Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 14:27   #211
magne
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Zaraz wybieram się do ginekologa. A burza u mnie nieziemska.

Dziewczyny, chyba już kiedyś była w wątku o tym dyskusja ale czy używacie depilatorów? czy czego do depilacji? bo zastanawiam się nad kupnem.
ja użyłam parę razy do depilacji nóg i podziękowałam. popękały mi naczynka, włoski wrastają i wcale nie dają gładkiego efektu na kilka tygodni.. Lepiej zainwestuj w lepszą maszynkę,albo kosmetyczkę niż depilator. Próbowałam wydepilować okolice bikini to była traaaagedia, ból okropny. AAAaaa !
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:38   #212
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
ja użyłam parę razy do depilacji nóg i podziękowałam. popękały mi naczynka, włoski wrastają i wcale nie dają gładkiego efektu na kilka tygodni.. Lepiej zainwestuj w lepszą maszynkę,albo kosmetyczkę niż depilator. Próbowałam wydepilować okolice bikini to była traaaagedia, ból okropny. AAAaaa !
ja uzywam depilatora - megne ma racje efektu gładkich nog nie daje bo ja - widze minimalne wyrastajace włoski juz po tygodniu ale za to włosów jest mało i sa cienkie zalezy tez kto jakie ma wlosy - ja nestety naleze do tych które maja czarne i dosc geste owłosienie

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2010-08-16 o 18:39
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:45   #213
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Zaraz wysle zaproszenie

Witajcie

To fakt rycyna jest dosc gesta,ale dziala dosc dobrze,przynajmniej w moim przypadku Ja zazwyczaj nakladam kokos(na cale wlosy) z rycynka(na koncowki)i wlosy sa miekkie i lsniace,na poczatku troche bardziej wypadaly,ale teraz jest ok

Wiem,ze a6w to cwiczenia glownie na wyrobienie miesni,ale po 2 tygodniach cwiczen stracilam kilka cm z oponki,wiec tluszczyck tez troche spalaja

caate fajny samochod,bardzo podobaja mi sie focusy,my znowu z tz kupilismy passata,rocznik chyba taki jak twoj i tez jest super,tylko wkurza mnie to,ze tyle juz wydalismy na naprwy,bo jak tez twierdzi to sa standardowe rzeczy i trzeba to zrobic
tez myslalam nad passatem, ale za drogi
tak,sa takie rzeczy co wymienia sie co 60-100tys km, ja musze wymienic rozrusznik i lozysko, ale bylam na to nastawiona, bo widzialam przeciez ile ma km i ze trzeba o te rzeczy dbac, bo inaczej sie tak zepsuje ze nie bedzie co juz ratowac tak na babski rozum
Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość

eh wczoraj się pomalowałam samoopalaczem, a dziś po Inasnity cały mi spłyną wrrrrrrrrr
hahaha przepraszam, ale wlasnie sie zastanawialam czy smarowac sie, a mam zamiar porobic jakies zwykle cwiczenia, bo w koncu nie wiem co cwiczyc czy insanity czy to british
Cytat:

Dziewczyny, chyba już kiedyś była w wątku o tym dyskusja ale czy używacie depilatorów? czy czego do depilacji? bo zastanawiam się nad kupnem.
ja uzywalam veetu ale nie lubie tyle czekac. teraz uzywam rozowej maszynki gilette tych co 4 sa w opakowaniu i zel do depilacji mango chyba joanny i jest gladko
Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx Pokaż wiadomość
Przyjełam zaproszenia z góry dzięki za rady

A ja od wczoraj strasznie źle się czuję,boli mnie głowa straaasznie i żołądek Niedawno zmyłam maske z włosow,Joanna miód i cytryna,ale moim włosom ta maska cos nie słuzy,mało zostało szkoda wyrzucić.
moze zatrucie?
Cytat:
Ja nie jestem jeszcze pełnoletnia,ale jeździłam już wszystkimi samochodami tżta haha
Jak przyjdzie 18 i zdam prawko to od razu ruszam samochodem gdzieś daleko
ja 3miesiace przed 18stka zaczelam prawko bo nei moglam sie doczekac,tak sie rwalam ja kocham jezdzic
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Caate, podziwiam za wytrwałość
wiesz, wiedzialam ze rodzice mi nie kupia, jak cos chce to mam rece i nogi i pracowac moge, takie ich zdanie
Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
e tam nie potrzebujesz podkładu tylko troszke korektora pod oczy i jest git majonez

