![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
aaa zapomniałam wam napisać, ze w Carfurze są takie wazony-walce o wysokości 30cm za 16zł o dokładnie takie:
THK-010079.jpg i zastanawiam się by kupić ![]() ![]() BARDZO podobają mi sie takie dekoracje z tych wazonów 8.jpg , ale fajnie to wygląda jak są przynajmniej ze trzy różnych wysokości: 533_1.jpg aa no i są tez i takie (też chyba po 16zł) THK-018020.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
OOOOooooooo!!!
Znalazłam! Znalazłam zdjęcie przedstawiające jaki efekt daje świecąca kostka lodu zanurzona w wazonie razem z kwiatami ![]() Jak się przyjrzycie to zobaczycie na dnie kostkę 6.jpg o a tu to widać ją jak na dłoni: 144059.jpg Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-12 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
Witam drogie Panny Młode również dołączam do "majówek" 14.05.2011
ale jak na razie jestem daleko w tyle. Mam sale, noclegi, fotografa, sukienka się szyje i zaproszenia się drukują. W poniedziałek załatwiam sprawy kościelno, urzędowe I mimo, że zostało tylko 9 tygodni nawet nie wiem za co się zabrać |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
bartosia witamy
![]() ![]() Masz zdjęcie jakiejś sukni podobnej do twojej, albo dokładnie tego modelu? Uwielbiam oglądać zdjęcia sukien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
garniaka nie mamy, obraczek nie mamy i nauki tanca tez nie
![]() a w zalaczniku buty ktore zamowilam i zdarza dojsc do slubu i dwie sukienki z ktorej robie jedna czyli bardziej ta druga ale z gorsetem tej pierwszej |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry kochaniutkie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#218 | ||||
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() sukienka dół fajny, o gorze nie będe sie wypowiadać ![]() aa butki tez fajne, podziwiam za umiejętność chodzenia w takich ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To oryginalny Louboutin?? Zdradzisz ile za nie dałaś ![]() Ewka gratuluję! ![]() ![]() Znalazłam kabel i wrzucam zdjecia sukienki (tylko kurcze kolory znów jakies dziwne ;/) Ta z manekina była w pudrowym różu a ta, którą mierzyłam łososiowa. Najbardziej spodobało mi się to,że jedna warstwa jest podszyta od środka czarną tkaniną. Szkoda,że kwiatek się nie zdejmuje bo nie jest cudem świata, no i coś dekolt jest wysoko i moje cycki wyglądają jak by miały kogoś zabić ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-13 o 08:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wiesz że też zaczęłam się zastanawiać czy powinnam chodzić ![]() nie dlatego że szczupła (mam brzuszek i boczki) ale dlatego że dopasowana jest idealnie do mojej obecnej figury..... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() powinno być coś co go dobrze utrzyma i zarazem podkreśli ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Nam zostało jeszcze kilka zaproszeń ale już nam odmówiło 25 osób!
Do tego ok 30 osób cały czas powtarzało nie wiem, nie wiem wywnioskowałam z tego że pewnie nie przyjdą ale nie chcą tak odrazu mówić:/ zapraszamy 160 osób chciałm większe wesele a tu teraz nie wiadomo czy 100 będzie;( |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kroju sukienki to zupełnie nie dla mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczynki co myślicie o tych wazonach? ![]() Może kupiłabym 4 30cm i dwa 50cm w sklepie internetowym Krosno: http://sklep.krosno.com.pl/wazon-pro...odukt-400.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
![]()
Takaya piękne te wzaony
![]() A kiecka fajna. Tylko rzeczywiście biuścik nie wygląda w niej efektownie. Bartosia witaj witaj ![]() ![]() ![]() Passion poustalaliśmy godziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monicca ojej... to może doproście kogoś inszego jeszcze... Dobra ja spadam do kościółka. Potem obiadzik i maraton zaproszeniowy...:rolleyes : Ale piękna pogoda więc choć tyle dobrego w tym wszystkim hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Joasiunia super taka historia! Później można taki album podarować rodzicom i mają ilustrowaną opowieść o tym jak się poznaliście
![]() Kurcze znalazłam zdjęcia ze ślubu i dziewczyna ma super fryzurkę-sama kiedyś się zastanawiałam nad czymś takim, ale już bez kucyka (mam za krótkie włosy) |
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
my jak rozdawalismy to tylko na 2 minuty wchodzilismy wypad dalej bo tak to by konca nie bylo jeszcze TZ jedno zaproszenie da w pracy ale to juz sam
ale pieknie dzis na polku kocham taka pogode ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na razie wykorzystam też karnet do końca i nie wiem co dalej... ładne wazony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#227 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj jadę z mama rozejrzeć sie za jakimiś butkami slu8bnymi ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Passion jak na takie wysokie to wcale nie są drogie. Za taki 50cm 27zł to bardzo tanio
![]() ![]() dziewczyny no to pokazuję moją sukienkę dyżurną nr2 (pstrykalam zdjęcia póki słonko było bo na allegro ją wystawiam) sukienka.jpg suk-kwaty.jpgcala jest z czegoś podobnego do tafty, ale zupełnie matowa, tylko niektóre kwiatki są świecące widać je dopiero w świetle ![]() Tu ja w lipcu (drugą sukienkę pożyczyłam koleżance a tej nie przymierzałam i dopiero jak się ubierałam okazało, się że jest za mała -zwłaszcza w biuście ![]() sukienka1.jpg sukienka2.jpg Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-13 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |||||||
Zakorzenienie
|
T'ai bardzo ładna sukienka.
