Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 16:00   #211
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
martucha84 sen miałeś bombowy aż miałam dreszcze!
Trzymam kciuki za ząbki za Wasze nerwy!

Sto lat, sto lat!
dziękuję, bardzo
cieszę się że znaleźliście murarzy

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
witam i ja po długiej przerwie

u mnie tradycyjnie już nieciekawie ... tzn... są plusy i minusy obecnej sytuacji... a tak konkretnie to wyrzuciłam TZ-ta z domu i chyba się domyślacie czym się skończy nasze małżeństwo...

Julcia za to rośnie jak na drożdżach no i jest cudowna choć czasem pokazuje różki

pozdrawiamy moje kochane
trzymam za ciebie kciuki, bądź dzielna i się nie daj, bądź szczęśliwa a wtedy Julka też będzie....
buziakuje
Stary 2010-12-13, 16:06   #212
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:

u mnie tradycyjnie już nieciekawie ... tzn... są plusy i minusy obecnej sytuacji... a tak konkretnie to wyrzuciłam TZ-ta z domu i chyba się domyślacie czym się skończy nasze małżeństwo...

Julcia za to rośnie jak na drożdżach no i jest cudowna choć czasem pokazuje różki

pozdrawiamy moje kochane
Oj... to mąż wrócił do domu rodzinnego?
Trzymaj się... nie zazdroszczę...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziękuję, bardzo
cieszę się że znaleźliście murarzy
Też się cieszę, a wręcz jestem szczęśliwa z tego powodu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 16:06   #213
agus87
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ah zapomniałam sie pochwalic
zaczynamy dzis III trymestr

jeszcze 3 miesiące .....ło jesuuuuu
ło hoho jak poszłas
ja od wczoraj 21 tydzien jade
Cytat:

pozdrawiamy moje kochane
oj kochana wspolczuje sytuacji
zycze wytrwalosci i 3mam kciuki, eby wszystko dobrze sie ulozylo

martucha najlepszego
wspolczuje wyrzynajacych sie zabkow
Stary 2010-12-13, 16:22   #214
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

heh nie wrócił do dom rodzinnego, jego rodzice nie wiedzą, że już nie mieszkamy razem
podobno na jakiejs stancji mieszka

heh... odkąd jego tu nie ma jestem szczęśliwa, zaczęłam się uśmiechać Julka zrobiła się spokojniejsza
bywa cięzko, ale teraz przynajmniej wiem czemu wszystko jest tylko na mojej głowie

laseczki kliknięcie w link z podpisu...

Martucha - 100 lat staruszko

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 16:32   #215
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć kochane.

jejku już poniedziałek zleciał. Do piątku coraz bliżej

Kliwia
znam tą grę, ale pod inną nazwą wieża babel.

Gold ja polecam bardzo dekoral fashion. Dulux jest gęsty ale dobrze tez kryje. Za to dekoral zwykły jest dość jasny i czasami 3 warstwy musiały być. a białą miałam nobiles i też jestem zadowolona.

Kasia

Anika współczuję męża wypadku. Ale chyba nic poważnego??

Ana jejku też macie przeboje na budowie.

Misqa przykro mi bardzo. Ale lepiej tak, niż się męczyć przez całe życie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 16:39   #216
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Nie widziałam jeszcze, ale muszę zapamiętać tytuł i obejrzeć Dla mnie Denzel też jest super
naprawde film swietny !!
beczalam na nim jak jak nie wiem

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
czesc kobitki wpadlam sie przywitac, i dodac watek do subs.

..
czesc

Cytat:
Żabciu bombowa twoja łazienka moooooje klimaty uwielbiam takie styl i do tego kremowa babcina kuchnia

ps. wczoraj po kościele spotkalismy kuzyna z zoną i co oczywiscie uslyszałam : czesc baryłko! i to zeby od niego ale nei od niej, sama urodziła miesic temu wiec sie tylko usmiechnełam i powiedziałam nie pamietał wół jak cilęciem był zebyscie widziały jej mine potem niby probowała byc miła... ale.... jakos sie rozmowa nie kleiła

i jeszcze na samą noc sie pokłóciłam z mezem pewnie przez to Natka nie mogła spac i tak dawała popalic
dziekuje slicznie

a komentarzami sie nie przemuje .. wstretne babsko

Cytat:

jeszcze? chyba tylko .. szybko zlecialo

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Żabcia łazienka się zapowiada iście królewska, bardzo mi się podoba sposób ułożenia płytek podłogowych, oryginalnie
dziekuje slicznie
pomysl Mezula , przekaze ze sie podoba

