|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Wob. ahaha tylko żeby Ci się 'xd' nie wydało takie kozackie..
![]() ja wiem czy niestety.. Olla bez fajki to aż dziwny widok. ![]() akurat niemiecki jest jedynym przedmiotem z którego nie mam 1. ![]() z Ewelinką to tam ostro będzie. jak mi da jakieś pytanie z kosmosu. ; < gratuluję dwóch 1. ![]() znogamiwchmurach dam radę poprawić max 4 oceny. no ale to tez coś.. i gratuluję 3. ![]() Louisa hmm. mamy srednią ważoną z kazdego przedmiotu. i spr są zazwyczaj za 0,6 a odpowiedzi za 0,2. i jeśli np. dostaniesz z odpowiedzi 2, a z spr. 3 to. mnożysz to i dzielisz przesz 0,8. i wychodzi Ci np. 1,51 . i np. od 0- 1,50 jest ndst 1.51 - 2.50 dop i możesz sobie obliczyć co Ci wyjdzie na koniec. a co do nauki. musze się ogarnąć. ciągle to sobie powtarzam. ![]() Mari ta moją mądrość właśnie widać. ![]() ja też o moc jakąś poproszę. ![]()
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Inf ja tak samo szłam no i nie pytała, na próżno w zasadzie tyle nauki...
pójdę chociaż nie wiem po co dla brata pewnie jedynie. i popatrzec sobie... a kurde... współczuję Ci szczerze... może popoprawiać nie? trzymam kciuki! nie pal... o dzieki ze mi przypomniałaś, musze wypożyczyć lekture.. ej dziewnie z ta waga, ja bym zwariowała ;o ale bynajmniej wiesz na czym stoisz Wob strasznie mi się chce, ale chce jeszcze troche na kompie przemarudzić;-d Louisa ej, może napisze, skąd wiesz! skoro tak nagle te całuje i wgl tylko nie wiem, co przez to chce osiągnąć z drugiej strony... sparzyć sie kolejny raz..? ech, chociaż wiem, że mnie by kusiło... Anita gratuluje!;-d Wob a gdzie to się wybierasz?;> Mari piękny podpis i dostosuj sie do niego, KAŻDA Z NAS ![]() i jak tam dzień minął?
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-11-08 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przynjamniej sobie popatrzysz. ! ![]() części nie można poprawiać.. no ale cóż. olałam na początku to teraz mam. ja wiem czy stoje ? w sumie teraz to leże.. i pewnie długo poleże. dobra idę się uczyć pp.
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
to patrzenie i robienie sobie nadziei mnie męczy
![]() fakt... owocnej nauki;*
#215 |
Wtajemniczenie
|
Mari ucz się. Język Polski pięknym językiem ^^ xd
Inf to 4 zawsze dobrze. do końca semestru jeszcze trochę czasu ;] Udanej nauki. Bound no ale nadzieja jest fajna i patrzenie też ;D a tylko masz okazje się patrzeć a gadać nic?
#216 |
Zakorzenienie
|
przejechałam sie na tej nadziei kilkukrotnie, juz mnie nie bawi;-d
tylko patrzeć.. ma dziewczynę;] a z reszta.. jak tam?
#217 |
Wtajemniczenie
|
A to jak ma dziewczynę to tylko i wyłącznie się patrzeć.
U mnie ok ![]()
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Mari oj dobre podsumowanie ; d
niedomyślni to mało powiedziane xd a ja spr z ang ;d tak 4 chcę bo to rozszerzony i się z niego duużo uczę, choć ten unit jakoś odpuściłam, za dużo innych spraw było i za dużo lenia ;D Inf fajnie ![]() nie tylko ty tak mówisz. ale kiedy tak mi się nie chcee ;< dziś to już w ogóle przegięłam, zawsze się brałam o 18 mniej więcej, a tu 20 i zero. nic ;/ Bound nie wiem, ale tak czuję. dziś pół dnia nie patrzyłam na drugi nr kom(ten na ktory by napisal), patrzę sms i kto? albo raczej co? orange -.- kusi,kusi tymbardziej, że po takiej rozmowie w realu czuję, że jest ok , a nawet lepiej niż ok, a później internet, komórka i ta cisza. . . myślę jednak, że nie reaguję już na niego jak wcześniej i gdyby coś nie wyjdę na tym źle, przynajmniej dopóki nie spotykamy się ponownie sam na sam. też nie lubię tej nadziei -.- lubię wiedzieć na czym stoję. Zastanawiam się jak otworzyć trochę chłopaków z klasy ;d Szczególnie dlatego, że mamy tylko 2 fajnych. Dziś się dowiedziałam, że jeden ma nagraną płytę ;d Wysłał mi link wiadomością, odpisałam, on ponownie i teraz muszę coś wymyślić, żeby zachęcić do dalszej rozmowy;DChoćby na tej nk na początek, bo z moją paczką dziewczyn, że tak to określę rzadko gadają xd
#219 |
Zakorzenienie
|
napisałam prze długiego posta i wszystko szlag trafił ! ; (
usunęło się ! ; ( przepraszam ale teraz to już mi się odechciało to pisać drugi raz.. <3 ; ***
#220 |
Raczkowanie
|
Boże czemu ja jestem taka tępa z matmy?!
#221 |
Zakorzenienie
|
Asia, to pjona
![]() ja też jestem tępa. a jutro mam sprawdzian ; ( parno będzie, parno.
#222 |
Raczkowanie
|
No mi dzisiaj akurat spr oddała i oczywiście do poprawienia
![]()
#223 |
Zakorzenienie
|
poprawisz ; *
i z angielskiego jutra mam jeszcze ; ( w środe taki ogromny z historii.. ale żyje tym, że w weekend troche poimprezuje ; ) w piątek osiemnastka. ![]()
#224 |
Raczkowanie
|
retro ok
![]() ja teeż! nie mogę się doczekać! szykuje się taka mega impreza na noc na bacówce <33 asia czego nie rozumiesz? ja lubię matmę, mam rozszerzoną i najlepszego nauczyciela.
#225 |
Zakorzenienie
|
Louisa hm... mam nadzieje, że się nie zawiedziesz
![]() no i jak, podtrzymujesz tę rozmowę? ja mam tylko w 2 klasie i z obydwoma dobry kontakt mam Klau imprezowiczko no ![]() Asia poprawisz;*
#226 |
Zakorzenienie
|
Louisa, haha
![]() widze drugi imprezowicz ; ) Ayeen, no ja tylko tym żyje ostatnio <3 ;d co u Ciebie Słońce? ; **
#227 |
Raczkowanie
|
Ja akurat mam babę, która kompletnie nie umie tłumaczyć, więc tak naprawdę nie umiem nic
![]()
#228 |
Raczkowanie
|
bound
ja tak samo, nawet jeśli, to teraz szykuje się impreza, na której poznam dużo ludzi i może już mi tak ostatecznie wyleci on z głowy, że nie będzie ani kusił ani nic w tym stylu ![]() o ja, z tyloma osobami nagle piszę, że niechcący wyłączyłam nk i zapomniałam xd ale muszę odpisać zaraz ;p retro pewnie ;d trzeba korzystać z życia! przez wakacje jakoś mi się nabrało ochoty na imprezy i teraz ja tam zawsze jestem chętna ^^ to tylko my dwie takie ;d? asia kurcze, myślałam, że pomogę ;*
-W jego oczach było coś, czego ona nigdy nie mogła pojąć. . ![]() Edytowane przez LouisaHoeve Czas edycji: 2010-11-08 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
nasza niegrzeczna Kinga również słynie z ostrego melanżowania !
