![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seboradin - wątek zbiorczy
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Witam, chciałabym zakupić seboradin i czytam te wszystkie wątki o tych włosach a głownie ten, niestety nie mogę dojść jaki seboradin jest na co. [uzywala wyszukiwarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Wszystko masz w KWC
https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.ph...gdzie=produkty Poczytaj opisy ![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Mam seboradin fioletowy i używam go ale ostanio zastanawiałam się czy można go czymś przytuningować... np biostyminą, wodą z pokrzywy??? co Wy dziewczynki kochane na to? dobry to pomysł? i jak w tedy tego używać przed czy po myciu włosów???
![]() |
#215 |
|
Dobry
![]() Po ![]()
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Stosuje raz lub dwa razy w tygodniu maskę Wax L biotica, teraz zakupiłam Seboradin i mam pytanie czy jak nakładam maskę to po jej spłukaniu mogę wetrzec też ten Seboradin czy to nie będzie przesada. Chciałabym stosowac go codziennie po umyciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja nie wiem jaki seboradin kupic czy do zniszczonych czy do przetłuszczających ale w zasadzie nie przetłuszczaja mi sie zbytnio a są dość suche więc może do zniszczonych?
jak myslicie? no i czy obydwa działaja na łupiez ![]() ![]()
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
To super, może dodatki choć troszkę zniwelują zapach rzepki, a przede wszystkim mam nadzieję ze działanie bedzie turbo
![]() A co jeszcze można dodawać oprócz biostyminy i wody brzozowej/pokrzywowej???
![]() |
#219 | |||
|
Cytat:
Aczkolwiek dowodów na to nie ma i nie da się bez tego jednoznacznie odpowiedzieć. Cytat:
Cytat:
Więcej o olejkach tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ejki+eteryczne i oczywiście w innych wynikach wyszukiwania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
Olejki eteryczne - Virka bardzo chwaliła je za właściwości zapachowe, a dodatkowo niektóre z nich wpływają na porost i wzmocnienie włosów [np. rozmaryn].
Więcej o olejkach tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ejki+eteryczne i oczywiście w innych wynikach wyszukiwania ![]() Dziękuje za szybką odpowiedz ![]() A jak mam Skórę jabłka 80 %, piperyna 10% i hydrolat rozmarynowy...moge to dolać do seboradinu lub odrzywki Jantar? i ile w ml miej więcej??? o hydrolacie rozmarynowym znalazam fajne informacje http://www.biochemiaurody.com/sklep/...trosemary.html
Wiele dziewczyn krępuje pojawiać się na ulicy z nie umalowaną twarzą. Za to z krzywymi nogami chodzą jak gdyby nigdy nic. ![]() Edytowane przez doruś Czas edycji: 2008-11-07 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Używam Seboradinu od połowy września bez przerwy.Najpierw tego z żeń szeniem ,potem tego z czarną rzodkwią i teraz znowu z żeń szeniem ( w składzie też ma czarną rzodkiew)
Napewno nie wróce do tego z czarną rzodkwią nie jest dla mnie no i ten zapach . Natomiast ten z żeń szeniem będe używała ( zmieniła sie znowu butelka teraz jest w atomizerze ). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
ciekawa jestem czy po nakladaniu seboradinu na ok 3h co 2 dni da efekty.nie jestem w stanie wyjsć z tym do ludzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nakładam codziennie na noc,teraz nawet w dzień ale ten z żeń szeniem ,zapach jest łagodniejszy i mi bardziej odpowieda |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Raczkowanie
|
Ja zrobie przerwe ok 7 dni z Seboradinem. wczesniej jak nakladalam go i wmasowywalam w skore glowy i czulam takie lekkie szczypanie /znak ze chyba dziala/ a teraz juz nie czuje tego....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
to chyba muszę przetestować. nałoże po umyciu, wysuszę i zapytam kogoś z rodziny czy wyczuwa zapaszek :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sama zauwazysz jak nalozysz na wlosy i skore glowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
ja też używa jakiś czas(niecałe 2 miesiące) i włosy mi zaczęły mniej wypadać, a nawet nowe zaczęły rosnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Przyczajenie
|
ja kupiłam seboradin (szampon) do włosów suchych i zniszczonych ale szczerze mówiac czuje jakby bardziej byly wysuszone. Któraś z was go używała? widac różnice? włosy rosną szybciej? Mam zamiar mimo wszytsko dokończyć tę buteleczke ale powiedzcie co kupić nastepne? Lation z tego co czytałam najbardziej polecacie? A co z tym balsamem (z fioletową nakrętką
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2009-01-25 o 18:04 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji i multicytowania |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
tak
![]()
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ja nadal nie wiem który zakupić...
![]() boje się, że gdzy zakupie ten do włosów przetłuszczających się, będe go używała regularnie przez np. 2 miesiące a gdy potem przestane to będe miała niezły łojotok? czy moje obawy są słuszne? ;p może ,nawet gdy mam włosy skłonne do przetłuszczani, lepiej kupić ten do włosów zniszczonych? mniejsze ryzyko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bez przesady, wiele osob wrecz zauwazylo zahamowanie przetluszczania sie nawet po zakonczeniu kuracji ten do przetluszczajacych sie zdecydowanie mocniej pachnie i moim zdaniem rownie mocno dziala(porost, zatrzymanie wypadania) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Przyczajenie
|
dziewczyny kupiłam lotion ale nie wiedziałam że on ma taka rzadka konsystencje? czytałam w tym wątku ze dziewczyny rozprowadzają go strzykawką, przelewają do buteleczek z dozownikiem albo wlewaja do anczynka i rozprowadzają palcami. co jest najlepsze?? a i powiedzcie mi czy jeżeli nakładam go na noc i nasteponego dnia rano myje głowe to dobry sposób?głowe myje co 2-3 dni (wiec lotion nakładam takze co 2-3dni) ale nie wiem czy tym sposobem nie spłukuje go jednak z drugiej strony w nocy tez musi coś działać? nie chce stosowac go na dzien gdyż włosy u nasady staja sie tłuste no i ten zapach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Bardzo bym chciała się przyłączyć do tego wątku. Ja również zapuszczam włosy i chciałabym przyspieszyć porost ![]() Poszukam w aptekach Seboradinu lotion. Jak użyję dam znać o efektach ![]() Pozdrawiam wszystkie maniaczki pielęgnacji włosków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
niestety lotion mam w takiej samej butelce jak szampon
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Oo, nie sądziłam, że jeszcze można je dostać. No to jeśli masz pustą butelkę z atomizerem to przelej tam i psikaj na skórę głowy. A jeśli nie masz to nakładaj strzykawką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.