![]() |
#211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego On to zrobił?
Cytat:
![]() A co do Niego, to jestem zła. To chyba jasne, że się denerwuję a On w ogóle się nie odzywa. ![]() A z Tżtem będę musiała pogadać jak najszybciej, nie ma na co czekać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Proponuję zgłosić się do podstawówki na lekcje czytania ze zrozumieniem ana_kondo, bo na to, że nie czytasz ze zrozumieniem, to ja już nic nie poradzę...
Cytat:
Tak samo jak nie napisałam, że TY rozpieprzyłaś czyjś związek, ale, że może Twój związek został rozpieprzony... Tylko że może czasami trzeba faktycznie coś przeczytać i przemyśleć, zanim się miele ozorem ![]() A poza tym więcej szacunku. Nie obrażam Cię i nie życzę sobie, żebyś mnie obrażała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
BAN stały
|
Hmmm to nie jest zdrowy egoizm....
A posty edytuję chyba jasne po co:/ żeby nie dodawac w kolo pod sobą jeden posrt pod drugim :/ tak trudno to zrozumiec? wiecie co, dziwie się wam. Najpierw na nią najechałyście a teraz nagle taka aprobata. Dziwne jesteście ![]() Zaczekamy, zobaczymy jak się to rozwinie, i wteedy możecie gdybać. A ja jestem pewna że los może być okrutny... Z resztą nie uważacie ze jak raz sie zawahał to z tą autorka wątku może być to samo? też może kiedyś sie zawahać i skoczyć sobie w bok. Nic takiego nie doswiadczylam w zyciu, wiec nie oceniajcie mnie ze to wynika z mojej syt, ja to mowię po prostu z zycia. Na szcęscie mialam udane związki z ktorych jestem zadowolona, więc nie pisze tego z powodu że ktoś mnie zdradzal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Anakonda nie bulwersuj sie tak, bo Ci zylka peknie.
Jej zycie jej sprawa, poza tym ona nie miala co rozwalac, bo jak widac tego tak naprawde nie bylo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
BAN stały
|
Cytat:
No zrobila przyslugę bo wyszlo na to jaki on jest... tym samym, nie pakowałabym się w coś takiego, bo skoro on jest niewiarygodny to dlaczego taki nie miałby być dla autorki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() A może to Ty mnie zgłosiłaś??? I Ty mówisz o etyce??? A co ja takiego napisałam, że mnie zgłosiłaś??? Drogie forumowiczki, proszę przejrzeć wypowiedzi i zastanowić się, komu należałoby udzielić lekcji zarówno z etyki jak i czytania ze zrozumieniem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
to wyobraz sobie co ta Jessica musiała narobic w przeszłości, ze teraz cos takiego ja spotyka! Grzesznica jedna- karma ja dopadła, spawiedliwości stało sie zadość- powinnas byc zadowolona!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Sama jesteś zimną suką, idiotko!" NIestety ja nie zdążyłam zgosić, ani nawet skopiować... Po czym ana_konda zgłosiła mnie i usunęła ten komentarz. Normalnie podstawówka ma wakacje i się nudzi... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skończ z tymi swoimi przykładami, bolesnymi czy nie. Każdy ma ich tysiąc, wśród swoich znajomych, rodziny, sąsiadów, kolegów z przedszkola czy pracy. Różnie się historie kończą. Skończ złożeczyć, wróżyć, przepowiadać bolesne sytuacje. Cytat:
Masakra. Powiedz jeszcze coś ciekawego. Np. co stanie się z tymi, którzy pobili mojego sąsiada/zabili koleżankę/potrącili mojego ojca? Cytat:
![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Ech, normalnie ograniczenia niektórych ludzi czasami mnie doprowadzają do białej gorączki... I weź tu człowieku coś takiemu powiedz... to nie tylko udowodni Ci, że nie masz racji, ale jeszcze zmiesza cię z błotem, mówiąc, że jesteś zły, tępy i w ogóle ble...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy sie rozejrzec po znajomych,własnych jak nie masz odniesienia do swojego zycia bo mi sie zdarzyło odejsc od kogos kto mnie bardzo kochał wtedy,duzo zaryzykowałam, zraniłam jego,siebie tez w jakis spsosob i pewnie zawiodłam w jakis sposob oczekiwania naszych rodzin zaryzykowałam, zapłaciłam za to jakas cene...i wiesz - wygrałam duzo wiecej w tej loterii, jestem szczesliwa i osiagnelam duzo wiecej niz z nim bym osiagnac mogła i nigdzie autorka nie napisała ze az sika po nogach tak jest pewna tego ze bedzie z nia do konca zycia powiedziała mu tylko co mysli, przeanalizowała wlasny zwiazek, chce byc szczesliwa i nie przesadzaj z karmą, cokolwiek bys nie robiła zawsze moze ci sie zdarzyc niemiła sytuacja w zyciu, nawet jak bedziesz świętą za życia, tego uniknąć sie nie da |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Dzięki, moooniaaaa, mam nadzieję, że coś z nią zrobią. Nie wiem, skąd tacy ludzie się biorą...