![]() tylko ostatnio sie tu nie pokazuje i musze ją potraktować pałą. ![]() a ogóle to cały rocznik '94 taki imprezowy jest więc każda lubi tu sobie poszaleć, czy nie ? ; ) i niestety dzisiaj powiem Wam już dobranoc ; *** ide powtórzyć z matmy i angielskiego a później spać. mam nadzieje, że dzisiaj mój sen potrwa dłużej niż 2 godziny ; ( pojawie sie jutro ; )
Z zewnątrz wyglądasz słodko, nie dostrzega nikt Twoich wad, ale każdy kto Cię spróbował poczuł na ustach ten gorzki smak.. Edytowane przez retrospect Czas edycji: 2010-11-08 o 20:44 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
Louisa każda ławka jest dobra ;d
Mari haha to przeszłość, te 8 dni ![]() jest jest.. ucz się ucz ;* Inf o nie nie, wiesz że 'xd' nigdy.. ahaha dziwny dziwny.. a ja stara z francuskiego wymiatam <cwaniak> 4 ze sprawdzianu dostałam a nie uczyłam się nic a nic! ;o nie da, będzie ok bound a już wróciłam. dziewczyna to nie przeszkoda! ;d chyba że to przyjaciółka, to czasami.. Klau oo to to, imprezuj! ![]() ja mam w tym miesiącu 2 x urodziny uhuhu ![]() ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
Klau - Kurcze jak ja bym chciala zeby ktos mi sie
tak przypadkiem trafil no. Co ci tak smiechowo wczoraj bylo ? ![]() Mari - No pewnie, nie siedz cicho! Jak ci cos siedzi na watrabie to wyzal sie na forum, my pomozemy ![]() Anita - Wiesz co, balam sie ale nie chcialam czekac zanim pojde do fryzjerki. To bylo tak ze musialam miec wycieniowane teraz zaraz, no i iwzielam nozyczki i ciach ![]() Bound - Na yt jest wszystko ale bez kitu o.O. Tez sie na nadziei przejechalam, wole jej nie miec... Aleks - Czemu nauke olalas ? Lou - Bo faceci sa dziwni -.- Chyba musza miec potrzebe rywalizowania z kim...nie wiem sama. Inf - Kurcze nie ciekawie sie zrobilo z tymi ocenami. Nie wiem moze korepetycje bierz? Albo jak mowisz ze ta szkola jest nie dla Ciebie to moze w takim razie warto zastanowic sie nad inna, sama nie wiem. Ale zycze powodzenia z wszystkim ![]() Wob - 8 dni bez fajek? Nie pal w ogole no, niezdrowe to no ;< O ja ile dzisiaj do nadrabiania ;O. Jestemy na dobrej drodze do dawnego watku ![]() Ide spac, branoc ![]()
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-11-08 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
wobb dlaczego 'xd' nigdy ?;d
Just ja już od miesiąca się wybieram do fryzjera, ale jakoś mi nie wychodzi ;< a moje włosy już tak totalnie mnie wkurzają ;/ masz rację, są mega dziwni. idziecie na półmetek ;d?
#233 |
Zadomowienie
|
just to jest zbyt świetne ;d
Louisa bo jest beznadziejne ;p chyba nasza Cali ma urodziny dzisiaj ? 100 lat ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Klau nie przeholuj tylko
![]() a u mnie nic.. ![]() ahaha Kinga <33 oczywiście, ze lubimy poszaleć ![]() Asia wiem jak to jest, mam tak samo z gecią i mam rozszerzoną ![]() Lousia jeżeli jest to Twoja taka prawdziwa, pierwsza miłość to uwierz - do końca nie wyleci.. ale zawsze można zakochać się w kimś innym, szczęśliwie ![]() matke lubiłam, ale w gim, bo czaiłam, tutaj niby też, ale nauczycielka mnie wkurza.. Wob dobre podejście;-D zawsze można zbajerować, ale ja tak nie chce on ma z 19,20 lat, skończył LO więc hm. ja to troche taki dzieciak ![]() gratuluję 4 ![]() Just no to pjona;* no, no... tylko jeszcze Kinga, Kejt, Cali, Morf, Martyś i wiele wiele innych byłoby przee <3 na półmetek? nikt mnie nie zapraszał ![]() próbuję sie wkręcić na studniówkę ![]()
#235 |
Zadomowienie
|
bound takie różnice wieku są fajne.
