|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
O rany!!! a ja sie cały czas masuje juz Wam kiedys pisałam,że ja mam taki twardy brzuch... wogóle jestem jakoś przerażona tym wszystkim,chce już isć do tego lekarza,bo oszaleje.Oby tam w środeczku było wszystko dobrze ![]() :pros i:czemu te 9 miesięcy jest pelne niewiadomych????to nie tak jak na filmach,że wszystko sie przepięknie układa!!niech pokaża jaki strach ogarnia każdą kobiete jak nie wie co sie dzieje
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Pam -dobrze juz nie bede
Lulus jakby zaczeli to pokazywac w tv jak kobieta cierpi,ile ma zmartwien i ile boli to by polowa kobiet nie zachodzila w ciaze bo by sie bala co ja bedzie czekalo Poza tym tak sobie mysle ze my jestesmy stworzone do ciaglego bolu i cierpienia,ale jak nam to potem pieknie wynagradzaja te kochane szkraby Mam kompletna pustke w glowie co by tu ugotowac.moze jakies podpowiedzi,najlepiej zeby duzo czasu nie zajmowalo
Edytowane przez madzik2221 Czas edycji: 2010-11-04 o 12:19 |
|
|
|
#213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Główka do góry i mysl pozytywnie No i koniec z masowaniem brzuszka ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() Ja dzis mam spaghetti na obiadek ![]() ide do tesciowej bo na jej adres przyjdzie łóżeczko bye
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe gotuje makaron i pesto ze słoiczka oczywiście nie ,żebym sama sie tak przemęczyła---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Dziewczyny przyznam sie szczerze,że jak Wam pokazałam ten mój wybrany wózek i mówiłyście,że bardzo drogi to zaczęłam sie nad innymi zastanawiac co powiecie na ten?http://www.babydesign.pl/espiro.php?lang=plto sa wózki produkowane u mnie w mieście i tu cieszą się bardzo dobrą opinia mnaprawde widziałam je na żywo i wyglądają super,mojego Tż kuzynki mają i są bardzo zadowolone... z tego co pamiętam to któraś z Was też o nim pisała...tylko nie wiem która z Dziewczyn
![]() |
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do obiadu to usmaze chyba piersi z kurczaka.najszybsze danie czy jajka moga sie przeterminowac?
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ,że mogą!!!ale jak sie przeterminują to będziesz czuła w całym mieszkaniu
![]() |
|
|
|
|
#217 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj dobra artystka jestes
![]() |
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z samego rana
![]() U nas lepiej, wysypka ustepuje. Dermatolog sama nie wiedziala co to jest, najpierw, ze uczulenie na proszek, pozniej potowki, pozniej tradzik niemowlecy . Smaruje Malego Tanno-Hermal i poki co jest lepiej.Moj maly stworek ciagnie sie teraz za uszy! No i oczywiscie wrzask. ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- lulka, ja Ci polecam wozek jedo fyn . Jezdze nim po lesie, piasku i sprawuje sie super, nawet sie nie pobrudzil (kolor mam jasny bez)
|
#220 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Hehe maly wariat
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
Co do masowania brzucha- to jedna dziewczyna z wątku marcowo-kwietniowego przez to wylądowała w szpitalu z 1 cm rozwarciem, nie pamiętam który to byl tydz, ale chyb coś koło 16!
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprosimy jakies świeże foty maluszków
|
|
#223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nie!!!to mnie pewnie od tego brzuszek boli a myslałam,że tak pieszczotliwie można sie pogłaskac---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
ciesze się,że z Małym duzo lepiej ![]() dzięki za polecenie wózka,zaraz obczaje co i jak ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Dziewuszki używacie kremów do depilacji teraz w ciąży?? bo ja zawsze chodziłam na woskowanie a teraz sie boję tych szrpnięc ,tym bardziej w okolicach bikini ![]() i tak sobie zarastam,a jutro wizyta u gina!! i nie wiem co zrobic!a golić sie nie nawidze!!
![]() |
||
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co sie przejmujesz, myslisz ze malo sie naoogladal dżordża busza ![]() Starapanna fajnie ze z malym lepiej |
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
ojj jakoś nie umie nadąrzyć za Wami, ale może wieczorem doczytam. Narazie dzięki Madzik za dopisanie mnie na listę.
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie przejmuj sie lulka gin juz widział gorze dżungle
|
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś już sama wymyślę tylko ostatnio myślenie zajmuje mi dużo więcej czasu ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
masz juz to łóżeczko? kurcze jakieś monologii zaczynam prowadzić
![]() |
||
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie masz lozeczko?? jak masz to skrecaj je juz zebysmy se mogly poogladac
a ja moze bym juz poszla do tego sklpeu i obiad zrobila w koncu a nie tak siedze i pisze aby z wami ![]() swoja droga niezle z nas jajcary |
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to myślała,że Ty już dawno zjadłaś ten obiad
![]() |
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
no co do myslenia to tez u mnie ostatanio z tym ciezko
ale jak sie nie ma w glowie to sie ma w nogach czy jakos tak to ciekawe gdzie mi sie to schowalo |
|
|
|
#231 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() A ja niedawno wróciłam z wycieczki, byłam z teściową tu i tam Ale u nas paskudna pogoda, cały czas pada ![]() Wiecie, Mój Mały Skrzacik powolutku nawiązuje ze mną kontakt . Wczoraj wieczorem jak się położyłam na plecach to czułam takie pukanie i dziś jak jechałam autem czułam to samo . Jak to jest to to niesamowite jest to uczucie Lulcia bądź cierpliwa, jeszcze z dwa tyg. i Ty poczujesz upragnione ruchy ![]() Poza tym też słyszałam, że nie wolno masować brzuszka, bo to wywołuje skurcze, więc staram się tego nie robić. Lulcia jestem właśnie w trakcie odstawiania duphastonu, jeszcze przez ten tydzień biorę co drugi dzień i koniec. Na razie żadnego plamienia nie mam i oby tak pozostało. Starapanna dobrze, że z Matikiem już lepiej ![]() Pamelka jak łóżeczko???
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
#232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#233 | ||||
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
ja dziś w pracy cały dzień i poczułam to:/ w ogóle dziś pierwszy raz jakoś dziwnie pobolewa mnie brzuszek, sama nie wiem co to jest takie ćmienie jakieś ![]() Zaraz zmykam na wyrko poleżeć, może przejdzie Dobrze że jutro w pracy króciutko i weekend to może się poprawi ![]() Poza tym pogoda beznadziejna, wieje, leje i co tylko, a było tak pięknie ![]() Cytat:
a ja się ciesze bo zawsze się bałam że pójdzie mi jeszcze bardziej w moje masywne nogi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Całuski od ciotek
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
Aha ja wynik glukozy po obciążeniu 75 i dwóch godzinach miałam 117, kamień z serca, mogę wcinać słodkie
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak mówisz będe cierpliwa i tez sie doczekam a jutro zobacze kruszynkę na monitorzechciałam zakomunikować ,że jestem juz piękna i naszykowana do badania ![]() kupiłam dziś mój ulubiony szampon,bo zachciało mi się eksperymentów i mam za swoje miałam taką szope na głowie,że mąż do mnie mówi ostatnio "wyprostuj sobie włosy" a ja mu na to "właśnie to zrobiłam" wyglądałam maskarycznie!!ale teraz juz wszystko wróci do normy
![]() |
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/jedo-fyn-4ds-maxi-...304084028.html Aniu, to tego typu wózek?
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko na chwilke przepraszam ze jeszcze nie opisalam porodu ale wyladowalysmy z powrotem w szpitalu bo mala miala wysoka bilirubine i lezala w inkubatorku i sie naswietlala. Dzis wyszlysmy do domu
A to moja Mala: |
|
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje,śliczna jest
![]() |
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karla super ze twoj skarb tez sie zaczal kontaktowac ,zobaczysz za 3 tyg jak bedzie szalalo.ja sie czasami zastanawiam co mi tam w brzuchu tak jezdzic Grusia dobrze ze wyniki ok ![]() a my na obiad zjedlismy dwie parowki z keczupem i mam zgage,wlasnie od wczoraj zaczela sie pojawiac,narazie lajtowa ale czuje ze niedlugo bedzie mi przeszkadzac bardzo mam jeszcze pyszna drozdzowke z makiem i nie zawacham jej sie za chwile uzyc ![]() a u nas pogoda super.normalnie z 16 stopni na dworze,slonko bylo i troszke wiaterku.juz ktorys dzien tak jest ale lada chwila ma sie to zmienic Lulka nie mow ze zgolilas czupryne ![]() a mialo byc tak pieknie u gina |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

, w koncu juz niedługo nie bede mogla jesc wielu rzeczy to korzystam
juz Wam kiedys pisałam,że ja mam taki twardy brzuch... wogóle jestem jakoś przerażona tym wszystkim,chce już isć do tego lekarza,bo oszaleje.

mnie to cieszy, a na razie od początku ciąży na plusie jestem 7 kg, w tym 5 kg nadrobione po pierwszych "słabych" miesiącach
tak jak mówisz będe cierpliwa i tez sie doczekam