![]() |
#211 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkiego po trochu :)
niestety wszystko co mogłoby mnie interesować zostało wymienione
![]() pzdr
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Jutro sprawdzę wymiary spodni na moich starych spodniach i dam ci odpowiedź.
Depilator chyba wolałabym oddać za coś z wish, np. właśnie ZEN. ![]() Nie mam go, on jest na mojej liście życzeń - nie doczytałaś. ![]() L'Oreal ma ponad 3/4 objętości (jeszcze sprawdzę z linijką ![]() napełniane do korka (zobacz sobie na KWC i porównaj zresztą). Ten drugi to Sexy Hair odżywka w sprayu bez spłukiwania. Ładnie pachnie i nie obciąża włosów. Jest prawie cała: ubyło 3-4 psiki. ![]() Daj znać do jutra czy oba te produkty do włosów chcesz, a ja postaram się złożyć sprawiedliwą wymiankę, jak będę wiedziała co chcesz i czy spodnie mi pasują.
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana raczej kolorówką, u Ciebie została praktycznie sama pielęgnacja
![]() ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym ją zostawić sobie
![]() A planujesz jeszcze do lipca jakieś fajne dokładki, np. nowe ciuszki w podobnych rozmiarach, filmy itp.?
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
W rzeczach z wątku to niestety nie znalazłam nic dla siebie, ale jeśli chodzi o AVON to interesowałoby mnie :
- poczwórne cienie do powiek Electric Purple (edycja na lato) - złociście połyskujący cień do powiek Lilac, Deep Purple, Soft Blush - podwójny cień do powiek Retro Glamour - matowy lakier do paznokci (seria matte) Violetta, Grey Cement, Inky Blue - mgiełka do ciała Owoc Granatu i Mango, Fiołek i Liczi - diamentowa konturówka do oczu Emerald Glow, Sugar Plum ![]()
![]() |
#217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
patrysina
|
2. Katarzyna Grochola - Serce na temblaku
Stan idealny. 7. Dorota Masłowska - Wojna polsko-ruska pod flagą biało-czerwoną. Delikatnie pozaginane różki. 8. Miss Sporty, Róż Ohh Blushed Again, Flirtatious 006 Kupiony w wakacje 2010, użyty nie więcej niż 10 razy. Ważny 30 miesięcy. za 1) Trampki rozmiar 40 stan idealny, założone raz po domu ![]() proszę o potwierdzenie wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Kurcze, nie jestem do końca przekonana więc jedyne co mogę zaproponować to te cienie + mgiełka do ciała za "Lot komety" co ty na to ? Szkoda, że nie masz więcej rzeczy z mojej listy bo chętnie bym się wymieniła za resztę książek, niestety zapachy które podałaś mnie nie interesują..
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
witam!
dzięki za zainteresowanie ![]() Niestety nie mam wątku książkowego ![]() ![]() Z poza wątku posiadam tylko książki akademickie - zarządzanie, ekonomia, psych.społ., logistyka czy matematyka statystyczna jakbyś była zainteresowana ![]() chętnie Czekoladę! bardzo chętnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
Wydaje się, że spodnie powinny pasować...
A napisz mi jeszcze tylko proszę jaki mają skład i czy można prać w pralce. Bo ostatnio kupiłam spodnie w M&S i się niemiło zdziwiłam, bo można tylko czyścić chemicznie. ![]()
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Jestem więc chętna na:
1) DVD z SHAPE „Zgrabna pupa i smukłe uda”. 2) DVD Komedia romantyczna „Igraszki Losu” 13) Komedia romantyczna „Kate i Leopold” 30) Film DVD „HERO” 32) Film DVD „Thelma i Louise” 38) Film DVD „Rozmowa” 40) AVON Krem modelujący sylwetkę Anew 150 ml 3) „Dieta z Indeksem Glikemicznym” – stan bdb – oprawa miękka 1)spodnie marks i spencer - nowe co widać po zdjęciach ale już bez metek, stan idelalny Jeśli możesz poczekać troszkę i wstępnie zablokować dla mnie te rzeczy będę wdzięczna. Ponieważ u mnie sporo wybrałaś, a część rzeczy chcą też inne wizażanki, postaram się złożyć jakąś propozycję do paru dni - tak aby obie strony były zadowolone ![]() i aby jak najwięcej rzeczy wymienić, na pewno coś uskładamy. W razie dokładek daj też znać. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-03-20 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
#232 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
najbardziej zależałoby mi na jakis nowościach,książkach, pozycjach Danielle Steel, E.Giffin, L Weisberger , ewentualnie kosmetykach kolorowych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() 46)AVON odżywka dyscyplinująca włosy do każdego rodzaju włosów/NOWA 47)AVON szampon dyscyplinujący włosy do każdego rodzaju włosów/ NOWY 50)AVON Nawilżający żel do golenia For Men/ została 1 szt NOWY(1 szt brak) 51)AVON Woda toaletowa męska Jet Homme 75 ml - 1szt/ NOWA 52)AVON Woda toaletowa Aromadisiac dla Niej 50 ml- została 1 szt/ NOWE(1 szt brak)) woda oryginalnie zapakowana w pudełku, bez folii bo tak jest pakowany przez avon. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1298412790 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1298413155 ![]()
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
przepraszam ze tak pozno odpisuje, ale dawno nie zagladalam na moj watek ksiazkowy
![]() podoba mi sie u ciebie: 24) 2 Filmy „Makrokosmos” i „Mikrokosmos” i pianka do golenia nawilzajaca dla meż. Avon
![]() |
#237 |
patrysina
|
"Zjadając siebie"
"Brak wiadomości od Gurba" za poczwórne cienie do powiek -striped camouflage -island breeze -kuracja mineralna anew - próbki 1szt bond i 1 szt bond forever proszę o potwierdzenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-szkatułkę -mały biosilk ![]() -sexi hair prawie nową odżywkę -6 atomizerków Może być? ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Za depilator może jeszcze do wakacji uskładamy, jak zrobisz fajne dokładki (o ile ktoś nie zechce mi za niego oddać jakiegoś mojego wisha ![]()
![]() |
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.