|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
Ja się chętnie do modlitw przyłączę
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() były takie zestawy ostatnio - tzn już z miesiąc temu , zestaw - rexona spray zielona, rexona w aerozolu zielona (nowość) i żel pod prysznic za 16.99
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy w biedrze znajdę melisę?
wiem, że jest melisa z pomarańczą, ale potrzebna mi sama melisa
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzance z Loyda są ogólnodostępne w innych sklepach, więc tragedii nie ma
Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2010-11-24 o 23:35 |
|
|
|
|
#218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj będąc na zakupach trzy razy czaiłam się na Kutię, jadła któraś z was ? Warto? Jestem miłośniczką wszelkich mas makowych i mam ogromną ochotę na degustację. Dzisiaj po raz pierwszy zauważyłam u siebie bonitki herbatniki pełnoziarniste, pyszne są Rano wybieram się po mandarynki, mam nadzieję, że słodkie będą. Miałam ochotę dzisiaj na mango, fakt, że były bardzo duże, ale 3,77zł za sztukę to przegięcie, za tą cenę wolałam kupić kilogram pomarańczy. Kaki też ponad 4 zł tak więc musiałam obejść się smakiem, ale jutro za to odbiję na mandarynkach
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kaki wzięłam z rozpędu przyzwyczajona do ich niezłej ceny ostatnio i dopiero w domu na paragonie zauwazyłam, że kosztują ponad 4zł
Poza tym fistaszki wzięłam, banany (ciągle po 1,97!) kropkę z programem, córka wzięła sobie pierniczki w czekoladzie za niecałe 2,50, podobno pycha, no i trochę takich codziennych produktów typu mleko czy jogurt.Ale najważniejsze, że przyjęli mi zwrot tego tostera urodzinowego co to mi korki wysadził w mieszkaniu, jednak gdy kobieta powiedziala, ze musi sprawdzić tę usterkę, widziałyśmy już z córką oczami wyobraźni jak gaśnie nagle światlo w całym sklepie przez ten nasz toster..a tutaj niespodzianka, zachował się tak jakby prąd w ogóle do niego nie docierał, tak czy inaczej okazał się zepsuty i oddali kasę (którą im i tak zostawiłam poprzez zakupy )
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam mięso mielone z obniżoną zawartością tłuszczu!
|
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś jest zorientowany w wymiarach tych pokrowców na pościel? Mają być od dziś w promocji.
Jeśli ktoś coś wie, bardzo proszę o info - będę wiedziała czy spieszyć się po pracy. |
|
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- to ja też o na maxxa i just fit cebulkowe
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
u mnie wszyscy snaki na maxxxxxa uwielbiają - my z męzem chili, a młody koperkowe mogłyby być w stałej ofercie
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę chili choć czasem nieźle palą ale koperkowe też niczego sobie. Przypomniałyście mi, że mam jeszcze ze 3 paczki zachomikowane i kompletnie o nich zapomniałam
|
|
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
w pomysłach pod choinkę 2 są takie śliczne, drewniane klocki- miały być od 25, ale u mnie w biedrze oczywiście brak
podobno jutro dowiozą. Kupiłam mnóstwo torebek świątecznych na prezenty są śliczne i takie tanie
|
|
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
co to za mięso mielone o niskiej zawartości tłuszczy? nie widzialam niczego takiego w mojej biedronce
mozesz napisac cos wiecej?
|
|
|
|
#228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeszcze mam pytanie, bo od dzisiaj mialy byc bombki w tubie, czy one sa szklane? |
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś idę po kran do zlewozmywaka
![]() bo jakoś do większego marketu nie mogę się wybrać w biedrze przynajmniej tanio
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam wczoraj krakersy sezamowe (nie wiem, jak się nazywają), choć nie lubię sezamu. Zjadłam je tego samego dnia :P Są genialne!
|
|
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Sezamkowe sa super
![]() Niestety zelki biedronkowe sa okropne, wczoraj dziecko mnie namowilo i musialam wyrzucic wieksza czesc, bardzo zalatuja chemia
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny skusiła się któraś z was na chałwę w czekoladzie marki wawel? 250gram za 4,99zł jeżeli tak to czy smaczna?
