![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
kolejny piękny dzień bez @!Tak bardzo chciałabym już piątek i zobaczyć dwie piękne krechy, a jednocześnie boję się rozczarowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
lenanova bardzo mi przykro. nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czujesz. trzymaj się ciepło
![]() ja po wczorajszym okropnym bólu, wypiciu tabletek pb, położyłam się i smuciłam. rano wstałam, a tu czyściutko. zero bólu, poza lekkim ciągnięciem w jajnikach i bólu w okolicach nerek, temp 37,2. dziś ostatni dzień cyklu jutro powinien rozpocząć się kolejny. jeśli rano temp będzie powyżej 37 testuję
![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
hej jestem tu nowa czytam wasze forum i prosze was o pomoc .
a wiec zaczne od poczatku: okres spoznia mi sie juz 10 dni . a mam regularne miesiączki w niedziele zrobilam test ciazowy i wyszedl pozytywny (wyraznie zaznaczone 2 kreski) . nudnosci nie mam bola mnie piersi mam obrzmiale i caly czas boli mnie podbrzusze takie dziwne uczucie apetytu nie mam ,bardzo chcemi sie pic i moze czesciej siusiam . dzis zrobilam ogolne badania krwi i moczu (ogole badania krwi mam w normie ) mocz mam 6-12 bialych krwinek . jutro ide do ginekologa i bardzo sie denerwuje poniewaz bardzo hcce miec to dziecko jak myslicie czy jestem w ciazy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
laseczkaa
myślę, że spokojnie możemy ci gratulować. szkoda, że jak poszłaś na ogólne badanie krwi to nie zrobiłaś sobie hcg wiedziałabyś, który to tydzień ciąży. wszystkiego dobrego ![]()
![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
wiec mam 23 lata i jestem juz moim TZ ponad 3 lata od 2,5 roku mieszkamy razem . bardzo chce miec to dziecko i juz sie nakrecilam najbardziej boje sie rozczarowania ze pojde do ginekologa a on mi jutro nie potwierdzi ciazy chyba bym sie zalamala myslalm ze wyjdzie cos w badaniach krwi zeby mnie bardziej potwierdzic w tym przekonaniu ale krew w normie co prawda nie mialma badania hcg ale to ginekolog moze dac takie skierowanie .
ja czuje sie jak bym byla w ciazy (moze za bardzo sie nakrecam ) ale caly czas czuje ten bol w podbrzuszu jak by mi si macica powiekszala . dziwne uczucie nigdy go nie czulam mysle ze troszke mi sie brzuszek powiekszyl jak obliczalam to wypada ze to by byl 6 tc .tak bardzo bym chciala ale boje .jutro rano ide do ginekologa i naprawde strasznie sie denerwuje .jak okaze sie ze jestem bede najszczesliwsza kobieta na swiecie ![]() ![]() no ale test wyszedl pozytywny wiec juz mam jakies potwierdzenie byl robiony zgodnie z ulotka dokladnie 5czy 6 dni po dacie spodziewanej @ wiec jaki by byl powod ze test sie mylil czy moze byc jakis powod ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Przede wszystkim witam Was wszystkie drogie Kobietki
![]() A do laseczki: Uważam, że jesteś w ciąży ![]() ![]() Nie będzie rozczarowania tylko radość ![]() ![]() Jeśli chodzi o mnie... to dopiero dziś dotarło do mnie że... mogę być w ciąży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Zadomowienie
|
dziekuje wam za zyczenie
![]() mam nadzieje ze jednak tak . nie zrobilam 2 testu chociaz chcialam ale to sie dzialo tak szybko w niedziele 1 test szok wczoraj juz bylam u golnego lekarza dzisiaj rano na badaniach krwi a jutro rano ide do ginekologa . wiec jakos nie mialam czasu na 2 test . chociaz wtedy jesli wynik tez by byl pozytywny pewnie mialabym juz 100 % pewnosc . Cytat:
drogie forumowiczki czy ktoras z was miala podobne objawy do moich i okazalo sie ze byla w ciazy ? i rowniez zrobuila test ktory wyszedl pozytywny ? Edytowane przez laseczkaa Czas edycji: 2010-08-17 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
na badanie hcg nie trzeba mieć skierowania. a w ogólnym badaniu krwi nie widać ciąży, bo krew jest badana pod innym kątem.
nie stresuj się. napewno jesteś w ciąży, a skoro jak mówisz, jest to wg ciebie 6 tc to lekarz powinien już zobaczyć Twoją fasolkę. jeszcze raz gratuluje
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
cześć zenia. Nie, nie byłam jeszcze u lekarza, idę w czwartek. ale sie strasznie boję.