![]() dziękuje ;D
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Sto lat, Sto lat niech żyje żyje nam!
kto?! nasza seksiarska Cali! łoooooooo ![]() Wob mi by nie przeszkadzało, jemu być może, z resztą nie wiem, nie znam go;-d
#237 |
Zakorzenienie
|
Tak, Cali uro ma dzisiaj ! ; )
sto lat ! sto lat ! niech żyje, żyje nam ! i jeszcze więcej szczęścia nasza mała ślicznotko ; ** Wob, ooo to całkiem fajnie 2x uro. ![]() ja to w ogóle sobie nie wyobrażam 2012 roku. same osiemnastki ; O przecież ja sie zamelaanżuje na śmierć, haha ;dd Ayeen, nie przeholuuuuje ; ) obiecuje. ;* noo kurde niech wszystkie tu wracają ! ; ( Just, w odpowiednim czasie trafi się ktoś taki NAPEWNO. ; ) a nie wiem, chyba wole to wszystko obracać w żart.. miałam dziś spr. z matmy, angielskiego i kartk. z PO ; ( na dodatek stałam przy szatni i czekałam na kurte i stał on. i wiecie co ? przynajmniej 3 minuty stał dwa metry ode mnie tak perfidnie sie na mnie patrząc ; ( ja nie wiedziałam, w którą strone mam obrócić głowe żeby tylko przypadkiem nie spojrzeć mu w oczy ; ( to było straszne. znowu się prawie rozpłakałam..
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Lou - Tzn wiesz, czasem jak idziesz do fryzjera to on cie
wlasnie oszpeci wiec moze lepiej samemu sobie scinac no ale to zaley od osoby ![]() Bound - Pjona ! Klau - Kurcze, fajnie by bylo no ale poczekamy zobaczymy ; ) I w sumie dobry sposob, obracac to w zart ale z drugiej strony, nie wiem no, naleza ci sie jakies wyjasnienia przeciez oO Cali - Wszystkiego Naj ![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Bound..u mnie dnie mijaja zazwyczaj nudno xD
a Tobie jak minal ? ![]() o tak z robieniem sobie nadziei to roznie bywa, zazwyczaj niezbyt fajnie. Anita..j.polski jest calkiem, ale z nia to porazka piec stron spr, dużo pisania i na to wszystko 45min , ale coz bywa ;p Asia..ja tez mam taka babke co nic nie wytlumaczy, ale mloda ledwo po studiach, więc się za bardzo nie dziwie, dlatego chodze na unijne zajecia z matmy i tak w miare mi idzie. Klau..taa rocznik 94' jest szalony, ale ja nie mam nawet z kim poimprezowac, od września to na palcach u jednej reki moge zliczyc miejsca w których bylam... ciagle siedze w domu i to mnie chyba najbardziej doluje. reszta ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- WIELKIE STO LAT DLA CALI! ![]() ![]()
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Mari o jaa... ''świetny'' masz ten polski <The głaszczers>
wyciągnęłabym Cię z domu gdybym mogła.. ![]() mi w zasadzie bez rewelacji ;-d Klau trzymoj się ;* na pocieszenie dodam, że ja też widuję codziennie K. i ma wprost prze cudowny zarost, pięknie go sobie wygolił no <3 wgl jest piękny, agrrrrrrrr ;-d kwestia przyzwyczajenia, mówię Ci a Ty jesteś na tyle mądra, cudowna i piękna, że przyjdzie do Ciebie Twój bogin seksu ![]() wkurza mnie coś takiego, bo koleżanka pojechała do szpitala i jej koleżanka(oby dwie były ze mna w kl. w gim) nie miała z kim siedzieć to z nią siedziałam 2 tyg. tamta wróciła(nie to, że się nie cieszę..) no i ja poszłam w kąt no i mi jest głupio, że jakbym wybierała tą drugą grupę jakby plan B a to chyba im powinno być głupio... ciągle się pytają co mi jest może to głupie, ale jestem trochę zła.. one się kumplują z 2 innymi i tak ładnie para jest ja nie mam..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.