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Ładnie mu to wyszło

!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
hej - melduję się w nowym wątku. Co do nie odzywania się - ja mam w pracy urwanie głowy . Wcześniej byłam zdołowana i nie miałam nastroju do rozmowy
czesc

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej melduje się i ja
narazie mam bardzo zdołowany humor , i jestem bardzo zmartwiona
jak będę miała siły to napiszę w K , narazie nie jest to odpowiedni moment
trzymajcie tylko mocno kciuki
trzymajcie sie tam

Cytat:

pozdrawiamy moje kochane
czesc kochana
widze ze duzo w Twoim zyciu sie zmienilo .. ale najwazniejsze zebys byla szczesliwa a z tego co piszesz tak jest

kliknelam

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 16:43   #217
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-13, 16:52   #218
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
rosette w tesco sa na pewno te buteleczki do oliwy z dozownikiem mysle ze w wiekoszci sklepow z wyposazeniem do domu dostaniesz, bo to popularna rzecz.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

ktosia jesu gulasz, mniam.
Ja zjadlam spagetii
No mniam... wracam powoli do jedzenia mięska, bo przez ostatnie 2 m-ce miałam odruch na samą myśl.

Cytat:
Scio a jak ty sie czujesz????
wszytsko dobrze??

ostatnio myslalam o Maggie wcale sie nei odzywa.....
i obie Daysy....
Ja tez ostatnio myślałam o Maggie, już tyle czasu się u nas nie pokazała...

Cytat:
hej melduje się i ja
Cytat:
hej - melduję się w nowym wątku. Co do nie odzywania się - ja mam w pracy urwanie głowy . Wcześniej byłam zdołowana i nie miałam nastroju do rozmowy
przytulam was obie

Cytat:

pozdrawiamy moje kochane
Kochana życzę Ci dużo spokoju i żebyś wreszcie mogła być szczęśliwa. Przykro mi, że tak wyszło, ale jeśli nie było innego rozwiazania, to trzymam kciuki, żeby udało Ci się poukładać swoje życie.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
naprawde film swietny !!
beczalam na nim jak jak nie wiem
(...)
Oj to chyba sobie na razie odpuszczę, bo zawsze miałam oczy w mokrym miejscu, a teraz to już w ogóle tonę we łzach
Stary 2010-12-13, 17:09   #219
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

W koncu nadrobiłam Tzn. ten wątek, bo na tamtym mam z 15 stron, ale mi się nie chce

Cytat:
Scio a jak ty sie czujesz????
wszytsko dobrze??

ostatnio myslalam o Maggie wcale sie nei odzywa.....
i obie Daysy....
Dziękuje dobrze, plamienia się nie powtórzyły. D wczoraj brałam duphaston, w środe idziemy na kontrolną wizyte, mam nadzieję, ze wszytsko jest ok.

Smutaskowe dziewczynki przytulam

Misqa trzymam kciuki i zycze duzo sił i wytrwałości

Martucha sto lat, dużo szczęścia, radości z męża i Pata, dużo uśmiechu, gorąego seksu, pełnego porfela i czego sobie tam tylko życzysz

Aha mam tez pytanko, jak Twój wózek sprawuje się na śniegu?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 17:15   #220
ktosia86
Zakorzenienie

Scio trzymam kciuki, żeby plamienia się już nie powtórzyły, bo wiem sama po sobie jak to truje głowę. Który to tydz u Ciebie?
Stary 2010-12-13, 17:20   #221
martucha84
Zakorzenienie

agus87 dziękuję

MisQa dziękuję ja Ci dam staruszkę , kliknęłam dasz rade jesteś dzielna świetnie sobie poradzisz

Scio dziękuję bardzo, mój wózek super, jestem mega zadowolona bo jego pompowane koła świetnie przejeżdzają przez śnieg, amortyzaja daje rade, nawet przez zaspy przejeżdzamy bez większych kłopotów, trzeba mocniej pochnąć ale jest ok, ale normalnie na chodniku nawet nie odnieżonym bez żadnego problemu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-13, 17:20   #222
Rybulka
Zakorzenienie

