Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 10:01   #211
ziarnko piasku
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
te co są na samym dole te kolorowe niebieski, różowy super są
i tak nie wiem które przejrzałam najnowszy katalog i jest to co zwykle czyli pokrywa się z polskim asortymentem. Wiem, że wejdą dwa nowe odcienie szybkoschnącego lakieru - Strawberry i Modern Mauve - no i ten truskawkowy sobie zamówię
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 10:06   #212
mode24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
A jeśli ktoś nie ma zamówień na 1000zl, wtedy nie dostaje bonów? Dla mnie to strata pieniędzy na taką kartę Wolę normalną kartę debetową bez żadnych opłat
Tu nie chodzi o kwotę zamówień, ale o kwotę płatnosci kartą- wliczają się w nią nie tylko płatności za faktury avonowskie, ale za wszystkie inne zakupy dokonywane tą kartą- i tak jak juz wielokrotnie było pisane- za każde wydane 1000 zl jest zwrot w postaci bonu dla avonu w wysokości 1 %, ja mam co miesiąc przewaznie 20 zł w bonie, choc zdarzyło mi sie miec i 60, ale to jednorazowa akcja była- płaciłam za wycieczkę

Tego bona wpisujesz w strefie ( jego numer) i ta kwotę masz odliczoną przy następnej fakturze z salda.

Dodatkowo co miesiąc sa prezenty za płatnośc karta w Avonie, ale musi byc ona wyższa niż 250 zł. I co ciekawe, można płacic tez za inne osoby, wtedy one tez dostają prezenty- ja płacę za konto mamy i siostry i prezenty za płatnośc karta dostajemy wszystkie.

Więc jak ktos lubi karty kredytowe to ta jest całkiem fajna, mimo wysokiej opłaty- jesli masz duże obroty na karcie to się na pewno zwróci. Poza tym pierwszy rok jest za darmo- można wypróbowac i zrezygnowac przed upływem roku- ja mam trzy lata i na razie nie rezygnuję, mimo że mam jeszcze inna kartę ze swojego banku
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 10:13   #213
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
Tu nie chodzi o kwotę zamówień, ale o kwotę płatnosci kartą- wliczają się w nią nie tylko płatności za faktury avonowskie, ale za wszystkie inne zakupy dokonywane tą kartą- i tak jak juz wielokrotnie było pisane- za każde wydane 1000 zl jest zwrot w postaci bonu dla avonu w wysokości 1 %, ja mam co miesiąc przewaznie 20 zł w bonie, choc zdarzyło mi sie miec i 60, ale to jednorazowa akcja była- płaciłam za wycieczkę

Tego bona wpisujesz w strefie ( jego numer) i ta kwotę masz odliczoną przy następnej fakturze z salda.

Dodatkowo co miesiąc sa prezenty za płatnośc karta w Avonie, ale musi byc ona wyższa niż 250 zł. I co ciekawe, można płacic tez za inne osoby, wtedy one tez dostają prezenty- ja płacę za konto mamy i siostry i prezenty za płatnośc karta dostajemy wszystkie.

Więc jak ktos lubi karty kredytowe to ta jest całkiem fajna, mimo wysokiej opłaty- jesli masz duże obroty na karcie to się na pewno zwróci. Poza tym pierwszy rok jest za darmo- można wypróbowac i zrezygnowac przed upływem roku- ja mam trzy lata i na razie nie rezygnuję, mimo że mam jeszcze inna kartę ze swojego banku
Zgadzam się w 100%... Ja też jestem ze swojej zadowolona... konsultantkom swoim też płacę i tak one mają zapłacone za 0zł i oprócz tego prezent
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 10:16   #214
cebulkaa
Wtajemniczenie

właśnie drugi raz testuję te waniliowe zakręcone zapachy i chyba będę musiała odwołać koszmarka... kierując się opinią ciniusiowej prysnęłam berry i wanilią udezyło tylko w pierwszej chwili, teraz są hmmm... ocieplone nieco waniliowo. i choć zapach nie mój odwołuję poprzednią opinię