ładna jesteś uważam ze powinnaś wycvieniowac włoski przy twarzy bo masz pociągła twarz i proste włosy z przedziałkiem po srodku jeszcze bardziej to uwydatniaja i dawaja efekt ciązenia tzn na czubku sa oklapłe a na koncach jakby było ich wiecej

jako tako nie tylko moja 15 letnia sąsiadka chodzi z dupa na wierzchu ma bardzo chude nogi a brzuch i góre gruba i nosi przyciasnawe spodnie przez co cały rowek jej widać młoda jest - pozniej sie bedzie wstydzic

chyba nawet wiem od jakiego sprzedawcy ma szminki po 3 zł a przesylke po 15zł tak?? daj znac czy to nie jakies szajstwo jak przyjdzie

wstaw fotki

sądze ze lepiej Ci w którkich pocieniowanych włoskach , chociaz na tym 1 zdjeciu tez fajnie

ta fryzurka bedzie Ci z pewnoscia pasowac bo masz podobne rysy twarzy

a6w nie jes tna spalanie tłuszczu wiec nie polecam dziewczynom z oponka- ona dziala na rzezbe miesni brzyucha a pod oponka nawet jak sie ukonczy a6w to nie bedzie niestety ich widac. Na pozbycie sie oponki trzeba cwiczyc przede wszystkim areoby albo interwały - choc polecam interwały, no i oczywiscie mniej jesc

gratuluje dorobienia sie- ja sie jeszcze nie dorobiłam i długo nie dorobie zreszta autko mi niepotrzebne narazie , teraz usilnie namawiam Tz na jakies fajne sportowe- ale nie chce
TZ sprzedal autko, bo mu nie oplacalo sie miec, jak jego rodzina mial 3 i sobie wybieral ktore chcial i bral kiedy chcial i mial benzyne za free
on juz mi zakomunikowal, ze focusa bedzie prowadzil, ale mu nie dam, bo z ticiem bez wspomaganiam to ja sie meczylam bo mu sie nie chcialo taki autem jechac

tez bym chciala jakies sportowe
mi by celicia nowa wystarczyla lub megane coupe
a TZ chce 350 lub 370z

co do tych dziewczyn, to az oczy bola. Tez takie widyuje, to jet strasze. Wspolczuje im ogladac swoje zdjecia lub wspominac czasy jak byly nastolatkami takimi
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:57   #214
liptontea
Raczkowanie

caate naprawdę Cię podziwiam. zawsze jak uzbieram jakąś większą sumkę to od razu to wydaję, a przydałoby się zacząć oszczędzać, bo chciałam tak od razu po osiemnastce zrobić prawko i od razu kupić samochód, żeby na studiach mieć absolutną niezależność ale to jeszcze trochę czasu...

dziewczyny, co myślicie o łączeniu typu silica + capivit piękne włosy? zależy mi, jak najszybciej osiągnąć efekt zdrowych włosów i żeby troszkę szybciej się regenerowały. niecierpliwa jestem
liptontea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:58   #215
Marzeniatko
Zakorzenienie

witam

widziałam, że się przewinął temat włosów, to ja się pochwale, że już nie rozjaśniam i mam seksowną czerń (znowu!) na całych włoskach

w ramach pielęgnacyjnych
hh
balsam antycellulitowy
maseczka na twarz
serum na włosy
manicure pedicure

