Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-20, 21:07   #211
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Nie dość, że mam dziś 2 dzień okresu i czuję się jak kran, to jeszcze tż mnie dobił określeniem moich cycusiów... Nazwał je "melonami w zawiązkach"
Normalnie foch z przytupem!
ojoj

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Byłam dziś na przymiarce sukni. Moja kiecka nabiera moich kształtów ma już fajny gorset, mam swoją własną haleczkę, a dziś miała dopasowywany dół - szerokość i długość do butów moich. Miałam na sobie już dziś szkielet, na który będzie naszywany właściwy materiał, czyli gęsia skórka. Najbardziej podoba mi się moje wcięcie w talii w tej sukni, niesamowite no i ofc dekolt. Zamówiłam też dziś welon, będzie krótki (ok. 60 cm) z kryształkami Swarovskiego, ale dokładna długość zależeć będzie od fryzury, bo będzie sie kończył tak, żeby widać było mi to wcięcie w talii
Ale Ci zazdroszcze bedziesz pieknie wyglądać

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
mozecie nie zazdroscic, bo sie na poniedzialek przelozylysmy
łeeee

Myślicie,że Tż sie ode mnie odzwyczai po 4 dniach nie odzywania sie? już 2 tyg go nie widziałam a o przytulaniu nie wspomne ;(
Stary 2010-08-20, 21:12   #212
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Ayrine, juz jesteś
dzięki
no i przy okazji witam w nowej części ^^

wchodzę dziś na maila, a tam 61 nowych wiadomości, z czego... 50 z Wizażu o subskrybowanych wątkach xD
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 21:12   #213
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Myślicie,że Tż sie ode mnie odzwyczai po 4 dniach nie odzywania sie? już 2 tyg go nie widziałam a o przytulaniu nie wspomne ;(
nie, teraz jest jego czas na odpoczynek i przemyślenie że jednak chce z Tobą być

zdecydowałam się wziąć tego:
http://allegro.pl/item1194334053_msi...ialy_etui.html

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 21:38   #214
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Hajja, nie każdy kto jest w związku nie kocha swojego partnera (a tak było u Ciebie z poprzednim chłopakiem). To normalne,że Justynie jest źle, bo spędziła z G. kilka lat i nie dziwne,że nie jest jej obojętny. To,że zerwali nie oznacza,że nic do siebie nie czują.
A co do dermatologa to w moim przypadku odpada, bo moim zdaniem są to jedyni lekarze, którzy nie znają się na tym co robią. Przynajmniej ja na takich trafiałam, którzy przypisywali mi drogie leki, które mi nie pomagały.
A maść cynkowa raczej odpada, bo nie mam ropnych wyprysków.
Ja nic takiego nie napisałam, że nie kocha ona swojego partnera.

U mnie nic takiego nie było, że kochałam byłego jak byłam z obecnym.
Ja z moim byłym też byłam kilka lat i jest mi on zupełnie obojętny i uważam, że taka relacja jest zdrowa.

Ja też się zraziłam i to bardzo do dermatologów w moim mieście, więc teraz jeżdżę prywatnie do świetnej dermatolog w Krakowie. Płacę, ale widzę efekty

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Baby, moja mama ma 46 lat i nadal boryka się z trązikiem

Ech jak ja mam się ubrać na wieczorne spotkanie w Krakowie dziś? Masakra, nie mam pojęcia - sweter, kurtka czy co? Myślałam, że sobie założę turecką bluzkę z ażurowymi plecami, ale chyba za zimno
Niestety niektórzy męczą się z cerą przez całe życie, bo to ich taki słaby punkt. Myślę, że ja też tak będę, ale bardzo dbam o nią i nie wyglądam źle

To w Krakowie tak zimno? U mnie w Rzeszowie śliczna pogoda ze słońcem

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
No właśnie jakoś tak, że nie byłam.... wiem, że ma swój rozum...... a nawet jak tam sobie na gołe cycki popatrzył..... poza tym stwierdził,że mu się to nie podobało i że ja to robie dla niego lepiej