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 10:23   #215
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
Wczoraj rano użyłam próbki trzymał się do 18, bardzo przypomina mi TTAlways (chyba nawet któraś z dziewczyn miała takie samo skojarzenie) więc jak tylko mi się skończy to zamówię Perceive Dew. Pachnie tak samo jak w katalogu.
ja bym ich do TTAlways wogóle nie przyrównała

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Polecam krem intensywnie zmiękczający stopy (Foot Works) z kwasami
W poniedziałek złożyłam zamówienie na paczkomat. Dostawa ma być dzisiaj. O której do was przychodzą SmS, ja się już nie mogę doczekać
ja mam zawsze po 19-stej

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 10:42   #216
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość

bardzo mi sie podoba to co napisałaś.. może w końcu się zdecyduję na nią
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 10:42   #217
mmmww777
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25628471]w strefie w historii zamowien pojwaia się najpierw zwr a potem faktura po prawej-faktura korygujaca.
rozliczają średnio w tydzień od wysłania, choć poślizgi się zdarzają.[/QUOTE]
dzięki, będę sprawdzać na bieżąco

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Polecam krem intensywnie zmiękczający stopy (Foot Works) z kwasami
W poniedziałek złożyłam zamówienie na paczkomat. Dostawa ma być dzisiaj. O której do was przychodzą SmS, ja się już nie mogę doczekać
ja polecam ze zwykłej serii FWorks "lekki krem do stóp i nóg z masłem shea" rewelacyjny (mimo, że jak go więcej nałożę to zostawia taki białe coś na skarpetkach) ale stopy są miękkie przez dwa dni!! czyli smarowanie co drugi dzień i co za tym idzie - na dłużej wystarczy produktu
mmmww777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 10:46   #218
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

ja mam zawsze po 19-stej
Ja też, albo i później Wczoraj pierwszy przyszedł o 20:30 a na drugą paczkę 21:30. Dziwne, bo chyba godzinę paczek nie pakują do tego paczkomatu ...

Tż odebrał i niedługo będzie z paczuszką
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 10:47   #219
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez mmmww777 Pokaż wiadomość
dzięki, będę sprawdzać na bieżąco

ja polecam ze zwykłej serii FWorks "lekki krem do stóp i nóg z masłem shea" rewelacyjny (mimo, że jak go więcej nałożę to zostawia taki białe coś na skarpetkach) ale stopy są miękkie przez dwa dni!! czyli smarowanie co drugi dzień i co za tym idzie - na dłużej wystarczy produktu
ja natomiast uczepiłam się kremu z FW z silikonem- dla mnie nie ma lepszego... ten fioletowy jest taki laciutki że mało daje efektu
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 10:51   #220
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Ja tez już nie mogę się doczekać paczki, a ona dopiero jutro będzie Ale będzie pakiet dla Lidera, który cały zostawiam sobie, oprócz tych męskich perfum Black suede (skoro piszecie ze jest brzydki, to pójdzie na sprzedaż)
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 10:54   #221
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

I wyrażam zachwyt perfumami TTA Romantic Voyage,są kurczę śliczne,takie delikatne i jednocześnie słodziutkie zamówiłam próbki,ale raczej na całe opakowanie się nie skuszę,za drogo
Cytat:
Napisane przez Anulusek Pokaż wiadomość
no ja właśnie zaryzykowałam, wzięłam z demo i nawet kosmetyczkę dostałam
uwielbiam je
Dziękuję bardzo za te opinie.Mam klientkę,która zamawiała TTA Gold i teraz kiedy je wycofali długo nie mogla się zdecydować na inną wodę.Właśnie jej zamówiłam TTA Romantic Voyage i bałam się co powie. Ale dzięki Waszym opiniom jestem spokojniejsza. Może się jej spodobają.Oby.