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 14:59   #216
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez liptontea Pokaż wiadomość
caate naprawdę Cię podziwiam. zawsze jak uzbieram jakąś większą sumkę to od razu to wydaję, a przydałoby się zacząć oszczędzać, bo chciałam tak od razu po osiemnastce zrobić prawko i od razu kupić samochód, żeby na studiach mieć absolutną niezależność ale to jeszcze trochę czasu...

dziewczyny, co myślicie o łączeniu typu silica + capivit piękne włosy? zależy mi, jak najszybciej osiągnąć efekt zdrowych włosów i żeby troszkę szybciej się regenerowały. niecierpliwa jestem
dlatego wszystkie wyplaty wplywaly na mamy konto oszczednosciowe na oprocentowanuie, do ktorego nie mialam dostepu i nie moglo mnie kusic

nie lacz tylu suplementow predzej zaszkodzisz watrobie niz pomozesz wlosom. co za duzo to nie zdrowo
Stary 2010-08-16, 15:00   #217
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mam depilator... depiluję tylko nogi. Włoski odrastają szybko - ale męczę się, bo mam nadzieję, że po dłuższym używaniu włoski osłabią się i ogólnie będzie lepiej... i nie mam sił golić się codziennie zwykłą maszynką.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 15:08   #218
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ja mam depilator... depiluję tylko nogi. Włoski odrastają szybko - ale męczę się, bo mam nadzieję, że po dłuższym używaniu włoski osłabią się i ogólnie będzie lepiej... i nie mam sił golić się codziennie zwykłą maszynką.
ja tez mam depilator, gole tez tylko nogi ale naprawde sporadycznie- kiedy robilam to regularnie -to nigdy nie mialam gładkich nóg (zawsze były jakieś małe króciutkie jasne włoski pojedyncze) a już nie mówię o tym że strasznie wrastały- a nie znam sposobu by nie wrastały używam maszynek, a depilatora jak coś mnie weźmie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 15:11   #219
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej
No ja już w końcu po fryzjerze Jestem bardzo zadowolona z moich nowych włosów Wsadziłam już do albumu 2 zdjęcia nowej fryzury, a teraz idę Was nadrabiać

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 15:14   #220
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja co 3dni, jezeli ciagle pokazuje jest

jem lody bakaliowe z algidy a za oknem burza
wlasnie dostsalam telefon, ze mam przyjsc w sobote na dzien probny do klubu jako kelnerka/barmanka, ja bez doswiadczenia boje sie ale klub dla ludzi biznesu wiec moge sobie pomarzyc

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej
No ja już w końcu po fryzjerze Jestem bardzo zadowolona z moich nowych włosów Wsadziłam już do albumu 2 zdjęcia nowej fryzury, a teraz idę Was nadrabiać
wow

to Twoj naturalny kolor?

a powiesz jak dlugo trwal zabieg i ile Cie to kosztowalo?
zastanawiam sie czy ja nie przeplacilam za dekoloryzacje
Stary 2010-08-16, 15:29   #221
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja tez mam depilator, gole tez tylko nogi ale naprawde sporadycznie- kiedy robilam to regularnie -to nigdy nie mialam gładkich nóg (zawsze były jakieś małe króciutkie jasne włoski pojedyncze) a już nie mówię o tym że strasznie wrastały- a nie znam sposobu by nie wrastały używam maszynek, a depilatora jak coś mnie weźmie
Syrenka co drugi dzień, a codziennie nawilżanie balsamem. Nie pamiętam już, kiedy wrósł mi jakiś włosek, odkąd systematycznie tak robię

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 15:30   #222
liptontea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wlasnie dostsalam telefon, ze mam przyjsc w sobote na dzien probny do klubu jako kelnerka/barmanka, ja bez doswiadczenia boje sie ale klub dla ludzi biznesu wiec moge sobie pomarzyc
ja przed chwilą zjadłam truskawkowe z algidy i mam ochotę na jeszcze, ale się skończyły...