Ja mu ufam w 100%.... i szczerze wątpie czy kiedyś bym się przejechała na tym.... może jestem zbyt pewna siebie....ale dałabym sobie rękę uciąć, że mnie ani nigdy nie zdradzi, ani mu to nie przyjdzie do głowy.... taki mój chodzący wyjątek.... (mam nadzieję, że tej ręki nigdy nie strace:P )
Ja też jestem pewna, że mój mnie nigdy nie zdradzi, ale sam fakt, że patrzenia na żywo na dziwkę podczas striptizu mnie odstręcza. Wiem, że mój TŻ nie chciałby na takie coś iść. Bo po co? Skoro moje ciało i mój taniec jest najlepsze i idealne

Ze swojej strony ja nigdy nie poszłabym na męski striptiz, bo mnie coś takiego po pierwsze i najważniejsze nie rusza i nie podoba, po drugie to nie w porządku w stosunku do partnera, a po trzecie mojemu byłoby z tym bardzo źle. I jakby się zdarzyła taka impreza z takim panem (co się na pewno nie zdarzy to po prostu bym z niej wyszła

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
W Kruku powiedzieli mi 2-4 tygodnie. Czekam już prawie 3. Kurde ja chcę już mój pierścionek.
To już niedługo i będziesz go miała

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Jeju ja mam to samo.... ciągle mi coś wyłazi...ale zrobiłam krok w przód! Przestałam używać podkładu i pudru w kremie.... tylko w kamieniu żeby lekko wygładzić cere, przychodze z pracy, wszystko zmywam i smaruje kremem. Kupiłam kiedyś kiedyś taki gruszkowy "Perfecta no problem" czy jakoś tak, fajnie wygładza koloryt cery i redukuje blizny bo to taki typowy antytrądzikowy
ale do wyleczenia mojej cery jeszcze daleka droga...... tym bardziej że wstyd się przyznać ale ja w tym wszystkim dłubie...

Macie jakieś rady i sposoby??
Ja już od dawna nie używam ani podkładu, ani pudru (używałam ich tylko dlatego, bo miałam naprawdę kiepską cerę). Teraz nie jest źle i jest jeszcze lepiej właśnie przez nieużywanie podkładu i pudru

Powtarzam, się, ale jedyna rada to dobry dermatolog.

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Mi się zużywa w takim tempie jak mleczko mam cerę ze skłonnością do zapychania czymkolwiek i dopiero niedawno mnie oświeciło, że mleczka jednak są tłustawe. Zmieniłam demakijaż na płyn miceralny z AA i po tygodniu już była poprawa.
Właśnie ten z AA mi nie przypasował.

Ja stosuję takie mleczko, które nie zapycha, jest łagodne i przeznaczone do skóry wrażliwej. To Dermika Hypoalergica, innowacja przeciw nadwrazliwości skóry, hydro-tolerance complex. Jestem bardzo z niego zadowolona.