Martula, no to tu też wszystkiego naj
I ząbkowanie... łączę się w bólu i cierpieniu

Madzia, a tak mężuś kochany pod tym względem Jak sobie ziś przypomnę jak on czekał na nas, starał się, to zaraz mam łzy wzruszenia w oczach

klion, ja mam tylko doświadczenia z BRW dotyczące mebli kucennych i same minusy

Gucia

Anika, bidny TŻcik

MisQa, przytulam mocno i życzę dużo siły Podziwiam za odwagę i zdecydowanie Cieszę się, że Ci lżej na duszy

Kasiuher,

Ana, gratuluję murarzy

Scio, teraz będzie z górki
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 17:22   #223
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
agus87 dziękuję

MisQa dziękuję ja Ci dam staruszkę , kliknęłam dasz rade jesteś dzielna świetnie sobie poradzisz

Scio dziękuję bardzo, mój wózek super, jestem mega zadowolona bo jego pompowane koła świetnie przejeżdzają przez śnieg, amortyzaja daje rade, nawet przez zaspy przejeżdzamy bez większych kłopotów, trzeba mocniej pochnąć ale jest ok, ale normalnie na chodniku nawet nie odnieżonym bez żadnego problemu
Martuś a jaki masz wózek?
Stary 2010-12-13, 17:27   #224
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Scio trzymam kciuki, żeby plamienia się już nie powtórzyły, bo wiem sama po sobie jak to truje głowę. Który to tydz u Ciebie?

11 tydzien leci (10+3)

Cytat:
agus87 dziękuję

Dzięki za opinie, jak go pokazałaś od razu wpadł mi w oko i jest moim faworytem i na razie sie to nie zmienia

Rybulko

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 17:35   #225
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

hehe Martucha no juz latka lecą więc się przyzwyczajaj do staruszki mi brat co roku tak mówi składając życzenia

dziękujemy za kliki

Scio - Ty w ciąży... kurcze jaka ja nie na czasie... gratuluję kochana i trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze było

Stary 2010-12-13, 17:44   #226
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje

Patowi wyrzynają sie dolne jedynki mamy meksyk....
Ale zrobił Ci prezent na urodziny! No cóż... nie mogłaś być najważniejsza nawet w dniu swojego święta Pat na pierwszym miejscu!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hejka
Nadrobiłam wreszcie weekendowe zaległości U nas weekendzik super W sobotę wybrałam się do fryzjera, bo chciałam podciąć włosy, już tak mi się kołtuniły i ciężko rozczesywały, że nie mogłam sobie dać z nimi rady. No a fryzjerka ni z gruchy ni z pietruchy wycieniowała mi te włosy tak przy twarzy, że są takie króciaki i płaczę teraz cały czas...buuu pocieszam się, że odrosną. Jedyny plus jak dziś rano umyłam głowę, to wreszcie się normalnie rozczesałam, bo są krótsze.
R dostał kartę podarunkową z pracy, więc trochę zasilił nam się budżet - a na święta się przyda. Musimy zacząć myśleć o prezentach, bo jeszcze nie mamy nic kupione. A no i za tydzień kupujemy choineczkę, malutką, ale żywą i sobie ją ubierzemy i będzie nam pachnieć....mmmmmm
Na pewno wyglądasz świetnie! A masz racje, jak coś to włoski odrosną. Może się nam pokażesz?

Cytat:

Cytat:
a co się dzieje???

maz mi własnie zadzwonił ze spadł z drabiny, potłukł się bardzo i rozwalił nowy telefon...
mam nadzieje, że nie potłukł się za bardzo! Niech on tam na siebie uważa!

Cytat:
hej melduje się i ja
przytulam kochana! jak tylko będziesz chciała to pisz

Cytat:

pozdrawiamy moje kochane
Przykro mi, że tak się to wszystko potoczyło. Ale masz racje, najważniejsze, żebyś to Ty była szczęśliwa i dobrze słyszeć, że znowu się uśmiechasz!