nie bój się, dasz radę
liptontea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 15:31   #223
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
od 16roku zycia pracowalam na to auto...
zawsze chcialam miec Focusa albo A4, jednak A4 za podobne pieniadze kupilabym z max 99r, a Focusika mam z 2002
mnie bylo stac na auto, niestety musialam pozyczyc od babci na akcyze i skarbowke. Cale szczescie, ze wujek wpisze mnie do swojego ubezpieczenia jako wspolwlasciciel i bede miala tanie ubezpieczenie, bo inaczej ubezpieczenie na mnie sama na to auto to najtansze znalazlam za 2300, a najdrozsze za 3800 wiec calkiem sama nie kupilam
Podziwiam
Świetne autko

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
ładna jesteś uważam ze powinnaś wycvieniowac włoski przy twarzy bo masz pociągła twarz i proste włosy z przedziałkiem po srodku jeszcze bardziej to uwydatniaja i dawaja efekt ciązenia tzn na czubku sa oklapłe a na koncach jakby było ich wiecej
Dziękuję
Wiem, właśnie denerwuje mnie to - przy głowie przyklapnięte a końcówki puszyste . Pocieniuję na pewno mam tylko nadzieję ze to przyniesie jakieś efekty..

Cytat:
Ja nie jestem jeszcze pełnoletnia,ale jeździłam już wszystkimi samochodami tżta haha
ja tak samo
Uwielbiam jeździć, na razie uczę się na samochodzie taty , a na wiosnę zdaje prawkoo

Cytat:
Napisane przez liptontea Pokaż wiadomość

lepiej nie bierz na raz podobnych suplementów, tak jak mowi caate, możesz zaszkodzić wątrobie.. ale jeśli koniecznie chcesz to sprawdź na obu opakowaniach (od silicy i capivitu) ich skład, podają zawsze dzienne zapotrzebowanie, pododawaj i zobacz czy nie będzie tego za dużo

Cytat:
Ja też.. nie chce mi sie co chwilę maszynki używać, więc do nóg tylko depilator

Cytat:
hej
heej, lecę sprawdzić
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 15:34   #224
magne
Zadomowienie

Cytat:

ja 3miesiace przed 18stka zaczelam prawko bo nei moglam sie doczekac,tak sie rwalam ja kocham jezdzic
haha ja tak samo . Na szczęście na samochód zbierać nie muszę, jeden problem z głowy
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 15:34   #225
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
hej
pieknie, super kolor
Cytat:

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

wow

to Twoj naturalny kolor?

dasz radę

Cytat:
Syrenka co drugi dzień, a codziennie nawilżanie balsamem. Nie pamiętam już, kiedy wrósł mi jakiś włosek, odkąd systematycznie tak robię
syrenki antycellulit nie moge nigdzie dostac dziękuję za radę

Stary 2010-08-16, 15:34   #226
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

Trzymam kciuki

Eee, nie lubię lodów . A bakaliowych to już w ogóle
Stary 2010-08-16, 15:43   #227
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dzieki dziewczyny ale i tak sie boje
chcialabym miec jakas stala pewna prace, a wiem jak we wro z tym ciezko i kazda rozmowa przez to jakas szansa, a niewiadomo kiedy kolejna bedzie jak nie przyjma, wiec trzeba dac z siebie wsazystko,tylko ja kompletnie nie wiem co

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki

Eee, nie lubię lodów . A bakaliowych to już w ogóle
tak jak moj TZ
Stary 2010-08-16, 15:48   #228
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
osz Ty skubana ja na razie mam tylko 1 butelkę bo więcej nie było w Rossmannie, ale teraz podobno jest promocja na nie, więc muszę się wybrać i zrobić zapasy
oo dobrze wiedzieć ja nie mogłam się doczekać zamówienia na wizażu i sama zamówiłam sobie keratynę na allegro (chociaż wiem, że większość twierdzi że to jakieś podróbki itp). Ale zaryzykowałam

Cytat:
a jak wyglada ta szminka? masz moze zdjecie jakies z neta czy cos? Bo wiesz, są szminki nyxa- również nude
O tak, również polecam szminki nyxa

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
widziałam cię już na jakimś wątku o ile dobrze pamiętam pisałaś coś o stroju na komunie, że ktoś cię skrytykował jeśli chodzi o pomysły to powiedz mi jaką długość obecnie masz włosów?
Też stąd właśnie kojarzę

Cytat:
wow

to Twoj naturalny kolor?

w sumie to już nie pamiętam dokładnie tego naturalnego koloru () ale mniej więcej tak wyglądał Zabieg trwał 2,5 h. Zapłaciłam 220 zł razem z cięciem i modelowaniem

Cytat:
pieknie, super kolor
Dziękuję

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 16:02   #229
loluska
Zakorzenienie

czekoladowa super włoski

caate
świetne autko, no i życzę powodzenia na rozmowie o prace mam tez pytanko, jakim cudem udało c się wygrać 4 tysiaki??? ale kobieto masz szczęście

zmija19
czytasz w moich myślach bo zastanawiałam się właśnie czy mam kształt twarzy chociaż troszku podobny do niej dziękuję za opinie

Cytat:

ale ja wam tej odwagi zazdroszczę ... ja chciałam się przełamać do auta bo wiem że jak jeździć nie będę to zapomnę a już pewnie z 6 tygodni nie prowadziłam i wcale mi się nie pali...

liptontea

zaskoczyłaś mnie z tą Jessicą biel... pierwsyz raz mnie do niej porównano i jestem w szoku bo ona jest śliczna a co we mnie przypomina ci ją??
Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Cześć

Też zaraz wysyłam

Hej

Dzięki
Serio? Ja nie widzę podobieństwa ale skoro tak mówisz
Fryzurę ma fajną

O, ja mam na all dodane do obserwowanych dwie - własnie orange soda i circe - oba strasznie mi się podobają i nie wiem ktory ładniejszy??

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

to witajcie w klubie
u mnie to też sprawka genów bo niestety u mojej mamy to samo

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Bry

Dzięki za wszystkie rady dziewczyny, jesteście niezastąpione
Skoro mówicie żebym nie obcinała to nie obetnę . Pocieniuję tylko trochę, może nabiorą chociaz odrobine objętosci .

Planuje kupić sobie na all jedną z tych odżywek:
Gloria
Dolce Latte
Crema al Latte

I mam tu do Was pytanko - która z tych trzech jest Waszym zdaniem najlepsza? Zależy mi też na tym żeby w ogólle nie obciążała włosów. Z góry dzięki

ja na początku myślałam że to ona ;p więc jak dla mnie jesteś baaaaardzo do niej podobna

ja już paznokietki pomalowałam bo wczoraj bawiłam się w piaskownicy z chrześniakiem i mi zeszło wszystko
na wieczór:
depilacja
peeling ciała
balsam
krem z ziaji na buźkę
żel z arnika pod oczka
maseczka poprawiająca koloryt z Under 20 na noc
krem do stop Foot Works z Avonu
i coś na rączki

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 16:09   #230
Coldplay
Wtajemniczenie

Czekoladowa1

śliczny kolor
bardzo Ci ładnie z wyprostowanymi włosami (z falami zresztą też )

Edytowane przez Coldplay
Czas edycji: 2010-08-16 o 16:12
Stary 2010-08-16, 16:18   #231
Smarfetka
Zakorzenienie

co do depilacji to mam depilator, ale używam go tylko po pachami, bikini i nogi maszynką, ale teraz zamierzam iść do kosmetyczki

udało mi się dorwać 2 ostatnie BabyDreamy po 2,79.
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 16:20   #232
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez smarfetka Pokaż wiadomość
co do depilacji to mam depilator, ale używam go tylko po pachami, bikini i nogi maszynką, ale teraz zamierzam iść do kosmetyczki

udało mi się dorwać 2 ostatnie babydreamy po 2,79.
:d

Stary 2010-08-16, 16:20   #233
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
oo dobrze wiedzieć ja nie mogłam się doczekać zamówienia na wizażu i sama zamówiłam sobie keratynę na allegro (chociaż wiem, że większość twierdzi że to jakieś podróbki itp). Ale zaryzykowałam