Paczkę w końcu dostałam, ale bardzo późno. Kurier stwierdził,że to wina WA-wy, teraz dostarczają im paczki dzień później, tak,że ledwie wyrabiają się z dostawami. Natomiast o dostawach dzień wcześniej można zapomnieć. Podobno chodzi o to, aby konsultantki zaczęły się przerzucać na własne odbiory, bo dla Avonu to taniej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 10:55   #222
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Acha,wyrażam zachwyt pękającym lakierem tyle że ja preferuję jasne kolory i kupię sobie biały,np.na błękitnym tle Avonowego Vintage Blue,to byłoby to coś

I wyrażam zachwyt perfumami TTA Romantic Voyage,są kurczę śliczne,takie delikatne i jednocześnie słodziutkie zamówiłam próbki,ale raczej na całe opakowanie się nie skuszę,za drogo
my chyba tak mamy bo ja tez najpierw psioczylam ze krotko sie trzymaja ale od zawsze mowialm ze zapach cudny, wiec tak leza sobie na polce nikt nie chce wiec psiknelam sobie raz pozniej drugi i normlanieuwielbiam ten zapach wczesniej probowalam tlyko w domu, a teraz po wyjsciu z domu moje ciuchy ciagle pachna ta woda wspaniele
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 11:02   #223
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Ja tez polecam kartę, chociaż jak dopiero weszły to byłam najbardziej krytyczna. Karta działa jak większość kart kredytowych- nie płacimy w terminie to są odsetki (zresztą ze wszystkimi kredytami tak jest).
Przez pierwszy rok byla za darmo. Ja za wyrobienie karty dostałam jeszcze prezent: Christian Lacroix Absynthe. Teraz jest bodajze zestaw Planet Spa tajski. Co miesiąc roznież mam zwrot około 20-30 zl. No i oczywiście prezenty
Także polecam

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
my chyba tak mamy bo ja tez najpierw psioczylam ze krotko sie trzymaja ale od zawsze mowialm ze zapach cudny, wiec tak leza sobie na polce nikt nie chce wiec psiknelam sobie raz pozniej drugi i normlanieuwielbiam ten zapach wczesniej probowalam tlyko w domu, a teraz po wyjsciu z domu moje ciuchy ciagle pachna ta woda wspaniele
Potwierdzam. Większości moim znajomym sie nie podobały, ale jak czuja na mnie to pytają co to za perfumy, bo są śliczne

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-03-10 o 12:57
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 11:02   #224
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Dziewczynki jestem załamana, na 04 mam zamówienie na 170zł..... Katastrofa jeszcze takiej biedy u mnie nie było. Czyżby klientki kisiły kasę na święta wielkanocne?!

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 11:06   #225
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez achramka Pokaż wiadomość
mój tak samo
mój jest oszczędny, potrafi mieć bardzo długo zapach. Psika się tylko na okazje.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 11:21   #226
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
nie moja wina, że torba została zjechana, a dopiero po mojej wypowiedzi znalazły się 'obrończynie' zresztą nie pierwszy raz jest tak że pytam o jakiś produkt, ktoś mi powie że do dupy to odradzam klientkom, a za 2-3 dni wywiązuje się dyskusja że jednak to coś jest fajne