A swoją drogą, bo za bardzo nie wiem, można jakoś anulować to ostrzeżenie, które dostalam?? _________________ Sorrki, że odbiegam od tematu, ale wkurzyła mnie jego bezpodstawność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tego ostrzeżenia, to ważne, że my wiem jak było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Napisał esa o treści : 'Ślubu nie będzie'
Odwołał to! Zrobił to! Nie wierzę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Rozeznanie
|
O maj gad. A co dalej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
Przeczytałam pobieżnie wątek i tak naprawdę serdecznie współczuję brillant, bo bardzo łatwo nam się ocenia i krytykuje innych z boku a ona po prostu chciała się wygadać i potrzebowała rady.
A szczerość prawie zawsze jest w cenie i sama też bym tak zrobiła przynajmniej nie będzie się w przyszłości zastanawiała. Przecież nie raz się zdarza, że kobiety zdradzają mężów ze swoimi pierwszymi miłościami i na odwrót. Jesne, że nie zazdroszę sytuacji tej jego dziewczynie, ale chyba lepiej jak on nie jest pewien i chce odwołać ślub niż po paru latach brać rozwód albo zdradzać nie mówiąc o dzieciach które mogliby mieć razem. jeszcze raz powtórzę nam łatwo oceniać jak nie o nasze uczucia chodzi a może też być tak, że niejedna żona drży niepewna swojego męża i jego pierwszą miłość ![]() Sama bym się bała jakby mój mąż taką miał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym napisała, że jeśli będzie czuł potrzebę spotkania się i pogadania, to niech da znać, bo zawsze może na mnie liczyć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dobrze zrobiłaś i uwierz, że jemu też to wyjdzie na dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zadomowienie
|
też tak uważam - jak pogrubione. Ale jeszcze musisz powiedzieć swojemu TŻ. Rozmawiałaś z nim?
Edytowane przez Light Limara Czas edycji: 2010-07-07 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
BAN stały
|
hahaha, ale afera
![]() ![]() A gośc to jakiś cieć skor takiego kroku dokonał. Myślę, że autorka będzie kiedys przez to samo przechodzila, może ją zdradzić.... lub sobie skoczyć, skoro tak już raz postąpił. S orki dzieczyny,nie chciało mi się czytać waszych wywodów. Zauważylam tylko wasze przypływy entuzjazmu jak napisala ze slubu nie bedzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
|Jeeezusie!!!!!!
doczytałam do końca , nie będe oceniać !! ..ale uczucia całej czwórki (autorki, jej faceta, niedoszłej żony i przyjaciela) to jakaś wybuchowa mieszanka!!
![]() |
#237 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wklej to na wszystkie wątki na wizażu, może do zimy skończysz. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odpisałaś mu coś??? Myślę, że warto byłoby się spotkać i pogadać... Ale oczywiście nie naciskaj, tak jak, już wspomniałam, może facet potrzebuje chwili, by odetchnąć... Poza tym teraz Ty powinnaś zdobyć się na jeszcze jeden odważny krok i porozmawiać ze swoim TŻtem, powiedzieć mu co i jak. Fakt, sporo możesz stracić, zwłaszcza kiedy okaże się, że jednak Ty i Twój przyjaciel nie będziecie ze sobą, ale myślę, że tyle należy się Twojemu partnerowi. ![]() A tak właściwie zapomniałam zapytać, ile macie lat, tzn. Wasza trójka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam dzisiaj cały wątek i sytuacja jest niczym jak z jakiegoś filmu ... ja uważam, że dobrze zrobiłaś ![]() ![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-07-07 o 12:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja myślę, że Ty musisz być bardzo samotną, pustą dziewczynką, której nikt nie chce albo która jest z kimś, kto się po prostu ulitował nad takim biednym stworzonkiem ![]() I w ogóle najlepiej, dzieczyny, w ogóle nie komentować, szkoda czasu na takiego TROLLA. brillant, jeszcze raz cierpliwości i odwagi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.