O tak, również polecam szminki nyxa

Też stąd właśnie kojarzę

w sumie to już nie pamiętam dokładnie tego naturalnego koloru () ale mniej więcej tak wyglądał Zabieg trwał 2,5 h. Zapłaciłam 220 zł razem z cięciem i modelowaniem

Dziękuję
tanio
ja u znajomej placilam 300zl, bez podcinania, tylko z regeneracja Matrixem
Cytat:
czekoladowa super włoski

caate
świetne autko, no i życzę powodzenia na rozmowie o prace mam tez pytanko, jakim cudem udało c się wygrać 4 tysiaki??? ale kobieto masz szczęście

zmija19
czytasz w moich myślach bo zastanawiałam się właśnie czy mam kształt twarzy chociaż troszku podobny do niej dziękuję za opinie

ale ja wam tej odwagi zazdroszczę ... ja chciałam się przełamać do auta bo wiem że jak jeździć nie będę to zapomnę a już pewnie z 6 tygodni nie prowadziłam i wcale mi się nie pali...

liptontea

zaskoczyłaś mnie z tą Jessicą biel... pierwsyz raz mnie do niej porównano i jestem w szoku bo ona jest śliczna a co we mnie przypomina ci ją??

ja na początku myślałam że to ona ;p więc jak dla mnie jesteś baaaaardzo do niej podobna

ja już paznokietki pomalowałam bo wczoraj bawiłam się w piaskownicy z chrześniakiem i mi zeszło wszystko
na wieczór:
depilacja
peeling ciała
balsam
krem z ziaji na buźkę
żel z arnika pod oczka
maseczka poprawiająca koloryt z Under 20 na noc
krem do stop Foot Works z Avonu
i coś na rączki

hah to znowu bedzie dlugi off

wiec to bylo tak, ze po rozstaniu z TZ, byla jakos polowa lipca, ja codzienne rano jadlam sniadanie przed tv i ogladalam te durne teleturnieje w tvn
pewnego dnia, bylam tak zla i zalamana, bo TZ mi sie snil, i wstalam i ryczalam, nie zjadlam sniadanie, bo troche mi sie przysnelo a mamie mialam jechac kupic telefon bo sie jej zepsul. Pojechalam po ten telefon, faceta biednego opierniczylam, ze mialbyc bez rysy tel, a ma 2(ledwo je widac ale co tam) ze kabelka nie ma i czego i wkoncu sprzedal mi o prawie 200zl taniej. i tak mnie to nie ucieszylo i jak wrocilam to jak zawsze tempo siedzialam przy tv. Lecial sobie teleturniej, najpierw odgadywalo sie jakies obrazki, pozniej chyba imiona i na koncu programu byl opis osoby i Ty mialas zgadnac jaka. No i ta kobeita prowadzaca od 10 rano tak smetnie gadala o tej osobie, ze poszlam sie myc wrocilam i ona nadal gada. Nagle cos mowi, ze 'dzieci lubia motylki' a ja mysle 'Otylia!" wykrecilam nr uslyszlaam sygnal i glos 'trafiles na otwarta linie, podaj odpowiedz' podalam, i z takim chyba z 30sekundowym opoznieniem uslyszalam sie w tv, tzn mioja odpowiedz, i fajerwerki ze wygralam 4tysiace jak ja skakalam z radosci,piszczalam to wole nie mowic

a zapomnialam najwazniejszego, ze dzwonilam z mamy tel, zeby sprawdzic czy dziala

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-08-16 o 16:23

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 16:25   #234
loluska
Zakorzenienie

jejq moja mam nie raz próbowała się dodzwonić na te teleturnieje i za każdym razem gadało jej że linia zajęta, a jakie później rachunki dostawała

Stary 2010-08-16, 16:29   #235
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
tanio
ja u znajomej placilam 300zl, bez podcinania, tylko z regeneracja Matrixem

hah to znowu bedzie dlugi off

wiec to bylo tak, ze po rozstaniu z TZ, byla jakos polowa lipca, ja codzienne rano jadlam sniadanie przed tv i ogladalam te durne teleturnieje w tvn
pewnego dnia, bylam tak zla i zalamana, bo TZ mi sie snil, i wstalam i ryczalam, nie zjadlam sniadanie, bo troche mi sie przysnelo a mamie mialam jechac kupic telefon bo sie jej zepsul. Pojechalam po ten telefon, faceta biednego opierniczylam, ze mialbyc bez rysy tel, a ma 2(ledwo je widac ale co tam) ze kabelka nie ma i czego i wkoncu sprzedal mi o prawie 200zl taniej. i tak mnie to nie ucieszylo i jak wrocilam to jak zawsze tempo siedzialam przy tv. Lecial sobie teleturniej, najpierw odgadywalo sie jakies obrazki, pozniej chyba imiona i na koncu programu byl opis osoby i Ty mialas zgadnac jaka. No i ta kobeita prowadzaca od 10 rano tak smetnie gadala o tej osobie, ze poszlam sie myc wrocilam i ona nadal gada. Nagle cos mowi, ze 'dzieci lubia motylki' a ja mysle 'Otylia!" wykrecilam nr uslyszlaam sygnal i glos 'trafiles na otwarta linie, podaj odpowiedz' podalam, i z takim chyba z 30sekundowym opoznieniem uslyszalam sie w tv, tzn mioja odpowiedz, i fajerwerki ze wygralam 4tysiace jak ja skakalam z radosci,piszczalam to wole nie mowic

a zapomnialam najwazniejszego, ze dzwonilam z mamy tel, zeby sprawdzic czy dziala

haha

aaale Ci zazdroszczę
ja kiedyś jak byłam mniejsza to wiecznie takie teleturnieje oglądałam i jak nikt nie widział to dzwoniłam z nadzieją że może się uda
jak łatwo się domyslić nie udało mi się ani razu, a rodzice tylko się potem dziwili co takie rachunki za telefon wysokie
Stary 2010-08-16, 16:35   #236
loluska
Zakorzenienie

ja mykam być może w środku nocy zawita do mnie Tż więc za wiele się nie na upiększam bo i tak mnie będzie budził i zastanie zaspaną, poczochrana całą w śpiochach :P oby tylko przyjechał ... życzę miłego popołudnia jutro mam wizyte u ortodonty... 3majcie kciuki

Stary 2010-08-16, 16:43   #237
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mykam być może w środku nocy zawita do mnie Tż więc za wiele się nie na upiększam bo i tak mnie będzie budził i zastanie zaspaną, poczochrana całą w śpiochach :P oby tylko przyjechał ... życzę miłego popołudnia jutro mam wizyte u ortodonty... 3majcie kciuki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 16:47   #238
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ale szybko minelo, juz bedzie niedlugo przy Tobie, zazdroszcze

Coldplay, ze mna to norma, ja musze cala historie opowiedzie a o sednie zapodne
Stary 2010-08-16, 16:47   #239
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

a wiecie co? pamietacie ta metode na wągry z youtube? cosik chyba daje jednak nie wiem czy na wągry bo nie mam ale nałozyłam na czolo (gdzie mam caly czas jakieś krosty nie wiem od czego) i najpierw wszystko tak jakby wyciągneło na wszystkich białe czubki były a teraz wszystko poznikało bez żadnych śladów

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 16:50   #240
Coldplay
Wtajemniczenie

Dobra, dodałam jeszcze jedną - lepszą fotę. Włosy myłam wczoraj, więc na wczorajszych zdjęciach nie wyglądały tak źle ;>. Za to dzisiaj - cała prawda o nich, widać jakie są oklapnięte i w ogóle się nie błyszczą .
Wrrr..
Kupiłam przed chwilą na all tą maskę do włosów - Gloria, mam tylko nadzieję że nie bedzie mocno obciążać włosów , a niedługo umawiam się do fryzjerki i w końcu pocieniuję jakoś te klapusy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości