![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
AE kontra mróz to 1:0 - jak tarcza odbijająca cząsteczki mrozu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czas na zmiany ![]() powinnam się tym cieszyc i chyba zacznę o któraj ja pójdę dziś spac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja się bedem czuć goopio i niezręcznie - ne umem brać ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a czemu moje perfiumy zadne nie kcom przed mrozem mnie chronić ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#214 | |||||||
BAN stały
|
Czy Wy nie macie nic konstruktywnego do roboty, tylko posty w barze trzaskać?
![]() ![]() Ale to dopiero na wiosnę, jak już tą chudzizną będę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No przecież pisałem w polisz lengłycz, że "chińskie prochy" ![]() Ha-ha-ha! ![]() Ale w sumie... why not? ![]() Ch*j w bombki strzelił?! ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas z prezentami jest tzw. wolna amerykanka, czyli każdy kupuje każdemu to, co uważa, za ile uważa, a następnie prezenty są łączone, czyli alles zusammen w jednej torbie dla każdej osoby, i nie ma żadnych fochów, ani pretensji, ani dociekań typu "ja wydałem na X 49 zł, a ona na mnie pewnie tylko 5" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie się raczej dobrze kojarzy ![]() ![]() Przepraszam, ale przybłędy mnie rozwaliły ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wiesz co miałam na myśli, ale nie chciąłam być nachalna ? że nieźle byłoby spotkać się na otwarciu salonu u Flo, i popijać browar z dupką w basenie ale mam w planie zobaczyć te miejsca w Warszawie o których pisała czasem Ju, i inne też Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#216 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym powiedział nawet, że chwyta się brzydko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale metaliczna ? że jak metal? metalu nie czuję dla mnie nie jest to fenomen, ani żaden jakiś niewiadomo jaki zapach - ot po prostu wywołuje u mnie skasowanie tymczasowych plików "trosk i zmartwień" także - jak podeszłam pierwszy raz poznawać go - to parsknęłam phi, i to ma być legenda czyli de gustibus again ale dzięki za namiar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
BAN stały
|
Ależ nie śmiałabym oceniać - nie o to chodzi. Po prostu mnie zastanawiają te posty Red, nie tylko odchudzania dotyczące, bo bije z nich jakieś takie.. rozgoryczenie i traktowanie tej cionszy jak kary za grzechy. A, jak Maja zauważyła, to nie wpadka, tylko świadoma decyzja. Więc pytam Red, czy widzi jakieś pozytywy poza tym, że nie musi chodzić do pracy.
![]() Bez złośliwości to piszę, żeby nie było, i oczywiście trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej. To też sobie pojęczę, może mi ulży. O odchudzaniu też bym mogła, a raczej potrzebie odchudzania, która nie daje mi żyć od jakichś 6 lat i wraca falami. I braku motywacji. Nie tylko do odchudzania. Nic mi się nie chce. Kompletnie. Wizja sesji nagle stała się do bólu realna, a mnie znów dopadła panika, która paraliżuje mi życie. Nie przesadzam. Mam milion rzeczy do zrobienia, ciągle mi się wydaje, że się z niczym nie wyrobię i zamiast wziąć się do roboty, to np. siedzę przed kompem, albo wżeram. Inna sprawa, że jak wracam do domu po 12h zajęć, to na nic innego już nie mam siły. Znów jestem przekonana, że niczego nie zdam, chociaż rok temu mówiłam to samo, a po czerwcowej sesji myślałam, ze już nic gorszego mnie nie spotka ![]() ![]() Planowałam ulżyć sobie w piątek jakimiś większymi świątecznymi zakupami, w sumie dalej planuję hedonistyczne popołudnie przed weekendem z historią Niemiec, ale chyba nic z tego, bo jeszcze ani grosza stypendium nie widziałam na oczy. Miało być w grudniu, k$%^&*. Właśnie stwierdziłam, że w czerwcu miałam lepszy klimat do nauki - otwierałam oba okna na szeroko, żeby było czym oddychać i tak siedziałam do 4 rano, słuchając tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
tak ale przeczytałąm już po tym jak się rozejrzałam że na sali nie został już nikt a ja gadam do szklanki (herbaty) i poszłam
wróciłam dopić herbatkę a tam wiadomość - jak romantycznie so nie ? ona wraca do pustego baru a tam kartka z wiadomością do niej ... od niego .... "... a wtedy zza lady barowej wyskakuje Madzik i szpikulcem do lodu zmywa mi ten rozmemłany uśmieszek z twarzy ..." piję melisę moze to dlatego mnie gópawa nachodzi a moze dlatego ze dziś będę gópkiem niezwycięzonym Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-07 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | ||
Zakorzenienie
|
![]() to poświęc się dla mnie ![]() stawiasz się po świętach, sama Cię odchudzę ![]() pasi kupimy peruczkę ![]() tak myślałam ![]() dobrze wymyślone c'nie ![]() ![]() ![]() nawet bombek nie mam ![]() ![]() Cytat:
![]() podrzutki brzmi lepiej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
O 2:13 ? ![]() Cytat:
![]() ? ![]() ! Właśnie!! Też zrobilam test i z tego wszystkiego zapomniałam się wynikiem pochwalić ![]() ![]() też nie wiem czy to dobrze czy źle i też mi się kojarzy ![]() A może wszystkim taki sam wynik wychodzi? ![]() ![]() I dlatego czeba na to lać ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
BAN stały
|
Oć śe psitulkaj do glysia
![]() O 2:57 ![]() --- Melk, uprasza się o zachowanie spokoju, bo wszyscy i tak wiedzą, że jesteś najlepsza z całego roku, więc nie z nami te numery, frojlajn ![]() Czy ja tam ficeu "Melkmeisje Restaurant" w awku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Melk- dokładnei tak samo w letniej sesji pisałaś - i chyba taka już Twa natura - ale powtórzę się - i dziewczyny niekóre pewnie też - taka specyfika studiowej karuzeli, i to ze jest zajob którego ma się wrażenie się nei ogarnia to moim zdaniem standard - miaalm to samo - tylko ja zaczełam już wtedy wrzucać na tzw bieg jałowy na zmianę z zapieprzaniem - ale zapieprz wyglądał jak odcinek specjalny - krótko, intensywnie acz konkretnie.
nieustający oddech na plecach uczucia - nie wyrobię się, nie ma ch..a na mariolkę, nie wyrobię się - a jednak dawało radę już sama sobie świetną odskocznie znalazłaś - troszku radochy dla Ciebie samej - sklepping - jak mawiają niektórzy uczniowie i tak po troszkiemu, czymam za Ciem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-07 o 00:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maja- cyt. : ![]() a czemu moje perfiumy zadne nie kcom przed mrozem mnie chronić ![]() Ja: Kochana, powiem brutalnie- za małą moc mają ![]() Doskonaały rocznik! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może nie zauważasz teraz, że jak masz lepszy dzien (bo, mam nadzieję, takie Ci się zdarzają) to masz te rzeczy- sprawy POD sobą, a nie nad, przytłaczające. Sesja jest trudna- może nie miej do siebie pretensji, że czujesz to, co czujesz? Może masz do tego prawo? Wtedy jeden problem Ci odpadnie- jeden, ale wielki. Pomysleć o sobie, że jest się w porządku- co za ulga! Jeszcze raz ![]() A co do Red, myślę, że Ona ma specyficzny, sarkastyczny styl pisania, a co naprawdę czuje, tego nie wie nikt. Mnie też sugerowano, że może podświadomie nie chcę dziecka- guzik prawda ![]() Dobranoc wszystkim! ![]()
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#227 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ostatnio czuję się jak nudny człowiek bez pasji i zainteresowań, w dodatku otoczony przez samych ciekawych, aktywnie żyjących, ogarniających ludzi. ![]() No ![]() ![]() Wyczytałam, że to francuska restauracja, ee bez sensu ![]() Cytat:
A co do odskoczni, to jest ich więcej - pod tym względem jest zdecydowanie lepiej w tym roku. Gorzej jak Dexter się skończy w przyszły poniedzialek, na co ja będę czekać cały tydzień? Trzeba będzie szukać od nowa sensu życia. ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-12-07 o 00:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#228 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() psychiatra lub psycholog dobry pomysł ale najpierw sprobuj sama sobie pomoc, znajdź prawdziwy powód swoich stresów i z nim sie spróbuj zmierzyc. Cytat:
![]() Ja w nocy słucham np. tego albo z nieco innej beczki tego ![]()
![]() |