Kliknięte i całusy dla Juli

A ja wróciłam do pustego mieszkania. Ugotowałam sobie obiad jak dla armii i teraz zajadam się makaronem z boczkiem i pieczarkami
Mąż do 22 jest w pracy

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 17:58   #227
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

sie dziad potłukł bo wlazl na drabine i odbieral telefon i spadl on telefon i drabina

sie tylko poturbował na szczescie
i tak jestem na niego zła.....

Misqa sciskam cie mocno poprostu tak musiało byc, teraz bedziesz tylko szczesliwsza

aja sie pochwale nabyłam dzis pieluchy tetrowe i zestaw butelek i smoczków i pierwszy zestaw do manicuru dla ksiezniczki no i szczote do butelek

siedze i ogladam buteli jak by w nich co ciekawego było... masakra co bedzie jak wozek postawie.... wsadze miska i bede jezdzić

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 18:05   #228
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

oj anika pamiętam, ja też każdym zakupem zachwycałam się, oglądałam jakby to nie wiem co było

Stary 2010-12-13, 18:10   #229
martucha84
Zakorzenienie

Rybulka dziękuję bardzo jeszcze raz, zgodnie z Wojtasem stwierdziliśmy że życzenia od was były najpiękniejszymi jakie kiedykolwiek słyszeliśmy - a ja kiedykolwiek dostałam dziękuję po stokroć
a ząbki no cóż.. no ale już widać prze dziąsełka dwie białe kreseczki, mam nadzieję że szybko się przebiją...

ktosia86 x landera xa

Scio cieszę się, no cóż nie ukrywajmy jest ciężki, ale daję sobię radę jestem mega zadowolona

MisQa hahahaha no i ma racje przyzwyczajam się... a mówiłaś rodzicom o całej sytuacji? kontaktujesz się z mężem pomaga ci w utrzymaniu Julki?

Gucia
żebyś wiedziała, nawet dziś udowadnia że to on rządzi, już przed 6 rano "śpiewał" mi sto lat...no cóż... na szczęście mąż zrobił sobie dziś wolne żeby mi pomóc i jutro też, może razem przetrwamy te gorsze dni
Stary 2010-12-13, 18:36   #230
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ojj tak racja
Mezul wszystko w domu robil prad , malowanie teraz plytki jeszcze czeka go ukladanie podlogi

bardzo mi sie podobaja

dziekuje slicznie
Ale masz zdolnego męza a zapomnialam napisac ,podoba mi sie wasza łazienka

Cytat:
wczoraj na gallileo bylo o plycie indukcyjnej vs. plyta elektryczna - plyta indukcyjna zwraca sie po 30 latach uzytkowania - w sensie oszczednosc na jej uzytkowaniu. Jedyne co jest bezcenne to krotki czas przygotowywania potraw
tak apropo - na garnkach do indu sie nie znam

wlasnie mis ie mleko ze wsi zwazylo podczas podgrzewania do zupy mlecznej - i zostalam bez sniadania. swietnie :/

klion napis yhm... zazwyczaj sie pojawia jak fotka sciagnieta z wizazu - kazda fotka ma ten napis?
Wiedziałam,że to ściema my zamówiliśmy zwykłą ceramiczną płytę,a rodzina nam kupiła garnki do indukcji no cóż

Cytat:
Nie widziałam jeszcze, ale muszę zapamiętać tytuł i obejrzeć Dla mnie Denzel też jest super

Meble bardzo ładne, rozważałam je do siebie, ale w końcu zdecydowaliśmy się na system AFFI. Szczerze mówiąc to nie wiem co ludzie mają do mebli z BRW, ja mam meble z tej firmy w każdym pokoju i nie mogę powiedzieć absolutnie jednego złego słowa. W sypialni mam meble już od prawie 6 lat, rok temu dokupowaliśmy komodę i tak naprawdę trudno powiedzieć, która z nich jest nowsza, bo ta "stara" się w ogóle przez te kilka lat nie zniszczyła. I nie wierzę, że tylko ja trafiam ciągle na dobre egzemplarze tych mebli, a cała reszta jest do luftu.
A jeśli chodzi o samo składanie mebli z BRW to mają najbardziej czytelną instrukcję jaką do tej pory widziałam ( a trochę się tych mebli z różnych firm naskładałam).

Rybulka i Martucha

Anika cudny brzucholek

Martucha wszystkiego najlepszego!!!!
Moi rodzice też narzekają na te meble
My większość kupimy w ikei.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No nareszcie, od 2 godzin Was nadrabiam i nadrobić nie mogę!