mam nadzieję ze wszystko jest ok. cieszę się zę u ciebie wszystko w pożątku. Ja też postaram sie cześciej pisać, choć ostatnio mi czsu brakuję. Pozdarwiam Cię słoneczko trzymaj się cieplutko. Pozdrowienia dla staraczek i zafasolkowanych.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro napewno wam napisze co stwierdzil lekarz ginekolog. a myslicie ze lekarz bedzie mogl zrobic mi usg czy bedzie badal mnie normalnie pod katem powiekszonej macicy itp? ps. tak mniej wiecej obliczylam ze to moze byc 6 tydzien .(wedlug internetowego kalkuratora obliczajacego tydzien ciazy w ktorym podaje sie 1 ostatni dzien @ ajki jest koszt badania hcg ? i czy ono pokazuje juz ciaze nawet we wczesnym etapie ? Edytowane przez laseczkaa Czas edycji: 2010-08-17 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje ![]() ![]() ![]() Zrób sobie to badanie hcg.... Potwierdzi Ci ono ciaze i powie który to tydzien.... ![]() No ale jak jutro masz lekarza... To on juz powinien stwierdzic ze jestes w ciazy... Tak czy siak testy sie nie myla w ta strone... a od jutra zapraszam na watek mamus marcowo-kwietniowych ![]() tutaj link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=445063 magdalena....to ja 3mam dalej kciukaski.. Mam nadzieje ze tobie tez z rana wyjda 2 krechy i dołaczysz do tego wąteczku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę rośniemy w siłę
![]() HCG wyjdzie Ci już od 3 tyg. ciąży więc możesz być spokojna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#224 |
Przyczajenie
|
Lenanova, Achramka, Monika1850, ja wciaz bede za Was trzymc kciuki
![]() ![]()
![]() |
#225 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Przyczajenie
|
Azulka, testy zrobilam 2 gdy tylko zaczełam mieć plamienia i NIC a pozniej 2 dni mocnego krwawienia upewnilo mnie ze Fasolki brak
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Eliane_Paris Czas edycji: 2010-08-18 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dziś przyszła @ okropnie się czuję mam okropny dzień nawet w pracy coś się nie układa!tydzień się spóźniała @ jak nigdy, a dziś okropny ból brzucha i nagle @!jakoś nie potafię sobie wybić z głowy, że to zwyczajny okres cały czas chodzi mi po głowie myśl, że to naturalne poronienie bo mam dziwne skrzepy których nigdy nie miałam!gratuluję wszystkim z całego serca którym się udało i trzymam za siebie kciuki wkońcu się uda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
witajcie
u mnie sprawa niewyjaśniona nadal. w nocy okropnie bolał mnie brzuch myślałam, ze dostałam @, ale rano wstałam, temp 37,2 zrobiłam test i niestety 1 kreska, ale jak wróciłam z pracy i zobaczyłam test zostawiony na pralce i zaczęłam patrząc na niego myśleć, dlaczego nie ma kreski właściwej ani @ i wtedy zobaczyłam na teście cień cienia drugiej kreski. może jeszcze nie wszystko stracone? ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
oj przykro mi. nie miej takich myśli, że to naturalne poronienie. skrzepy mogą być spowodowane właśnie tym, ze @ sie spóźniła. bądź dzielna. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jest jakas smuzka to jutro bedzie juz mocniejsza a pojutrze powinna byc normalna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
aj sama nie wiem. wgapiam się w ten test i myślę, że sobie coś wkręcam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wazne ze wogóle cos jest... Ale czymasz w niepewnosci...hihihih dlatego powinnas poprawic test jutro... ![]() I nie pij nic na wieczór.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
nie nakręcaj mnie.
nie ma znaczenia czy będę piła czy nie, bo i tak w nocy wstaję siusiu, a poza tym nie mam testu, musiałabym kupić jutro zaczynam się nakręcać
![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
Objawów ciąg dalszy: mrowienie w zębach i lekkie mdłości. Na to mrowienie nawet bym nie wpadła tylko uznała za przypadek, ale już któraś z Was wcześniej pisała, że tak miała na początku, więc może to i objaw
![]() m@gd@len@, no to testuj dla pewności jeszcze raz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kurcze to nie tylko ja mam omamy objawowo-desperacko-ciązowe? ![]() no mi dzisiaj jakis taki cień sie pokazał( przynajmniej tak mi sie zdawało) ale potem zwątpiłam i wyrzuciłam, tylko,ze objawy to ja mam typowo na @ zimno mi ,za chwile gorąco,huśtawkę mam w głowie i krzyż mnie boli,sama nie wiem, rano znów zatestuje,a może akurat?? ![]() ![]() m@gd@len@ testuj i daj znać ,moze chociaż Tobie się udalo,trzymam kciuszki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, u mnie jakoś tak dziwinie .
Od 2 miesięcy biorę tabletki, w drugim miesiącu nie ukrywam,że kilka razy zdarzyło mi się zapomnieć i wziąć na przykład na dzień po tym kiedy powinnam.@ dostałam ( teraz mam przerwę) , baaardzo słabiutką.Wczoraj się skończyła a mnie dalej strasznie bolą biersi,ciągnie mnie w krzyżu, jestem senna i płaczliwa. Myślicie,że to kwestia tabsów ? Zapomniałam dodać,że od 2 dni mam stan podgorączkowy .
![]() |
#237 |
Rozeznanie
|
Agnes a czego sie boisz??bedzie wszystko dobrze
![]() Dziewczynki trzymam za was kciuki i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ojj Zenia2211 Twoje fluidki chyba naprawde podziałały,bo oto u mnie cień cieia dzisiaj zrobil sie mocniejszym cieniem cienia,kurcze oby to była prawda ![]() chyba polece po jakiś lepsiejszy test bo te co mam to z allegro, a robiłam codziennie od pon hihi m@gd@len@ trzymam kciuki,może zatestuj dzisiaj ![]() u mnie dzisiaj najwczesniejszy mozliwy termin@,najpózniej w nd,wiec nie wiem dokładnie,bo i testy owu mi nic nie pokazały w tym cyklu hihi. ale mam motyle w brzuchu.chyba Julke na kulki wezme z radości !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Jak już chyba pisałam innej babeczce, intensywność drugiej kreski nie ma znaczenia, najważniejsze, że się pojawiła
![]() ![]()
![]() |
#240 |
Rozeznanie
|
Ciesze sie bardzo ze moje fluidy moze chociaz troche pomogly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.