#229 | |||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Metodą "Przejdziesz mi się do sklepu"? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bo nie mam nic konstruktywnego do roboty. A robota nudzi mnie. I śmierdzi mi proletariatem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie jednak pomogłam sama ja - sama sobie - coś jak Justyna pisała stwierdziąłm ze zrobię to wszystko ale musi mi się zachcieć i jak zachcę to zrobię, wiedziałam ze jedynym batem którego się posłucham to będę ja - i po troszku zachciało mi się, mało tego była satysfakcja z osiągniętych małych etapów a no i oczywiście jak zawsze - obiecąłam sobie sama nagrodę za dobrze wykonane zadanie - i nei omieszkaąłm się nagradzać - brzmi jak psychopatka - ale jakie skuteczne a ludzie mogli gadać i gadać jak chcesz mogę Cię co dzięń kontrolować aha no i jeszcze mieliśmy grupowe spotkania uczące się - czyli miła atmosfera i burza mózgów - materiał nie przerażał wtedy aż tak bardzo i zapamiętywało się lepiej a w Amon Tobin i reszcie w tym guście przepadłam na dobre ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-07 o 00:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Teraz to i ja wiem
![]() Cytat:
A łodświeżałaś? Cytat:
![]() ![]() No tyż wim, ale napisz nazwę tej trucizny, którą chcesz se zapodać ![]() Ale co bajkę na dobranoc? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poza tym, jakieś zmiany w samopoczuciu zanotowałaś? Bo kumpela zachwala, ale jej mam jest przedstawicielem, więc sceptyczna byłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() idę spac, bo ciasto drożdzowe się do mnie uśmiecha i lada chwila mu ulegnę ![]() kolorowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||
Zakorzenienie
|
tez bym chciała żeby mi coś wyszło ale połowy nie rozumiem
![]() ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#235 | ||
Zakorzenienie
|
ech... przereklamowane....
![]() chyba, że rocznik ![]() Cytat:
1. hormony w ciąży dają Red popalić... ![]() 2. do innych spraw odnosi się z podobnym podejściem i stylem, na początku mnie to prowokowało w kontekście ciąży, ale już po ptokach... dorosła jest, zaciążyła świadomie, mąż ma ją na oku, do lekarza chodzi i przybiera prawidłowo... ![]() chociaż pregoreksja to paranoja, która nawet mnie przerasta... ![]() Cytat:
![]() zdasz śpiewająco, a nawet jakbyś się na czymś wyłożyła, to nie koniec świata. młoda, piękna i cholernie zdolna - jak możesz myśleć o sobie inaczej? pozrzędzić też czasem można ![]()
![]() |
#236 | |||||
BAN stały
|
![]() A ja Ci mówię, że będzie dobrze! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pudełku stoi Meizitanc, czerwony ![]() Cytat:
![]() Nawet te dwadzieścia parę kilometrów będzie mi niestraszne, gdy sobie pomyślę, gdzie i po co idę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym, jak możesz iść spać tak wcześnie, Flo? ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
przed "nienadchodzącym snem " obejrzałam sobie
uwaga uwaga... zdjęcia kostki Rubik i o dziwo choć dla mnie to nie dziwne podobają mi się po raz pierwszy - tylko te przylinkowane przez Sałać w tej wannie - wiadomo na czarno białych to nawet ja wychodzę ładnie - to ją zrobili a'la Kristi Turlington z lat 90s, ale takie te ujęcia kobiece zwłaszcza twarz ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- ![]() parsknęłam śmiechem |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Kolorowych po raz pierwszy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, że na szczęście szartujesz uffff Dobranocki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
dobranocki
ostatniam w barze ![]() i zanosi sie chyba że pierwsza też ale jutro musze być rzeźka i wyspana - tfu tzn dziś albo żeźka nieee chyba rzeźka no ale być muszę |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |||
Zakorzenienie
|
to se poszłam spac
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i spac nie poszłam, ale za to sobie pięknieję pod maskami, balsamami olejkami ![]() Cytat:
![]() ja też ![]() wery fany ![]() i co robimy ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-07 o 01:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.