|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
A nawet jakby wrzucila w cytat, to co z tego, jak ja tu wrzuce w cytat cos z rodzaju 'hej suczki gonna wanna na podloge my heart szmato sylikonowa everybody yeeeah spalona na solarium backstreet's back robiona w Chinach allright!' z piosenki hip hopowej to jest ok? Cytaty sie wrzuca swiadomie i w jakims celu ;p Tez mi sie wydawalo ze wczesniej nie bylo cytatu swoja droga |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() taak galaretkę truskawkową ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Konto usunięte
|
Powiedzcie gdzie kupujecie pokrzywe?
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama widziala jak on dzwoni, bo ja prowadzilam wtedy, widziala ze rozlaczam go. Zdenerwowala sie na mnie, sama chciala do niego zadzwonic, ale wkoncu zabralam jej ttelefon i zadzwonilam, powiedzialam ze 'zyje, z wujkiem jest zle, jestem w szpitalu' on na to 'co ty taka...?' ja "smutno mi", on 'widzimy sie?', ja 'nie chce', rozlaczylam sie. Napisalam mu pozniej sms "dobrze wiesz ile znaczy dla mnie moj wujek. wiedziales, ze Cie potrzebuje, ale Ty wybrales imprezowanie, wiec nie dziw mi sie ze teraz nie mam dla Ciebie czasu", no i dostalam o to taka piekna odpowiedz "Potrzebowalas? nic Ci sie nie stalo, mialas jechac ze mna o 18, dzwonilem kilka razy zeby Cie zabrac z domu, nie odbieralas, miej pretensje do siebie, bez przesady nie bede sie ograniczal przez Twojego wujka", odpisalam "okej masz swoje zycie. ja mam swoje." i od godzinny 14 nie mamy kontaktu i szybko miec nie bedziemy. Bo oczywiscie jak ja sie nie odezwe, to on tez nie, honorowy panicz. Zawiodlam sie. Coraz wiecej rzeczy wychodzi, ze jednak z nami jest cos nie tak. Chyba, ze ja wymagam juz bog wie jakich rzeczy i tylko ksiaze z bajki moze mi je spelnic. Cytat:
![]() Po operacji wujek ma 6-7tygodni gipsu, jest praktycznie caly zagipsowany, od klatki piersiowej po dwie rece do lokcia. Ciezko mu jesc, trzeba mu pomagac w myciu sie, o ubieraniu sie w cos innego jak sklipki, spodnie i szlafrok to nie ma mowy. Prace on ma zawsze dorywcza w okresie wiosna-jesien, w zime nie pracuje, a teraz jesien przesiedzi w domu, zime tez, dopiero za min.pol roku wsiadze za kolko do auta. Mieszka z babcia, remontuje teraz dom, bedzie musial wynajac robotnikow na skonczenie elewacji bo on sam tego nie zrobi w tym stanie, a nie mozna tak tego zostawic na zime. Cytat:
![]() ![]() wiem, musi... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
xxYashaxx,loluska,samaraN W, dziekuje wszystkim za uwage i wsparcie, cenne rady i pocieszszenie, ktorego nie moge otrzymac od TZ,a ktore Wy mi tak obficie dajecie. Bardzo dziekuje, niue wiecie jakie jestescie mi pomocne ![]() ![]() Robiac zakupy dla wujka, kupilam te sciereczki z mikrofibry wiec zaraz je wyprobuje. Pojde do wanny, zrelaksuje sie, szampon z babydream, maska z loreal repair+joico nawilzajaca, oliwka dla dzieci na cialo, jakies peelingi i nie wiem co tam mi jeszcze w rece wpadnie
![]() |
#215 |
Marcelover ♥♥♥
|
w aptece- byłam w carrefour- nie ma, w stokrotce nie ma, w biedronce nie ma, więc pozostaje tylko apteka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Konto usunięte
|
Fajny chlopak, nie bedzie sie ograniczal, macie osobne zycia, no wow, on chyba z Toba jest dla picu, nie wiem, zeby sie przed kolegami pochwalic, zeby nie byc samemu. Ja bym sobie dala spokoj na zawsze, wypadek wujka to bedzie ostatnia tego typu sytuacja w Twoim zyciu, wypadki chodza po ludziach jak to sie mowi. Skoro widzisz, ze sama czegos takiego nie ogarniasz to szukaj faceta, który przy Tobie będzie. Bo kiedyś Ci powie, ze to ze macie male dziecko i ktos z nim musi siedziec to nie znaczy ze ona ma sie ograniczac i nie chodzic na imprezy, albo ze w ogole musi wracac na noc do domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
ja w auchan
![]() caate no niestety chlopak sie nie popisal ![]() ![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-10-10 o 18:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wlasnie sie zastanawiam, co nas laczy takiego, ze az nie mogl wtedy zostac ze mna. Owszem pojechal na miejsce wypadku, bo auto mialo wszystkie dokumenty w srodku,kluczyki, kase,drugi telefon, czesci rozne do maszyn, a i tak zanim TZ przyjechal radio gwizdneli. Ogolnie zapobiegl wiekszym stratom, ze tam byl,zanim ja dojechalam. przez ten tydzien sie z nim raczej nie spotkam, nie chce mi sie do niego jechac, a week mam szkole. aaa i TZ zalatwil mi lawete po duuuuuuzej znizcze, mam metlik po prostu nie wiem jak to ogarnac. Albo zostawie jak jest i albo nasz zwiazek sie rozpadnie albo bedzie jak jest a kiedys wybuchne i zwieje od neigo gdzie pieprz rosnie...
![]() |
#219 |
Konto usunięte
|
Bo mial 5 minut drogi. Do Ciebie mial wiecej i juz nie przyjechal.
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny, kurcze ale drukujecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do czapki wlochatej, to w zeszlym roku kupilam sobie taka mega czapuche za ok 50zł na allegro jest genialna, a teraz szukam tez takich wlochatych sniegowcow do kompletu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sama farbuję włosy w domu, bo sparzyłam się na fryzjerach.. Zawsze miałam włosy w plamy żółto białe , nawet gdy poszłam do dobrego salonu.. Ostatnio farbowałam włosy farbą palet A10 Ultra popielaty blond , włoski po niej super ale wciąz szukam tej idealnej farby. A ty czym buahhot farbujesz włoski?? Bo widziałam zdjęcia te nowe i masz super kolorek..
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze masz racje, ale nie chce wierzyc w to. Dziekuje za szczerosc ![]() TZ napisal "co robisz?' ![]() ![]() Dziewczyny, jutro mam spotkanie w sprawie pracy. Praca polega na przedstawianiu ofert banku przez telefon. Nie mam jakos glowy w co sie ubrac, jest to rozmowa rekrutacyjna, a dni sa zimne. Moge ubrac jasne dzinsy, czarne botki, czarna bluzke koszulowa? Czy mam zachowac ta elegancje biel-czern? Jak byscie sie ubraly?
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
idę SPA-mować
![]() miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
CABIN CREW
|
ja w swoim osiedlowym sklepiku
![]() Cytat:
![]() nie dość że denerwujesz się tą sprawą z wujiem to jeszcze się nim musisz denerwować.....trzymaj się... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
loluska - dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam dla Was special mission
![]() Mam ochotę potraktować moje włosy szamponem koloryzującym z garniera na blond (w załączniku ) ale nie wiem co mi wyjdzie na moich dekoloryzowanych i farbowanych włosach (zapraszam do albumu) ![]() ![]()
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2010-10-10 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit juz widze garniera ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-10-10 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wysyłam zapro do znajomych ![]()
![]() |
#232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
To może polecicie jakieś inne farby lub szampony koloryzujące jakiegoś blondu, który by mi wyszedł na moich nieszczęsnych włosach
![]() snowhitee jaki ty masz śliczny kolor włosów ![]()
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Caate- ja na twoim miejscu powaznie zastanowiłabym się nad waszym związkiem. Ja wiem,ze nawet gdybym skręciła rękę(w sumie błachostka) tż siedziałby i siedział i siedział przy mnie cały czas ,bo by się bardzo mocno martwił i spełniał moje zachcianki hehe
![]() Mam nadzieję, że wszystko się ułoży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() buahhot, a robiłaś w końcu keratynę? ![]()
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2010-10-10 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
dolaczam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Wtajemniczenie
|
hej napisz coś o sobie, i jakie masz plany , postanowienia w związku z dbaniem o siebie..
![]()
#239 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.