dzisiaj robię zamówienie, ciekawa jestem co jeszcze moje panie wezmą, bo nie wszystkie się określiły
Mnie się ona nie podoba, tak jak wspominałam Jedynie nie rozumiem, czemu uważasz, że nie spodoba się Twoim klientkom, skoro zainteresowały się widząc ją w katalogu. Przecież wygląda identycznie na żywo. Tak z czystej ciekawości zastanowiła mnie Twoja wypowiedź
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 11:26   #227
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Kochana w katalogui Black Suede mojemu TŻ też sie podobały a potem dostałam dwa flakony i kulke pod pachy i masakra, pachną jak jakieś kadzidła, nikt u mnie tego nie chciał- chciałam sprzedać i też sie nie udałao, więc wcisnełam jako prezent do zamówienia a kulkę mam jeszcze do tej pory, koledzy z pracy chodzili myc ręce po tym jak im tym psiknęłam, mówili, że nie mogą skupic sie na pracy przez ten zapach- może zamów sobie najpierw próbkę i niech TŻ zobaczy bo moim zdaniem zapach im sie nie udał -szkoda kasy
dokladnie smierdziuch, maz by mnie z domu wyrzucial jakbym mu kupila taki badziew hehe zartuje oczywiscie ale zapach okropny, nie polecam..
Stary 2011-03-10, 11:36   #228
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za te opinie.Mam klientkę,która zamawiała TTA Gold i teraz kiedy je wycofali długo nie mogla się zdecydować na inną wodę.Właśnie jej zamówiłam TTA Romantic Voyage i bałam się co powie. Ale dzięki Waszym opiniom jestem spokojniejsza. Może się jej spodobają.Oby.
ja uwielbiam TTA Gold i voyage to całkiem inna kategoria zapachowa ... nie mówię, ze brzydka, tylko inna

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 11:47   #229
mode24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
jakbyś miała jeszcze jakieś pytania "techniczne" to chętnie pomogę, o ile będę potrafiła

jesli jestes tak jak ja "kartolubna" to powinnas się zdecydowac, najwyżej po roku zrezygnujesz
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 11:51   #230
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
NIE
Te pierwsze Black Suede Touch- ładne
Te drugie - Black Suede Leather- ładne, nawet śliczne
Te trzecie Blak Suede- nowość, okropność, ale to kwestia gustu!
dokaldnie mam takie samo zdanie!
Stary 2011-03-10, 11:55   #231
ankoro
Wtajemniczenie

Przeczytałam ulotkę dołączoną do paczki dotyczącą "Gorączki złota". Bardzo mi się nie podoba ,że na konferencję nie pojadą konsultantki,które mają największą sprzedaż tylko o udziale w konferencji decydują OMS. Wiadomo,że pojadą kumpelki OMS. Avon popiera kolesiostwo i to wg mnie jest nie fair.
Stary 2011-03-10, 11:59   #232
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanie, otóż wczoraj późnym wieczorem złożyłam zamówienie, ale jak już je złożyłam to pomyślałam że wzięłam za mało katalogów i nie zamówiłam sobie żadnych torebek, no i dzisiaj przed 8:00 zalogowałam się do strefy konsultantek i patrze że moje zamówienie ma status pobrane więc zrobiłam domówienie....5 katalogów i 5x5 torebek i wysłałam, a teraz patrze że to wczorajsze zamówienie mam zafakturowane a to co dzisiaj domówiłam nie....I co teraz będę musiała zapłacić drugi raz za kuriera z 5 katalogami i torebkami??? Da się to jakoś odkręcić?? Pliska odpowiedzcie mi i to szybko!!
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 12:03   #233
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Dziewczynki jestem załamana, na 04 mam zamówienie na 170zł..... Katastrofa jeszcze takiej biedy u mnie nie było. Czyżby klientki kisiły kasę na święta wielkanocne?!
wez nic nie pisz bo u mnie to samo, normlanie szok, zreszta duzo tez nie mam, czasem sie zastanawiam jak wy to robicie ze macie ponad 1000 nie ktore;( ale to nie ja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 12:07   #234
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, otóż wczoraj późnym wieczorem złożyłam zamówienie, ale jak już je złożyłam to pomyślałam że wzięłam za mało katalogów i nie zamówiłam sobie żadnych torebek, no i dzisiaj przed 8:00 zalogowałam się do strefy konsultantek i patrze że moje zamówienie ma status pobrane więc zrobiłam domówienie....5 katalogów i 5x5 torebek i wysłałam, a teraz patrze że to wczorajsze zamówienie mam zafakturowane a to co dzisiaj domówiłam nie....I co teraz będę musiała zapłacić drugi raz za kuriera z 5 katalogami i torebkami??? Da się to jakoś odkręcić?? Pliska odpowiedzcie mi i to szybko!!
a sprawdzalas czy na fa nie ma tego?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 12:08   #235
achramka
Raczkowanie

