ślaska więc żeby było ich gdzie przenocować. W oknach zamierzam powiesić zwykła białą firanę z makaronami, ściany lekki wrzos może nad łóżeczkiem dzieciaczka jakaś fajna naklejka ścienna i tyle L_V moim zdaniem ta kuchnia którą pokazałaś jest świetna, bardzo stylowa, a tak naprawdę to najważniejsze urządzać mieszkanie tak jak nam się podoba a nie pod gust innych bo to my tam będziemy spędzać codziennie czas. Ja kuchnię też muszę zmienić ale na razie kasy na to nie mam więc stoi paskudny komplet mebli a do tego kolor ściany, na który dałam się namówić bo miała ożywić a teraz nie mogę na to patrzeć
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Niu, gratulacje
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
L_V kuchnia zupełnie nie w moim stylu. Nie lubię takich nowoczesnych kuchni.
|
|
#226 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
L_V mi kuchnia się podoba Cytat:
Cytat:
Przypomniało mi się jak mój Tż odbierał paszport trzy dni przed wylotem do Egiptu Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Niu gratulacje
Cytat:
mam nadzieję |
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...już środa...czyli do weekendu coraz mniej
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
fajnie, juz niedługo weekend w niedziele jedziemy na mazurki z mężem sie pokapać w jeziorku, jutro na jedną noc przyjeżdza do nas rodzina z Poznania ii myslimy co robic w nasza rocznicę i dzis padł pomysł na weekend (piatek - poniedziałek, chyba ze by się udało na tydzien, ale wątpię) do kazimierza nigdy tam nie byłam, ale moi rodzice byli dwa razy i mówią ze super miejsce |
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
u mnie znów nawał pracy.. i tak żyję od weekendu do weekendu chociaż ich nawet ostatnio nie mam - konferencje itd. Niu gratulacje! L_V kuchnia jak najbardziej w moim stylu, ale wg mnie miśkowa ma rację i z fajnym oświetleniem będzie wyglądała rewelacyjnie , ja mam zboczenie na punkcie oświetlenia ![]() Co do drewna nie pomogę - mnie ostatnio zauroczył jesion ale pisałaś że odpada. Asiuk fajna torebka - ja cały czas nad nią myślę...ale jakoś ostatnio kasy mi szkoda. i zazdroszczę po cichu wyjazdu ![]() Butter - masz racje co do tych przygotowań slubnych - dlatego polecam wdech wydech i zaciśnięcie zębów zobaczysz że w dniu ślubu to wszystko juz nie będzie ważne - zaś liczyć sie będziecie tylko WY !W końcu zdecydowałam sie na remont pokoju gościnnego u siebie na piętrze - remont to moze zbyt dużo powiedziane ale będzie kładziona gładź, malowane ściany. zamówiłam sofę i meble. i teraz mam pytanie do Was - zdecydowałam się ostatecznie na meble wenge i kobaltową sofę. Ściany mają być - jedna w kolorze kobaltowym a reszta jasna - coś w stylu jaśmin albo jak to moja ciocia mówi - brudny biały. jakie dodatki typu dywan, zasłony dodać ? czekoladowe czy popielate? a może cakiem inne? utknęłam w martwym punkcie jeśli chodzi o to
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobalt to taki wyraźny granat tak? dobrze myślę? |
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po 4 godzinach chce wracać do domu nawet jeśli zdecydujecie się pojechać jeszcze do Janowca i Nałęczowa to max dwa dni. No chyba że wybierzecie wersje ekskluzywną i zdecydujecie się na weekend w SPA w Nałęczowie (polecam)
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
a kobalt to jaki kolor??
![]() meble wenge |
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bąz razie ma byc romantycznie
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i sprawdź czy w terminie Was interesującym nie ma przypadkiem festiwalu Dwa brzegi bo wtedy będzie zatrzęsienie ludzi i z romantycznych spacerów nici. wtedy nawet aby wjechac do Kazika trzeba odstać swoje.
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy kazimierz nie ucierpiał przez powódz??
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejku dziewczyny zostały mi ostatnie dni rehab normalnie tak sie cieszę Tylko wiecie co, pani dr powiedziała mi, ze na jesien (organizm jest osłabiony) wszystko moze mi powrócić i znowu czeka mnie rehab. Ale nie musi tak być
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

moi rodzice maja komplet wypoczynkowy z Kler, kremowa skóra i to ta droższa bo grubsza. Mają go nie cały rok, bo jakoś po naszym slubie go zamówili. (2 kanapy + pufa) i wiecie... na obu kanapach widac pęknięcia
Ostatnie grosze ze starej wypłaty.