![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
niestety nic
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIANA u solll- ciuszki i dodatki
![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]()
![]() |
#217 |
:)
|
Dot.:
wolałabym aby była bez tych strzępień ta spódniczka. szukam zwykłej prostej mini dzinsowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
![]()
![]() |
#219 |
Konto usunięte
|
Czy chciałabyś coś u mnie za
♥Depilator ROWENTA- 24 zaciski o specjalnym kształcie do idealnego chwytania. Użyty 3 razy, więc w stanie idealnym. Z ładowarką, pudełkiem i instrukcją obsługi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
cos u mnie za Depilator ROWENTA- 24 zaciski o specjalnym kształcie do idealnego chwytania.
Użyty 3 razy, więc w stanie idealnym. Z ładowarką, pudełkiem i instrukcją obsługi ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1280591980 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za
Fioletowy półgolf (marszczenie bo bokach golfu), ma bufiaste rękawy przy ściągaczu, rozmiar M. gnieciona fioletowa apaszka zielone body czerwony sweterek Camaieu czerwona bluzka Fishbone wiem ze kiedys podobalo ci sie u mnie kilka rzeczy
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
#224 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Kostka do kąpieli SEPHORA ginger lime silikonowe ramiączka, nieużywane Nowy krem w folii na dzień EVELINE Znajdziesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]()
![]() |
#226 |
Konto usunięte
|
Żel Galenic jest na razie w negocjacjach z inną wizażanką. Kupiłam dokładnie 30 czerwca w aptece internetowej w promocji za 45 zł. Także jest świeżutki. Tutaj masz info na jego temat link Działa on na zasadzie normalnego samoopalacza. Ja mam cerę tłustą z niedoskonałościami i mnie nie zapchał. Ładnie się rozprowadza i szybko wchłania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
Może teraz znajdziesz coś za te kolczyki złote?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
odpisane
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
Hm,saszki i balerinki niestety tylko za inne buty.A oprócz nich już nic innego nie chciałabyś ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
Nie jest lakierowana a matowa,z dosyć grubej porządnej ekoskórki.Bardzo pakowna,bo sama jak jeździłam na uczelnię to woziłam w niej zeszyty.Teraz wyjdę z psem a jak wrócę to zrobię fotki jak wygląda wypchana zeszytami,za jakieś dwie godziny.
I do torebki mogę dołożyć jeszcze odżywki do włosów,jeśli nadal Cie interesują? Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-08-29 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
Wstawiam fotki.Ta duża ilość zeszytów to grube ,w twardych oprawach ponad 60 kartkowe formatu A5.Tyle ich wejdzie razem z zapięciem plus jest jeszcze miejsce na wodę mineralną lub coś innego(nie miałam małej butelki dla pokazania więc jest 1,5 l.
Z boku kieszonka w której mieści się z zapięciem np. spora portmonetka i telefon(na telefon jest kieszonka w środku). Na innej fotce zrobiłam jak wygląda A4,z dopięciem większej ilości byłby problem ale na szerokość wchodzi bez problemu. Masz może możliwość zrobienia fotki jak ten kolczyk wygląda założony na uchu,w którym miejscu jest wtedy ten kwiatek? Lub jakiś link np z allegro z takim zapięciem i podobnym umiejscowieniem ozdoby? Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-09-03 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
Jeśli masz możliwość zrobienia komórką na uchu to może być a jak nie to i tak mogą być z takim zapięciem .A może wybrałabyś coś jeszcze również za te złote wkrętki z niebieskim oczkiem? I co dokładnie chcesz jeszcze oprócz torby?
Tyle zeszytów włożyłam aby pokazać ile wejdzie,z tym,ze doczytałaś,ze to A5? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
odpisane
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.:
Jaki rozmiar ma:
♥ Spódniczka w kratkę kupiona w Londynie. Ta górna, żółta część jest zmechacona, ale ja nosiłam ją tak, że była zakryta bluzką i wystawała tylko dolna część spódniczki dla chętnych więcej zdjęć.
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Woda 1,5 ml wejdzie do niej na leżąco ,więc miękkie a4 jak się je trochę zwinie powinno pozwolić na zapięcie zamka.Może być torebka i maseczka,bo za odżywkę już nic nie znalazłam? Za te drugie bez próby jednak dziekuję.
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Poza tymi opisanymi żadnych innych nie ma ale na 100% przejrzę ją szczegółowo jeszcze jutro w świetle dziennym. Jaka jest mniej więcej cena sklepowa Twoich kolczyków? Torebkę kupiłam za około 70 zł o ile dobrze pamiętam i cena maseczki jest widoczna. Edit. Dokładnie za 69 zł bo znalazłam jeszcze paragon.Ma gwarancję do maja przyszłego roku,więc gdyby coś się z nią działo możesz reklamować.Tych uszu mi niestety nie uznali,twierdząc,że to normalne przy używaniu. ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Więc jeśli chcesz to oddam torebkę i maseczkę.Dopisałam w poprzednim poście(jak nie zauważyłaś),że mam paragon więc i ten dołożę. ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Jeśli możesz to zamiast tych wkrętek wolałabym ramiączka silikonowe do biustonosza? Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-08-29 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]()
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
Poproszę więc adres i jakim poleconym wysłać,bo będę jutro po południu w pobliżu poczty ,więc wyślę.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
poszedł adres na PW
![]()
![]() |
#239 |
Konto usunięte
|
Galenic żel nadal aktualny. Mogłaby go oddać w zamian za kostkę do kąpieli, silikonowe ramiączka i krem. Chyba że chciałabyś żel do mycia twarzy Olay, przybornik do paznokci i dobrałabyś sobie jeszcze jakieś próbki albo miniaturkę kosmetyku.
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Galenic nie oddam bo kosztował mnie 45 zł a sprawdzałam krem Eveline i kosztuje około 20 zł. Mogę oddać Olay, przybornik do paznokci i jeszcze 3 jakieś moje próbki które sobie wybierzesz. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Nie wymienię Anthelios oraz A.I za krem który kosztuje około 20 zł. Przykro mi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.