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bry.
Hajja, nie, nie mam chłopaka, a co to ma do rzeczy? Nie wydaje mi się, żebym przesadzała, G. jeszcze 2 tygodnie temu tak strasznie chciał być moim przyjacielem, wypisywał do mnie i było założenie, że poczeka, aż sobie ze sobą poradzę. I co? Pewnego pięknego dnia po prostu przestał odpisywać na moje smsy. Bez powodu mi znanego żadnego, bez żadnych wyjaśnień. Więc wydaje mi się, że mam prawo to przeżywać.
Ech, staram się być wyrozumiała w stosunku do J., ale nie mogę. Tzn. rozumiem go, ale teraz to już się czuję nie jakby odcinał się od tematu, a ode mnie. Moja psiapsióła N. jest w fatalnej sytuacji, bo dopiero co też zerwała ze swoim facetem i też różne rzeczy wychodzą, więc nie chcę jej dowalać moich problemów, a jak ona mi o swoich opowiada, to ja bardziej moje przeżywam, bo są podobne. Psiapsióła nr 2 w ogóle od nas dwóch się odcięła, bo... aaa, za długa historia, po prostu zachowała się jak szczeniak i to kolejna sytuacja, w której ja zupełnie nie byłam zamieszana, a i tak się to na mnie zemściło. Z jeszcze jednym przyjacielem nie mam takiego kontaktu, tzn. mam, ale my z założenia nie rozmawiamy o takich pierdołach, więc też nie będę mu się żalić. I tym sposobem, mając naprawdę wielu przyjaciół jak na mnie (zważywszy na fakt, że przez wiele lat nie miałam przyjaciół wcale, ew. jednego/jedną dobrego znajomego), zostałam kompletnie sama. Tak chciałam wszystkim dobrze, to teraz mnie nie ma kto przytulić, jak jest źle.
Z tego wszystkiego pewnie nie pojadę dzisiaj na 2. część festiwalu bluesa. O 17:30 miałam jechać na wywiad z Wojtkiem Klichem, o 18:00 stolik mam dla nas zarezerwowany, N. bardzo na mnie liczy, ale ja chyba już nie mam siły. Wolę zostać w domu...
Przepraszam, że tak zasmęciłam, ale już nie mogłam
To nic nie ma do rzeczy, że nie masz chłopaka. Po prostu się spytałam, czy masz i tyle, bo myślałam, że już masz.

Rzeczywiście masz prawo to przeżywania, ale i tak uważam, że przesadzasz, bo wpadłaś przez to w nerwicę. Musisz spróbować stać się obojętną na takie sprawy, choć trochę, bo Twoje zdrowie powinno być teraz najważniejsze. Co do Twojego byłego to nie dziwię mu się, bo nie wierzę w przyjaźń damsko-męską, a tym bardziej między byłymi partnerami, a oprócz tego skoro on już znalazł sobie inną dziewczynę to w stosunku do niej nielojalne byłoby to, gdyby utrzymywał z Tobą kontakt, a jeszcze bardziej nie w porządku, gdyby będąc z nią się z Tobą przyjaźnił. No chyba, że ona ma jakieś luźne podejście do takich spraw.

Jutro koncert Pectusa

nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2010-08-20 o 21:50
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 21:52   #215
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Ja stosuję takie mleczko, które nie zapycha, jest łagodne i przeznaczone do skóry wrażliwej. To Dermika Hypoalergica, innowacja przeciw nadwrazliwości skóry, hydro-tolerance complex. Jestem bardzo z niego zadowolona.
A pamiętasz może cenę? Bo szukam w miarę taniego mleczka do demakijażu oczu - miceral sobie nie radzi z moim makijażem wieczorowym a to, którego używałam zaczęło mi ostatnio trochę oczy podrażniać :/
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 22:04   #216
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Cześć

Widzę, że nie tylko ja mam ostatnio straszny problem z twarzą. Nie mogę sobie z nią poradzić... Podejrzewam już sprawcę mojego stanu cery, więc chyba muszę odstawić podkład z Revlona, mimo że wszędzie jest zachwalany, mi nie podpasował. Tzn. jest OK, ale zapchał mnie strasznie...
Nie używanie żadnych podkładów działa cuda

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ja też mam mieć okres i TŻ to zauważył bo nie miałam czasu nic rano na sobie namalować
Ja powinnam dostać dzisiaj, ale pewnie mi się spóźni (dopiero dzisiaj zaczęły mnie piersi boleć).

Cytat:
mój mi rano powiedział "no faktycznie musisz już iść do fryzjera, bo włosy Ci się zaczęły układać jak starej babie". Nie ma to jak komplement na dobry początek dnia.
Niedobry Mam nadzieję, że to było w żartach.

Byłam dzisiaj zareklamować mój złoty pierścionek, z którego już po raz trzeci wypadła cyrkonia i znów muszę na niego czekać 2 tygodnie A to mój ulubiony.

