![]() |
#211 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A, Warszawianki nie wybieracie się w najbliższym czasie do Centrum Nauki Kopernik? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Jak ja się dzisiaj źle czuję ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boli mnie moje niesprawne ramię , bo mi je dodatkowo zmasakrował jakiś zaamoczony przymuł , ktory z końca płyty , chciał jednym susem znaleźc się pod rozbawioną sceną. Przygieło mnie do samej ziemi z bólu , w ogóle najpierw jak walnął we mnie to prawie upadłam, synowie ani synowa in spe , nie zdazyli mnie nawet podtrzymac. Ja nie zdażyłam nawet żadnego w dupę kopnąc. Za to jak juz stanęłam w miarę na nogach , a przede mną zaczał facet 2 metry - i to nie nastolatek - podskakiwa z tendencja "wsteczną" to rozdarłam japę ,że jak mnie chociaz raz ktos popchnie albo nadepnie to bedzie miał glana w dupie, to się towarzystwo troche odsunęło. Nie wiem czy glan tak zadziałal czy moja furia w oczach , bo głos raczej miałam cieniutki , a poza tym komu trza afery ze starą upierdliwą babą ![]() ( co prawda nie do końca glany miałam na nogach, bo mi się nie chciało ubierac , ale po ciemku nie było dokładnie widac ) Nie bierzemy tej zadymiary na następny koncert - powiedział starszy syn , do młodszego w przerwie. ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-07 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() W weekendy wracam do mojego normalnego trybu życia ![]() Randki. Z Hetfieldem na pewno, z Ju mam nadzieję że też wypali ![]() Widziała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że z synami na koncerty chodzisz ![]() ![]() Tylko się nie pomyl na tych randkach ![]() ![]() A mi się jakieś pół godziny temu humor zrypał z kilku powodów... ech ... ![]() Przejdzie niedługo. ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Postaram się
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
to było cos jak pierwsza, tylko biała...nie moge znależć ![]() Cytat:
ha! ja miałam zamiar wczoraj podskoczyc do zakopanego (kolejny + krakowa-bliskość zakopca ![]() miałam chytry plan przechytrzenia tłumów i wywiezienia sie kolejka na Kasprowy....niestety to kolejka przechytrzyła mnie ...bo z powodu halnego nie kursowała ![]() Cytat:
ja sie wybieram ![]() ![]() Cytat:
![]() a spodku nie byłam nigdy wstyd ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- spoko-obiad juz prawie na stole, a goście zadzwonili ze sie spóźnia 2 godziny... ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- o mam łabąda: https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=17968&zid=1
![]() |
#220 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie główka boli troszku z innych przyczyn - lecę sie regenerować na powietrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja kojarzę choć chyba się nie 'poznałyśmy ' ![]() no tez pisałam że z reguły chuopy mają mocno ociosane kryteria co do damskich perfum i ciężko im wskazać kilka 'grzechu wartych' - a samemu odgadnąć co takiemu pasi - no freakin way Ju - co do Couture Mochino - to miało nie być herbaty, a jednak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
grozi wypollizowaniem
|
![]()
#228 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To podziel się potem wrażeniami (tylko nie wszystkimi ![]() ![]() W ogóle się tak zastanawiam, 2,5-letnie dziecko to chyba za małe, by tam brać ![]() ![]() Muszę dobrze poczytać co w tej Galerii Bzzz! oferują ![]() Cytat:
![]() ![]() Co jeszcze goście nie przyjechali? ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Aloha
![]() Byłam dziś u babci na obiedzie. Jak ta kobieta gotuje.... ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja kulezanka z fiishoshu tez miałam clasik bezę na weselichu ![]() ot tu Wiadomośc dla Gryksa: w mojej gminie termin powstania ewentualnej farmy wiatrakowej to ok 2015 roku ![]() Gorzej, ze na wsi ciemnogród totalny ![]() "Nie. Ale taki jeden godoł..." ciemnogród ![]()
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Zna ktos takie cuda :
LES NOTES GOURMANDES REMINISCENCE DO RE LES NOTES GOURMANDES REMINISCENCE MI FA ![]() I jeszcze , co to może byc za Armani : płyn przezroczysty , lekko świezy , kwiatowy, trwały. odlewka bez podpisu, wiem tylko , że Armani. Na pewno nie Beauty.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-07 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Jak?
![]() ![]() Cytat:
![]() A ten Armani to może Diamenty? ![]() ![]() I właśnie po raz kolejny stwierdzam, że podoba mi się Cedarwood Tea ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-07 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Bosko
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czemu uszkadzasz sobie głowę? ![]() Jakby się kto pytał to kupiłam wczoraj talerze ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
A ja w piątek do pracy.... Buuuuu
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() Cytat:
co do tych doremifa to nie znam, ale było rozbierane
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
![]() No, to punktualnie się spóźnili ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Sie udało spotkanie bardzo, ale wydarzyło się coś, czego się nie spodziewałyśmy z Truskawą- Gustaw się w Niej zakochał
![]() A ja zlana do nieprzytomności Champs Elysees wróciłam do domu, czekając, co bedzie. "Ale strasznie wali. Jakbyś się oblala perfumą a potem spirytusem". Nie straciłam rezonu "Ale to nie ja, ja się bardzo dyskretnie poperfumowałam..." (najpierw 6 psików, potem, przed wyjściem, 7 psików). A Wojtek popatrzył na mnie oczami jak jaja sadzone (jest na bani) i powiedział "No oczywiście, to musiał być ktoś inny" ![]() Mam nadzieję, że nast razem zobaczę się dłużej ze Skarbiątkiem, której rodzina przemknęła w tle "żeby nie przeszkadzać" czy nawet jeszcze dosadniej to ujęli. W Couture jest herbata, Miciel??? To już wiem, dlaczego ta miłośc była taka krótka...
#240 |
Zakorzenienie
|
![]() mam tynki i podciąg, w przyszły weekend powinna byc już wstawiona suwanka i brama garażowa, czyli zamykamy "piwnicę" ![]() ekipa pojechała, a ja padam na cyc
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.