Dzieczyny pomocy!!!
w poprzednim katalogu w I terminie złożyłam zamówienie powyżej 1000 zł i miałam 35% upustu, potem złożyłam jeszcze jedno małe zamówienie, ale dalej miałam upust 35%- mimo małego zamówienia
teraz w tym katalogu zlożyłam znowu zamówienie powyzej 1000 zł- tylko przez kuriera i teraz chcem złożyć drugie małe zamówienie i liczy mi upust od nowa 20%- o co tu chodzi? czy to, że pierwszym terminem złożyłam na kuriera to sie nie liczy? prosze o pomoc
achramka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 12:10   #236
kosmiderdmwz
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25631683]a sprawdzalas czy na fa nie ma tego?[/QUOTE]

No właśnie nie ma Szlag mnie trafi jak będę musiała dwa razy za kuriera płacić
Stary 2011-03-10, 12:10   #237
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

właśnie złożyłam zamówienie na drugi termin z kat 4 ale tylko na dwie torebki donatella i skusiłam się na tę mgiełkę liczi i fiołek...
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 12:13   #238
achramka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Jeśli ci nie dodali tego do tej paczki to dołożą to dopiero do następnego zamówienia- kurierem domówien nie wysyłają(tylko zawsze dokładają do paczki), ale możesz zadzwonić do warszawy i skorygować to domówienie

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
właśnie złożyłam zamówienie na drugi termin z kat 4 ale tylko na dwie torebki donatella i skusiłam się na tę mgiełkę liczi i fiołek...
ta mgiełka jest cudowna napewno Ci się spodoba
achramka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 12:14   #239
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli ci nie dodali tego do tej paczki to dołożą to dopiero do następnego zamówienia- kurierem domówien nie wysyłają(tylko zawsze dokładają do paczki), ale możesz zadzwonić do warszawy i skorygować to domówienie
Przepraszam ale straszna gapa ze mnie bo to moje pierwsze zamówienie i dopiero teraz kliknęłam na fakturę elektroniczną i doczytałam tam że dopisali te katalogi i te torebki
Jeszcze raz przepraszam za to zamieszanie, następnym razem już będę wiedziała co i jak

Edytowane przez kosmiderdmwz
Czas edycji: 2011-03-10 o 12:23
Stary 2011-03-10, 12:15   #240
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Moja liderka odradza tą kartę. Podobno są duże odsetki, za wpłatę po terminie. To jest karta kredytowa. Mogą być jakieś ukryte koszty.
Nie zgodzę się, mam kartę od początku jak weszła i jestem z niej super zadowolona, a że za wpłatę po terminie są odsetki i to nie małe, no to sory ale bądźmy poważni i dorośli. Dla mnie to jest oczywiste, że płatności należy płacić w terminie. Jeśli ktoś ma z tym problem, to nawet konto w banku z limitem kredytowym stanowi dla niego ryzyko.
to działa tak że np jeśli okres rozliczeniowy masz na 7 każdego miesiąca to np.
07.02.2011 do 06.03.2011 dokonuje transakcji kartą i to co wówczas wydam muszę spłacić do 31.03.2011 czyli wydłuża mi to płatności o prawie miesiąc od wystawienia zestawienia transakcji.
Ja zwykle nie czekam do końca by zrobić przelew na kartę tylko jak już mi się zbierze większa kwota, to już przelewam dlatego zwykle robię więcej niż 1 przelew na kartę.
Jedna rada jeśli masz problem z płaceniem w terminie swoich zobowiązań to lepiej wogóle nie brać karty kredytowej i nie tylko tej z avon ale żadnej.
Co do torebki Magdalena wczoraj mi przyszła i sama torebka ok jest piękna ma tylko jedną wadę ta skórka mam wrażenie jest dość cienka i jak odpinam zatrzask to boję się że w końcu mi w rękach zostanie, jednak przy tej cenie co obecny katalog 4 to myślę że warto na wiosnę i lato będzie jak znalazł.
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości