|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
![]() ![]() cieszę się że znaleźliście murarzy ![]() Cytat:
![]() buziakuje
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
Trzymaj się... nie zazdroszczę... Też się cieszę, a wręcz jestem szczęśliwa z tego powodu
|
|
|
|
|
#213 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
Cytat:
ja od wczoraj 21 tydzien jade Cytat:
zycze wytrwalosci i 3mam kciuki, eby wszystko dobrze sie ulozylo martucha najlepszego wspolczuje wyrzynajacych sie zabkow
|
||
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
heh nie wrócił do dom rodzinnego, jego rodzice nie wiedzą, że już nie mieszkamy razem
podobno na jakiejs stancji mieszka heh... odkąd jego tu nie ma jestem szczęśliwa, zaczęłam się uśmiechać Julka zrobiła się spokojniejsza ![]() bywa cięzko, ale teraz przynajmniej wiem czemu wszystko jest tylko na mojej głowie laseczki kliknięcie w link z podpisu... ![]() Martucha - 100 lat staruszko
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane.
jejku już poniedziałek zleciał. Do piątku coraz bliżej ![]() Kliwia znam tą grę, ale pod inną nazwą wieża babel.Gold ja polecam bardzo dekoral fashion. Dulux jest gęsty ale dobrze tez kryje. Za to dekoral zwykły jest dość jasny i czasami 3 warstwy musiały być. a białą miałam nobiles i też jestem zadowolona. Kasia ![]() Anika współczuję męża wypadku. Ale chyba nic poważnego?? Ana jejku też macie przeboje na budowie. Misqa |
|
|
|
#216 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beczalam na nim jak jak nie wiem ![]() czesc Cytat:
a komentarzami sie nie przemuje .. wstretne babsko Cytat:
Cytat:
pomysl Mezula , przekaze ze sie podoba ![]() dziekuje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
widze ze duzo w Twoim zyciu sie zmienilo .. ale najwazniejsze zebys byla szczesliwa a z tego co piszesz tak jest kliknelam
|
|
|
#217 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#218 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mniam... wracam powoli do jedzenia mięska, bo przez ostatnie 2 m-ce miałam odruch na samą myśl.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj to chyba sobie na razie odpuszczę, bo zawsze miałam oczy w mokrym miejscu, a teraz to już w ogóle tonę we łzach
|
|||||
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
W koncu nadrobiłam
Tzn. ten wątek, bo na tamtym mam z 15 stron, ale mi się nie chce![]() Cytat:
Smutaskowe dziewczynki przytulam Misqa trzymam kciuki i zycze duzo sił i wytrwałości Martucha sto lat, dużo szczęścia, radości z męża i Pata, dużo uśmiechu, gorąego seksu, pełnego porfela i czego sobie tam tylko życzysz Aha mam tez pytanko, jak Twój wózek sprawuje się na śniegu? |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Scio trzymam kciuki, żeby plamienia się już nie powtórzyły, bo wiem sama po sobie jak to truje głowę. Który to tydz u Ciebie?
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
agus87 dziękuję
MisQa dziękuję ja Ci dam staruszkę , kliknęłam dasz rade jesteś dzielna świetnie sobie poradzisz ![]() Scio dziękuję bardzo, mój wózek super, jestem mega zadowolona bo jego pompowane koła świetnie przejeżdzają przez śnieg, amortyzaja daje rade, nawet przez zaspy przejeżdzamy bez większych kłopotów, trzeba mocniej pochnąć ale jest ok, ale normalnie na chodniku nawet nie odnieżonym bez żadnego problemu
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Martula, no to tu też wszystkiego naj
I ząbkowanie... łączę się w bólu i cierpieniu ![]() Madzia, a tak mężuś kochany pod tym względem Jak sobie ziś przypomnę jak on czekał na nas, starał się, to zaraz mam łzy wzruszenia w oczach ![]() klion, ja mam tylko doświadczenia z BRW dotyczące mebli kucennych i same minusy ![]() Gucia ![]() Anika, bidny TŻcik ![]() MisQa, przytulam mocno i życzę dużo siły Podziwiam za odwagę i zdecydowanie ![]() Kasiuher, ![]() Ana, gratuluję murarzy ![]() Scio, teraz będzie z górki
|
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
11 tydzien leci (10+3) ![]() Cytat:
i na razie sie to nie zmienia Rybulko |
||
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
hehe Martucha no juz latka lecą więc się przyzwyczajaj do staruszki
mi brat co roku tak mówi składając życzenia ![]() dziękujemy za kliki Scio - Ty w ciąży... kurcze jaka ja nie na czasie... gratuluję kochana i trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze było
|
#226 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ale zrobił Ci prezent na urodziny! No cóż... nie mogłaś być najważniejsza nawet w dniu swojego święta
Pat na pierwszym miejscu!![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kliknięte i całusy dla Juli A ja wróciłam do pustego mieszkania. Ugotowałam sobie obiad jak dla armii i teraz zajadam się makaronem z boczkiem i pieczarkami ![]() Mąż do 22 jest w pracy
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
sie dziad potłukł bo wlazl na drabine i odbieral telefon i spadl on telefon i drabina
sie tylko poturbował na szczescie i tak jestem na niego zła..... Misqa sciskam cie mocno poprostu tak musiało byc, teraz bedziesz tylko szczesliwsza ![]() aja sie pochwale nabyłam dzis pieluchy tetrowe i zestaw butelek i smoczków i pierwszy zestaw do manicuru dla ksiezniczki no i szczote do butelek![]() siedze i ogladam buteli jak by w nich co ciekawego było... masakra co bedzie jak wozek postawie.... wsadze miska i bede jezdzić
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
oj anika pamiętam, ja też każdym zakupem zachwycałam się, oglądałam jakby to nie wiem co było
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka dziękuję bardzo jeszcze raz, zgodnie z Wojtasem stwierdziliśmy że życzenia od was były najpiękniejszymi jakie kiedykolwiek słyszeliśmy - a ja kiedykolwiek dostałam
![]() dziękuję po stokroć![]() a ząbki no cóż.. no ale już widać prze dziąsełka dwie białe kreseczki, mam nadzieję że szybko się przebiją... ktosia86 x landera xa Scio cieszę się, no cóż nie ukrywajmy jest ciężki, ale daję sobię radę jestem mega zadowolona ![]() MisQa hahahaha no i ma racje ![]() przyzwyczajam się... a mówiłaś rodzicom o całej sytuacji? kontaktujesz się z mężem pomaga ci w utrzymaniu Julki?Gucia żebyś wiedziała, nawet dziś udowadnia że to on rządzi, już przed 6 rano "śpiewał" mi sto lat...no cóż... na szczęście mąż zrobił sobie dziś wolne żeby mi pomóc i jutro też, może razem przetrwamy te gorsze dni
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zapomnialam napisac ,podoba mi sie wasza łazienka![]() Cytat:
my zamówiliśmy zwykłą ceramiczną płytę,a rodzina nam kupiła garnki do indukcji no cóż ![]() Cytat:
My większość kupimy w ikei. Cytat:
Cytat:
martucha Wszystkiego Najlepszego ![]() :wi nko:
|
|||||
|
|
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
Misqa...myślałam ostatnio często o TObie i martwiłam się, ze nie zaglądasz do nas. Trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że po burzy zawsze wychodzi słońce !!!
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
Misqa bardzo mi przykro, ale może i lepiej, że tak się stało, bo Julcia na swój sposób przeżywała wasze kłótnie i kiedy tu się denrwowałaś i byłaś smutna ona też na pewno była niespokojna. Trzymam kciuki, żeby się wszystko dobrze ułożyło.
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybko mu ząbelki wychodzą ![]() U naszego po tych dwóch jedynkach z dołu na razie cisza ![]() A tak w ogóle, to mały już dostał od dziadków nowy wózek- właśnie ten co Wy macie, ale rzecz jasna, tylko spacerówkę. Jak złożyliśmy spacerówkę z naszego Chicco, to okazało się, że jest strasznie malutka. A ten X-lander full wypas No i koła superowe!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wiesz no widać białego pod dziąsłami więc chyba idą ale kiedy wyjdą? ale mam nadzieję że skoro je widać to coś się niedługo podzieje ![]() a u was cicho żebyście siły zebrali na następną batalię... no spacerówka jest rewelacyjna duża też nam się podoba jeszcze bardziej niż godndola, aż się nie możemy doczekać kiedy na nią przeskoczymy.. ale jeszcze trochę no koła ma świetne super się sprawują
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś, i tak jesteście dobrzy, bo myśmy zauważyli, że mały ma ząbka dopiero, jak ugryzł TŻa
|
|
|
|
#236 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Marta wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!! zdrowia, szczescia, radosci, milosci od Twoich chłopaków, realizacji planów, spełnienia najskrytszych marzen!
Cytat:
Cytat:
ale rachunków spodziewam sie sporychCytat:
nie przejmuj sie żoną kuzyna, po swojej ciazy musiala odreagowac dopiekajac innej przyszlej mamusce ![]() Cytat:
Cytat:
jak chcesz zobaczyc kolor i taknine to na tej stronie http://www.kelman.pl/info19992,naroz...ane-techniczne w konfiguracji produktu wybierz tkanine: GR.3 Tkaniny z grupy B2: Leo 105 zmień » » Cytat:
![]() My malujemy sniezka i na razie jest oki [ Cytat:
wzieli 24500 - podali cene za calosc, nie od metra. ale oprócz murów w tym były fundamenty+ ich ocieplenie, ułozenie i zalanie dwóch stropów, schody, balkon i taras - niektorzy to doliczaja osobno wiec podpytaj. a Twoi ile chca?Cytat:
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
misqa klikniete
Trzymaj sie dzielnie, najwaznijesze ze sie usmiechasz ![]() martucha co sie nie chwalisz starucho! 100 lat ![]() rosi jak ona do tej oliwy cos dodaje to lepsze beda takie butelki z korkiem a moze takie jej spraw - z takim korkiem starodawnym? patrzylam w tesco i nie bylo u mnie tez buuu a tesco chcialo nas dzis oszukac ![]() jest promocja na wedlowskie ptasie mleczko - 2za 15zl [a na polce cena ze jedno kosztuje 10zl z groszami] no ale upewnilismy sie u pani co sprawdzala tam obok ceny i luz, jak sie wezmie 2 to sa za 15 ![]() I na kasie system nie nabil tego, policzyl po cenie jednostkowej, gdyby moj maz nie zwrocil kasjerce uwagi, albo mielisbysmy mega wypchany koszyk to bysmy nie zauwazyli tego, i by tesco na nas zarobilo ![]() A kupilam malej zarabista sukienke, taka z cienkiego sztruksu. W kolorze capuccino z malutkimi kwiatuszkami zapinana z przodu na guziczki taka ze bedzie dobra juz od 6miesiaca jako dluuga, a pozniej bedzie rozla z dzieckiem na dlugosc.cena pierwsza 40zl cena po obnizce 19zl - cena przy kasie 11zl ![]() Interes zycia buhahaa |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
laski, któraś tu kiedyś pisała, że słucha Sonata Arctica?
![]() edit: a nie, to chyba Sabaton był, pomerdało mi się
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-13 o 19:41 |
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko - kurcze zbieram się już kilka dni odpisać do Ciebie i zawsze Julcia mnie zagada
![]() ach kobitki może to straszne, ale jakoś się tą sytuacją za bardzo nie przejmuje... czasem tylko tak siedze jak mi smutno i gadam do małej o tym wszystkim, a ona patrzy na mnie jakby chciała powiedziec-mama nie smuć się, masz mnie i uśmiecha się ![]() martucha - moi rodzice wiedzą... tzn mama wie. Powiedziała, że no szkoda, że tak wyszło, ale żebym aptrzyła żeby mi i małej było dobrze przede wszystkim. A co do kasy to w tym miesiącu mu darowałam, bo i tak w długach tonie, ale od nowego roku w takiej sytuacji niestety bedzie go to drogo kosztować
Julka http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cpx9ipnwxid9w.pngCzas zacząć nowe, lepsze życie... Edytowane przez MisQa Czas edycji: 2010-12-13 o 19:43 Powód: dopisek |
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę o kciuki, jutro operacja teściowej. Boję się, ale głęboko wierzę, że wszystko się uda...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

aż miałam dreszcze! 

pocieszam się, że odrosną. Jedyny plus jak dziś rano umyłam głowę, to wreszcie się normalnie rozczesałam, bo są krótsze.
za dzisiejsze wyniki!