![]() |
#211 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kolorówka, minerały, perfumy, pielęgnacja z każdej półki cenowej, również górne
Sally Hansen to nie pomadka tylko błyszczyk, jesteś wciąż zainteresowana?
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Zdjęcia wstawię jutro w takim razie, ale nie jest to nic ciekawego - jak to produkty testerowe, te cienie+błyszczyki są w takiej zwykłęj przeźroczystej plastikowej paletce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, minerały, perfumy, pielęgnacja z każdej półki cenowej, również górne
niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
hej!
wiem, że o coś u Ciebie pisałam, ale przyznam, że nie pamiętam o co;[ odpisałaś mi, że podobają Ci się rękawiczki... może chciałabyś wymienić je na bibułki matujące?? nie wiem ile one kosztują, bo nie byłyby dla mnie, więc jeżeli byłabyś zainteresowana, a jak jest jakaś niezgodność cenowa z mojej strony to pisz;]] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Wtajemniczenie
|
solciu, odpisuję na 2 wątki
![]() ![]() W wątku mam cienie EL, mogę Ci oddać a nawet dorzucić pyłek Nouba ![]()
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2011-01-20 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
BAN stały
|
hej, znajdziesz coś za kopertówkę mango?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
korzonek
|
6 zdjęcie, paletki są z plastiku przezroczystego, i na górze też szczelnie zamknięty plastikiem (nawet nie wiem jak to się otwiera, także nieotwierane w ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
BAN stały
|
hej, na obecną chwilę micel z Ziaji i balsam sephora są wolne.
Korektor i rzęsy w negocjacjach - więc jak się skończą któreś to dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
ok, jak tak to pisz na priv
![]()
![]() |
#223 |
Konto usunięte
|
Podoba mi sie:
* Rexona Crystal dezodorant 150 ml. Użyta tylko jeden jedyny raz, jak nowy. * Perfecta Bibułki Matujące W plastikowym opakowaniu-breloczku. NOWE, w folii. * Farmona Magic SPA Kwiat Pomarańczy i Wanilia Luksusowe, aksamitne masło do ciała. 200 ml. * Guerlain Divinora Ombre Eclat Duo & Liner. Odcień L'Heure Brune. Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
BAN stały
|
kolor korektora 04 - neutral fair. Cena korektora to wg KWC to 90zł, ujmując to, z był użyty z 3 razy załóżmy 80zł. Gdybym dodała ELto obniżając jego wartość do połowy przez to, że jest teraz sypki to 70zł i daje razem 150zł. Ja niestety nie jestem w stanie tyle oddać za kopertówkę, także podziękuję.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
korzonek
|
Mi się podoba:
Mary Kay Mineral Cheek Colour, mineralny róż, odcień Shy Blush. Astor Perfect Blush 3 in 1 Tone. Eveline Aqua Platinum Pomadka ultra-nawilżająca, odcień nr 418 (średni, naturalny róż, z maleńkimi drobinkami) http://www.eveline.com.pl/product/id..._PLATINUM.html Raz przetestowana. Eveline Aqua Platinum Pomadka ultra-nawilżająca, odcień nr 439 (średni, naturalny róż, jaśniejszy niż 418, z maleńkimi drobinkami) http://www.eveline.com.pl/product/id..._PLATINUM.html Raz przetestowana. co byś mogła oddać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() znjadziesz coś u mnie za Tigi i ninę? ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- na bezowo - nie ma szary odznaczyłam na czarny - rzeczy są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
korzonek
|
Ok, zgadzam się
![]() Dołozyłabyś jeszcze kremowy róż sensique - ten po terminie? Jeśli tak to zapraszam na PW. I nie wiem czy zauważyłaś, ale nie mam atomizerów do Gucci, musiałabyś przysłać. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#230 |
Wtajemniczenie
|
może znalazłabyś coś u mnie za podkład Mary Kay?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
Vichy Normadem Purifying Cleansing Gel Żel Oczyszczający usuwa zanieczyszczenia i nadmiar sebum, dogłębnie odblokowuje pory, 100 ml. Pozostało 3/4 opakowania. Avene Eau Termale Woda termalna w sprayu 50 ml. NOWA, w folii. KWC
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Solciuchno - Twój wątek wymiankowy - naprawdę imponujący
![]() jednak z perfum nic dla siebie nie wybiorę, także póki co dziękuję ślicznie za propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
czy znalazłabyś coś u mnie za coś z tych rzeczy??
![]() Clinique Superdefense Triple Action Moisturizer Clinique Dramaticaly Diffrent Moisturizing Lotion 30 ml. Użyty 1 raz. MAC Studio Fix Fluid Spf 15, odcień nr 20, opakowanie z pompką Gosh Velvet Touch Eyeliner Waterproof proszę odpisz u mnie;] pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za:
Hermes Kelly Caleche. Nowa próbka perfum 2 ml. Moschino Couture. Odlewka perfum w buteleczce z atomizerem 5 ml.? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
witam.
znajdziesz cos u mnei? Guerlain Divinora Ombre Eclat Duo & Liner. Odcień L'Heure Brune. Zestaw do makijażu oka - 2 cienie i eyeliner. Tylko przetestowane, czego na cieniach nawet nie wida |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
witam!
u mnie podobały Ci się cienie i baza chanel... Mi u Ciebie spodobały się : DiorBlush, odcień 629 Rose Lucky & Lucky Pink Clinique Dramaticaly Diffrent Moisturizing Lotion - on jest do cery tłustej? Smashbox Function Self-Adjusting Powder Foundation Chanel Rouge Allure, odcień nr 61 Exaltation jakbyś widziała naszą wymianę? ![]()
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
no to jeszcze raz
![]() z wish twojej mam: roz clinique w musie koralowy 02 spiced kiss cien bezowy diora w mussie clinique pore minimizer 01 clinique redness solution napisalas ze podoba ci sie cien diora wiec rozumiem ze reszta nie interesuje cie? a co z tych mozesz oddac za cien? Vichy Normadem Purifying Cleansing Gel Żel Oczyszczający usuwa zanieczyszczenia i nadmiar sebum, dogłębnie odblokowuje pory, 100 ml. Pozostało 3/4 opakowania. Avene Eau Termale Woda termalna w sprayu 50 ml. NOWA, w folii Mary Kay Mineralny Podkład Pudrowy odcień 01 Ivory, pełnowymiarowe opakowanie 8g. Użyty tylko ze 2, 3 razy. http://www.marykay.pl/266 ? ![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
kochana cien diora to taki bez z delikatnymi drobinkami(jasniutenki zloty)cos pomiedzy na powiece wyglada delikatnie
roz najlepiej maznac na dloni bo w pudelku ciemny faktycznie ![]() linique redness solution mam baze przeciw zaczerwieniom 15spf
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Paletkę korektorów KOBO i krem Effaclar Duo mogłabym oddać za Sephora Colorful High Intensity Eye Shadow. Ekspresowe cienie na pasku, bez parabenów. Kolory: średni brąz, złoty, turkusowy, zielony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.