Neska, super to wszystko wygląda!

Anika, super brzuchol! I nie wiem gdzie Ty niby przytyłaś? Brzuch ok - rośnie na potęgę i dobrze, bo Natalka też rośnie, ale Ty nie przytyłaś! Nóżki chudzinki, rączki tak samo, buzia taka jak była - rewelacyjnie wyglądasz!

Madzia, widzę, że zaszalałaś. Hmm, no ja w sobotę też dałam popalić. Przyszli do nas znajomi. Zrobiłam szaszłyki, tzatzyki i sałatkę grecką, więc objadłam się strasznie. A później z przyjaciółką piłyśmy sobie wiśniówkę z colą. Już wiem, dlaczego tak bardzo nie znoszę wiśniówki. Oj poszło nam w główki bardzo szybko! i to jeszcze jak! Nasi mężowie sie z nas naśmiewali, mieli ubaw jak nigdy. No i oczywiście koło 24:00 stwierdziłyśmy, że trzeba upiec mufiny. Wyszły, o dziwo pyszne!

Ale wczoraj cierpiałam... oj cierpiałam... a mąż się ze mnie napieprzał

Atomufka, dobrze wymyśliliście z tym busem. lepiej raz zapłacić, a masz pewnosć, ze wszystko zabierzesz. W końcu 6 lat to kawał czasu.
Przykro mi, że macie takie przejścia z tym deweloperem. Myślę, że mała sprawa w sądzie nie zaszkodzi, a Wy możecie tylko skorzystać.

India, przykro mi z powodu stłuczki. Najważniejsze, że nikomu się nic nie stało.

Martucha, super, że weekend się udał! Kochana wszystkiego najlepszego! Zdrówka, szczęścia, miłości i radości z każdego dnia!

Rybulko, piękny prezent dostałaś od męża, a jeszcze piękniejszy Ty mu dałaś

Kliwia, mocno Cię przytulam

Katunia, trzymajcie się, i wracajcie jak najszybciej do domku! za dzisiejsze wyniki!

Klion, śliczny avatar! Stęskniłam sie za Tobą
Dziękuję

Cytat:
heh nie wrócił do dom rodzinnego, jego rodzice nie wiedzą, że już nie mieszkamy razem

heh... odkąd jego tu nie ma jestem szczęśliwa, zaczęłam się uśmiechać Julka zrobiła się spokojniejsza
bywa cięzko, ale teraz przynajmniej wiem czemu wszystko jest tylko na mojej głowie

Martucha - 100 lat staruszko
kurcze przykro mi ,bądź dzielna

martucha Wszystkiego Najlepszego :wi nko:

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 18:49   #231
AgatkaL
Wtajemniczenie

Misqa...myślałam ostatnio często o TObie i martwiłam się, ze nie zaglądasz do nas. Trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że po burzy zawsze wychodzi słońce !!!

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 18:53   #232
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Misqa bardzo mi przykro, ale może i lepiej, że tak się stało, bo Julcia na swój sposób przeżywała wasze kłótnie i kiedy tu się denrwowałaś i byłaś smutna ona też na pewno była niespokojna. Trzymam kciuki, żeby się wszystko dobrze ułożyło.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 19:06   #233
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Rybulka dziękuję bardzo jeszcze raz, zgodnie z Wojtasem stwierdziliśmy że życzenia od was były najpiękniejszymi jakie kiedykolwiek słyszeliśmy - a ja kiedykolwiek dostałam dziękuję po stokroć
a ząbki no cóż.. no ale już widać prze dziąsełka dwie białe kreseczki, mam nadzieję że szybko się przebiją...
(...)
Cieszę się
Szybko mu ząbelki wychodzą
U naszego po tych dwóch jedynkach z dołu na razie cisza

A tak w ogóle, to mały już dostał od dziadków nowy wózek- właśnie ten co Wy macie, ale rzecz jasna, tylko spacerówkę. Jak złożyliśmy spacerówkę z naszego Chicco, to okazało się, że jest strasznie malutka. A ten X-lander full wypas No i koła superowe!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-13, 19:26   #234
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

martucha Wszystkiego Najlepszego :wi nko:
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cieszę się
Szybko mu ząbelki wychodzą
U naszego po tych dwóch jedynkach z dołu na razie cisza