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
A pamiętasz może cenę? Bo szukam w miarę taniego mleczka do demakijażu oczu - miceral sobie nie radzi z moim makijażem wieczorowym a to, którego używałam zaczęło mi ostatnio trochę oczy podrażniać :/
Niedrogie było. Kilkanaście złotych, 12, 13zł jakoś tak za 200ml.

Edit:
Mój błąd. Kosztował mnie jakieś 23zł, pomyliłam się o 10 Jednak kupowałam w drogiej drogerii, gdzie indziej na pewno byłoby taniej.

To ten:
http://www.bellis.pl/Dermika_HYPOALE...CZU_p1313.html

I ja też właśnie zauważyłam, że płyn micelarny kiepsko zmywa makijaż oczu.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2010-08-20 o 22:14
Stary 2010-08-20, 22:18   #217
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, jak mi wpadnie w łapki to wypróbuję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-20, 22:22   #218
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cytat:
Nie używanie żadnych podkładów działa cuda

I ja też właśnie zauważyłam, że płyn micelarny kiepsko zmywa makijaż oczu.
Jak ktoś nie musi używać

Ja używałam kiedyś płynu micelarnego z biodermy, jako toniku i do demakijażu i jest na prawdę świetny, cera mi się o niebo poprawiła, ale niestety na razie to za droga impreza jak na mnie. Kosztuje +/- 50zł i przy codziennym stosowaniu wystarczał tylko na 3 tygodnie...
Stary 2010-08-20, 22:38   #219
raingirl
Zakorzenienie

Spadam spać - jutro sobota i spędzimy trochę czasu razem z tym moim chłopem
Dobranoc
Stary 2010-08-20, 22:53   #220
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki, jak mi wpadnie w łapki to wypróbuję
Nie ma za co
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-08-20, 23:03   #221
carmelova
Zakorzenienie

Hej, melduję się w nowej części. Ale macie tempo!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-20, 23:16   #222
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hej, melduję się w nowej części. Ale macie tempo!
Hej i jak z salą?
Stary 2010-08-20, 23:22   #223
carmelova
Zakorzenienie

Basiu spotkanie w sprawie sali przełożyliśmy na jutro, bo dzisiaj rodzice musieli jechać do Krakowa po samochód. Ale podobno jest sporo terminów na lato 2012. Myślicie, że 21.07.2012 to ładna data?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 23:26   #224
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu spotkanie w sprawie sali przełożyliśmy na jutro, bo dzisiaj rodzice musieli jechać do Krakowa po samochód. Ale podobno jest sporo terminów na lato 2012. Myślicie, że 21.07.2012 to ładna data?
Ładna i dwa lata po zaręczynach ale 04.08.2012 też ładna
W wątku pm2012 któraś dziewczyna pisała do Ciebie o fotografie, że na stronie ma tylko te fajne zdj, a w rzeczywistości już różnie...
Stary 2010-08-20, 23:28   #225
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam się. Buuu smutno mi trochę, że już nie widnieję na liście zazdrośnic.
Nie wygłupiaj się Jak chcesz to możesz się ze mną zamienić
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
heloł.

Ale moja obecność na liście to taka troche nieaktualna
No ale niedługo może się stać znów aktualna, czy z tym czy z kimś innym (szczerze to uważam, że dla dobra Twojego lepiej by było, żeby z kimś innym).
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
za rok o tej porze będę się szykować do ślubu!

Super!

Mój TŻ jakiś ponad miesiąc temu powiedział, że jak będzie między nami dobrze to ślub będzie w przyszłym roku. Hmmm....

Cytat:
Cześć Kochane

Witam w nowym wątku choć ja nie wiem jeszcze czy na coś czekam choć strasznie bym chciała..

Pewnie mnie okrzyczycie..ale miałam czekać do dzisiaj z odzywaniem sie do Tża..już we wtorek koło 15 nie wytrzymałam i zadzwoniłam do niego..pytał sie czemu sie odzywam,że już myślał,że to do mnie dotarło i tak dzwoniłam do niego cały jeszcze wtorek,środe aż do wieczora..rozmawialiśmy i powiedziałam mu,że nie bede dzwonić do niego jak bedzie w pracy bo nie chce żeby go wyrzucili przeze mnie albo żeby nie robić mu problemów a on przyznał mi racje bo w pracy już sie dziwnie patrzyli że ciagle mu tel dzwoni .. i tak..dzisiaj jedzie do rodziny do Katowic i wraca w niedziele i mu też powiedziałam,że nie bede do niego dzwonić przez weekend bo wiem,że tam nie bedzie mógł rozmawiać i poprosiłam żeby mi obiecał,że przez ten czas jak sie nie bede odzywać żeby przemyślał wszystko to co mu mówiłam przez ten czas..i zapytałam czy moge zadzwonić w czwartek(wczoraj) jak bedzie w domu a on odpowiedział: "Magda..po moim przyjeździe"..ja sie spytałam dlaczego on powiedział żebym sie nie odzywała od wczoraj aż do niedzieli a on w poniedziałek napisze mi smsa żebym zadzwoniła(bo mam do niego darmowe i porozmawiamy) powiedział,żebym sobie nadziei nie robiła. Zapytałam co da takie moje nie odzywanie sie to powiedział,że musi ode mnie odpocząć ,że tak jak sie odzywam nie ma czasu nawet o tym pomyśleć. No i czekam do tego poniedziałku i naprawde strasznie sie boje..wczoraj ledwo wytrzymałam dziś też ledwo daje rade ale wiem,że musze wytrzymać...i jeszcze mu powiedziałam żeby uważal na siebie to powiedział żebym też uważała...acha i jeszcze poprosiłam go że jakby zmienil zdanie,że jednak da mi tą ostatnią szanse to żeby nie robił mi na złość i specjalnie sie nie zgadzał tylko żeby mi pokazać,że nie bedzie tak jak ja chce...powiedziałam też żeby pamietał ,że Go Kocham i bede o nim myśleć i żeby nie myślał,że skoro sie nie bede odzywać to tak nie jest a on na to,że przecież ustaliliśmy,że odezwie sie w pon wiec nie bedzie tak myślał..acha i mówiłam też,że ja nie wytrzymam tyle dni bez odzywania sie do niego (4 dni) bo to pierwszy raz tak jest a on na to,że raz moge wytrzymać...

Boje sie jego odpowiedzi chce być z Nim..tak bardzo bardzo prosze trzymajcie za Nas kciuki mocno
Teraz to co możesz zrobić dla Was dobrego to nie odzywać się do tego poniedziałku. Jak się odezwiesz to tylko Wam zaszkodzisz. Trzymam kciuki za wytrwałość i pozytywny wynik
Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość

I zastanawiam się co z Madzią? Usunąć ją z listy, czy poczekać na jej decyzję?
U Madzi jeszcze sprawa jest nierozstrzygnięta, a jakby nawet była rozstrzygnięta to przecież nie tylko te co posiadają TŻtów mogą oczekiwać i zazdrościć
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-08-20, 23:33   #226
Basiek19
Zakorzenienie

Cytat:
U Madzi jeszcze sprawa jest nierozstrzygnięta, a jakby nawet była rozstrzygnięta to przecież nie tylko te co posiadają TŻtów mogą oczekiwać i zazdrościć
Wiem ze wszystkie mogą oczekiwać i zazdrościć i żeby nie było że chciałam Madzie usunąć, bo tak nie jest. Ale przy jej nicku jest link do wątku w którym pisała o sobie i Tż'cie. Wiec gdyby sprawa była rozstrzygnięta na niekorzyść, to trochę bez sensu żeby link dalej był...

Z resztą sama zainteresowana się już wypowiedziała, więc ten temat uważam za zamknięty.

I zegnam się z Wami do niedzieli. Miłego weekendu

Edytowane przez Basiek19
Czas edycji: 2010-08-20 o 23:39
Basiek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 00:10   #227
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Zmykam na urodzinki mojej małej chrześnicy kończy 2 latka, mam nadzieję, że mnie pozna bo ostatnio rzadko u nich bywam oczywiście miałam problem z prezentem, więc za radą jej mamy kupiłam duży zestaw ciastoliny z różnymi "przyrządami" typu foremki, wałki i inne pierdółki ach sama bym się pobawiła, mam nadzieję, że będzie okazja (chociaż pewnie wszyscy będą przy stole siedzieć, a ja nie lubię, przecież to dziecka święto więc z dzieckiem się powinno bawić w ten dzień)
Fajne są takie zabaweczki
Ja na Twoim miejscu wymknęłabym się do zabawy z dzieckiem i większość czasu bym się z nim bawiła, bo uwielbiam dzieci

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Choji bo ja mam obsesję na punkcie jaszczurek i smoków
To tak jak mój siostrzeniec + jeszcze dinozaury

Cytat:
a ja znowu chce zadzwonić do Tżaa

i boje sie,że to moje nieodzywanie sie nic nie zmieni i on nie zmieni zdania;(
Nie dzwoń! Ten telefon, by ostatecznie Cię pogrążył.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Madziu... jaki.... a no taki, że nadal mu jestem winna striptiz więc jak będę w Lublinie to zadzwonię, zaproszę. Jeśli skorzysta z zaproszenia... zrobię swoje, zadbam o to, żeby się rozgrzał do czerwoności, po czym go grzecznie wyproszę z mieszkania.
Niech wie, że tak się kobiet nie traktuje jak on robi
No chyba, że nie skorzysta z zaproszenia to trudno.
Ale plan jest
Ty o nim myślisz poważnie i chcesz go uwieźć, czy jest to coś innego?

Cytat:
Nie dość, że mam dziś 2 dzień okresu i czuję się jak kran, to jeszcze tż mnie dobił określeniem moich cycusiów... Nazwał je "melonami w zawiązkach"
Normalnie foch z przytupem!
To skrytykuj jego przyrodzenie. Niech zobaczy jak to miło!

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Cytat:

Jak kocha to będzie dobrze.

Cytat:
Ja takie drogie sprzęty wolę kupować na żywo. Transport bywa wątpliwy.

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

Cytat:
Ładna Sama, gdy będę miała mieć ślub to wybrałabym właśnie lipiec.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-08-21, 04:32   #228
polka764
Rozeznanie

Melduje sie na pokładzie 22 części

dlaczego nic

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 06:31   #229
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
dzięki
no i przy okazji witam w nowej części ^^

wchodzę dziś na maila, a tam 61 nowych wiadomości, z czego... 50 z Wizażu o subskrybowanych wątkach xD
Witaj

Cytat:
nie, teraz jest jego czas na odpoczynek i przemyślenie że jednak chce z Tobą być
mam nadzieje ,że ten odpoczynek mu pomoże i zobaczy,że potrafie liczyć sie z jego zdaniem

Cytat:
bardzo ładna data

Cytat:

Teraz to co możesz zrobić dla Was dobrego to nie odzywać się do tego poniedziałku. Jak się odezwiesz to tylko Wam zaszkodzisz. Trzymam kciuki za wytrwałość i pozytywny wynik
Dziekuje za kciuki wiem,że moje odzywanie sie może zaszkodzić ale ja tak tesknie,nigdy sie tak długo nie odzywaliśmy do siebie...

Śnią mi sie różne rzeczy niekoniecznie dobre..i codziennie Tż...nie wiem jak zacząć rozmowe z nim przez tel w poniedziałek

Dla mnie te 2 całe dni nieodzywania sie to jak wieczność i strasznie mi smutno,że tak sie dzieje jak teraz (

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-08-21 o 06:42
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-21, 07:21   #230
magda2109
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Jadę zaraz do rodziców, bo TŻ idzie na wesele

Carmi, piękna data!

A ja po 1) dla pocieszenia stwierdziłam, że jestem za młoda na ślub! O!

A po 2) u mnie jest klątwa w rodzinie... Moje wszystkie kuzynki (po 30-tce) są starymi pannami, a kuzyni kawalerami... Więc nie mam co czekać...
Stary 2010-08-21, 07:37   #231
madziamacius8786
Zakorzenienie

Magda cześć a czemu nie idziesz z Tżem na wesele?
Stary 2010-08-21, 07:54   #232
raingirl
Zakorzenienie

Bry!
Stary 2010-08-21, 08:13   #233
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

dzien dobry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-21, 08:14   #234
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
A po 2) u mnie jest klątwa w rodzinie... Moje wszystkie kuzynki (po 30-tce) są starymi pannami, a kuzyni kawalerami... Więc nie mam co czekać...
no to musisz się wyłamać ^^ bądź wyjątkiem i przełam klątwę trzymam kciuki
Stary 2010-08-21, 08:23   #235
Choji
Zakorzenienie

Cześć,
Wczoraj wieczorem Tż stwierdził że dziś musi ze mną porozmawiać. Jako że nie wytrzymałam, to wydusiłam z niego o czym. [nie lubię takiej niepewności]. Jak się okazało, jego siostra 'wzięła' go na rozmowę i powiedziała mu żeby się określił w którą stronę idzie, bo tak 5 lat chodzi i nie wiadomo co dalej :P

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 09:01   #236
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Ja polecam płyn micelarny z Vichy - purete thermale. tani nie jest, ale ja zamawiałam przez allegro, więc dużo taniej, zmywa wszystko i cera po nim mi się poprawiła o biodermie też słyszałam, że dobry.

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
Melduje sie na pokładzie 22 części
poleczko co tam u Ciebie? Twój ostatni wpis w klubie był bardzo zagadkowy....

Cytat:

Dla mnie te 2 całe dni nieodzywania sie to jak wieczność i strasznie mi smutno,że tak sie dzieje jak teraz (
Dasz radę zajmij się czymś, a nie będziesz tak tyle myślała...

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Cześć,
Wczoraj wieczorem Tż stwierdził że dziś musi ze mną porozmawiać. Jako że nie wytrzymałam, to wydusiłam z niego o czym. [nie lubię takiej niepewności]. Jak się okazało, jego siostra 'wzięła' go na rozmowę i powiedziała mu żeby się określił w którą stronę idzie, bo tak 5 lat chodzi i nie wiadomo co dalej :P

Fajowa szwagierka
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 09:27   #237
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Cześć,
jakbym widziała moich rodziców z tym że w ich przypadku to było po 2,5 roku bycia ze sobą, no i w sumie to moja mama kazała się mojemu tacie oświadczyć, albo iść w długą i nie wracać
Stary 2010-08-21, 10:05   #238
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

łeeee
nie ma co sie martwic spotkamy sie w poniedzialek, aleks mi juz napisala, ze jej pasuje poniedzialek, a moze Dzi juz bedzie po przeprowadzce i tez sie dolaczy takze w sumie lepiej
Stary 2010-08-21, 10:12   #239
justyna_dt
Zakorzenienie

Dobry...

Hajja, to nie była jego dziewczyna, to on chciał przyjaźni i mnie wystawił, a nerwicę mam od lat było minęło.

Jezusie, ale mam kaca nie wierzę w te wszystkie rzeczy, które robiłam i mówiłam wczoraj, ale niczego nie żałuję! Rany Boskie, to, co się działo... eniłej umówiłam się na trzy spotkania biznesowe, poznałam przeuroczego starszego pana, no i połowa miasta już wie, że podoba mi się nasz perkusista upiłam się niemiłosiernie, wykorzystałam ten stan na różne sposoby i odespałam chwilę u koleżanki, z którą balowałam. Jestem obolała, śmierdząca, ale ponoć urocza a tymczasem spadam pod prysznic i módlcie się, żebym nie zwróciła tych kilku frytek, które wszamałam na szybko

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 10:15   #240
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ojjj justi to widze, ze wieczor udany
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości