![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do wizażanek warszawianek :)
Ines, a jednak turkus?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
podobają mi się takie żywe kolorki,ale raczej odpada zieleń przy moich zielonych oczkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam dużo różnych cieni na targach
![]() trzy kupiłam na jakimś stoisku gdzie wszystko było po 5zł ![]() podładuje aparat i popykam fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
Wklej koniecznie zdjęcie z niebieskim cieniem, jestem ciekawa jak pasuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam już sesje zdjęciową moim nowym cieniom
poza tym kupiłam jeszcze na stoisku IB puder sypki i uważam że jest super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
Aaaa, myślałam ze wkleisz swoje zdjęcia pomalowane tymi cieniami >:P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
szczególnie jestem ciekawa jak wygląda kolorek 27 i 6 oraz ten turkus prasowany na oczkach lub ewentualnie ręce...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Wtajemniczenie
|
Znaczy.. zdjęcia swoich oczu pomalowene tymi cieniami.. oj, za dużo dzisiaj słonka..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
uno momento... już robie expresowe makijaże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie zaluje ze nie kupilam teraz... Bo jak nastepne targi jesienia to troche bez sensu... Zima maluje sie tylko w tych nieszczesnych brązach ![]() Tylko wiosna i latem wprowadzam do swojego makijazu wiecej zycia i koloru ![]()
![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
oto nr 6 i nr 27... przepraszam że tak po jednym oku ale leniuszek ze mnie i nie chciało mi się dwa razy fotek robić
![]() p.s. chyba ten nr 6 nawet mi pasuje, prawda? p.s. 2 ten turkusik nr 37 prześlicznie wygląda z ne 40... normalnie się zakochałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Ale ladne kolorki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Juz wyjaśniam dlaczego mnie nie było i oczywiscie strasznie przepraszam. Nie mogłam zadzwonić, bo nie miałam waszych telefonow, ani dostępu do internetu. Po prostu w sobotę rano wypadło mi cos nagłego i musiałam jechać poza miasto. nie mialam szans żeby sie z wami skontaktować i bardzo przepraszam, że na mnie czekałyscie. Strasznie żałuję, ze mnie nie było na targach. Tak bardzo chciałam pojechać.
Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe. Bardzo chciałam poznać inne wizażanki. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Świetne sa te cienie...
![]() P.S. Ciekawe czy kiedys nadejdzie taka moda ze bedzie sie malowac jedno oko na inny kolor i drugie na inny... ![]() ![]()
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
śliczny ten granacik
![]() turkusik prasowany mówisz śliczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Wtajemniczenie
|
Tak, sliczny ten niebieski, pasuje. Mam nadzieje, ze u mnie tez będzie wyglądać ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwazniejsze ze jestes cala i zdrowa ![]() A ja zle zrobilam ze nie podalam Ci mojego numeru ani nie wpisalam sobie do komorki twojego ![]() No niewazne. Jeszcze pewnie bedzie okazja aby sie spotkac z wizazankami ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Oj na pewno bedzie jeszcze okazja, szczególnie, że pewnie zaproszę was na parapetówkę do nowego mieszkania.
![]()
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam z niecierpliwoscia ![]()
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten kolor nr 6 to taki niebieski ale wpadający w fiolet... taki niebiesko- fioletowy ![]() ![]() fotke tego turkusiku na oczkach zrobie jakoś we wtorek, bo jutro to zabiegana będe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Trzeba będzie tylko wymyśleć jak spędzimy wieczór. Może jakiś film ciekawy obejrzymy? No i menu trzeba będzie ustalić.
![]()
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Witajcie po Targach!
Bardzo mi miło, że Was poznałam [trochę mniej, że nie wszystkie ![]() ![]() Trochę żal mi nefretetowego Jarka, bo czuł się nieco zagubiony ![]() ![]() A ja tuż po targach o mało nie dostałam zawału serca.. Szłam na przystanek na Kasprzaka. Pusto na ulicy, tylko krzaki, drzewa i ja.. I nagle jakiś samochód zwolnił, myślę sobie: "hmm.. czy to nie ten sam, który zwolnił kiedy stałam i rozmawiałam przez komórkę tuż po wyjściu z hali?"... No nic.. idę dalej, lekko utykając na prawą stopę, bo sobie ją obtarłam ![]() Moja wyobraźnia, dodatkowo stymulowana opowieściami Dolly jak ukrywała kasę na cienie przed bandytami ![]() Przerażenie musiało się malować na mojej twarzy, bo mężczyzna dodał: "niech się pani nie boi, nie jestem PRZESTĘPCĄ"... co oczywiście wywołało u mnie stan przedzawałowy i nasiliło obawy, ale w moim sercu zaiskrzyła nadzieja, bo zbliżałam się do głównej i ruchliwej ulicy [Kasprzaka] i wydumałam, że zacznę biec mimo bolącej stopy.. Facet zbliżył się, wsadził rekę do kieszeni.. wyjął ODZNAKĘ i mówi mniej więcej coś takiego: s"tołeczna komenda policji, wydział dochodzeniowy, była pani na targach?, czy mogę zająć pani chwilę.." Zawał nr dwa.. No tak, śledzą mnie od gmachu hali targowej, pewnie jestem podejrzana o jakieś malwersacje.. trudno.. lepsze to niz porwanie.. ale.. i tak się boję.. Policjant dodał: "może pani opowie mi o targach.. ale niekoniecznie teraz.. tylko któregoś dnia przy kawie.." Myslałam, że go walnę! Tyle strachu mi napędził - a tu zwykły podryw.. Błyskotliwością się nie wykazałam, ale serce waliło mi jeszcze jak oszalałe, powiedziałam tylko: "mój mąż chyba nie byłyby zadowolony, gdybym poszła z panem na kawę.." Facet spojrzał się dziwnie: "no.. no nie, rzeczywiście, to ja życzę miłego dnia. taka młoda kobieta a już ma męża".. "już nie taka młoda, do widzenia" - powiedziałam i złapałam się na tym, że to już ten wiek, kiedy tekst "taka młoda kobieta" łapie za serce ![]() ![]() W każdym razie doszłam do wniosku, że jestem straszną panikarą. Ostatnio dwóch młodych chłopaków przebiegało przez ulicę - Z drugiej strony tejże ulicy na moją stronę "tuż za moimi plecami".. musiałam niezłą minę strzelić odkrecając się z niepokojem, bo powiedzieli "nie bój się, my nie jesteśmy groźni" - idę ćwiczyć spokój ducha ![]()
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
Sarenko - a już myślałam, ze pozostanę samotnie na stanowisku panikary
![]() ![]() Ale facet zasłuzył na porządny ochrzan - podrywu na odznakę mu sie zachciało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Sarenko, bidulo, odprowadzilibyśmy Cię a ja musiałam do wc...
Mój Kociaczek zadowolony, pytałam się czy czasem nie był zły że gozaciągnęłam, a on że nie, bo tyle ślicznych Dziewczyn było, niektóre poznał, porobił foty, były i takie co mu pozowały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarenko, nastepna raząwpakujemy Cie do autobusu ![]() swoja drogą gdyby mnie spotkało coś takiego, chyba bym uciekała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Sarenko, dobrze wiedzieć, że to nie tylko ja tak mam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Neferetete, ja już rozgrzewałam motory do ucieczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz to się z tego śmieję, bo musiało to wyglądac komicznie, moja mina, szybki chód..
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
ja to już chyba wogle bym padła... albo jeszcze lepiej potraktowała bym go gazem
![]() ![]() ale ogólnie to jak ktoś za mną idzie to ja już stracha mam i torebke ściskam z całej siły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.