A tak w ogóle, to mały już dostał od dziadków nowy wózek- właśnie ten co Wy macie, ale rzecz jasna, tylko spacerówkę. Jak złożyliśmy spacerówkę z naszego Chicco, to okazało się, że jest strasznie malutka. A ten X-lander full wypas No i koła superowe!
serio serio, rewelacyjne te życzonka
wiesz no widać białego pod dziąsłami więc chyba idą ale kiedy wyjdą? ale mam nadzieję że skoro je widać to coś się niedługo podzieje
a u was cicho żebyście siły zebrali na następną batalię...

no spacerówka jest rewelacyjna duża też nam się podoba jeszcze bardziej niż godndola, aż się nie możemy doczekać kiedy na nią przeskoczymy.. ale jeszcze trochę
no koła ma świetne super się sprawują
Stary 2010-12-13, 19:32   #235
Rybulka
Zakorzenienie

Martuś, i tak jesteście dobrzy, bo myśmy zauważyli, że mały ma ząbka dopiero, jak ugryzł TŻa
Stary 2010-12-13, 19:32   #236
india83
Zakorzenienie

Marta wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!! zdrowia, szczescia, radosci, milosci od Twoich chłopaków, realizacji planów, spełnienia najskrytszych marzen!

dziekuje, tak sie wlansie zastanawialam nad tymi classic, a ciezkie sa?

Cytat:
wczoraj na gallileo bylo o plycie indukcyjnej vs. plyta elektryczna - plyta indukcyjna zwraca sie po 30 latach uzytkowania - w sensie oszczednosc na jej uzytkowaniu. Jedyne co jest bezcenne to krotki czas przygotowywania potraw
tak apropo - na garnkach do indu sie nie znam
?
moja na razie niepodłaczona, wiec nie wiem jak sie bedzie sprawdzac ale rachunków spodziewam sie sporych

Cytat:
[
India tak juz jest niestety nieszczescia chodza parami a czasem wieksza gromadą.....
wiesz ze nam jeszcze dostawczaka nie naprawili!!!!! to juz 1,5 miesiąca stoi maz był u nich w czwartek i weszedł do warsztatu a oni piwsko chlali porazka auto nawet nie tkniete
ps. wczoraj po kościele spotkalismy kuzyna z zoną i co oczywiscie uslyszałam : czesc baryłko! i to zeby od niego ale nei od niej, sama urodziła miesic temu wiec sie tylko usmiechnełam i powiedziałam nie pamietał wół jak cilęciem był zebyscie widziały jej mine potem niby probowała byc miła... ale.... jakos sie rozmowa nie kleiła

i jeszcze na samą noc sie pokłóciłam z mezem pewnie przez to Natka nie mogła spac i tak dawała popalic
widze, że mechanicy jaja sobie robia, ech tak to jest z fachowcami niezaleznie od dziedziny, wszedzie trafiaja sie "perełeczki"

nie przejmuj sie żoną kuzyna, po swojej ciazy musiala odreagowac dopiekajac innej przyszlej mamusce

Cytat:

ale zleciało

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
India fajnie że będziecie mieli oddzielną pralnię, i super narożnik, w jakim kolorze i tkaninie wybraliście?
a:
dziekuje kolor szary, a tkanina jakas wloska zapomniałam nazwe. dosc droga, bo chcialam zamowic aby obic krzesła i niestety zaspiewali 125zl/m to dla nas zaden interes, bo krzesło 425 + material i robocizna, a ja potrzebuje 8 szt.

jak chcesz zobaczyc kolor i taknine to na tej stronie http://www.kelman.pl/info19992,naroz...ane-techniczne w konfiguracji produktu wybierz tkanine:
GR.3 Tkaniny z grupy B2: Leo 105 zmień »
»
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
już coraz bliżej końca chyba jeszcze bez fug? a jaki kolor dajesz, ciałe czy błękitne?
Dziewczynki które farby polecacie.? Mi najbardziej podoba się seria Barwy Natury Śnieżki - czy to dobra farba? szukam tylko tych do mycia na mokro
zego!
tam gdzie bezowe fugi ecru, a tam gdzie turkus fugi turkusowe zeby sie za bardzo nie odróznialo

