|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Osiołek z zakątka :)
|
Dot.: Hand-made plotkarski część 6
Cytat:
![]() ![]() ![]() I jeszcze Ci dołożę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam jeszcze innego, ładniejszego ale skubaniec musi być wysłany mailem, żeby się uruchomił a tak to tylko patrzy tymi swoimi wielkimi ślepiami ... i nie czyści monitora ![]() Nir jak zniknęłaś w czasie zmiany wątków z 5 na 6 to już myślałam, że po wszystkim ![]() ![]() Dziewczyny błagam wolniej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Pytam, bo niektóre dziewczyny mówią, ze bardziej się boją drugiego porodu niż pierwszego, bo przy drugim już wiedzą jak to wygląda, chociaż co prawda każdy jest inny
![]() Ewuś nadrabiaj, oj nadrabiaj ![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() Edytowane przez EwcIaKIcIA Czas edycji: 2010-07-27 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
CraftMod
|
to fakt, za pierwszym razem nie wiesz co to ból przy skurczach itp, ale przy drugim wiadomo co i jak, wiec można czuć się pewniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieszkam pomiędzy Rybnikiem a Wodzisławiem Śląskim ( nie wiem czy coś ci to mówi) Ogolnie rejon kopalniano koksowniczy Cytat:
Cytat:
Aczkolwiek ja ogólnie animals chodzący ( jesli to pająk akurat nie jest, a jakby to jeszcze kudłaty pająk był i np wszedl mi na ręke............... uwale ręke siekierą ze strachu ![]() Wredne są i psy ![]() Własnie babci psiaka trzeba było uśpić. Wredne był jak mało jaki futrzak. Buty u babci wisiały zawsze na garderobie bo cholera niszczyła wszystko Tydzien przed moim slubem ( miałam go na "służbie" bo babcia w sanatorium była) pogryzł by mnie po twarzy tylko dlatego że chcąc odciąc nitkę z przyszywanego guzika sięgnełam po nozyczki a on nielubił nożyczek Raz - przyznam się bez bicia- przywaliłam mu moim kapciem ( miał wtedy 2 lata) cholera rozrywała moją torebke którą zdjął ze stołu. Ja mu klaps w zadek a on na mnie z zębiszczami wiec dostał jeszcze kilka razy, a potem miesiąc do mnie nie podchodził. Dopiero jak znow babcia chora była i przyszło mu u mnie biedowac to szedł z łbem spuszczonym aż na podłoge Wredny był, ale sędziwej starości dozył, żeby nie było ![]() Cytat:
![]() Ja mam jeszcze żałobę po mojej Dianie ![]() Z owczarkiem podchalańskim jakiego miałam od 2 roku zycia nie miałam tak silnych wiezi ![]() Cytat:
zwróćcie uwage na ostatnie zdanie, muszę tżtowi to przekazać, żeby mi pływających okrętów w sedesie nie zostawiał ![]() Tak większej bestii niz człowiek nie ma ![]() I cos w temacie gazowniczym ![]() uśmiałam się do łez\ samo zycie ![]()
Kamilka - 17.03.05 Emilka - 16.10.06 http://picasaweb.google.com/myszka1980 Moje "conieco" https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=24660 Edytowane przez Myszka_80 Czas edycji: 2010-07-27 o 16:05 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Modermistrz bobkowy :D
|
ha..a jak wczoraj tż powiedzialam o tej męskiej kupie,ze to naukowo udowodnione,ze informację jedna taka w necie odnalazla,to...stwierdził z politowaniem,ze nam,wizazankom juz calkiem odbilo
![]() ![]()
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj upolowałam ciuchów w lupie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
![]()
Agatko no nieee
![]() ![]() Asiu o widzisz ![]() ![]() Julitko oj ale przecież wiesz jak rodzić ![]() ![]() A ja zrobiłam przepiśnik! I notes! I tacę lakiernęłam. Dzisiaj wieczorkiem jeszcze raz będzie lakierowana ![]() ![]() No nic buziaki do potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
hej hej
przyszlam sie przywitac na nowym wateczku ![]() no ladnie ladnie gaduly ![]() tymczasem uciekam do kuchni obiad szykowac i czekam na gosci dzis wieczorem ![]()
#219 |
CraftMod
|
Duś - fajnie, mnie dziś przed szaleństwam zakupowym wyratował brak kasy w portfelu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |||||||
Zakorzenienie
|
witam wszystkie paple
![]() własnie wróciłam z miasta z siateczką z zakupami ![]() ![]() uff nadrobiłam wszystkie komentarze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pagata, jaka ty sroga jestes ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nienawidzę poczty i wysyłania przesyłek, a juz na pewno nie polskiej poczty ![]() rób, rób te witrażyki, czekam na efekty, a wątek masz juz jakieś założony? a może blożek? ![]() Cytat:
![]() Integra, fajne toto z tym lakierem do wlosów ![]() Cytat:
![]() w koncu prukać, każdy pruka, no nie? ![]() pagata, powiedz swojemu mezowi, ze powinien sam sie przekonac jakie poczucie humoru mają brytyjczycy i o czym gadaja, my polacy to pikuś przy nich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
|
szalona marta wpadla i juz..2 metry posta naprodukowala
![]() a moja corcia wlasnie w wiadomosciach była ![]() widzialam na wlasne oczy ![]()
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyzby twoja córa sie do Big Brothera dostała? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
|
do Big Brothera ?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
to ta Wiejska Świetlica to nowe realityshow
![]() ![]() ![]() ![]() własnie sobie czytałam artykul na jakims blogu o metroseksualnych facetach ![]() http://robertpatoleta.bloog.pl/id,62...l?ticaid=5a991
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nir u nas na ryneczku ciuchy po 1zł, po 2zł są i trochę się tego zebrało, będzie trzeba przegląd starych ciuchow znowu robić, bo u mnie tez szafa zawalona, jakaś garderoba by sie przydała jest tak sennie, pochmurno i niskie cisnienie ze idę spać |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jak ja nie lubię takich sztucznych facetów
![]() Idę... Korzystam z przypływu weny i może zrobię wpis do Danusi wędraśka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie paplacie i paplacie. Przejrzałam tak ogólnie. Nie będę komentować wszystkiego, ale (lubię koty...)