chyba wybiorę sie na zakupki do Twojego miasta ![]() Cytat:
Cytat:
Ewka, ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() łoszzz, odważna suknia!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- ciekawe jak tam Monitka . . . |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!! Chwile mnie nie było a tu już kolejna częśc.. i to 6 stron!! pędzicie jak szalone!! nam się w ostatnim czasie udało spisać protokół.. i to by było na tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
My zaczelismy juz w koncu prosic
![]() ![]()
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
![]()
Takaya hihi no zobaczymy jak to nam wyjdzie
![]() ![]() ![]() ![]() Ewka heh no my u każdego pół godzinki... Dzisiaj u znajomych-półtorej ![]() ![]() Passion jak łowy i jak rozdawanie zaproszeń? ![]() DELLkuś heh zobaczymy... ![]() ![]() Badzia nooo pędzą Kobitki pędzą ![]() ![]() ![]() Sylwusia powodzenia hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
My jeszcze wszystkich zaproszeń nie rozdaliśmy, jeszcze trochę nam zostało, więc myślę, że jakoś w tym tygodniu albo w przyszły weekend rozdamy resztę...
Jak narazie odmówiło nam parę osób a parę mówiło właśnie "nie wiem, nie wiem", więc jak tak mówią to pewnie nie przyjdą... ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Nie wiem ale wydaje mi się, że jakoś tak wypada, żeby do każdego gościa, którego się zaprasza na wesele wejść choćby na 20-30 min, wypić tą kawę czy herbatę, trochę porozmawiać i iść do kolejnego... I oczywiście rozłożyć rozdawanie zaproszeń na kilka dni... |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/biale-czolenka-na-...507557035.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
a zmieniając temat - jak rozsadzacie gości? preferujecie winietki czy nie? jakie macie ułożenie stołów? Okrągłe? prostokątne? typu podkowa? Kto z kim i gdzie ma siedzieć? czy młodzi tylko ze świadkami czy jeszcze z rodzicami?
My będziemy mieć stoły 12-osobowe okrągłe...i zastanawiamy się czy rodzice z nami czy obok w stole? Nie mamy pojęcia... Ogółem myśleliśmy, żeby porozsadzać gości wiekowo... |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
My będziemy mieć stoliki 10-8osobowe też okrągłe
![]() ![]() ![]() My będziemy siedzieli przy prostokątnym stole w 6os my +świadkowie+os towarzyszące świadków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() wpadam tylko na chwilkę, nie było mnie cały weekend, więc teraz muszę nadrobić. Ale powiem co się zmieniło: wczoraj odebrałam obrączki, kupiłyśmy dla mamy garsoneczkę i torebkę, jutro zrobię zdjęcia i powklejam. Buziole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem. Wrzucam tylko fryzurkę, resztę opiszę jutro. Jestem załamana, bo mamie mojej się nie podoba zupełnie: mówi, że mało staranna... a ja sama nie wiem... moze cos bardziej okrągłego? Ogólnie sie podłamałam. Wrzucam, tylko nie byłoby tej siateczki.
Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2011-03-14 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
![]()
Monitko cudnie wyglądasz!!! Mi się koczek bardzo podoba!!!
![]() ![]() ![]() magsik o to fajnie ![]() ![]() Betty no my tak właśnie chodzimy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
nie potrafię odpisywać z kilkoma cytatami wiec odpisze ogólnie
Joasiunia ![]() takaye obcas 14 cm, jeszcze ich nie mam, ale podobno są w drodze. Podobno oryginalne ale ze względu, że buty są zeszłorocznej czy jeszcze dalszej kolekcji to cena nie przeraża aż tak ok 180$ Spełnieniem marzeń było by iść w najnowszych butach z limitowanej kolekcji Krycha no ale koszt to ok 7000$ i stac na nie beyonce nie mnie ;( Ale moje rownież bardzo mi sie podobaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.