My malujemy sniezka i na razie jest oki

[
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

A my przez cały weekend jeździliśmy z mężem i z moim tatą murarza szukać, bo ten nasz zrezygnował... na początku byłam megaaa wkurzona, bo bałam się że już nikogo nie znajdziemy. Ostatecznie chyba i tak lepiej wyszło i dobrze się stało że tamten zrezygnował, bo znaleźliśmy profesjonalistę (4 murarzy), a ten miał być jeden... do tego nie robią żadnych problemów no i prawdopodobnie wezmą mniej niż ten co miał być sam! ogólnie to szok, jakie potrafią być różnice w cenach

India ile u Was brali murarze za postawienie murów? od metrów czy od kondygnacji?
A no i kupiłam już znaczną cześć prezentów, zaraz idę trochę popakować, bo mąż z pracy wróci i się dorwie do niespodzianki!
zazdroszcze kupionych prezentów. u mnie było 2 murarzy + pomocnik wzieli 24500 - podali cene za calosc, nie od metra. ale oprócz murów w tym były fundamenty+ ich ocieplenie, ułozenie i zalanie dwóch stropów, schody, balkon i taras - niektorzy to doliczaja osobno wiec podpytaj. a Twoi ile chca?

Cytat:

:
miska klikniete. przykro mi, że tak sprawy sie potoczyly. Ale czasem warto podjac taka decyzje, dzielna kobietka
Stary 2010-12-13, 19:35   #237
kliwia
Zakorzenienie

misqa klikniete Trzymaj sie dzielnie, najwaznijesze ze sie usmiechasz

martucha co sie nie chwalisz starucho! 100 lat

rosi jak ona do tej oliwy cos dodaje to lepsze beda takie butelki z korkiem
a moze takie jej spraw - z takim korkiem starodawnym?
patrzylam w tesco i nie bylo u mnie tez buuu

a tesco chcialo nas dzis oszukac
jest promocja na wedlowskie ptasie mleczko - 2za 15zl [a na polce cena ze jedno kosztuje 10zl z groszami] no ale upewnilismy sie u pani co sprawdzala tam obok ceny i luz, jak sie wezmie 2 to sa za 15
I na kasie system nie nabil tego, policzyl po cenie jednostkowej, gdyby moj maz nie zwrocil kasjerce uwagi, albo mielisbysmy mega wypchany koszyk to bysmy nie zauwazyli tego, i by tesco na nas zarobilo

A kupilam malej zarabista sukienke, taka z cienkiego sztruksu. W kolorze capuccino z malutkimi kwiatuszkami zapinana z przodu na guziczki taka ze bedzie dobra juz od 6miesiaca jako dluuga, a pozniej bedzie rozla z dzieckiem na dlugosc.
cena pierwsza 40zl cena po obnizce 19zl - cena przy kasie 11zl
Interes zycia buhahaa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aromatyczna_oliwa_popup_watermark.jpg (33,3 KB, 39 załadowań)
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-13, 19:35   #238
Maja102
Zakorzenienie

laski, któraś tu kiedyś pisała, że słucha Sonata Arctica?
edit: a nie, to chyba Sabaton był, pomerdało mi się

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-12-13 o 19:41
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 19:37   #239
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Agatko - kurcze zbieram się już kilka dni odpisać do Ciebie i zawsze Julcia mnie zagada

ach kobitki może to straszne, ale jakoś się tą sytuacją za bardzo nie przejmuje... czasem tylko tak siedze jak mi smutno i gadam do małej o tym wszystkim, a ona patrzy na mnie jakby chciała powiedziec-mama nie smuć się, masz mnie i uśmiecha się

martucha - moi rodzice wiedzą... tzn mama wie. Powiedziała, że no szkoda, że tak wyszło, ale żebym aptrzyła żeby mi i małej było dobrze przede wszystkim. A co do kasy to w tym miesiącu mu darowałam, bo i tak w długach tonie, ale od nowego roku w takiej sytuacji niestety bedzie go to drogo kosztować

Edytowane przez MisQa
Czas edycji: 2010-12-13 o 19:43 Powód: dopisek
Stary 2010-12-13, 19:39   #240
baja_86
Zakorzenienie

Dziewczyny proszę o kciuki, jutro operacja teściowej. Boję się, ale głęboko wierzę, że wszystko się uda...
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości