![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
i tak nie wiem które
![]() ![]()
![]() |
#212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tego bona wpisujesz w strefie ( jego numer) i ta kwotę masz odliczoną przy następnej fakturze z salda. Dodatkowo co miesiąc sa prezenty za płatnośc karta w Avonie, ale musi byc ona wyższa niż 250 zł. I co ciekawe, można płacic tez za inne osoby, wtedy one tez dostają prezenty- ja płacę za konto mamy i siostry i prezenty za płatnośc karta dostajemy wszystkie. Więc jak ktos lubi karty kredytowe to ta jest całkiem fajna, mimo wysokiej opłaty- jesli masz duże obroty na karcie to się na pewno zwróci. Poza tym pierwszy rok jest za darmo- można wypróbowac i zrezygnowac przed upływem roku- ja mam trzy lata i na razie nie rezygnuję, mimo że mam jeszcze inna kartę ze swojego banku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Wtajemniczenie
|
właśnie drugi raz testuję te waniliowe zakręcone zapachy i chyba będę musiała odwołać koszmarka... kierując się opinią ciniusiowej prysnęłam berry i wanilią udezyło tylko w pierwszej chwili, teraz są hmmm... ocieplone nieco waniliowo. i choć zapach nie mój odwołuję poprzednią opinię
![]()
![]() |
#215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25628471]w strefie w historii zamowien pojwaia się najpierw zwr a potem faktura po prawej-faktura korygujaca.
rozliczają średnio w tydzień od wysłania, choć poślizgi się zdarzają.[/QUOTE] dzięki, będę sprawdzać na bieżąco ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Ja też, albo i później
![]() ![]() Tż odebrał i niedługo będzie z paczuszką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Ja tez już nie mogę się doczekać paczki, a ona dopiero jutro będzie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Paczkę w końcu dostałam, ale bardzo późno. Kurier stwierdził,że to wina WA-wy, teraz dostarczają im paczki dzień później, tak,że ledwie wyrabiają się z dostawami. Natomiast o dostawach dzień wcześniej można zapomnieć. Podobno chodzi o to, aby konsultantki zaczęły się przerzucać na własne odbiory, bo dla Avonu to taniej.
![]() |
#222 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez pierwszy rok byla za darmo ![]() ![]() Także polecam ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-03-10 o 12:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki jestem załamana, na 04 mam zamówienie na 170zł..... Katastrofa jeszcze takiej biedy u mnie nie było. Czyżby klientki kisiły kasę na święta wielkanocne?!
#225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam ulotkę dołączoną do paczki dotyczącą "Gorączki złota". Bardzo mi się nie podoba ,że na konferencję nie pojadą konsultantki,które mają największą sprzedaż tylko o udziale w konferencji decydują OMS. Wiadomo,że pojadą kumpelki OMS. Avon popiera kolesiostwo i to wg mnie jest nie fair.
![]()
#232 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie, otóż wczoraj późnym wieczorem złożyłam zamówienie, ale jak już je złożyłam to pomyślałam że wzięłam za mało katalogów i nie zamówiłam sobie żadnych torebek, no i dzisiaj przed 8:00 zalogowałam się do strefy konsultantek i patrze że moje zamówienie ma status pobrane więc zrobiłam domówienie....5 katalogów i 5x5 torebek i wysłałam, a teraz patrze że to wczorajsze zamówienie mam zafakturowane a to co dzisiaj domówiłam nie....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Dzieczyny pomocy!!!
w poprzednim katalogu w I terminie złożyłam zamówienie powyżej 1000 zł i miałam 35% upustu, potem złożyłam jeszcze jedno małe zamówienie, ale dalej miałam upust 35%- mimo małego zamówienia ![]() teraz w tym katalogu zlożyłam znowu zamówienie powyzej 1000 zł- tylko przez kuriera i teraz chcem złożyć drugie małe zamówienie i liczy mi upust od nowa 20%- o co tu chodzi? czy to, że pierwszym terminem złożyłam na kuriera to sie nie liczy? prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25631683]a sprawdzalas czy na fa nie ma tego?[/QUOTE]
No właśnie nie ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
w krainie snu i marzeń
|
właśnie złożyłam zamówienie na drugi termin z kat 4 ale tylko na dwie torebki donatella i skusiłam się na tę mgiełkę liczi i fiołek...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz przepraszam za to zamieszanie, następnym razem już będę wiedziała co i jak ![]() Edytowane przez kosmiderdmwz Czas edycji: 2011-03-10 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
patrysina
|
Cytat:
to działa tak że np jeśli okres rozliczeniowy masz na 7 każdego miesiąca to np. 07.02.2011 do 06.03.2011 dokonuje transakcji kartą i to co wówczas wydam muszę spłacić do 31.03.2011 czyli wydłuża mi to płatności o prawie miesiąc od wystawienia zestawienia transakcji. Ja zwykle nie czekam do końca by zrobić przelew na kartę tylko jak już mi się zbierze większa kwota, to już przelewam dlatego zwykle robię więcej niż 1 przelew na kartę. Jedna rada jeśli masz problem z płaceniem w terminie swoich zobowiązań to lepiej wogóle nie brać karty kredytowej i nie tylko tej z avon ale żadnej. Co do torebki Magdalena wczoraj mi przyszła i sama torebka ok jest piękna ma tylko jedną wadę ta skórka mam wrażenie jest dość cienka i jak odpinam zatrzask to boję się że w końcu mi w rękach zostanie, jednak przy tej cenie co obecny katalog 4 to myślę że warto na wiosnę i lato będzie jak znalazł. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.