Jak na razie ograniczyłam się do 1 paczki wcześniej kupiłam też michałki w tej samej cenie... kupiłam też gorzką czekoladę z pomarańczą 2 paczki owoców suszonych 5,49zł za 400gram kaktus Mikołaj świetny mandarynki baaardzo słodkie osobiście wole kwaśne ale przynajmniej są soczyste 2x skórka pomarańczowa pierniczki marco 200gram - 1,99 takie bezlukrowe znalazłam 1 grzańca rajski ogród ( leżała za herbatą o smaku grzanego wina z imbirem , na którą na razie się nie zkusiłam)
|
|
|
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
Dziś polowałam na drewniane klocki
oczywiście nie ma mają dostać w sobotę jak w sobotę będą wszystkie wykupione to komuś coś zrobię
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też, szczególnie o koperkowe
Cytat:
są, ale są dużo droższe wydaje mi się, że widziałam je w cenie ok. 4zł a w Biedronce były po 2,49zł za taką samą ilość saszetek |
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam gotować normalnie w osolonej wodzie, ale w końcu zdecydowałam się na patelnię bo szybciej i bardziej chrupiące wychodzą i mimo wszystko nie powaliły, ale naprawdę nie są złe, czuć te grzyby i kwaszoną kapustę przynajmniej, nie tak jak w niektórych- sama chemia która w dodatku zajeżdża plastikiem |
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś otworzyli biedronke po remoncie
co się działo ![]() rano malż z ciekawości zajrzał, wszedł i zaraz wyszedł jak zobaczył dziki tłum i kolejki do kasy ja poszłam po 16-teji kolejka ok 30-40 osób stało na dworze i czekało na wejście do środka. Obsługa co jakis czas wpuszczała kilka osób. a wcale nie ma jakiś wielkich promocji może kilka pozycji jest wartych uwagi: jajka M 10 sz za 1,99 pomarancze 1,97/kg banany 1,97/kg Cola oryginal 2l 1,49 Mleko prawdziwe 1,5% 1,39 Ptasie mleczko biedronkowe 4,99 Płyn do mycia naczyn Kraft 2,99 Papier toal. Queen 4,49 Frytownica 49,99 Dysk zewn pojemności 1 TB 199,00 i tyle z rzeczy wartych uwagi chyba wysle małża wieczorem przed zamknięciem ![]() może tłum zmaleje |
|
|
|
#237 |
|
Przyczajenie
|
U mnie też ostatnio otworzyli Biedronę po remoncie
i ceny podobne a niektóre produkty (jajka, banany, cola) stały w takiej cenie jeszcze kilka dni więc zdążysz napewno
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obawiam się że po dzisiejszym szturmie zapasy znacznie się skurczyły
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jeszcze zauważyłam: kaki - 1,99 / kg mandarynki - 2,97 kg jabłko golden (te pyszne zielone) - 1,99 kg parówki culineo - 3,99 opakowanie 700g olej wyborny 1l - 2,99 Jeszcze ser żółty, wędliny, kiełbasy jakieś, nie patrzyłam dokładnie. i jeszcze na przemyslowych koszach były jakieś promocje, ale ciężko tam było się dostać, więc nie pchałam się i nie widziałam dokładnie, np. noże po 2,99 (albo duży 1 szt. albo 2 szt. mniejszych), sztućce do sałatek 1,99, garnki ze stali nierdzewnej 19,99/kg Ja byłam tam też około 12 i własnie ta kolejka przed sklepem mnie odstraszyła :O Poszłam około 19 i już można było wejść do sklepu bez problemu, ale kolejki do kas były przez całą długość sklepu. |
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
ponawiam pytanie, widział ktos dzisiaj bombki w tubie, czy sa one SZKLANE?
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- w Ikei są teraz krany po 34,99zł. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

to chyba nie kupię, bo te zwykłe o.b. też mi sprawiaja ból przy wyjmowaniu
wiem, że jest melisa z pomarańczą, ale potrzebna mi sama melisa
kupiłam na spróbowanie... chciałam zrobić zapas, a tu klops bo nie zostało po nich ani śladu 

Poza tym fistaszki wzięłam, banany (ciągle po 1,97!) kropkę z programem, córka wzięła sobie pierniczki w czekoladzie za niecałe 2,50, podobno pycha, no i trochę takich codziennych produktów typu mleko czy jogurt.