|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cora i jaką sukienkę w końcu będziesz miała?
Pochwalisz się zdjęciami po ślubie?
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Cora to juz w tą sobotę
jacie, wydawało mi się że to jeszcze tyle czasu
|
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Mezaga,Nadia będe w końcu mieć biało-czarną, bukiet z lilii i lilie we włosach(to dla Lilianki w brzuchu).Nie wiem czy będzie sie czym chwalić
Czuje sie okropnie,cała jestem popuchnieta,skurcze łydek nie dają mi żyć i jakby tego było mało wczoraj kot podrapał mnie po buzi(pierwszy raz w życiu,w sumie to tylo drasnęła,ale zcemu akurat teraz?),jakos dużo nie widac,ale musze tapety nawalić Wcale mnie to nie cieszy,wręcz przeciwnie
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Cora w dzień ślubu zapomnisz o wszystkich problemach - zobaczysz
![]() Moja mam wychodziła za mąż jak była ze mną 2 7 miesiącu ciąży - ale miała wtedy 16 lat hehe.
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wszystkie te doły ci przejdą.
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale jesteś ładna i zgraba, po mimo 7 miesiąca, będziesz śliczną Panną Młodą, a w dniu ślubu będziesz miała wszystko gdzieś. Na skurcze powinnaś brać Magnez, bierzesz?
|
|
|
|
|
#217 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odpisze ![]() Cytat:
będziesz wyglądać cuuudownie a kot powinien dostac w dupsko pasuka jedna niedobry!! My z TZ jesteśmy 3,5 roku po ślubie łącznie jakieś 5 lat jak ten czas zapinkala szkok!! Nadia super z tymi walentynkami i z tym pensjonatem bajer na 16.30 do gina powiem Wam, że jakoś ma stresa. |
||
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie stresuj się wizytą, przecież wszystko będzie dobrze A co dokładnie macie dziś robić? Owulację sprawdzać? |
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#220 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek!!!!
widze ze nie tylko ja mam takie problemy, widze ze posta wczesniejszego gdzies mi wcieło Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro też pewnie będę w stresie bo idę do nowego dr, a ja nie lubię nowości ![]() Koniecznie spytaj kiedy masz przyjść na kolejny podgląd owulki i zapisz sobie ![]() A prolaktynę badałaś, czy dopiero dostaniesz skierowanie od ginki? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Już raz dziś tu odpisywałam, ale koleżanka wpadła to szybko zamknęłam stronę... ![]() Kawusia?? Cytat:
Już nie mogę się doczekać fotek ![]() Ale to zleciało pamiętam jak niedawno nam oznajmiłaś o ślubie a to już w sobotę |
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny jesteście kochane,pocieszyłyście mnie troszeczkę
Alexa kotek w zasadzie nie zasłużył na bicie dupska Ja go zaczepiałam i się z nią bawiłam,a później sięgałam po szmatke i ona myslała,że dalej się bawimy,chciała zaczepić i dosłownie dotknęła mnie pazurem tak,ze przez godzine nie bylo śladu,ale po umyciu buzi już takPaulinko ja bezkofeinową poprosze
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-01-12 o 16:28 |
|
|
|
#224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będziesz czuć się wyjątkowo i zapomnisz o złym samopoczuciu A tak poza tym, to żeście się z siostrą zgrały w tych ciążach Fajnie, będzię kuzynostwo
|
|
#225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz to ja moge jej dawać siostrzane rady,bo przeciez jestem dłużej w ciązyI pomyśleć,że jeszcze kilka miesięcy temu wątpiłam czy w ogóle kiedys bedę w ciązy Wy też nie możecie tracic nadzieji!!!Od kiedy dowiedziałam się,że będzie dziewczynka i będzie nazywać sie Liliana wiedziałam,że bukiet slubny może być tylko i wyłącznie z lilii
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Cora nie można wątpić, trzeba mieć nadzieję
Oglądam teraz Brzydulę i jak zobaczyłam ruchy Przemko-tego projektanta i stylistę, to jak bym widziała moje fryzjera Zbyszka-on chyba też jest gejem
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kobiety
![]() Cora nie wiedzialam, ze w ten weekend wychodzisz za mąż wow ja tez chce potem zobaczyc jakąś slubną fotę nam tez troche zeszlo ze slubem - ponad 6 lat, ale jak juz sie zebralismy to bylo super - chcialabym jeszcze raz slub i wesele i sesje zdjeciową ![]() miał byc dzis urlopowy dzien bez komputera....ale mnie podkusilo chociaz i tak długo wytrzymałam, nie ?zameldowalam sie w domku i złozylam papiery o wymiane dowodu i prawka i jestem w zwiazku z tym z siebie dumna ![]() Aleks no i jak tam po wizycie? ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- tez uwielbiam brzydule za to majka była moim zdaniem do bani
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Brzydula
Super ubaw
|
|
#230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze można odnowić przysięgę po paru latach ![]() 'majki' widziałam na początku tylko kilka odcinków - nie zachwycił mnie nic nie pobije 'brzyduli' Cytat:
|
||
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
No Majka była denna, może z 2 odcinki widziałam.
Prosto w serce widzialam jeden odcinek (nie wiem ile już było
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie ten serial to nic nowego. Powtórzenie Brzyduli, aktorzy prawie Ci sami, bogaty szef, biedna sekretarka. Według mnie nic szczególnego.
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Cora na pewno będziesz wyglądać wspaniale...
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny MASAKRA jaki ja dziś dałam popis....
i że to ma 7mm a powinno mieć 20 i coś wspomniała o endometriozie linijnej czy coś ja piernicze chyba przez ten pieprzony stres to już sama nie wiem co się ze mną dzieje. Kazała zrobić w 1 dniu @ prl i jeśli wynik będzie oki to wtedy mam do niej zadzwonić i brać clostilbegyt który mi przepisała a teraz cały czas bromergon i jodid 100 a jeśli prl będzie nadal wysoka to wtedy jakieś droższe leki. Kurcze nie wiem czy mogłam coś pomylić z tą endomedriozą kurcze mam nadzieję, że to nie to ale nie mówiła, że to coś złego jestem wściekła na siebie dałam plame teraz mi tysiąc myśli przechodzi przez głowę, jeszcze wyczytałam, na ulotce, że zażywanie cllostilbegytu wystepuje zwiększone ryzyko ciąży pozamacicznej ech
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
alexa spokojnie, to że pomyliłaś datę @ to nic, 2 dni nie robią dużej różniecy. Jak na 12 dc to pęcherzyk mały, co do endometriozy to pytaj dziewczyn, które z tym walczą-raczej to nic dobrego, ale może coś pomieszałaś. Nie kazała Ci przyjść za kilka dni na powtórne usg?
|
|
|
|
#236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
ja 12dc cyklu miałam 7mm a owu miałam dopiero w 23dc.
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Alexa a może zadzwoń do ginki i niech Ci powtórzy wszystko, powiedz, że byłaś zdenerwowana i nic nie zapamiętałaś z wizyty...
za prawidłową prolaktynę
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Alexa wyluzuj.... 3dni to już sporo różnicy- pęcherzyk rośnie ok 1-2mm na dobę... o ile czegoś nie pokręciłam...
|
#240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli pęcherzyk miał 7 a masz 9 dc to jeszcze może urosnąć. Pęcherzyk rośnie 2 mm na dzień więc do 14 dnia cyklu urośnie 10mm co najmniej. Więc nie panikuj ![]() Clo pomaga naprawdę wielu osobom. Poza tym nie wiesz, że na ulotkach zawsze muszą być wypisane niepożądane działania? Nawet na najprostszym leku na ból głowy masz wypisane takie rzeczy, że teoretycznie w ogóle nie powinno się ich brać. Cytat:
- sprawdzone na sobie hehe.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

jacie, wydawało mi się że to jeszcze tyle czasu
Czuje sie okropnie,cała jestem popuchnieta,skurcze łydek nie dają mi żyć i jakby tego było mało wczoraj kot podrapał mnie po buzi(pierwszy raz w życiu,w sumie to tylo drasnęła,ale zcemu akurat teraz?),jakos dużo nie widac,ale musze tapety nawalić

. Ale jesteś ładna i zgraba, po mimo 7 miesiąca, będziesz śliczną Panną Młodą, a w dniu ślubu będziesz miała wszystko gdzieś. Na skurcze powinnaś brać Magnez, bierzesz?
odpisze 

przecież to nienormalne że po 2 godzinach pieknie ładne ubrane dziecko jest juz do fotografowania

za prawidłową prolaktynę