|
|
#211 |
|
.
|
Dot.: wyolbrzymiam?
just_a_woman - co Cie przy nim trzyma? kolejny raz sie nad tym zastanawiam...
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Wyjdź za niego. Ocalisz jakąś dziewczynę. Założycie wspólne konto i problem z głowy, bo dowiesz się dopiero długo po fakcie co nowego sobie zafundował.
|
|
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
To nie było miłe.
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
A może to ja robie coś źle? Może ze mną jest coś nie tak skoro nie potrafię mu wytłumaczyć tego co źle robi i do czego ma nieprawidłowe podejście. Może ktoś źle na niego wpływa? Ktoś źle mu radzi?
Już drugi dzień siedzimy w domu (on u siebie, ja u siebie) i się nie spotkaliśmy. Bo on potrzebuje czasu! Tak napisał. Tylko na co? On mi cały czas powtarza że nie pasuje mu moje zachowanie, to jak podchodzę do związku. Że się nie staram. Zaproponował mi przed chwilą żebym została u niego na noc. Przecież to nie normalne. Dwa dni olewania i nagle wspólna noc? Bo niby coś zaplanował....
|
|
#217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() Coś w tym jest. Jedno, co robisz źle, to fakt, że nadal z nim jesteś. Do faceta nie trafiają gadki, tylko czyny. Pogadać sobie możemy, co nas boli, co byłoby fajnie zmienić, ale są to niuanse. Przy tak poważnym problemie, jaki Ty masz, pomogą tylko czyny. Może jestem jakaś ograniczona, ale ja tu widzę tylko 1 wyjście: ROZEJŚCIE SIĘ. |
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przestań zwalać winę na siebie, tylko dlatego bo on to robi! Przecież on cię wykorzystuje e na wszystkie sposoby, swoją drogą dobrze że jeszcze nie wszystkiego dla niego nie robisz z tej całej miłości, bo byś popadła w takie długi, że hoho. |
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
Ja się nie obrażam. Napisałam co poczułam. Doceniam szczerość
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
to juz ósma strona twojego problemu autorko i na nic te dotychczasowe ponad 200 postow rad bo nic sobie do serca nie wzielaś. otrzymałaś tyle cennych rad i nic. takiej ślepoty to ja jeszcze nie widziałam. nie wiem co on będzie musiał zrobić żebyś sie z nim pożegnała raz na zawsze. nie dość że cham i prostak to szuka barana na splacenie jego spraw.
|
|
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Sama sobie się dziwię powoli. Próbuję mu coś wytłumaczyć (przez smsy) a on dalej swoje. Ja mam coś takiego że MUSZĘ mu to wytłumaczyć a że ciężko mi to idzie to jestem zła sama na siebie. I muszę się wygadać...
Jego sms przed chwilą. Cytuję: "(...) Zbierz się, przyjadę po Ciebie, opijemy mój egzamin. Zostaniesz u mnie na noc, jutro dołożysz mi sie do opłat i bedzie wszystko fajnie" Zamarłam...
Ironia. Gdy płacząc przez Niego, tylko do Niego chciałabyś się przytulić... Edytowane przez just_a_woman Czas edycji: 2011-02-11 o 19:52 |
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"... a jak się nie dołożysz, nie będzie fajnie." ![]() Jeszcze tu siedzisz? Idź się zbierać, bo Misio jest już pewnie w drodze. Odnoszę takie dziwne wrażenie, że:
Powiedz mi jeszcze, dlaczego zamarłaś? nie spodziewałaś się czegoś takiego po swoim Misiaczku?
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2011-02-11 o 19:58 |
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dość długo czekał z pokazaniem jaki na prawdę jest. Masz odpowiedź samą w sobie. Nie potrzebujesz żadnej z nas. Koniec sprawy. |
|
|
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
Nie udzielam się na forum ale zaraz nie wytrzymam. Zachowujesz się jak nierozgarnięte dziecko czasami. Tak TY się tak zachowujesz. Twój facet tym nierozgarniętym dzieckiem jest, a Ty chyba przejęłaś to przez jakąś dyfuzję czy coś.
Bierzesz winę na siebie, dajesz sobie wkręcać że to Ty masz nieodpowiednie, dziwne podejście do związku, że się nie starasz. A on się stara? W jaki sposób? Bo Cię przeleci albo pomaca? Bo zażąda od Ciebie pomocy, której Ty wcale nie masz obowiązku mu udzielać? W jaki sposób on się stara? Śledzę wątek od początku i widziałam różne okazy ale takiego wypierdka mamuta jeszcze nigdy :/ Ale Ty i tak nie odejdziesz bo brakuje ci jaj żeby zrobić coś ze swoim życiem, bo nie wierzysz tak naprawdę, że zasługujesz na kogoś kto Cię będzie szanować. Taka zwykła baba jak ja znająca Cię z internetu tylko z kilku postów i tak szanuję Cię bardziej niż facet z którym sypiasz i który podobno Cię kocha. No bez jaj :/A jak któraś z dziewczyn w dobrej wierze napisała coś nie po Twojej myśli to jej wypominasz, że jest niemiła. Jeśli chcesz głaskania po głowie i mówienia że dalej masz się pakować w to bagno to nie tutaj. My Ci dobrze życzymy i dlatego nasze posty czasami są mocne w wyrazie bo do Ciebie nic nie trafia. Niestety :/
Wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572556 Wymiana sukienki studniówkowej: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30888526 Kosmetyki i biżuteria: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30889146 |
|
|
|
|
#228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Możliwe że cos ze mną nie tak (bo przecież mój Misio, jak to go nazwałyście, tez tak stwierdził tylko że w zupełnie inna strone <--- ironia) 3. Nie robię z siebie sieroty. nie sprawia mi to przyjemności. po prostu chcę się wygadać Nie spodziewałam się...
|
|
|
#229 | |
|
.
|
Cytat:
dla mnie to farsa a nie zwiazek. i nawet od niego nie odejdziesz, bo jestes taaaaaaaaka szczesliwa, prawda? ja bym tego faceta juz dawno kopnela w dupe. a po tym ostatnim smsie to juz na pewno by wyladowal na innej planecie.
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#230 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miałam się nie wypowiadać, ale strasznie mnie rozbawiłaś. Zachowujesz się po prostu jak koń z klapkami na oczach. Nic do Ciebie nie dociera, a im żałośniejszy jest Twój związek tym bardziej kurczowo sie go trzymasz. Desperacja. O tak, jasne, on nie jest nieuleczalnym rozwydrzonym egoistą tylko jakiś brzydki, zły, zły człowiek nim kieruje ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym czyżbyś myślała że TAKI facet jak on jest z kimś takim jak Ty charytatywnie? To skarb, a za luksusy trzeba słono płacić... Nawet za to że zrobi Ci ten zaszczyt i Cię przeleci musisz się szczodrze odwdzięczyć finansowo. Śmiać mi się chce bo to wygląda jak relacja młody żigolo / męska prostytutka / utrzymanek i dużo starsza kobieta, która utrzymuje przy sobie faceta pieniędzmi i prezentami bo niczym innym już nie może A Ty nawet nie masz 30tki, co więc z Tobą jest nie tak, że musisz płacić, bezpośrednio lub pośrednio, za seks i bycie z kimś? Ten związek to tragifarsa. |
||||
|
|
|
|
#231 | ||||
|
Zadomowienie
|
Twój facet też nie jest miły, a nic z tym nie robisz specjalnie...
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Autorka pewnie pojechała do misia
Włosomaniaczka ![]() Obecnie: ~60 cm Cel I: do ziemi ![]() Cel II: żeby ukochany mógł wejść po nich na 3 piętro ![]() Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania. Edytowane przez ston3d Czas edycji: 2011-02-11 o 21:12 |
||||
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Autorka pewnie pojechała do misia
[/QUOTE]No właśnie też się nad tym zastanawiam. Mam nadzieję że pozostało jej jeszcze trochę rozumu. |
|
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie też się nad tym zastanawiam. Mam nadzieję że pozostało jej jeszcze trochę rozumu.[/QUOTE] szkoda tracić czas i pisać co myślę, bo inne dziewczyny to już napisały, a autora wątku i tak kocha swojego misia-pysia. Więc powodzenia, wyjdź za niego, będziesz miała fajnie
|
|
|
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
spotkałam się z nim ale NIE po to żeby dać mu kasę. porozmawiać, a raczej sie pokłócić. Bo to pisanie z nim sms'ów już mnie męczyło
Czy On mówiąc do mnie że nie wymaga odemnie tych pieniędzy a jedynie że "ma nadzieje na pomoc z mojej strony" skoro tak bardzo jej potrzebuje bo ma 3 dni na zapłacenie czegoś tam to czy to coś zmienia? Bo skoro jesteśmy sobie bliscy to powinniśmy sobie pomagać Już powoli nienawidzę sama siebie... On cały czas obwinia mnie, że tak źle się dzieje w naszym związku. Że nic od siebie nie daje, że powinnam się zmienić. I chodzi tu o całokształt. Usłyszałam też coś co bardzo mnie zabolało, coś co powiedziała jego rodzina "wozić (tu moje imię) to jak najbardziej ale już dorzucić się do auta to nie" Muszę się też przyznać do czegoś. Na poczatku powiedziałam ze dorzucę się do tego auta (chodziło wtedy o mniejszą kwotę, co okazało się że źle zrozumiałam) ale potem gdy słyszałam opinię, że to głupota (jeszcze przed Waszymi opiniami) wycofałam się. Teraz możecie po mnie pojechać jeszcze bardziej, już mi wszystko jedno.
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
mam taka kolezanke jak ty. Ona ze swoim TŻem caly czas sie kloca, bija juz nawet, wyzywaja od najgorszych, co impreza to oni sie kloca, ona palcze on sie upija i ona mimo wszystko jest z nim nadal bo "on sie zmieni po slubie". Masakra. Obydwoje jestescie jacys spaczeni. Dziewczyny daja ci rady i probuja otworzyc oczy a ty coaglemobstajesz przy swoim i nadal z nim ejstes. On jest niezlym manipulatorem bo ciagnie kase, rucha i wzbudza poczucie winy w tobie tak ze czujesz ze nic z siebie nie dajesz. Mistrz manipualcji normalnie. I nie uzalaj sie nad soba, przestan gadac ze jestes do niczego i ze jestes beznadziejna bo jak tak o sobie myslisz to jakim cudem chcesz zeby on cie docenial skoro sama traktujesz siebie jak gowno.
Ja dam ci rade: rzuc go. Chociaz sadze ze nie zostawisz go bo z twich postow mozna wyczuc ze tobie tak naprawde taka sytuacja odpowiada, gdyby bylo inaczej juz bys z nim nie byla. facet cie komletnie nie szanuje tylko czekac na rekoczyny.
"Tak rzadko zdarza się słyszeć, żeby kobiety mówiły: „Nie mogę się doczekać, żeby rozkręcić swój własny interes" albo „Już bym chciała chodzić na te zajęcia z handlu nieruchomościami". Cel większości kobiet brzmi „Za rok chcę być już mężatką"." |
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz, że tu po tobie wszyscy jada dla własnej satysfakcji? ![]() Czego Ty oczekujesz po tym wątku? Bo jak dziewczyny dobrze radzą to nie słuchasz, tylko dalej jęczysz i pytasz po kolei o każdą głupotę którą on wymyśli. Mamy stanąć w jego obronie, żebyś się poczuła lepiej, że jednak nie jesteś ostatnią frajerką? Miałam słabiutką nadzieję, że może ostre słowa na Ciebie podziałają, ale jak widać jesteś już tak przyzwyczajona do wiecznych upokorzeń, że jest jak piszesz - wszystko Ci jedno |
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo to nie my tylko TY jesteś z tym chłopaczkiem (ba, nawet zaręczyłaś się ), to Ty jesteś az tak zdesperowana że znosisz wszystkie jego akcje, Ty będziesz się użerała z jego rodzicami (którzy będą raczej złymi teściami z dowcipów - ktoś w końcu musiał go urodzić i wychować).I tym że z nim zostaniesz nie zrobisz na złość nikomu innemu poza sobą. Każda z nas ma swoje własne życie, swoje problemy i radości, często swoją miłość. |
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Jak wyżej.
Jesteś z tym facetem tylko dlatego, bo boisz się samotności. Nie rozumiem, czemu żalisz się, skoro sama sobie wybrałaś faceta, a on jest taki nie od wczoraj. Cytat:
Powodzenia.
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyno, przejrzyj na oczy! Jak Ty sobie wyobrażasz przyszłość z takim człowiekiem?
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby się tylko nie rozmnażali.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Pomiędzy swoimi akcjami, ma się rozumieć

13.03.2008