|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orange Warsaw Festival...
Ja się na Hurts z dwa razy popłakałam i o mało nie wpadłam w kałużę. mega mi się podobało<3 W ogóle pomimo tych kałuż to pod Warsaw Stage było super, te basy właśnie
Flo jak szalała Znowu brokat everywhere<3 Ja sie nie dekorowałam ani nikt w moim najbliższym otoczeniu,ale mimo to mienię się do tej pory )Piszecie o Prodigy, teraz żałuję, ze nie zajrzałam do nich.
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w namiocie byłam w tzw. międzyczasie żeby się piwa napić i rzeczywiście fajnie było - trochę cieplej i dobre sety. Ogólnie rzecz biorąc mam wrażenie, ze dobrze wydałam kasę, ale na tle świetnych prodigy, snoopa, hurst i flo to Kings of Leon bez charyzmy. |
|
|
|
|
|
#213 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak w ogóle to szukam piosenki Hurts. Była energiczna i skoczna, ale niestety nie pamiętam żadnym słów może coś kojarzysz?
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba najbardziej skoczne > Ew. "Miracle", "Illuminated"?
|
|
|
#215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
albo 'sandman'
![]() Oj tak, Hurts byli świetni . Do teraz nie dowierzam, że przeżyłam to na żywo . Pojechałam przede wszystkim na nich i Flo. Ani jeden zespół mnie nie zwiódł. Co za emocje. Mam wrażenie, że to mi się przyśniłoTheo wyglądał na zarośniętego i ta przyduża marynara , ale i tak nie stracił swojego uroku i ten głooos . Adam - czyli nie tylko ja sądzę, że wyglądał jak ksiądz? Już czytałam podobne komentarze ![]() .A Florencja... jejciu Ciary.
|
|
#217 |
|
seriously? no.
|
dołączam do zachwytów nad występem Hurts
nie spodziewałam się czegoś takiego powiem szczerze, ale cudownie jest zostać tak zaskoczonym pozytywnie zaskoczyła mnie też Ella Eyre zawiodłam się tylko na Florence niestety... nagłośnienie było wg mnie tragiczne. w ogóle nie "czułam" muzyki, jeden wielki hałas... nie wiem, czy tak samo było pod sceną, ale z tyłu - tragedia bardzo żałuję, bo uwielbiam Flo a taka okazja może się już szybko nie powtórzyć
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

Znowu brokat everywhere<3 Ja sie nie dekorowałam ani nikt w moim najbliższym otoczeniu,ale mimo to mienię się do tej pory

chłopaki z Prodigy też dali rade!
może coś kojarzysz?
. Pojechałam przede wszystkim na nich i Flo. Ani jeden zespół mnie nie zwiódł. Co za emocje. Mam wrażenie, że to mi się przyśniło
, ale i tak nie stracił swojego uroku i ten głooos
. Adam - czyli nie tylko ja sądzę, że wyglądał jak ksiądz? Już czytałam podobne komentarze
nie spodziewałam się czegoś takiego powiem szczerze, ale cudownie jest zostać tak zaskoczonym
bardzo żałuję, bo uwielbiam Flo a taka okazja może się już szybko nie powtórzyć