![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetykowe różności !
Jasne
![]() ![]()
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
ok
![]()
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
oczywiście zdjęcie balsamu wrzucę jutro ok?jestem chętna na wymiankę robiłam foto w domu ale nie mieszkam u siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
a, tak, chciałam finishing dust i hydrolat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
nie otwierałam go jak go kupiłam tak leży , kupiłam go w zeszłym tygodniu w niedzielę żeby nie było
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Angel28 Czas edycji: 2010-09-03 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
przeglądam i mogłabym chcieć
![]() ![]() duży dezodorant jest już negocjowany, ale małe jak najbardziej dostępne i chętnie wymienię np. kilka moich rzeczy na jedną Twoją lub podobnie. róż EDM chcesz cały czy tylko odsypkę? stwierdziłam, że nie będę go już i tak używać, więc mogę oddać w całości. odezwę się jutro, czy coś innego wybrałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() obejrzałam znowu Twoje kosmetyki, ale wybrałam tylko FDust i bambusa właśnie. chyba, że masz coś do zaproponowania spoza listy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
chciałabyś róż, 2 deo i krem za fdust i h oczarowy?
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- a jaką on ma pojemność? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
W wątku niestety nic nie znalazłam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Kochana mogłabym się wymienić perfum za krem, co ty na to? Ile sztuk tego pumeksu posiadasz? Czy to jest taki najzwyklejszy pumeks? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
BAN stały
|
cos za :
31. Dezodorant Hannah Montana, 100ml, Bi-es - mam z wymianki, poprzedniczka nie używała, ja psiknęłam się raz 60. Lakier do włosów "Maksymalna objętość - supermocny", 250ml, Taft Schwarzkopf - nowy, nieużywany 61. Eliksir do demakijażu skoncentrowana formuła, 100ml, L'Oreal Paris Dermaq Expert - jest po terminie ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
W zamian za Adidas Pure Lightness Body Fragrance Natural Spray. Butelka 75 ml podoba mi się :
5. Podkład Fair Intensive, big, EDM albo komplet : 26. Kremowy cień do powiek, odcień Wild Rose, 4,5ml, Oriflame (mogłabyś zrobić dodatkowe zdjęcie tego cienia?) 56. Baza pod cienie, ArtDeco ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Ok, to baza albo cienie za Adidasa. Tylko prosiłabym o wcześniejsze zdjęcia obu tych produktów, i dopiero jak je zobaczę to zdecyduję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
o taki właśnie mi chodzi - najzwyklejszy, a najlepszy
![]() Masz tylko jeden ten pumeks na wymianę? Mogłabym oddać perfum za pumeks i krem, co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
No akurat Aghaty Christie mam z 10, ale akurat "Morderstwa lorda ..." złośliwie nie mam
![]() z reszty wishy też nic, tylko żel ten co w wątku (Ori) + zachomikowany Masło Kakaowe Ziaja ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:22 ---------- No to mi dałaś zadanie ![]() ![]() Noc w bibliotece Pułapka na myszy Morderstwo odbędzie się ... Śmiertelna klątwa (2 sztuki ![]() Przeznaczenie Hotel "Bertram" Zatrute pióro Karaibska tajemnica Trzynaście zagadek Zakończeniem jest śmierć 4.50 z Padditington (2 sztuki ![]() Morderstwo na plebanii Próba niewinności Pora przypływu uffff ... A tego Lorda to pewnie mam u mamci, ale to jakieś 300 km ode mnie teraz ![]()
![]() |
![]() |
#228 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
ok, czyli rozumiem, że żadna z listy Cię nie interesuje?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
a może zainteresuje się nowe maybelline falsies za obie bazy?
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak późno odpisuje
![]() Mogłabym się wymienić za perfum i antyperspirant - za 2 pumeksy, krem pod oczy i Korektor kryjący i przyspieszający gojenie wyprysków, odcień Perfect Light, Oriflame - użyty 6 razy Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
tusz jest nowy, nieotwierany. to daj znać jak już się wyjasni z bazą, bo na niej mi najbardziej zalezy
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- to może być tylko ona. jest nowa? ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- no właśnie wiem, dlatego sam mój tusz kosztował tyle co Twoja nowa baza, a jest zużyta już trochę, ta z virtuala też. także obie byłyby ok. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- no to niech będzie za tusz i błyszczyk ![]()
![]() |
#237 |
szyciowa specjalistka :)
|
47. Sampel Green Tea & Tea Tree Lioton, Joppa - nowy, za coś wyjątkowego 55. Sampel Fresh Face Serum Oil Skin, Lauress - ubytek 10% moge odsypać podkład Lauress i 2-3ml Diora ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- tak .. to męski choć mojemu Tż-owi nie podszedł ... a mi i owszem ![]() ![]() początkowo na wymiance miałam 80-90ml ... i tak sama go zużywam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
60. Lakier do włosów "Maksymalna objętość - supermocny", 250ml, Taft Schwarzkopf - nowy, nieużywany a szampony bardzo chętnie zobaczę jakie masz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.