![]() ![]() Niewiele dziś napisze, bo zmykam trochę pospać. Pomagałam dziś na półkoloniach w naszym kościele i... trochę mnie ta pogoda dobija.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
![]()
Aguś dzięki raz jeszcze!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Helenko hihi nooo paplają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odpoczywaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-07-27 o 17:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W kupie siła ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. Martusiu powiem Ci, ze jakoś tak nawet podobnie sobie Ciebie wyobrażałam, tylko myślałam, ze trochę starsza jesteś ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() Edytowane przez EwcIaKIcIA Czas edycji: 2010-07-27 o 18:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mój TŻ ma włosiątka na klacie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "tea who you" znam z youtube ![]() moj tż nie zna jej ![]() poza tym zna (i pamięta!!!) parę normalnych wyrazów: chleb, kiełbasa, mleko, biedronka, stokrotka, baba, fotoradar, bąbelki, pipidówka, wielbłąd, bonki (pisownia równiez tżtowa ![]() ![]() a co do wyglądów facetów widoku którego nie mogę znieść to długie zapuszczone paznokcie i na dodatek brudne, długie przetłuszczone włosy oraz zrujnowane tytoniem i nieleczone zeby wlosy na klacie jeszcze jakos zniose, pod pachami i tam też ![]() ![]() facet z wygolonymi pachami jakos mi dziwnie wyglada ![]() najwazniejsze aby nie smierdziało potem i no zeby jeszcze nie nosił wąsisków kozackich i klapków kubota tak jak to nasi polscy panowe potrafią, również za granicą ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-07-27 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o facetów to ja nie znoszę wystających włosów z nosa
![]() ![]() Marta, a dlaczego nie uczysz swojego męża polskiego?
#235 |
|
osz..jaka burza teraz u nas byla...normalnie jak raz walnelo to juz nie zdązylam systemu zamknac tylko lapka od kabli odlaczylam ..a lalo...
A Wy daleju plotkujecie Asia..ja plotkara? no wiesz..toz ja ledwo co sie odzywam od czasu do czasu ewciakicia w kupie sila mówisz? ![]() ![]()
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Martuś to czemu nie wrzucisz jakiegoś świeżego??
![]() I naucz TŻ-ta lepiej polskiego, niech później i dzieci uczy ![]() A dlaczego zawsze tak jest, ze jak my jedziemy do UK to musimy umieć po angielsku, a jak ktoś przyjeżdża do Polski to my też musimy po angielsku?? Zawsze to dla mnie niezrozumiałe i dziwne było, niby mozna to na swój sposób wytłumaczyć, ale dla mnie to zawsze dziwne ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() włosy z nosa też sa śmieszne ![]() moj tż stwierdził ze jęz pl jest za trudny i ze skoro ja mowie po ang to, to załatwia sprawę ![]() ![]() a tak na prawde to tż probował sie nauczyć liczebników, rozpisałam mu wszystkie do 20, zobaczył takie słowa jak: "szesnaście", "czternaście", "dziewiętnaście" czy "dwadzieścia" i ... dziękuje! nauczył sie do pięciu, a po trzech dniach i to zapomniał ![]() śmieszyły go polskie nazwy wsi takie jak: Owadów, czy Potworów (a takie własnie istnieja w naszym regionie)
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
CraftMod
|
Dla mnie osobiście facet wydepilowany wyglada... niemęsko, tak samo jakoś nie przystają mi stringi u faceta, może za bardzo staroświecka jestem
![]() ![]() Coś okropnego to dla mnie pewien pan, który sprzedaje u nas w jednym ze sklepów, ma włosy takie do karku, zaczesane do tyłu i na jakąś wazelinę wzięte, wyglądają dla mnie zawsze jak od dawna prztłuszczone, bleee ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Agatko - u nas też to przeszło, ale nie grzmiała za mocno, bardziej popadało porządnie |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawe co by powiedział na Swornegacie albo Oborniki
![]()
#240 |
|
Magda,takich smieszno-dziwnych nazw miejscowosci jest mnostwo,nie wiem ,czy nawet na wizazu takiego watku nie bylo..o smiesznych nazwiskach to na pewno jest
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.